Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aranizda esleri nebido kullananlar varmi???

Son düzenleme:

canım merhaba
sureleri okumayı hiç bırakmadık ki zaten...
ben ara ara hatırlatıp listeyi ekliyorum ama pek okuyan olmuyor...
şimdi nurefsana okuyoruz biraz daha gayret etsek listedeki tüm arkadaşlar tamamlanmış olur...
canım senin de düşünmem yeter sen de temizlenince okursun

merhaba tatlım inş 2 ay sonra güzel haberler alırsınız...
bu nebido ilaç mı iğne mi ben hiç duymadım da :44:
inş faydasını görürsünüz tatlım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba tatlım inş 2 ay sonra güzel haberler alırsınız...
bu nebido ilaç mı iğne mi ben hiç duymadım da :44:
inş faydasını görürsünüz tatlım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
nebido igne sadece 1 sefer oluyosun 2 ayda.testeteronu yukseltiyo.insaalah faydasi olur canim

biliyorum canım bırakılmadı sureler ama ramazan ayında maşallah bayağı bi ilerlemiştik şimdi de pek okuyan olmuyodu başlayalım canım inşallah dualara hep içimde zaten bitiremedik diye üzülüyodum bitirelim inşallah.

aranizda esleri nebido kullananlar varmi???

merhabalar canım.
bu nebido iğneyi snaırım hoca bizede verecek ileriki aylarda iğnede verebilirim size dedi çünkü. bende ordan biliyorum. sanırım burda kullanan kişiler vardı etkisi ne oldu ilmiyorum tabi.
hakkınızda hayırlısı olsun canım.

yok canım bizler burda ayırım yapmıyoruz .senin sorunun neydi.inşallah rabbim en yakın zamanda hepimize anneliği yaşatır

cnm benim şimdiye kadar sağ tüpüm kapalıydı ama bu ay yeniden rahim filmi çektim ikiside açık çıktı şimdi ise yumurtlamam düşük aminnnn inş. hayırlısıyla

nebido igne sadece 1 sefer oluyosun 2 ayda.testeteronu yukseltiyo.insaalah faydasi olur canim

rabbim emeklerinizin karşılığını bian evvel versin canım benim dua ediyorum herzaman hepiniz için...

canım dediğin gibi ramazanda daha iyiydi...
ramazan bitti herkesteki istekte bitti...
bende herkes için okunsun istiyorum...
dualar çok önemli hele başkası için yaptığı...
bu sebeple kendime vazife edindim habire hatırlatıyorum

eseslimmm napıyorsun bebekimmm
ben yemeği koydum pişmesini bekliyoruz...

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız mrb demek istedim..çoğunuz beni tanımıyordur o kadar çok yeni katılan arkadaş olmuşki hoşgeldiniz. bizde 2008 yılından beri azo ile mücade ediyoruz. 2011 başında yendik derken düşük yaptım malesef tekrar başa döndük. veren rabbim zamanı değilmiş aldı.zor günler geçirdim ama hayırlısı böyleymiş şimdi yeni tedavi için gün sayıyorum araştırma yapıyorum pes etmek yok yola devam. melisela hamileymiş çok sevindim içimizden bir daha kurtuldu bu dertten darısı bizlerin başın inşallah...jklm arkadaşımız tedavideydi ondan haberiniz varmı durumu nedir onuda çok merak ediyorum...

kızlar biz m- sure siparişivermiştik.az önce geldi.bu 3. kutumuz öncekilerin kapsüller kahverengiydi.bu bildiğin beyaz.
aradık söyledik şimdi biz size dönelim dediler...
sizinkiler nasıl???

merhaba arkadaşım iyiyiz allaha şükür sen nasılsın??
uzun zamandır girmiyorsun heralde daha önce seninle hiç karşılaşmadım...
geçmiş olsun sana inş bundan sonra hayırlısıyla sonuçlanır tedaviniz...
allah yardımcınız olsun...

