hayırlı olsun yeni eviniz canım inşallah başlayacağınız tedaviniz de hayırlı olur canım.
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
dualara da başlanmaya karar verilmiş galiba
ben şimdi hastayım malesef okuyamam
temizlenince okurum inş.
merhabalar kaan hoca cevap yazmis bize,aynen kopyaliyorum:
Sizde 2 ay aralıklarla Nebido yapmamız gerekecek. Şimdi bir tane daha yaptırabilirsiniz. Proxeed'e de devam edebilirsiniz. 2 ay sonra hormonları tekrarlatalım.
nebidonun etkilerini baktimda uzun donem testesron hormonunu yuksek seviyede tutuyomus
nebido igne sadece 1 sefer oluyosun 2 ayda.testeteronu yukseltiyo.insaalah faydasi olur canimmerhaba tatlım inş 2 ay sonra güzel haberler alırsınız...
bu nebido ilaç mı iğne mi ben hiç duymadım da :44:
inş faydasını görürsünüz tatlım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
canım merhaba
sureleri okumayı hiç bırakmadık ki zaten...
ben ara ara hatırlatıp listeyi ekliyorum ama pek okuyan olmuyor...
şimdi nurefsana okuyoruz biraz daha gayret etsek listedeki tüm arkadaşlar tamamlanmış olur...
canım senin de düşünmem yeter sen de temizlenince okursun
aranizda esleri nebido kullananlar varmi???
yok canım bizler burda ayırım yapmıyoruz .senin sorunun neydi.inşallah rabbim en yakın zamanda hepimize anneliği yaşatır
nebido igne sadece 1 sefer oluyosun 2 ayda.testeteronu yukseltiyo.insaalah faydasi olur canim
biliyorum canım bırakılmadı sureler ama ramazan ayında maşallah bayağı bi ilerlemiştik şimdi de pek okuyan olmuyodu başlayalım canım inşallah dualara hep içimde zaten bitiremedik diye üzülüyodum bitirelim inşallah.
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız mrb demek istedim..çoğunuz beni tanımıyordur o kadar çok yeni katılan arkadaş olmuşki hoşgeldiniz. bizde 2008 yılından beri azo ile mücade ediyoruz. 2011 başında yendik derken düşük yaptım malesef tekrar başa döndük. veren rabbim zamanı değilmiş aldı.zor günler geçirdim ama hayırlısı böyleymiş şimdi yeni tedavi için gün sayıyorum araştırma yapıyorum pes etmek yok yola devam. melisela hamileymiş çok sevindim içimizden bir daha kurtuldu bu dertten darısı bizlerin başın inşallah...jklm arkadaşımız tedavideydi ondan haberiniz varmı durumu nedir onuda çok merak ediyorum...
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız mrb demek istedim..çoğunuz beni tanımıyordur o kadar çok yeni katılan arkadaş olmuşki hoşgeldiniz. bizde 2008 yılından beri azo ile mücade ediyoruz. 2011 başında yendik derken düşük yaptım malesef tekrar başa döndük. veren rabbim zamanı değilmiş aldı.zor günler geçirdim ama hayırlısı böyleymiş şimdi yeni tedavi için gün sayıyorum araştırma yapıyorum pes etmek yok yola devam. melisela hamileymiş çok sevindim içimizden bir daha kurtuldu bu dertten darısı bizlerin başın inşallah...jklm arkadaşımız tedavideydi ondan haberiniz varmı durumu nedir onuda çok merak ediyorum...
kızlar biz m- sure kullanıyoruz ya 2 aydır.
yeni ilaç siparişi verdik.
önceden gelen kapsüller kahverengiydi yeni gelenler bildiğiniz beyaz.
firmayı arayıp sorduk bu neden farklı diye.
sanırım onlarada daha hiç bu konuda şikayet gelmemiş.
biz sizi arayalım dediler.
ama aramadılar.
eşim geldi biz aradık ilaç üretim sisteminin değişmiş olabileceğini rengin bu nedenle değişmiş olabileceğini söylediler.
ama bizi tatmin etmedi malesef.
ne yapsak bilmiyorum..
eşimde kızdı onlara bize ne satıyosunuz esrarmı eroinmi ne bilelim diye.
daha yeni sakinleşti ama ilacı kullanmaya tereddüt ediyoruz.
napsak bilemedik.
indistandaki sitenin web adresi var kutunun üstünde.
bide ona mail attık cevap gelirmi bilmiyoruz.bakalım.:44::44::44:
canım diğer topiğe yazdıklarınıda okudum biz m-sure kullanmaya daha başlamadık öncekinide bilmiyorum...
ama bi anda böyle bi değişiklik olduysa bunu dağıtım yapanların bişekilde kanıtlaması gerekir...
dediğiniz gibi size gelen ilacın gerçek m-sure olup olmadığını nerden anlayacaksınız ki...
benim de kafam bulandı şimdi...
canım bitkisel terapi diye bi sitedede m-sure satışı yapılıyordu...
çoğu arkadaş o siteden temin etmişti zaten...
orayıda arayıp bi danışsanız gerçekten böyle bi değişiklik var mı diye :44:
tatlım zaten tek site satıyo.numaraları aynı seka ilaçla bitkisel terapi aynı yer.
aynı kız çıkıyo telefona.
belki yeni ilaç alan vardır diye yazdım.
bizimki öğleden sonra geldi.
kutusuda biraz değişmiş.boyu uzamış bide çocuk kiliti yapmışlar.
bastırılarak açılıyo.
önceki öyle değildi.
site güvenilirlik için mail atacaktı ama o da gelmedi daha.
yarın bidaha ararız bakim..
baharcım ben çıkıyorum.
yarın görüşürz tatlım.
gelişmelerden haberdar ederim sizi.
iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?