Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hpşgeldin tatlım... canım hiç bilmiyorum ama hemşire öyle dediyse doğrudur...
kurup kurup daha da korkutma kendini...
canım dr neden bunu istedi bi sorun mu var???
allah büyük tatlım rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inş...

bende yaptım mercimek çorbası hasta olunca ilk yaptığım çorba. aklımada bişey gelmedi hafif bişey de sana sorayım deidm.

canım benimde bilgim yok bu film hakkında ama yaptıran yakınlarım var kimene göre çok can yakıcı ama kimine görede değil bende tam bilmiyorum. dr bunu senden neden istedi canım genel kontrol amaçlımı ?

hep ..canim benimde drum bugun benden rahim filmi istedi..tabi 5 tup denemeden sonra..bende korkuyorum ama aglamiyorum allah buyuk aglam sekerim..aglama degmez hayaat bu gozz yaslaarina..

bende yaptım mercimek çorbası hasta olunca ilk yaptığım çorba. aklımada bişey gelmedi hafif bişey de sana sorayım deidm.

canım benim de aklıma gelmedi birden...
bide itiraf edeyim mi bugün ne yapsam diye düşünmekten nefret ediyorum...
eskiden ne güzeldi annemiz yapar biz yerdik
şimdi iş başa düşünce sıkıcı oluyor :97:
canım şimdi aklıma geldide yoğurt çorbası yada sütlü çorba yapabilirsin mideye iyi gelir...
aklıma bu geldi diğerlerini de sen bul

aynen canım bende çoook nefret ediyorum.
bişi diyim mi yoğurt çorbası koydum şimdi bende ocağa
kalp kalbe karşıymış yanına ne yapsam şimdide onu düşünüyorum. düşün düşünn.... işin

hadi ya gerçekten kalp kalbe karşıymış bebekim
iyi şifa olsun kocişine...
aman "ne yapsam ne yapsam" her akşam bitmiyor bu terane

canlar ben çıkıyorum akşam görüşürüz hepinizi

oooffff ya tam çıktım kocişin acil işi çıktı hasta hasta gitti
ben de tekrar geldim napıyım :85:

valla canım onlar hasta olunca işleri bırakamıyorlar hasta hasta giderler dün biliyorsun bizimki hasta yatağından kalkıp gitti ve dün geç geldi

aynen bebekim ya adamın sesi çıkmıyor habire arıyorlar diye teli kapattı yattı...
işçiler ulaşamayınca eve gelmişler yine gitmek zorunda kaldı...

aynen bebekim ya adamın sesi çıkmıyor habire arıyorlar diye teli kapattı yattı...
işçiler ulaşamayınca eve gelmişler yine gitmek zorunda kaldı...

iyi olsunlarda çalışsınlar tabi ama . tam iyileşmedende işte kalkıp gidince hastalık tekrarlıyor.
allah şifa versin canım. hemen geri dönerde yatar

canim annene cok gecmis olsun,insalah iyilesir en kisa zamanda,sende uzme kendini ,hersey yoluna girecek ins,hepsi imtihan bu zorluklarin

Merhaba arkadaşım ben 5 sene önce yaptırmıştım hiç öle korkulacak bişey değil yani kendini strese sokma rahat olmaya çalış .acı filan hissetmiyosun ben hissetmemiştim ve daha önceden kimseye sormamıştım bile hiç bibilgim yoktu hastaneye giderken , sadece rahat ol herşey iyi olucak inş.

Merhaba arkadaşım ben 5 sene önce yaptırmıştım hiç öle korkulacak bişey değil yani kendini strese sokma rahat olmaya çalış .acı filan hissetmiyosun ben hissetmemiştim ve daha önceden kimseye sormamıştım bile hiç bibilgim yoktu hastaneye giderken , sadece rahat ol herşey iyi olucak inş.

gogsumden doktora gitti sikayeterimin hepsi normalimis peki kasinti ve agrilar icin ilac verin dedim dr ilaci yok dedi,sadece kasintin kuruluktan olabilir dedi losyon falan kullan dedi...ve onerdigi losyonda vazelin(
sizin bildiginiz bir losyon falan varmi googse ozel yada herhangi bir krem kullanilabilirmi gogus kasintisi icin???

iyi olsunlarda çalışsınlar tabi ama . tam iyileşmedende işte kalkıp gidince hastalık tekrarlıyor.
allah şifa versin canım. hemen geri dönerde yatar

öyle canım allah şifa versin kocişlerimize
çorbanın yanına ne yapacağına karar verdin mi bebekim

ya gogsum ciddi ciddi aciyo ve kasiniyo kadin bunlar normal dedi,ya gecsin istiyorum ,psikolojimi cok bozuyor

öyle canım allah şifa versin kocişlerimize
çorbanın yanına ne yapacağına karar verdin mi bebekim

patates yemeği yaptım canım patatesli bişi olsun istedim. 2 günden beri haşlama patates yiyordu bugünde yemeği olsun deidm .
kesin yinemi patates diyecek ama napalım en hafif o geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…