Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün SEMRA KAHRAMAN hocayla kısa bir görüşmemiz oldu durumuzun çok iyi olduğunu inş. gebe kalacağımı söyledi HAyırlısı bakalım
arkadaşlar eşim ctesi günü tekrar bi hormon testi yaptıracak bakalım çakşır ve demir dikeni işe yaramişmi dua edin canlarım şu testestoron hormonu yükselsin,gerçi ben spermiyogramda yaptıralım diyorum eşim istemiyo zaten hormonlardan belli olur diyo hayırlısı artık allahım hepimizin yardımcısı olsun....
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
yarın eşimin mikro tese günü bugün kontrol vardı şimdi geldik nasipse cumarteside benim yumoşlar toplanacak dualarınızı eksik etmeyin yetecek kadar sperm bulunsun ben çok heyacanlyıyım var mısın yok musun gibi olduk ha kapalı bi kutu açılınca ne çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum nasipse pazartesi yada en geç salıda transfer olacak allah hepimizin yardımcısı olsun ben sonra gelirim durumu anlatırım evde netim yokta ayyyyy caneylomun arkasından bende gelicem inşallah umudum var ama nasibimizde ne var ne yok bilmiyoruz tabi hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyinnnnnn