Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bu acılar seni çok güçlendirecek emin ol. hayata daha sağlam basacaksın.
tabi keşke yaşanmasa böyle olaylar ama oluyor işte herşey allahtan....
ona sığınmaktan başka çaremiz yok !!!!
ağlamak çözüm olmuyor evet ama insan kendini çok aciz hissediyor böyle durumlarda bende annemin hastalığı ile çok uğraştım neler atlattık bi bilsen ama allaha şükür geçti.
gececek bugünler tatlım sonrada güzle günler senin olacak. çok mutlu olacaksın çoook.

amin bebekim amin...
benim kocişte 26 yaşında sen ne dersen de yine bildiklerini yapıyorlar olan bize oluyor
hemde ne macera bebekimmm anlatmakla olmaz görmen lazım

umut bile edemiyorum artık bahar.
isyan etmekten korkuyorum.
Allah yardımcımız olsun.

sağol canım inşallah..
neyse tadınızı kaçırmayayım ben çıkıyorum...
kendinize dikkat edin.

kaan hoca buraya gelin dedi gelene kadarda endolu kullanın duruma göre m.tese yapabiliriz dedi. Eşimin patoloji raporunda testilerin her yerinde değil ama öbek öbek spermlerin olduğunu söylediler .Biz ilk tüp denemesinde eşimden 11 tane sperm buldular ama bize bunu sonra sölediler eşimle aynı anda benide hazırladılar sonrada embirolog gelip bana maalesef hiç sperm bulamadık siz eniyisi evlat edinin herşey çoçuk demek değil dedi ben başaldım ağlamaya ama nasıl ,hemen eşimin yanına koştum oda çok kötü tabi neyse eve döndük 1-2 saat sonra aradılar 11 tane sperm bulduk diye embirolog bizden sonra iyice bakmış parçaya ve bulmuş . 8tanesi döölendi iyi olan 3 tane transfer oldu o kdar umutlu konuştularki biz kesin gözüyle bakıyoruz embiriyolar çok iyi ama maalesef tutmadı .uzun bi süre kendime gelemedim bizi 6 ay sonra gelin dediler giddik bu sfer m.tese yaptılar tabi ilk teseden az bi süre geçmişti o zedelenen hücreler düzelmemişti bile bu sfer hiç bulamadılar .biz 4 sene ara verdik geçen sene eşim teoman kadıoğluna varikosel ameliyatı oldu hoca çok umutlu konuşmadı ama biz yinede bi faydası olur diye oldu eşim . ameliyatın üstünden 1.5 sene geçti biz 2 ay önce sperm testi yaptırdık ve değişik olarak ilk defa 4-5 yuvarlak hücre diye bişey çıktı .şimdiye kadar çok sperm testi yaptırmıştık ama böyle bişey ilk defa gördük kaan
hocaya sordum bunu oda bunlar olgunlaşmamış spermler olabilir dedi ne bilim biraz umutlandım ilaçlarla onları sperme dönüştürebiliriz dedi.ben 8 senelik evliyim 27 yaşındayım zaten tek iyi şey yaşımın küçük olması .. sen kaç senelik evlisin canım kaç yaşındasın.. biraz uzun oldu ama herkese bunları anlatamıyorumki yakın bi kaç arkadaşıma anlatıyorum onlarda çoğu terimleri anlamıyolar ...

amin bebekim amin...
benim kocişte 26 yaşında sen ne dersen de yine bildiklerini yapıyorlar olan bize oluyor
hemde ne macera bebekimmm anlatmakla olmaz görmen lazım

seninki daha gençmiş canım bizimki 30 a geldi
1 hafta önce girdi 30 una .
bende onu takip ediyorum bende 27 e girecem bende onutakip ediyorm bende yaşlanıyorummm:97:

canım ne güzel bak önceden sperm çıkmış spermler zamnla görülüp zamnla kaybolurmuş sağlıklı insanda bile. bence çıkar canım. yuvarlak hücre bizimde en son testimizde çıktı. bizde çok mutlu olduk. eskiden bunlar bile yoktu düşün artık.
bencede ilaçlarla spermler oluşur belkide teseye gerek kalmadan normal yolla çıkış olur tüp bebek yaparsınız. bizim gibi hastalar normal yolla çocuk sahibi olmak gibi bi düşüncemiz yok tüp bebek yaparız diye hep umut ediyporuz. normal spermiyogramlarda sperm çıksın hemen tüp bebek yapalım diye düşünüyoruz.
bende canım 26 yaşındayım 27 sayılır hatta girecem az kaldı. eşimde 30 yaşında. bizde 1,5 yıllık evliyiz. biz erken öğrendik bu durumu şansımız yaşımızın küçük olması evet. yaşımı geleseye kadar en azından tedavi görmemiz sonrada ne gerekiliyorsa yapmamız.
bu derdi yaşamayan kimse bilmiyor ki canım bizmde aileler biliyor ama ne anlatabilrsin onlara onlar ne yuvarlak hücreden anlıyor ne elengo hücreden bişeyleri paylaşamıyorsun . ama burda herkesin derdi aynı olduğu için her kelimemizden anlıyıoruz. dertlerimizi paylaşıyoruz rahatlıyoruz.

umut bile edemiyorum artık bahar.
isyan etmekten korkuyorum.
Allah yardımcımız olsun.

deme öyle bitanem umudunu hiç yitirme...
bak benim eşim 26 yaşında ve bu yaşında 2 kere lenf kanserini atlattı...
ilkinde biz evli değildik yanında değildim ben ünideydim ozamanlar ve perişan olmuştum allaha şükür atlattı...
2. sinde evliydik ve budefa çok ağırdı ama allaha şükür onuda atlattı neler yaşadık bi bilsen
allah kimseyi sağlığından etmesin...
en acısıda sevdiğin kişinin canı yanarken senin elinden bişey gelmemesi...
allah büyük masalım kimler nasıl ağır nasıl zor hastalıkları atlatıyor...
hiç o günleri görmemiş gibi sağlıklarına kavuşuyor...
inş annende en kısa zamanda sağlığına kavuşacak...
nolur isyan etme dua et...
allah büyük bunlarıda aşıcaz allahın izniyle...

