Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim aklımda hep sizdeydi ama hastalıktan öyle keyifsizdimki giremedim o yüzden.ayyy burası fecii soğuk erzurumda kar yağdımı burası hep böyle soğuk olur sanki buradada yağıyormuş gibi erzurumunda maşallahı var bu sene kışa erken girdi bizide dondurduahh bu erkekler hep böyle dikkat etmiyorlar kendilerine benim eşimde öyle hiç dışarı çıkarken üzerine bişey almaz.dikkat etsin bebekim yaa çok geçmiş olsun.yarın iyice dinlen canım pazar ggünü yaparsın işlerini senin yorulman çok normal küçük bıcırıklarla uğraşıyorsun kolay değil..

Hoş bulduk canlarım .her gittiğim yerde bilgisayar başına geçiyordum yazdıklarınızı okuyordum.sizler bende alışkanlık yaptınız.yani azo artık bahanem olduonun haricinde avukata gidip geliyorum .malum annemin evinde sorun çıkmıştı.inşallah hayırlısıyla bu sıkıntımızdan da kurtuluruz.bugün konserve yaptım .turşu yaptım çok yoruldum ama bilgisayarım gelince netten ayrılamıyorum işlerim geri kalıyordu.ama artık döndüm inşallah burada güzel şeyler konuşmaya başlıyacaz.okuduğum kadarıyla cemremin eşinde de sperm öncüsü hücreler çıkmış darısı bizlerin başına yani eşlerimizin.cemrem gözün aydın inşallah spermleri de görürsünüz en yakın zamanda

tekrar geçmiş olsun bebekim artık aramızdasın ya önemli olan bu
aman sorma burasıda feci soğuk donucaz valla bende çok üşürüm bide hasta olmasam bari :97:
saol canım benim ilaçlarla dinlenmeyle atlatmaya çalışıyor işte...
bebekimmm 1 günde bitmezki bu evin işi

ayyy ne güldüm kendime infertilite yazacağıma interfelite yazmışım

ooohhh ellerine sağlık tatlım
inş bundan sonra daha güzel haberler gelecek gibi görünüyor

canım arkadaşım geçmiş olsun .kendine iyi bak bizi sensiz bırakma

çok sağol bebekimm.amannnnn canım benim dikkat et kendine birde çalışıyorsun bıcırıkların sana ihtiyacı var.olsun canım işleri soorun etme yaparsın yavaş yavaş.bebekim eşim söyleniyo ilgilenmiyorsun benimle diyo kaçgündür ilgisiz kaldı garibim.ben çıkayım tatlım kendine iyi bak ALLAH rahatlık versin çoooooook

tamam bebekim kızdırma kocişini
sana da iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum en kocamanından

ooohhh ellerine sağlık tatlım
Inş bundan sonra daha güzel haberler gelecek gibi görünüyor

yemeğede beklerim öyle uzaktan olmuyor.inşallah canım her yokuşun bir inişi vardır inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.çektiklerimiz hayır defterimize yazılır.rabbim bir daha dert verip dermanını aratmasın inşallah

ahhh ahhh keşke gelebilsek ne güzel olurdu
neyse sen olunca bizim yerimizede ye tamam mı
amin canım inş rabbim bizimde yüzümüzü gülderecek...

kızlar bende çıkıyorum malum yarın beni yorucu bi gün bekliyor...
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin

amin aminnnnn insaalah bir mucize olsada sperm testinde hersey normale donmus olsasonrada halay ceksekkkne guzel olur

aaaaaaa evet ya bu aralar halay cekmedik yaaaaaaaallah en kisa zamanda halay nesib etsin bizlereee sevinc ciliklari ve halaylar nasib etsin insallah birer birer bir birimizin halaylarini cekelim insallahh

hep..gecmis olsun canim adina sevindim ..sonucta birsey ciktimi hemen soyluyolarmi bekletiyolarmi..sende problem vardi dr oylesinemi istedi..kiz bende yaptiricam ..nasiloluyo anlatsana bana..

canikom,korkulacak birsey yokmus ya ben kendimi oyle kasmidim ki korkutan ellerimin ici terliyordu resmen benden once bir bayan girdi cikti acimiyor dedi..ben sevindim sonra beni aldilar galiba biraz problem vardi bende doktor zorlandi az ama ben cok birsey hisetmedim ondan sonra az lekelenme gibi bisey oluyo giderken yanina gunluk pet almayi unutma simdi iyiyim cok az kasik ve bel agrisi oluyo okadar oda umursanacag birsey degil yani korkma canim

geçmiş olsun canım. bak boşuna stres yapmışın
ama bilmediğin bişeydi elinde olmadan yaptın o stresi inşallah sonucuda çok güzel çıkar allahın izniyle.

tesekkur edrim canim,allah razi olsun.dedigin gibide oldu aci hisetmedim.insallah sonuctda guzel gelir uc gun sonra sonucu alicam insallah.tupler kapali oludugu zaman tup bebek yapilmiyormu acaba?:95::95::95::95:

kızlar bende çıkıyorum malum yarın beni yorucu bi gün bekliyor...
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin

baharcim,ilgin icin cok tesekkur edrim tatlim...gozumden kacan baska arkadalra varsa onlarada tesekkur ediyorum.insallah sonucida sinle paylasacam allah tez birzamanda kurtarsin bizleri insallah eslerimizede bol sperimler ve sifa versin bizleride koca gobisli hamis insallahhhhh aminnnnnnnnnnnnn

tesekkur edrim canim,allah razi olsun.dedigin gibide oldu aci hisetmedim.insallah sonuctda guzel gelir uc gun sonra sonucu alicam insallah.tupler kapali oludugu zaman tup bebek yapilmiyormu acaba?:95::95::95::95:

inş. bir sorun yoktur tüplerinde.normal yoldan hamilelik için açık olması gerekir ama kapalıysa tüpbebek yapılıyor.çok yakında bebişlerimize kavuşalım duasıyla....

canim gecmis olsun senin ki ne guzel agrisiz acisiz gecmis. bende temmuz ayinda cekdirmisdir cok acili agrili gecmisdi bidaha kesinlikle mecbur kalmadikca uyanikken cekdirmeyi dusunmuyorum o igneleri hep hissetmisdim oyle bi aci yok dusundukce kotu oluyorum

bianda çıktın bebekim biraz bekledim sen gelmeyince ben de çıktım
size de yapıyor mu kayınvaliden turşu

eşim geldi canım biranda bende çıkmak zorunda kaldım sende yoktun o arada heralde işi var dedim bende çıktım bitanem.
yapar valla sağolsun hiç ayrım yapmaz her şeyden 3 tane yapar eltime bana ve kendine yapar allah razı olsun düşüncelidir. ona bişey yapınca çok sevinir ben yardım ettim diye bana torpil geçiyor hatta
bana iyi olana ben bin kat iyi oluryorum.

böyle insanlara sinri oluyorum. git başka yerde yaz derdini erkek infertiletisi bölümüne ne yazıyorsun madem.
insanlar böyle canım malesef bizim derdimizden anlamıyor. sana bişi anlatcam ama özelden yazmam gerekiyor duysan şaşırır kalırsın valla.
ben çok şşaırdım ve biizm sorunumzdan olan kişilerden duydum şaştım kaldım.
allah herkese akıl fikir verisn.

inşallah canım sonuç güzel gelir allahın izniyle.
tüpler kapalı olunca normal yolla hamile kalınmıyor ama tüp bebek yapılıyor dye biliyorum canım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…