beyaz arkadaşım merhaba.hoşgeldin aramıza.(gelmeni istemezdik ama:))ben de hemen hemen aynı durumdayım seninle.ben de üniversite hastanesinde bir sürü test yaptıdım.rapor çıkattım.ve özel tüp bebek merkezinde ekim sonu gibi tedaviye başlıcam.benimle ilgili olan kısma yani.benim de ilk denemem.seninle aynı soru işaretleri bende de var.Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum ve konuyu görünce ben de yazayım dedim. 1 senelik evliyiz ve normal yollarla çocuk sahibi olamadık ve bizde konuyu araştırmak için kadın doğum uzmanına gittik, benim tetkiklerim yapıldı bu sırada doktor eşimden de örnek istedi. Özel bir laboratuvardan spermiogram testi yaptırdı sonucunda azospremi olduğu söylendi, bunun üzerine birde devlet hastanesinden test yaptırdı sonuç aynı. İnternetten bakınırken Ege ünv.de bir prof un özel muayenehanesinden randevu aldık ve ertesi gün oraya gittik test sonuçlarını gösterdik ve bizi hazırlık birimine sevketti yarın gidin dedi. Ertesi gün dediği yere gittiğimizde bize ameliyat günü verdiler 1 ay sonrasına yani geçen haftaya. P.tesi testler vs yapıldı eşime, çarşamba günü de genel aneztezi altında biyopsi yapıldı sonucunu tüp bebek merkezinden öğrenebileceğimizi ve ertesi gün gelmemizi söylediler, sonuç olarak da sağlam 1 sperm hücresi bulunmuş ve dondurma işlemi için gerekli prosedürleri vs doldurduk. Ardından bana Hamdi Dalan Sağlık Sitesi' ne gitmemi bunun için tarihi vs verdiler. Şimdi benim sorum şu: herşey ege den devam ederken Hamdi Dalan' a yönlendirme sebebi nedir, bundan sonraki aşamalarda nelerdir yani sanırım sıra bende yumurta toplama vs internetten okuduğuma göre rahim filmi vs vs başından aynı şekilde uygulama geçen birileri varsa yardımcı olabilir mi? biz şuan tedavinin hangi safhasındayız daha nerelerde neler yapıcaz ve son kısım olan embriyo transferi hangi aşamalardan sonra ve ne kadar süre sonra olur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
beyaz arkadaşım merhaba.hoşgeldin aramıza.(gelmeni istemezdik ama:))ben de hemen hemen aynı durumdayım seninle.ben de üniversite hastanesinde bir sürü test yaptıdım.rapor çıkattım.ve özel tüp bebek merkezinde ekim sonu gibi tedaviye başlıcam.benimle ilgili olan kısma yani.benim de ilk denemem.seninle aynı soru işaretleri bende de var.
Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum ve konuyu görünce ben de yazayım dedim. 1 senelik evliyiz ve normal yollarla çocuk sahibi olamadık ve bizde konuyu araştırmak için kadın doğum uzmanına gittik, benim tetkiklerim yapıldı bu sırada doktor eşimden de örnek istedi. Özel bir laboratuvardan spermiogram testi yaptırdı sonucunda azospremi olduğu söylendi, bunun üzerine birde devlet hastanesinden test yaptırdı sonuç aynı. İnternetten bakınırken Ege ünv.de bir prof un özel muayenehanesinden randevu aldık ve ertesi gün oraya gittik test sonuçlarını gösterdik ve bizi hazırlık birimine sevketti yarın gidin dedi. Ertesi gün dediği yere gittiğimizde bize ameliyat günü verdiler 1 ay sonrasına yani geçen haftaya. P.tesi testler vs yapıldı eşime, çarşamba günü de genel aneztezi altında biyopsi yapıldı sonucunu tüp bebek merkezinden öğrenebileceğimizi ve ertesi gün gelmemizi söylediler, sonuç olarak da sağlam 1 sperm hücresi bulunmuş ve dondurma işlemi için gerekli prosedürleri vs doldurduk. Ardından bana Hamdi Dalan Sağlık Sitesi' ne gitmemi bunun için tarihi vs verdiler. Şimdi benim sorum şu: herşey ege den devam ederken Hamdi Dalan' a yönlendirme sebebi nedir, bundan sonraki aşamalarda nelerdir yani sanırım sıra bende yumurta toplama vs internetten okuduğuma göre rahim filmi vs vs başından aynı şekilde uygulama geçen birileri varsa yardımcı olabilir mi? biz şuan tedavinin hangi safhasındayız daha nerelerde neler yapıcaz ve son kısım olan embriyo transferi hangi aşamalardan sonra ve ne kadar süre sonra olur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
canlar günaydın
ben bugün daha da kötüyüm nefes bile alamıyorum
kociş bütün gece benimle ilgilendi uyumadı bile
offf ya bugün nasıl geçecek bilmem
hepinizi çok seviyorum ama öpmüyorum sizede geçmesin
merhaba arkadaşım iyiyiz allaha şükür sen nasılsın??
