yok ya nerde bende yufka açacak marifet..
hazır yufkayla yapıyom ama çoook güzel oluyo..niyetliyimde ben canıım çekti...
evet canım bız 4 aydır sadece panax reıhsı mantarı ve E 1 kullanıyoruz
baska bısey yok bu ılacın ardından bu sonuc cıktı
esım o kadar mutlu geldıkı sormayın kızlar
Kızlar merhaba cuma akşamı yazmıştım bir daha cvp yazamadım ancak iş yerimden girebiliyorum hafta sonu olduğu için yoktum şifa dileyen herkeze çok teşekkürler Rabbim güzel dileklerinizi kat kat size de nasip etsin
canım ilaçlar cumartesi günü geldi iki tane farklı kapsül şeklinde bitkisel ilaç var ne olduklarını inan bilmiyorum sadece üstünde ne kadar kullanılacağı yazıyor şeffaf kapsüller içlerinde öğütülmüş ot gibi bişeyler var birde şu karışımı göndermişler internette buldum linki bu Herbhoney Bal ve Keçi Boynuzlu Karışım 220 gr - Ürün Kategorileri
canım polikliniğin adını verebilirim istersen burdan yazmak istemem reklam yaptığım düşünülsün istemiyorum bende gidip görmedim açıkçası çok yakınımız bizim gibi azospermi onlar gittiler ayrı bir tedavi uygulanıyor onlara biz tahlillerimizi ultrason sonuçlarımızı gönderdik baştan doktor ilaç göndermeyecekti bizi muhayneye çağırdı 2 ay sonra muhayne tarihi o tarihe kadar en azından takviye gibi bişeyler istedik öyle gönderdi bu ilaçları inşaAllah faydası olur
evet canım bız 4 aydır sadece panax reıhsı mantarı ve E 1 kullanıyoruz
baska bısey yok bu ılacın ardından bu sonuc cıktı
esım o kadar mutlu geldıkı sormayın kızlar
sevinmez mi canım ya ben bile burada acayip mutlu oldum
darısı bizim başımıza inş...
kız yoksa ilk hamişimiz sen mi olucaksın
ay canım keske tabı arkamdan sızlerde geleceksınız tamam mı
sızsız olmaz tatlım benım
Ben de kayserideyim o yüzden merak ettim verebilirsen polikliniğin adını sevinirim.ben sana özelden yazmaya çalıştım ama olmadı sanırım yeni üye olduğumdan sistem izin vermedi.Nasıl iletişime geçelim?Bizde durumumuzu öğreneli henüz 2 ay oldu hemen ameliyat olmasın ya da en azından ameliyattaki başarı şansımız artsın diye tüm alternatiflerin üzerinde durmak istiyorum/istiyoruz.Her şey gönlümüzce olur inşallah.Bu arada herkese merhaba biraz geç de olsa:))
ız ıcımımı okudun sen hepımızede allah nasıp etsın canım
kızlar bı suru aynı yazı cıkmıs bılgısayar takıldı öffffffff
biri oglan biri kız ayy bir kıyafetler var bir görecen görümcem dogum yaptı onun kızına elbise filan attım neler var ALLAH hayırlı evlatlar versin inan ilk senin 5 senelik evliyim deyince ilk aklıma ALLAHIM ne olur ver ya rabbim içden dua ettim
merhaba efulum..
aramıza hoşgeldin..
inşallah tez zamanda şifa bulur bebeğinize kavuşursunuz..
canim gozun aydin senin adina cok sevindim insallah en kisa zamanda bebisinede kavusursun.bizim durumda ayni 2006 tese sonuc sifir yazin micro tese sonuc yine sifir bizdemi kullansak acaba yan etkisi oldumu sizde hic kullandiginiz 1 ilacmi yoksa 2 tanemi
ben bulamamışım demekki tatlım süper bizde mi kullansak ne
ayyy ne duysam onu kullanmak istiyorum...
nursenden sonra yeşilexe takmıştım şimdide cemrem sayesinde panaxa taktım
ay nolacak bizim halimiz yaaa :97:
bende ıkız ıstıyorum bı kız bı erkek ınsallah herkes o duyguyu tadar
bızde tabıkı
aynen canım ya bende panaxa takmıştım eczacıda söyledi bak cemremdede olumlu gelişmeler var insnaın aklı karışmıyor değil yani. neyse artrık biz başladığımız tedaviye devam edelimde 1-2 aydan sonra duruma göre karar veririz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?