Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ikiz cocuk bende hep istemisimdir benim kucuk erkek (kucuk sayilmazlar 23 yasindalar) kardeslerim ikiz cok guzel bir sey sesleri bile o kadar benziyorki telefonda bazen hep karisdiririm .... insallah rabbim hepimizin gonlune gore verirde ikiz ikiz yavrularimiz olur....

selam arkadaşlar,

Eşi micro tese olan eseslim ve cemrem var galiba. bişey sormak istiyorum,patoloji sonuçlarınız nedir? bizim sertoli cell only sendromu? aynı durumdamıyız merak ediyorum.

selam arkadaşlar,

Eşi micro tese olan eseslim ve cemrem var galiba. bişey sormak istiyorum,patoloji sonuçlarınız nedir? bizim sertoli cell only sendromu? aynı durumdamıyız merak ediyorum.

canım bızımde sertoli cell only

bunca sene evlat hasretiyle yanınca ikiz olsun bianda gelsinler istiyor insan
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
buarada enişteyle durumlar nasıl herşeyi yemeye devam ediyor mu

inş canım ya bukadar dua ediyoruz inş kabul olur

selam arkadaşlar,

evet canım biz mayıs ayında olmuştuk patoloji sonucumuzda aynı sertoli cell only germ hücre aplazisi.

bunca sene evlat hasretiyle yanınca ikiz olsun bianda gelsinler istiyor insan
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
buarada enişteyle durumlar nasıl herşeyi yemeye devam ediyor mu

valla bu gazla o herşeyi yiyecekte ben frenliyorum
şaka bir yana maşallah herşeyi yemek istiyor. aldığımız bal ile ilgili biraz mırın kırın yaptı bugün bende valla 300 lira verdik yiceksin dedim
tadı biraz acı bende baktım tadınada ama napalım herşey şu azodan kurtulmak için.

evet canım biz mayıs ayında olmuştuk patoloji sonucumuzda aynı sertoli cell only germ hücre aplazisi.

anladım canım. eseslim zaten seninle hikayemiz o kadar birbirine benziyor ki? ve yaşadıklarımız.. sen yazdıkça sanki bizi anlatıyorsun? geçen süreç,yaşananlar,kullandığımız ilaçlar, hatta mesleğimiz bile inşallah sonumuzda birbirine benzer ve bebeklerimize kavuşuruz

peki canım, hiç semen analizinde ölü yada canlı çıkış oldumu sizde?

nerde yok hıc olmadı ama 2 gun once sperm testınde sperm dısı hucre bulundu
buda olgunlasmamıs sperm mıs darısı canlı spermlere inşllh

canım o tam olarak ne demek oluyor merak ettim...

maşallah maşallah hep böyle gider inş
allah şifa versin kocişine...

merhaba baharcım;
bu arada seni şansı en yüksek görüyorum canım. inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.

inşallahh canım inşallah. sonumuzda aynı olsun bebişlerimizde aynı anda gelsin inşallahhhh
siz şuan neler kullanıyorsunuz canım?

evet canım bız 4 aydır sadece panax reıhsı mantarı ve E 1 kullanıyoruz
baska bısey yok bu ılacın ardından bu sonuc cıktı
esım o kadar mutlu geldıkı sormayın kızlar

E1 ne ilaci?...............

merhaba baharcım;
bu arada seni şansı en yüksek görüyorum canım. inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.

saol canım benim
ama bizim durumumuzda ortada olan bişey yok sadece kaan hoca çok umutlu...
ben de nursen, eseslim ve cemremin şansının yüksek olduğunu düşünüyorum...
çünkü nursenler bikaç tane canlı spermi gördüler...
eseslimle cemremlerde de olgunlaşmamış hücreler çıktı bunlar iyiye işaret...
darısı bizim başımıza artık canım...

inşallahh canım inşallah. sonumuzda aynı olsun bebişlerimizde aynı anda gelsin inşallahhhh
siz şuan neler kullanıyorsunuz canım?

şekerciğim biz şuan sadece klomen ve endol kullanıyoruz. msure ve proxeed 1 ay kullandık. sonra kaan hoca şimdilik bırakın, dedi işte 5 ekimde de eşim muayene olacak. bizimde ilk muayenemiz.

canım o tam olarak ne demek oluyor merak ettim...

maşallah maşallah hep böyle gider inş
allah şifa versin kocişine...

valla canım araştırdığıma göre sperm üreten hücre yok anlamına geliyormuş. bize birdaha tese önermedikleirni söylemişti önceki dr lar o zamn çok yıkılmıştık. hiç çocuğunuz olmayacak anlamında söylediler ve bizi sperm donasyonuna yönlendirmişlerdi çok kızğınım bunu diyenlere olsun çocuğumda llah nasip ederse gidip sokacam gözlerine.

canim kac yil once mikrotese oldunuz,cok umut oldunuz bize sperm cikmasiyla,hormonlariniz normalmiydi?

2010 da mıcro tese olduk hormonlar bıraz yuksek tabı
fsh 26 cıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…