gogsumden doktora gitti sikayeterimin hepsi normalimis peki kasinti ve agrilar icin ilac verin dedim dr ilaci yok dedi,sadece kasintin kuruluktan olabilir dedi losyon falan kullan dedi...ve onerdigi losyonda vazelin(
sizin bildiginiz bir losyon falan varmi googse ozel yada herhangi bir krem kullanilabilirmi gogus kasintisi icin???
patates yemeği yaptım canım patatesli bişi olsun istedim. 2 günden beri haşlama patates yiyordu bugünde yemeği olsun deidm .
kesin yinemi patates diyecekama napalım en hafif o geldi.
gogsumden doktora gitti sikayeterimin hepsi normalimis peki kasinti ve agrilar icin ilac verin dedim dr ilaci yok dedi,sadece kasintin kuruluktan olabilir dedi losyon falan kullan dedi...ve onerdigi losyonda vazelin(
sizin bildiginiz bir losyon falan varmi googse ozel yada herhangi bir krem kullanilabilirmi gogus kasintisi icin???
bebekimmm inan ben de aklına bişey gelmediyse patates yemeği yap diyecektim
kız bugn bize noluyor böyle hep aynı şeyleri düşünüyoruz
yaaa biz seninle çok güzel anlaşırdık hep söylediğimiz gibi keşke yakın olsaydık birbirimize
canım onun için uğraşıyorsun sende ne pişirsen yesin enişte bey
öyle mırın kırın etmek yokvur elini masaya
hayırlı akşamlar ne yaparsınız
valla canım ya ne güzel olduk bugün hep aynı şeyleri düşündük
aslında çokta uzak değiliz biliyorsun değilmi 3 saat filan aramız bağırsak duyarız
valla canım mırın kırın etmeyecek napalım yiyecek iyileşene kadar yicek valla yapcak bişi yok.
şimdi aradım bende proxeed unutmuş evde onu dedim bi eleman gönderde aldır kaç gün içmedi bugün başladı artık içmeye. balıda yemedi tabi görüyorsun dimi bişiler çıkıyor işte tedavi dört dörtlük gitmiyor.
koçişleri çekiştiriyoz napem sen naparsın
bende busabah aradım napıyorsun kalk hastaneye git diye...
tamam dedi sabah aç karnına yemesi gereken bitkiseller ve macunlar var onları hatırlattım...
boğazım çok kötü yemesem bugün dedi benden yüz bulamayınca yemiş hemen...
nasıl korkuttuysam artık
ama napalım bizde hep onlar için uğraşıyoruz...
seninkinin durumu farklıydı tabi zehirlenme olunca bi süre midesine dikkat etmesi gerekiyor...
nasıl olsa toplamış kendini yarından itibaren tekrar başlasın...
inş faydasını görürler...
canım allah şifa vesinkızlar herkeze iyi akşamlar ne var yok ikigündür pek giremedim buğün doktora gittim akşamı orda ettim dahada yarına kaldı yüzümde kızarma yanma oluyor 3-4 yıldır cildiyeye göründüm gülleme hastalıgı varmış 3 ay tedavi olması gerekiyormuş birde tüylenme var karın bölgesinde apıç arasında bacak arkasında yani bir bayanın olmaması gereken yerlerde bu gün adetin üçüncü günüydü bide ona tahlil yaptırdım herşey sonucu iyi çıkmış esas tüylenme için olan tahlilli sekreterin dikkatsizliginden çıkmadı yarına kaldı yani işte böyle hergün bişey var ugraşacak allah çaresiz dert vermesin ...:26:
kızlar herkeze iyi akşamlar ne var yok ikigündür pek giremedim buğün doktora gittim akşamı orda ettim dahada yarına kaldı yüzümde kızarma yanma oluyor 3-4 yıldır cildiyeye göründüm gülleme hastalıgı varmış 3 ay tedavi olması gerekiyormuş birde tüylenme var karın bölgesinde apıç arasında bacak arkasında yani bir bayanın olmaması gereken yerlerde bu gün adetin üçüncü günüydü bide ona tahlil yaptırdım herşey sonucu iyi çıkmış esas tüylenme için olan tahlilli sekreterin dikkatsizliginden çıkmadı yarına kaldı yani işte böyle hergün bişey var ugraşacak allah çaresiz dert vermesin ...:26:
kızlar herkeze iyi akşamlar ne var yok ikigündür pek giremedim buğün doktora gittim akşamı orda ettim dahada yarına kaldı yüzümde kızarma yanma oluyor 3-4 yıldır cildiyeye göründüm gülleme hastalıgı varmış 3 ay tedavi olması gerekiyormuş birde tüylenme var karın bölgesinde apıç arasında bacak arkasında yani bir bayanın olmaması gereken yerlerde bu gün adetin üçüncü günüydü bide ona tahlil yaptırdım herşey sonucu iyi çıkmış esas tüylenme için olan tahlilli sekreterin dikkatsizliginden çıkmadı yarına kaldı yani işte böyle hergün bişey var ugraşacak allah çaresiz dert vermesin ...:26:
valla kız amma korkutmuşsun kocişi
bugün iyim diyo bakalım yarından itibaren yiyecek artık balı ilacı içtide balı yemedi çayı vardı onuda içmedi yarından itibaren başlıycaz artık
bende apartmanın makbuzlarını verdim şimdi. yukarda yaşlı bir teyzemiz var dedikodu yaptık azcık geldim
valla bende koçiş yemek yaparm sizden kopye alırm
kadınların başka işi varmı yemek yapmak bulaşık yıkmak çamaşır yıkamak ütü yapmak temizlik yapmak ne çok işler dimi ama.
sorma sormaacayip korkuttum
canım seninkinin aklı başına gelmişti şimdi ciddi bi durum olduğu için yiyemedi...
kendini toplamış yer tekrar...
ahhh bebekim bide apartman sorunları var sizin allah kolaylık vesin...
birini unuttun kocanın gönlünü yapmak senin morali bozuksa bile o anda bile kocanı düşünüyon aman onun da morali bozulmasn
Merhaba arkadaşım ben 5 sene önce yaptırmıştım hiç öle korkulacak bişey değil yani kendini strese sokma rahat olmaya çalış .acı filan hissetmiyosun ben hissetmemiştim ve daha önceden kimseye sormamıştım bile hiç bibilgim yoktu hastaneye giderken , sadece rahat ol herşey iyi olucak inş.
tabi oda varkadın işi deli işi derler
aman napalım kocişler sağlıklı olsunda yaparız herşeyi dimi ama :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?