Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar kızlar.ne var ne yok eskisi gibi giremiyorum varmı bir gelişme.

hayırlı cumalar canım allah dualrımızı kabul etsin b mübarek günde inşallah
çok bi değişiklik yok azo dışında hstalıklarla uğraşıyoruz. kış geliyor ya bünyeler şaşırdı

hoşgeldin baharcımmm..
nasılsın???????

hoşbulduk canım
nasıl olayım hergünki gibi yorgun
sen nasılsın???

hayırlı cumalar canım hoşgeldin
yeni bi gelişme yok tatlım inş en kısa zamanda olur...
sen neler yapıyorsun

hoşgeldin bebekim
geçmiş olsun 2 gün dinlen bakalım tabi ev işlerinden zamn bulabilrsen

hoşbulduk bidenem
yaa sorma bende kendimi kandırıyorum zaten 2 gün tatilim var diye...
evin içini görsen felaket durumda
bide yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarıcam bi kısmını çıkardım ama büyük çoğunluğu duruyor...
bukadar işi yapıp nasıl dinlenicem onu düşünüyorum :26:

çok yorma kendini canım. yavaş yavaş yap kendini yormadan.
iş bitmez ki bugün yaparsın yarın yine iş olur

çok yorma kendini canım. yavaş yavaş yap kendini yormadan.
iş bitmez ki bugün yaparsın yarın yine iş olur

öyle tabi canım ama çok birikti...
geçen cuma ankaraya gittik hafta sonu yol yorgunluğuyla geçti temizlik yapamadım...
2 haftalık olunca baya yorulcam ama napalım başka çare yok...
sen nasılsın bebekimm

hayırlı cumalar canım allah dualrımızı kabul etsin b mübarek günde inşallah
çok bi değişiklik yok azo dışında hstalıklarla uğraşıyoruz. kış geliyor ya bünyeler şaşırdı

Allah daha büyük dert vermesin canım gpip dediğin şey biraz kendine dikkat etdinmi gelir geçer keşke bu azoda grip gibi kolay tedavi edilir bir hastalık olsaydı. yinede kendine dikkat et geçmiş olsun.

napalım işte canım bu azoyu kafayı takarak geçiyor en güzel yıllarımız bir atlata bilsek gençliğimiz geçmeden anneliğide tatabilsek hayırlısıyla

öyle tabi canım ama çok birikti...
geçen cuma ankaraya gittik hafta sonu yol yorgunluğuyla geçti temizlik yapamadım...
2 haftalık olunca baya yorulcam ama napalım başka çare yok...
sen nasılsın bebekimm

canım benim pazara gittim geldim hemen gelecektim sözde kayınvalideme uğradım napıyorsun dye.
oda turşu yapıyormuş biraz yardım ettim ona. sonra eve geldim.
yorulmuşum

Allah daha büyük dert vermesin canım gpip dediğin şey biraz kendine dikkat etdinmi gelir geçer keşke bu azoda grip gibi kolay tedavi edilir bir hastalık olsaydı. yinede kendine dikkat et geçmiş olsun.

yok canım ben hasta olmadım eşim hasta oldu büyük bi gıda zehirlenmesi yaşadı 2 gün yattı kendine zor geldi. allaha şükür şimdi iyi.
tabi azo kadar büyük hastalık değil ama herşeyin başı sağlık bu azodan allahtan gelen bir hastalık sabredip bekliyoruz inşallah hepinmiz bu hastalıktan kurtulacağız allahın izniyle.

kizlar,rahim filimi cekindim hec korkulacak birsey degilmis gece sabaha kadar stres yaptim duydugum kadar acivericek birsey yokmus insallah sonuctda iii cikar allahin iziniyle

kizlar,rahim filimi cekindim hec korkulacak birsey degilmis gece sabaha kadar stres yaptim duydugum kadar acivericek birsey yokmus insallah sonuctda iii cikar allahin iziniyle

geçmiş olsun canım. bak boşuna stres yapmışın
ama bilmediğin bişeydi elinde olmadan yaptın o stresi inşallah sonucuda çok güzel çıkar allahın izniyle.

Merhabalar arkadaslar:79::79::79::79:
esimin tahlil sonuclari geldi soyle:
FSH 12.41
LH 4.68
ESTRADIAL 30.58
TESTESTERON 4.37
Kaan hocaya msj attik,insaalah duzelme olmustur

Geçmiş olsun canım . Ben sana demiştim korkulacak bişey yok ama ...insan yaşamadan anlamıyo tabi

Merhabalar arkadaslar:79::79::79::79:
esimin tahlil sonuclari geldi soyle:
FSH 12.41
LH 4.68
ESTRADIAL 30.58
TESTESTERON 4.37
Kaan hocaya msj attik,insaalah duzelme olmustur

sonuçlar gayet güzele benziyor canım inşallah kaan hocada güzel şeyler söyler.
sonrada hayırlısı ile bebişlerine kavuşursun canım.

sonuçlar gayet güzele benziyor canım inşallah kaan hocada güzel şeyler söyler.
sonrada hayırlısı ile bebişlerine kavuşursun canım.

amin aminnnnn insaalah bir mucize olsada sperm testinde hersey normale donmus olsasonrada halay ceksekkkne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…