Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım geçmiş olsun korkuyordun bak çok şükür bişey çıkmamış.
excipial lipo ve excipial hydro diye bi ilaç ver biri daha yağlı diğeri daha az yağlı losyon nemlendirme özelliği olan bir ilaç sadece eczanelerde satılıuyor istersen onu bi araştır eğer kuruluksa kaşıntının sebebi. bu krem geçirir. ben yüzüme sürüyordum kuruluk için iyi geliyordu bence o kremi araştır canım.

patates yemeği yaptım canım patatesli bişi olsun istedim. 2 günden beri haşlama patates yiyordu bugünde yemeği olsun deidm .
kesin yinemi patates diyecek ama napalım en hafif o geldi.

bebekimmm inan ben de aklına bişey gelmediyse patates yemeği yap diyecektim
kız bugn bize noluyor böyle hep aynı şeyleri düşünüyoruz
yaaa biz seninle çok güzel anlaşırdık hep söylediğimiz gibi keşke yakın olsaydık birbirimize
canım onun için uğraşıyorsun sende ne pişirsen yesin enişte bey
öyle mırın kırın etmek yok vur elini masaya

aman iyi bari önemli bişey değilmiş tatlım...
artık herşeyden korkar olduk...
allah kimseyi sağlığından etmesin...

valla canım ya ne güzel olduk bugün hep aynı şeyleri düşündük
aslında çokta uzak değiliz biliyorsun değilmi 3 saat filan aramız bağırsak duyarız
valla canım mırın kırın etmeyecek napalım yiyecek iyileşene kadar yicek valla yapcak bişi yok.
şimdi aradım bende proxeed unutmuş evde onu dedim bi eleman gönderde aldır kaç gün içmedi bugün başladı artık içmeye. balıda yemedi tabi görüyorsun dimi bişiler çıkıyor işte tedavi dört dörtlük gitmiyor.

bende busabah aradım napıyorsun kalk hastaneye git diye...
tamam dedi sabah aç karnına yemesi gereken bitkiseller ve macunlar var onları hatırlattım...
boğazım çok kötü yemesem bugün dedi benden yüz bulamayınca yemiş hemen...
nasıl korkuttuysam artık
ama napalım bizde hep onlar için uğraşıyoruz...
seninkinin durumu farklıydı tabi zehirlenme olunca bi süre midesine dikkat etmesi gerekiyor...
nasıl olsa toplamış kendini yarından itibaren tekrar başlasın...
inş faydasını görürler...

kızlar herkeze iyi akşamlar ne var yok ikigündür pek giremedim buğün doktora gittim akşamı orda ettim dahada yarına kaldı yüzümde kızarma yanma oluyor 3-4 yıldır cildiyeye göründüm gülleme hastalıgı varmış 3 ay tedavi olması gerekiyormuş birde tüylenme var karın bölgesinde apıç arasında bacak arkasında yani bir bayanın olmaması gereken yerlerde bu gün adetin üçüncü günüydü bide ona tahlil yaptırdım herşey sonucu iyi çıkmış esas tüylenme için olan tahlilli sekreterin dikkatsizliginden çıkmadı yarına kaldı yani işte böyle hergün bişey var ugraşacak allah çaresiz dert vermesin ...:26:

valla kız amma korkutmuşsun kocişi
bugün iyim diyo bakalım yarından itibaren yiyecek artık balı ilacı içtide balı yemedi çayı vardı onuda içmedi yarından itibaren başlıycaz artık
bende apartmanın makbuzlarını verdim şimdi. yukarda yaşlı bir teyzemiz var dedikodu yaptık azcık geldim

canım allah şifa vesin

geçmiş olsun tatlım hastane işlerinden nefret ediyorum ama hep işimiz düşüyor işte
inş tedavin fayda gösterirde kutulursun bu sıkıntıdan da...

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin bugünlerde herkesde bi hastalıklar var valla. azodan hariç hastalıklarla uğraşıyor herkes
gülleme hastalığı neymiş canım ya ilk defa duydum. hormonlarlamı alakası varmış tüylenmenin ki.
allah hepimize sağlık sıhhat versin canım. herşeyin başı sağlık....

sorma sorma acayip korkuttum
canım seninkinin aklı başına gelmişti şimdi ciddi bi durum olduğu için yiyemedi...
kendini toplamış yer tekrar...
ahhh bebekim bide apartman sorunları var sizin allah kolaylık vesin...

yaa neler var bizde bi bilsen. bu apartmanın derdi yetmiyormuş gibi yan apartmandaki insanlarla tartışıyoruz.
biarka bahçemiz var ortak diğer apartmanla yok siz çöz attınız yok biz atmıyoruz çöpü filan diye dertler var bide. o bahçenin temizliğini bizim temizlikçi yapıyor ama kadınlar cıngar çıkarıyor.
geçen gün eşim yan apartmanın köşesine araba parketmiş 1 saat filan durdu sonra kadının biride camda bekliyor bize dediki bakarmısınız niye bu arabayı buraya parkett,niz dedi eşimde sinirlendi sen trafik polisimisin teyze dedi sen ne karışıyon dedi evin önü değil bişi değil. alt tarafı sokak yani neymiş efendim park edemezmişiz. onla tartışırken anı apartmandaki 2 kadında sokaktan geliyormuş onlarda başladımı vay efendim niye buraya parkediyormuşuz buraya parkedilirmiymiş filan bi gör bi süür tantana. tabi eşim ve ben sinirlendik iyice bizde başladık bağırmaya herkes bize bakıyor. yürü git dedik annemiz yaşındasın başka işin mi yokta burdaki arabalrı takip ediyon deidk. kadın anlamıyor.
eşim dedi arabayı gelecem dedi snein evin içine koycam bak gör bakalım o zamn noluyo dedi yürüdük gititk
komşuluk sıfır yani burda.

canim benim cok tesekkur ederim.insallah bendee senin gibi hicbirsey hissetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…