inşallah inşallahh allah sesimizi duysun spermlerimiz çıkıversin.
test ne zamn yaptıracaksınız canım ?
sizin cikmisti kuyruk demi?insaalah birdahaki teste sperm hallerini gorurusunuz(bizimde kuyruk ciksa bayram ederim heralde
3 ay once cikmamisti ,onumuzdeki hafata yaptiricaz,guveniir bi laborant bul dedim esime
univ. hastanesinde yaptiriyo hep,cok incelemiyor olabilirler orda
napalım işte canım bu azoyu kafayı takarak geçiyor en güzel yıllarımız bir atlata bilsek gençliğimiz geçmeden anneliğide tatabilsek hayırlısıyla
canım benim pazara gittim geldim hemen gelecektim sözde kayınvalideme uğradım napıyorsun dye.
oda turşu yapıyormuş biraz yardım ettim ona. sonra eve geldim.
yorulmuşum
kizlar,rahim filimi cekindim hec korkulacak birsey degilmis gece sabaha kadar stres yaptim duydugum kadar acivericek birsey yokmusinsallah sonuctda iii cikar allahin iziniyle
Merhabalar arkadaslar:79::79::79::79:
esimin tahlil sonuclari geldi soyle:
FSH 12.41
LH 4.68
ESTRADIAL 30.58
TESTESTERON 4.37
Kaan hocaya msj attik,insaalah duzelme olmustur
baharrrr bebekim nasılsın..
ayyy kızlar sinirden deliye döndüm...
akıllının biri erkek infertilitesi bölümüne "kızlar yorumlarınızı bekliyorum acil" diye konu açmış...
ben de bişey sanıp girdim belki yardımım olur diye...
hanımefendinin derdi 3 yıllık erkek arkadaşı ilgisiz davrranıyormuş bizden yardım bekliyormuş
yuuhhh artık ya insanlar resmen bizim durumumuzu hiçe sayıyorlar...
biri gelir "kızlar ben erkek arkadaşımdan hamile kaldım kürtaj oldum" der
biri gelir "erkek arkadaşım çok ilgisiz yardım edin" der sinir oluyorum böyle insanlara
git derdini anlatabileceğin uygun biyerde paylaş değil mi????
ya ben bugün fazla sinirliyim abartıyorum ya da insanlar bi garip
hoşgeldin bebekimben iyiyim sen nasıl oldun toparlayabildin mi biraz kendini...
hayır canım abartmıyorsun bu insanlar gerçekten garip.sevgilisi ilgisizmiş derde bak yaaa ALLAH ıslah etsin dalgamı geçiyo ya...
inşallah spermlerinizde çıkar.Merhabalar arkadaslar:79::79::79::79:
esimin tahlil sonuclari geldi soyle:
FSH 12.41
LH 4.68
ESTRADIAL 30.58
TESTESTERON 4.37
Kaan hocaya msj attik,insaalah duzelme olmustur
ayyy kızlar sinirden deliye döndüm...
akıllının biri erkek infertilitesi bölümüne "kızlar yorumlarınızı bekliyorum acil" diye konu açmış...
ben de bişey sanıp girdim belki yardımım olur diye...
hanımefendinin derdi 3 yıllık erkek arkadaşı ilgisiz davrranıyormuş bizden yardım bekliyormuş
yuuhhh artık ya insanlar resmen bizim durumumuzu hiçe sayıyorlar...
biri gelir "kızlar ben erkek arkadaşımdan hamile kaldım kürtaj oldum" der
biri gelir "erkek arkadaşım çok ilgisiz yardım edin" der sinir oluyorum böyle insanlara
git derdini anlatabileceğin uygun biyerde paylaş değil mi????
ya ben bugün fazla sinirliyim abartıyorum ya da insanlar bi garip
hoşbulduk bebekimmiyiyim canım.ehhh toparladım sayılır çok şükür ALLAH büyük hastalıklar vermesin.ya spora başladım 1 hafta oldu terli terli çıkıyorum eve gelip duş alana kadar yinede tabii zaman geçiyo bayaa birde havalar çok soğuk burada hastalandım halsizlik üşüme titreme uçuk çıktı dudağımda perişan etti beni kaç gün ama şükür şimdi iyiyim sen naptın bebekim ohhh 2 gün tatil dinlen accık..
aynen canım bende "kızlaryorumlarınızı bekliyorum acil" yazınca girdim belki yardımcı olabileceğim bişeydir diye...
bide okudum ki şok oldum
çok sinirlendim hemen cevap yazdım altına hırsımı alamadım bide buraya yazdım
hayır yeni olabilir ama burada konu açıp sayfalarda dolaşabiliyorsa demekki okuma yazması var...
"erkek infertilitesi" yazıyor ama hanımın umru değil
ne bekliyorsa artık bizde azo belasını unutup ona akıl verecez heralde
selam kızlar ben geldim bilgisayarıma vede sizlere kavuştum
merhaba tatlım.bende okudum o yazıyı.
boşver ya öyle insanları kafaya takmaya,
sinirlenmeye bile değmez.
bide üniversite okuyomuş.
konuyu erkek infertilitesi bölümüne açmış.
o Allah biliyordur erkek infertilitesini erkeklerle ilgili sorunlar,problemler gibi bişey zannediyordur.
Allah akıl fikir versin.
sana dedim bak bende kızdım
evet canım okudum yorumunu iyi yapmışsın yazmakla haketmiş okuma yazması var ama kelimelerin anlamından birhaber galiba demekki interfelitenin manasını bilmiyo keşke onun manasınıda yazsaydın bebekim öğrenirdi sevabına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?