iyi aksamlar kizlar...aranizda filim rahimi cekdiren varmi?bugun doktor istedi benden cok korkuyorum :26: nasil birsey bu insanin cani aciyormu bana bir hemsire acitmiyor dedi ama yine bilmiyorum sizden sormak istedim.inanin okadar cok korktum agliyorum hala allah bu gozyaslarimi dindirsin tez birzamanda hepimizin cok zor artik dayanamiyorummm
canım tam bilmiyorum ama sen ağır bişeyler yapmamaya çalış...
benim kocişte hastaya ben de ona bu akşam sebzeli bol baharatlı mercimek çorbası yapıcam...
kociş ona "benim şifa çorbam" diyorgerçekten de iyi geliyor...
ne zaman hasta olsa ilk söylediği şey "şifa çorbamı istiyorum" oluyor
iyi aksamlar kizlar...aranizda filim rahimi cekdiren varmi?bugun doktor istedi benden cok korkuyorum :26: nasil birsey bu insanin cani aciyormu bana bir hemsire acitmiyor dedi ama yine bilmiyorum sizden sormak istedim.inanin okadar cok korktum agliyorum hala allah bu gozyaslarimi dindirsin tez birzamanda hepimizin cok zor artik dayanamiyorummm
bende yaptım mercimek çorbasıhasta olunca ilk yaptığım çorba. aklımada bişey gelmedi hafif bişey de sana sorayım deidm.
canım benim de aklıma gelmedi birden...
bide itiraf edeyim mi bugün ne yapsam diye düşünmekten nefret ediyorum...
eskiden ne güzeldi annemiz yapar biz yerdik
şimdi iş başa düşünce sıkıcı oluyor :97:
canım şimdi aklıma geldide yoğurt çorbası yada sütlü çorba yapabilirsin mideye iyi gelir...
aklıma bu geldi diğerlerini de sen bul
aynen canım bende çoook nefret ediyorum.
bişi diyim mi yoğurt çorbası koydum şimdi bende ocağa
kalp kalbe karşıymışyanına ne yapsam şimdide onu düşünüyorum. düşün düşünn.... işin
hadi yagerçekten kalp kalbe karşıymış bebekim
iyi şifa olsun kocişine...
aman "ne yapsam ne yapsam" her akşam bitmiyor bu terane
canlar ben çıkıyorum akşam görüşürüz hepinizi
oooffff ya tam çıktım kocişin acil işi çıktı hasta hasta gitti
ben de tekrar geldim napıyım :85:
valla canım onlar hasta olunca işleri bırakamıyorlar hasta hasta giderler dün biliyorsun bizimki hasta yatağından kalkıp gitti ve dün geç geldi
aynen bebekim ya adamın sesi çıkmıyor habire arıyorlar diye teli kapattı yattı...
işçiler ulaşamayınca eve gelmişler yine gitmek zorunda kaldı...
inşallah....
çünkü hiç neşem kalmadı artık..
bana ağır geliyor bütün bunların hepsi.
dert bir değil ki((((
ağlamaktan başım zonkluyor.
hayal ettiğim şeylere ulaşamıyorum,uzanamıyorum bile..
elimde sadece hayalkırıklığı var.
yorgunum!
iyi olsunlarda çalışsınlar tabi ama . tam iyileşmedende işte kalkıp gidince hastalık tekrarlıyor.
allah şifa versin canım. hemen geri dönerde yatar
öyle canım allah şifa versin kocişlerimize
çorbanın yanına ne yapacağına karar verdin mi bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?