inşallah....
çünkü hiç neşem kalmadı artık..
bana ağır geliyor bütün bunların hepsi.
dert bir değil ki((((
ağlamaktan başım zonkluyor.
hayal ettiğim şeylere ulaşamıyorum,uzanamıyorum bile..
elimde sadece hayalkırıklığı var.
yorgunum!
allah şifa versin koçişlerimize canım dikkat etmeleri gerekiyor tabi her şeylerine ama nerdeee zor geliyor. kendileirni hala 20 yaşındaki gibi delikanlı sanıyorlarbazen ben hep söylerim sen 20 yaşında değilsin o zamn delikanlıydın artık 30 a geldin dikkat et kendine diyroum ben yaşlandınmı demek sitiyorsun diyo
demek istediğim o değil tabi ama zamn geçtikçe insnaın bünyesi genç gibi olmuyor hastalık çabuk yakalıyor.
valla canım he an bi macera deseneanlatınca komik gelir bize tabi ama o anı senin gözünle bakınca durum değişiyordur.
haklısın canım böyle düşünmekte hissetmekte sonuna kadar haklısın...
yaşadıkların kolay şeyler değil ama elden gelen bişey yok...
derdi veren de şifayı veren de allah...
dediğin gibi allah beterinden korusun inş annende eşinde şifayı bulacak...
el açıp dua etmekten başka çaremiz yok...
allah büyük inş herşey yoluna girecek...
dualarım hep sizinle...
bu acılar seni çok güçlendirecek emin ol. hayata daha sağlam basacaksın.
tabi keşke yaşanmasa böyle olaylar ama oluyor işte herşey allahtan....
ona sığınmaktan başka çaremiz yok !!!!
ağlamak çözüm olmuyor evet ama insan kendini çok aciz hissediyor böyle durumlarda bende annemin hastalığı ile çok uğraştım neler atlattık bi bilsen ama allaha şükür geçti.
gececek bugünler tatlım sonrada güzle günler senin olacak. çok mutlu olacaksın çoook.
inşallah canım inşallah kurtuluruz bu dertten. çok acı bi o kadarda yorucu süreçler geçiryoruz eşlerimiz açısındansa oldukça zor yedikelri içtikleri şeyler zor geliyor onlara. ama herşey minik mucizelerimiz için.
canım aslan pençesini biz kullandık saraçoğlunun kürüydü bu 2 ay kullanması gerekiyordu ama tam kullanamadı eşim biraz rahatsızlandı bıraktık ama tam 1 ay düzenli kullandı. faydası olur bencede kullanın.
testojel vermediyse kullanmayın hocanın bi bildiği vardır canım.
onlarda çok yoruluyor canım gurur meselesi yapıyorlar ama tek hasta o değil bu hastalıkla uğraşan çoook kişi var. gittikçede çoğalıyor. inşallah daha fazla çoğalmadan bu dertten herkes kurtulur.
m. tese hemen yapmaz canım önce bi konuşun hocayla istemediğinizi söyleyin ilaç takviyesi filan verir. onları kullanırsınız normal yolla çıkış olur allah büyük .
m.tesenin patoloji, sonuunda ne çıktı canım biliyormusunuz ? kaan hoca hemen m.tese yapmaz görüşmeye çağırmıştır sizi. sonra karar verir bence eşinede söyle sadece muayene gideceğinizi söylersin. istemedğiniz hiçbişeyi yaptırmaz sonuçta.
amin bebekim amin...
benim kocişte 26 yaşında sen ne dersen de yine bildiklerini yapıyorlar olan bize oluyor
hemde ne macera bebekimmm anlatmakla olmaz görmen lazım
kaan hoca buraya gelin dedi gelene kadarda endolu kullanın duruma göre m.tese yapabiliriz dedi. Eşimin patoloji raporunda testilerin her yerinde değil ama öbek öbek spermlerin olduğunu söylediler .Biz ilk tüp denemesinde eşimden 11 tane sperm buldular ama bize bunu sonra sölediler eşimle aynı anda benide hazırladılar sonrada embirolog gelip bana maalesef hiç sperm bulamadık siz eniyisi evlat edinin herşey çoçuk demek değil dedi ben başaldım ağlamaya ama nasıl ,hemen eşimin yanına koştum oda çok kötü tabi neyse eve döndük 1-2 saat sonra aradılar 11 tane sperm bulduk diye embirolog bizden sonra iyice bakmış parçaya ve bulmuş . 8tanesi döölendi iyi olan 3 tane transfer oldu o kdar umutlu konuştularki biz kesin gözüyle bakıyoruz embiriyolar çok iyi ama maalesef tutmadı .uzun bi süre kendime gelemedim bizi 6 ay sonra gelin dediler giddik bu sfer m.tese yaptılar tabi ilk teseden az bi süre geçmişti o zedelenen hücreler düzelmemişti bile bu sfer hiç bulamadılar .biz 4 sene ara verdik geçen sene eşim teoman kadıoğluna varikosel ameliyatı oldu hoca çok umutlu konuşmadı ama biz yinede bi faydası olur diye oldu eşim . ameliyatın üstünden 1.5 sene geçti biz 2 ay önce sperm testi yaptırdık ve değişik olarak ilk defa 4-5 yuvarlak hücre diye bişey çıktı .şimdiye kadar çok sperm testi yaptırmıştık ama böyle bişey ilk defa gördük kaan
hocaya sordum bunu oda bunlar olgunlaşmamış spermler olabilir dedi ne bilim biraz umutlandım ilaçlarla onları sperme dönüştürebiliriz dedi.ben 8 senelik evliyim 27 yaşındayım zaten tek iyi şey yaşımın küçük olması .. sen kaç senelik evlisin canım kaç yaşındasın.. biraz uzun oldu ama herkese bunları anlatamıyorumki yakın bi kaç arkadaşıma anlatıyorum onlarda çoğu terimleri anlamıyolar ...
umut bile edemiyorum artık bahar.
isyan etmekten korkuyorum.
Allah yardımcımız olsun.
sağol canım inşallah..
neyse tadınızı kaçırmayayım ben çıkıyorum...
kendinize dikkat edin.
sağol canım inşallah..
neyse tadınızı kaçırmayayım ben çıkıyorum...
kendinize dikkat edin.
seninki daha gençmiş canım bizimki 30 a geldi
1 hafta önce girdi 30 una .
bende onu takip ediyorum bende 27 e girecembende onutakip ediyorm bende yaşlanıyorummm:97:
siz de gençsiniz bebekim abartma
biliyorsun ben yeni girdim 26 yaşıma kocişte aralıkta 27 olacak aramızda 8 ay var bende onu takip ediyorum
Bahar58 öncelikle çok teşekkür ederim. Zamanla inşallah herşey daha da iyi olacak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Ben ist. oturuyorum bu konu ile ilgili ist. yönlendirebileceğiniz bir yer var mı?
zamn çabuk geçiyor be bebekim anlamıyorsun bile nasıl geçtiğini ben dha yeni 20 yaşına girmiştim büyük bi hevesle
ama bak 27 ye gircem nasıl geçti anlamadım.
babam hep derdi ne meraklısın büyümeye diye. ben bak 20 olcam bak 19 olcam diye hep heveslenirdim. babam derdi kzıım bak sonra bu yaşlarını arasın o kadar büyümeye heveslenme derdi ama nerdee dinlemezdim ki. bi kulaktan girer diğerinden çıkardı
baban doğru söylemiş bebekim zaman su gibi geçip gidiyor :97:
canım bişi sorcam akşam ne yemek yapsam koçişe ya.
midesi tam iyileşmedi ya ne iyi geliyor bilgin varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?