sağol canım inşallah..
kendinize dikkat edin.

canım biz seni dinleriz öyle düşünme biz kader arkadaşıyız bizi bizden başka kimse anlamaz.
sende kendine dikkat et canım üzme kendini. elinde değil biliyorum ama biraz daha güçlü ol bütn yük senin omuzlarında biliyorum ama inşallah bu günler geçecek tatlım. herşey yoluna girecek

Bahar58 öncelikle çok teşekkür ederim. Zamanla inşallah herşey daha da iyi olacak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Ben ist. oturuyorum bu konu ile ilgili ist. yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?

sağol canım inşallah..
kendinize dikkat edin.

canım tadımızı kaçırmak da ne demek...
senin derdin bizim derdimiz tabiki bizimle paylaşacaksın bizde paylaşmıyor muyuz her sıkıntımızı...
sen bunları düşünme dualarımız sizinle allah şifa versin inş...
sende kendine iyi bak fırsat bulursan arada gir merakta bırakma bizi...

masalcim..canim benim gecmis olsun allah acil sifalik versin anneciyine..canim sakin isyan etme unutma her gecenin bir sabahi var,,hepimizin sorunu var allahim 4 duvari niye yartmis herkesin sorunu kendine kendimiz yasiyoruzz malesef allahin taktiri ilahisi bunlar sonucta uzuntude sevincten allahtan geliyor canim sen bilincli birisin dua oku tatlim allaha sukur et insallah hersey yoluna girer..inanki benide sikintilarim cokta burda yazilmiyo..canim birakma kendini unutma dertte gelirse ust uste zevkte ust uste gelirmis napalim allah buyuk..

seninki daha gençmiş canım bizimki 30 a geldi
1 hafta önce girdi 30 una .
bende onu takip ediyorum bende 27 e girecem bende onutakip ediyorm bende yaşlanıyorummm:97:

siz de gençsiniz bebekim abartma
biliyorsun ben yeni girdim 26 yaşıma kocişte aralıkta 27 olacak aramızda 8 ay var bende onu takip ediyorum

siz de gençsiniz bebekim abartma
biliyorsun ben yeni girdim 26 yaşıma kocişte aralıkta 27 olacak aramızda 8 ay var bende onu takip ediyorum

zamn çabuk geçiyor be bebekim anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini ben dha yeni 20 yaşına girmiştim büyük bi hevesle
ama bak 27 ye gircem nasıl geçti anlamadım.
babam hep derdi ne meraklısın büyümeye diye. ben bak 20 olcam bak 19 olcam diye hep heveslenirdim. babam derdi kzıım bak sonra bu yaşlarını arasın o kadar büyümeye heveslenme derdi ama nerdee dinlemezdim ki. bi kulaktan girer diğerinden çıkardı

Bahar58 öncelikle çok teşekkür ederim. Zamanla inşallah herşey daha da iyi olacak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Ben ist. oturuyorum bu konu ile ilgili ist. yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?

rica ederim canım... canım bizlerde hep uzak yerlerde oturuyoruz...
ben balıkesirdeyim... arkadaşlarım eskişehir, antalya, elazığ... her yerden kaan hocaya gidiyorlar...
imkanınız varsa kaan hocaya gidin...
yoksa istanbulda umut tüp bebekte emre bakırcıoğlu var ona da çok iyi bi dr diyorlar...
ama kaan hoca öncelikle ilaçla tedavi ettiği için daha farklı tabi...
siz iyice bi düşünüp öyle karar verin hakkınızda hayırlısı olsun...

ARKADAŞLAR YAZDIKLARINIZ DİGER SAYFADA KALMIŞ ŞİMDİ GÖRDÜM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. ZEYNEP KAMİL HASTAHanesine gittik ve doktor eşimden 4 tüp kan aldı ve 21 kasım dada sperm testi için gün verdi. neye baktıklarını bilmiyorum ve sonuçların ne çıkacagını da. internetden araştırdıgım kadarı ile keçi boynuzunun iyi geldigini duydum yaklaşık iki haftadır içiriyorum. Rabbim hepimize sabır versin. Bir gün bizlerde inşallah anne olup bebişlerimizi kucagımıza alıp çok uykusuz kalırız inşallah.yolun başındayım ama beklemek çok zor geliryor. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

baban doğru söylemiş bebekim zaman su gibi geçip gidiyor :97:

iyi aksamlar kizlar...aranizda filim rahimi cekdiren varmi?bugun doktor istedi benden cok korkuyorum :26: nasil birsey bu insanin cani aciyormu bana bir hemsire acitmiyor dedi ama yine bilmiyorum sizden sormak istedim.inanin okadar cok korktum agliyorum hala allah bu gozyaslarimi dindirsin tez birzamanda hepimizin cok zor artik dayanamiyorummm

canım bişi sorcam akşam ne yemek yapsam koçişe ya.
midesi tam iyileşmedi ya ne iyi geliyor bilgin varmı ?

canım tam bilmiyorum ama sen ağır bişeyler yapmamaya çalış...
benim kocişte hastaya ben de ona bu akşam sebzeli bol baharatlı mercimek çorbası yapıcam...
kociş ona "benim şifa çorbam" diyor gerçekten de iyi geliyor...
ne zaman hasta olsa ilk söylediği şey "şifa çorbamı istiyorum" oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…