kızlar biz m- sure kullanıyoruz ya 2 aydır.
yeni ilaç siparişi verdik.
önceden gelen kapsüller kahverengiydi yeni gelenler bildiğiniz beyaz.
firmayı arayıp sorduk bu neden farklı diye.
sanırım onlarada daha hiç bu konuda şikayet gelmemiş.
biz sizi arayalım dediler.
ama aramadılar.
eşim geldi biz aradık ilaç üretim sisteminin değişmiş olabileceğini rengin bu nedenle değişmiş olabileceğini söylediler.
ama bizi tatmin etmedi malesef.
ne yapsak bilmiyorum..
eşimde kızdı onlara bize ne satıyosunuz esrarmı eroinmi ne bilelim diye.
daha yeni sakinleşti ama ilacı kullanmaya tereddüt ediyoruz.
napsak bilemedik.
indistandaki sitenin web adresi var kutunun üstünde.
bide ona mail attık cevap gelirmi bilmiyoruz.bakalım.:44::44::44:

merhaba gelincik.
Allah sizinde yardımcınız olsun.
sizde tese yöntemiyle mi sperm bulundu?
şimdi neler uygulayacaksınız?

canım diğer topiğe yazdıklarınıda okudum biz m-sure kullanmaya daha başlamadık öncekinide bilmiyorum...
ama bi anda böyle bi değişiklik olduysa bunu dağıtım yapanların bişekilde kanıtlaması gerekir...
dediğiniz gibi size gelen ilacın gerçek m-sure olup olmadığını nerden anlayacaksınız ki...
benim de kafam bulandı şimdi...
canım bitkisel terapi diye bi sitedede m-sure satışı yapılıyordu...
çoğu arkadaş o siteden temin etmişti zaten...
orayıda arayıp bi danışsanız gerçekten böyle bi değişiklik var mı diye :44:

tatlım zaten tek site satıyo.numaraları aynı seka ilaçla bitkisel terapi aynı yer.
aynı kız çıkıyo telefona.
belki yeni ilaç alan vardır diye yazdım.
bizimki öğleden sonra geldi.
kutusuda biraz değişmiş.boyu uzamış bide çocuk kiliti yapmışlar.
bastırılarak açılıyo.
önceki öyle değildi.
site güvenilirlik için mail atacaktı ama o da gelmedi daha.
yarın bidaha ararız bakim..

baharcım ben çıkıyorum.
yarın görüşürz tatlım.
gelişmelerden haberdar ederim sizi.
iyi geceler.

anladım canım inş sorun çözülür...

baharcım ben çıkıyorum.
yarın görüşürz tatlım.
gelişmelerden haberdar ederim sizi.
iyi geceler.

tamam canım sana iyi geceler

kızlar benim sayfam birden daraldı sizde de öyle oldu mu :44: ne oldu anlayamadım...
yanlardaki açıklar arttı ortası daraldı sizde de öyle oldu mu yoksa ben de mi bi problem var :44:

Son düzenleme:
Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum ve konuyu görünce ben de yazayım dedim. 1 senelik evliyiz ve normal yollarla çocuk sahibi olamadık ve bizde konuyu araştırmak için kadın doğum uzmanına gittik, benim tetkiklerim yapıldı bu sırada doktor eşimden de örnek istedi. Özel bir laboratuvardan spermiogram testi yaptırdı sonucunda azospremi olduğu söylendi, bunun üzerine birde devlet hastanesinden test yaptırdı sonuç aynı. İnternetten bakınırken Ege ünv.de bir prof un özel muayenehanesinden randevu aldık ve ertesi gün oraya gittik test sonuçlarını gösterdik ve bizi hazırlık birimine sevketti yarın gidin dedi. Ertesi gün dediği yere gittiğimizde bize ameliyat günü verdiler 1 ay sonrasına yani geçen haftaya. P.tesi testler vs yapıldı eşime, çarşamba günü de genel aneztezi altında biyopsi yapıldı sonucunu tüp bebek merkezinden öğrenebileceğimizi ve ertesi gün gelmemizi söylediler, sonuç olarak da sağlam 1 sperm hücresi bulunmuş ve dondurma işlemi için gerekli prosedürleri vs doldurduk. Ardından bana Hamdi Dalan Sağlık Sitesi' ne gitmemi bunun için tarihi vs verdiler. Şimdi benim sorum şu: herşey ege den devam ederken Hamdi Dalan' a yönlendirme sebebi nedir, bundan sonraki aşamalarda nelerdir yani sanırım sıra bende yumurta toplama vs internetten okuduğuma göre rahim filmi vs vs başından aynı şekilde uygulama geçen birileri varsa yardımcı olabilir mi? biz şuan tedavinin hangi safhasındayız daha nerelerde neler yapıcaz ve son kısım olan embriyo transferi hangi aşamalardan sonra ve ne kadar süre sonra olur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…