Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hani sen yasin meryem süreleri dağıtıyorsun canım bende 1 yasin 1 meryem istiyorum

tatlım daha öncede söyledim ya ne çabuk unuttun
her arkadaş için 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz...
sırada melayt var yasin sureleri tamamlandı 2 meryem suresi kaldı...
sen 2 meryem suresi oku ben listeye ekliyeyim olur mu????
sen daha önce melayt için 1 meryem suresi okumuştun zaten...
2 tane de şimdi okursun böylece melayt için 3 meryem suresi okumuş oluyorsun...
allah senden razı olsun...

Son düzenleme:
eseslimmmm bebekimmmm hoşgeldin
nerde kaldın bebekim gözüm pcde kaldı
sen beni bu kadar özletmeye utanmıyor musun

BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------3 meryem
CEMREM----------------------------------------1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 yasin 1 meryem
MASAL ----------------------------------------1 yasin
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi tamamlandı... allah kabul etsin...

Son düzenleme:
BETÜL------------------------------------------
CEMREM---------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Son düzenleme:
canım sen hamile misin senin de mi kocan azoluydu ya özür dilerim meraktAN soruyom

canım evet çok şükür hamileyim..Benim eşim tam azo değildi aslında ama doktorlar inatla azo diyordu..benim eşimin sadece ilk testinde herşey sıfırdı, sonra hep çıkış oldu ama bu seferde %100 hareketsizdi..sonra ilaçlarla, iğnelerle, kürlerle azda olsa hareketlendi ve tüp bebek denedik ve çok şükür ilk denemede hamile kaldım..

canim benim cox tesekkur ederim.insallah ben siz butun arkadalrimiz evlat istiyen herkes hamis olurlar insallah allah eslermize sifa versin bol bol sperimle versin insallah duadan basga elimizden birsey gelmiyor.insallah tanisiriz allahin iziniyle bunu cok isterim valla

canım allah sağlıcakla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin
darısı bizlerin başına

nurefsana okuyoruz...

CEMREM---------------------------------------2 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın
darısı hepımıze

BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM---------------------------------------2 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

geçmiş olsun toanacım evet kafaya taktıkça insan iyce karamsar oluyor napalım allah büyük inşallah rabbim yoktan var eder ....sizin orada çok degişikmiş amann napıyorsunuz elin memleketinde burda türkiyede oturun insanın kendi vatanı başka olabilir toana tutmaması spermdende olabilir spermin dnası bozuksa yada kaliteli ğüzel sperm degilsede tutmuyor ne bileyim vardır bişeysi yumurta kaliteside önemli tabi herşey önce kısmet nesek boş budefa türkeyde yaptır iyi biyerde kaçseferdir tutmadıgından araştırır ğüzel empriyo koyarlar inşallah hepimizin biran önce gelsin bebişleri..

canim moralini bozma ,cunku burda bir suru arkadas var sende biliyosun git donasyon bul diyenlerin bile bebkleri oluyo ,insallh sizinde olacak,bol bol dua edelim inss
inşallah lamlay duadan başka bişey gelmiyor elimizden gönül istiyor herşey istediğimiz gibi olsun ama herşey bazen istediği gibi olmuyor inşallah sizinde bizimde burda hepimizde hamileliklerimizi kutlamak nasip olsun ..
canım benim akrabam da olmuşdu onuda hazırlamışlar sperm yoktu kız geldiğinde 7 aylık hamile gibiydi çok zor oldu demişdi

evet betulozluk onu bikere yaşadım sperm bulunamadı ama benim yumurtaları topladıydılar öyle bişey olmamıştım ..ben meraklı degilim boşuna okadar emek çekip masraf edip boşuna yumurtalar oluşsunda ben biraz mantık yürütüp işe ordan baktım çünkü busefer bulunması daha yüksek birde teseyle bulunan zaten bizimkiler zor bulunup çokta saglıklı spermler degil dondurulup çözülmesi döllenme tutma şansını düşürüyor burda geçengün beşinci kez tese olan birisi olmuştu onlardada bundan öncekinde ikitane bulunmuş onda hazırlamamışlar az bulundu diye dondurulmamış hazırlamış olsalardı belki o iki spermden birisi bebek olurdu yani ne olacagını kimse bilemez neyse artık busefer kaan hocamız ne derse onu yapıcaz inşallah yüzümüz kara çıkmaz ..

istiyorumbebeğim canım ben bu kadar ayrıtısını bilmiyordum allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin mevlana hazretlerini ve şems efendiğimizi görünce aklıma hep siz geliyorsunuz

istiyorumbebegimi07 insallah senin bebislerin olucak buna inan okudugum zaman icimden geldi ki olucak bebislerin hem biz burda findik buyuklugundeki testislerden sperim ciktdi haberleri almadikmi birliktde demeki allahaim sizede bu mutlulugu yasatacak insallah allah hepimize bebislerimizi nasib etsin insallah hic kendini uzme hersey guzel olucak sonucda biz burda nelerle karsilatik

günaydın kızlarrr
hepinize kocaman öpücükler

Merhaba kızlar nasılsınız benim bilgisayarım bozuldu.şimdi annemlerdeyim yine bilgisayarı açtım ne var ne yok öğreneyim dedim .hepinizi çok özledim .kendinize iyi bakın .beni özleyin anacığım

Merhaba kızlar nasılsınız benim bilgisayarım bozuldu.şimdi annemlerdeyim yine bilgisayarı açtım ne var ne yok öğreneyim dedim .hepinizi çok özledim .kendinize iyi bakın .beni özleyin anacığım

bizde seni ozledik canim ::54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…