aman canım ya aklım sende kalmıştı nasıl olduğunu merak ediyordum öyle iyi ki geldin
canım havalar kötü bide terli olunca bukadarla kurtulduğuna şükret iyi ki daha ağır geçirmedin...
benim kocişte hasta oldu ankaraya gittiğimizde sözümü dinlemedi ceketini bıraktı gömlekle dolaştı üşütmüş
2 gündür yatıyor oda biaz topaladı gibi...
canım hafta içi okulda yorulunca eve gelince iş yapamıyorum..
herşey hafta sonuna kalıyor...
bide geçen hafta ankaraya gidince o haftada yol yorgunluğuyla geçti 2 haftalık iş var evde...
aman napıyım dinlenir dinlenir temizlerim
benim aklımda hep sizdeydi ama hastalıktan öyle keyifsizdimki giremedim o yüzden.ayyy burası fecii soğuk erzurumda kar yağdımı burası hep böyle soğuk olur sanki buradada yağıyormuş gibi erzurumunda maşallahı var bu sene kışa erken girdi bizide dondurduahh bu erkekler hep böyle dikkat etmiyorlar kendilerine benim eşimde öyle hiç dışarı çıkarken üzerine bişey almaz.dikkat etsin bebekim yaa çok geçmiş olsun.yarın iyice dinlen canım pazar ggünü yaparsın işlerini senin yorulman çok normal küçük bıcırıklarla uğraşıyorsun kolay değil..
evet canım okudum yorumunu iyi yapmışsın yazmakla haketmiş okuma yazması var ama kelimelerin anlamından birhaber galiba demekki interfelitenin manasını bilmiyo keşke onun manasınıda yazsaydın bebekim öğrenirdi sevabına...
Hoş bulduk canlarım .her gittiğim yerde bilgisayar başına geçiyordum yazdıklarınızı okuyordum.sizler bende alışkanlık yaptınız.yani azo artık bahanem oldu onun haricinde avukata gidip geliyorum .malum annemin evinde sorun çıkmıştı.inşallah hayırlısıyla bu sıkıntımızdan da kurtuluruz.bugün konserve yaptım .turşu yaptım çok yoruldum ama bilgisayarım gelince netten ayrılamıyorum işlerim geri kalıyordu .ama artık döndüm inşallah burada güzel şeyler konuşmaya başlıyacaz.okuduğum kadarıyla cemremin eşinde de sperm öncüsü hücreler çıkmış darısı bizlerin başına yani eşlerimizin.cemrem gözün aydın inşallah spermleri de görürsünüz en yakın zamanda
benim aklımda hep sizdeydi ama hastalıktan öyle keyifsizdimki giremedim o yüzden.ayyy burası fecii soğuk erzurumda kar yağdımı burası hep böyle soğuk olur sanki buradada yağıyormuş gibi erzurumunda maşallahı var bu sene kışa erken girdi bizide dondurduahh bu erkekler hep böyle dikkat etmiyorlar kendilerine benim eşimde öyle hiç dışarı çıkarken üzerine bişey almaz.dikkat etsin bebekim yaa çok geçmiş olsun.yarın iyice dinlen canım pazar ggünü yaparsın işlerini senin yorulman çok normal küçük bıcırıklarla uğraşıyorsun kolay değil..
tekrar geçmiş olsun bebekim artık aramızdasın ya önemli olan bu
aman sorma burasıda feci soğuk donucaz valla bende çok üşürüm bide hasta olmasam bari :97:
saol canım benim ilaçlarla dinlenmeyle atlatmaya çalışıyor işte...
bebekimmm 1 günde bitmezki bu evin işi
ayyy ne güldüm kendime infertilite yazacağıma interfelite yazmışım
çok sağol bebekimm.amannnnn canım benim dikkat et kendine birde çalışıyorsun bıcırıkların sana ihtiyacı var.olsun canım işleri soorun etme yaparsın yavaş yavaş.bebekim eşim söyleniyo ilgilenmiyorsun benimle diyo kaçgündür ilgisiz kaldı garibim.ben çıkayım tatlım kendine iyi bak ALLAH rahatlık versin çoooooook
ooohhh ellerine sağlık tatlım
Inş bundan sonra daha güzel haberler gelecek gibi görünüyor
yemeğede beklerim öyle uzaktan olmuyor.inşallah canım her yokuşun bir inişi vardır inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.çektiklerimiz hayır defterimize yazılır.rabbim bir daha dert verip dermanını aratmasın inşallah
amin aminnnnn insaalah bir mucize olsada sperm testinde hersey normale donmus olsasonrada halay ceksekkk ne guzel olur
hep..gecmis olsun canim adina sevindim ..sonucta birsey ciktimi hemen soyluyolarmi bekletiyolarmi..sende problem vardi dr oylesinemi istedi..kiz bende yaptiricam ..nasiloluyo anlatsana bana..
geçmiş olsun canım. bak boşuna stres yapmışın
ama bilmediğin bişeydi elinde olmadan yaptın o stresi inşallah sonucuda çok güzel çıkar allahın izniyle.
kızlar bende çıkıyorum malum yarın beni yorucu bi gün bekliyor...
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
tesekkur edrim canim,allah razi olsun.dedigin gibide oldu aci hisetmedim.insallah sonuctda guzel gelir uc gun sonra sonucu alicam insallah.tupler kapali oludugu zaman tup bebek yapilmiyormu acaba?:95::95::95::95:
tesekkur edrim canim,allah razi olsun.dedigin gibide oldu aci hisetmedim.insallah sonuctda guzel gelir uc gun sonra sonucu alicam insallah.tupler kapali oludugu zaman tup bebek yapilmiyormu acaba?:95::95::95::95:
bianda çıktın bebekim biraz bekledim sen gelmeyince ben de çıktım
size de yapıyor mu kayınvaliden turşu
ayyy kızlar sinirden deliye döndüm...
akıllının biri erkek infertilitesi bölümüne "kızlar yorumlarınızı bekliyorum acil" diye konu açmış...
ben de bişey sanıp girdim belki yardımım olur diye...
hanımefendinin derdi 3 yıllık erkek arkadaşı ilgisiz davrranıyormuş bizden yardım bekliyormuş
yuuhhh artık ya insanlar resmen bizim durumumuzu hiçe sayıyorlar...
biri gelir "kızlar ben erkek arkadaşımdan hamile kaldım kürtaj oldum" der
biri gelir "erkek arkadaşım çok ilgisiz yardım edin" der sinir oluyorum böyle insanlara
git derdini anlatabileceğin uygun biyerde paylaş değil mi????
ya ben bugün fazla sinirliyim abartıyorum ya da insanlar bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?