uzun zamandır girmiyorsun heralde daha önce seninle hiç karşılaşmadım...
geçmiş olsun sana inş bundan sonra hayırlısıyla sonuçlanır tedaviniz...
allah yardımcınız olsun...
merhaba gelincik.
Allah sizinde yardımcınız olsun.
sizde tese yöntemiyle mi sperm bulundu?
şimdi neler uygulayacaksınız?
canlar günaydın
hoşgeldin gelincik
nasılsın canım iyi misin
uzun zamandır gelmiyosun buralara
günaydın nur.sen nasılsın? uzun zamandır yoktum unutmuşundur beni. ne yapıyorsun tedavi felan oldunmu?
sağol nursencim iyiyim bende sana yazmıştım unuttun zannettim. unutsanda normaldir ortalıkta görünmeyen bendim..:)
canım tedavin hayırlısıyla sonuçlanır inş allah bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin
inş herşey yolunda gider hep olumlu düşünmeye çalış rabbim yardımcın olsun...
tedaviye başlayınca bizi ihmal etme olur mu tüm süreci bizimle paylaş
inş o süreçlerden geçmek ve mucizlerimize kavuşmak bizede nasip olur
selam canım sana öncelikle kaan hocanın tavsiyelerini aktarayım:
her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keçiboynuzu tozu yenecek ve üstüne 1 bardak su içilecek...
hergün en az 2 bardak ısırgan otu çayı içilecek ( bu hazır var poşet çay şeklinde )
kırmızı et yemeyecek...
kuru meyveler, kabak çekirdeği, çiğ fındık, badem, ceviz... yiyecek hergün...
bol yeşil yapraklı sebzeler yiyecek...
bunların haricinde benim eşim incir kürü yiyor ( 1 gün zeytinyağında bekletilmiş kuru incir )
bal, polen ve arısütü karışımını her akşam 1 tatlı kaşığı yiyor...
bal, tarçın ve çörekotu karışımını her sabah 1 tatlı kaşığı yiyor...
...
türk kahversi içiyor...
haftada en az 1 kere balgingsengli ballı macun yiyor...
üzümçekirdeği tozu yiyorık yiyor...
canım bunların iyi geldiği söyleniyor...
sizde biran evvel başlayın allah şifa versin eşine...
selin iyi geceler canim sizin azo sebebi neydi? hormon degerleriniz nasildi,bilgi verirsen sevinirim canim ve micro tesse ameliyatinizi kim yapti?
günaydın canım
aynı anda yazmışız
unutur muyum seni görünce hemen sevindim geldin diye
biz de kaan hocanın hastası olduk hem onun verdiği ilaçları kullanıyoruz hem de bitkisel
biz de testte 1 ay önce falan 1-2 canlı sperm çıktı canım
dondurmadık ama ya bayramdan önce ya da sonra eşim yeniden test vercek ve o zaman kısmetse dondurmayı düşünüyoruz
herşeyin hayırlısı canım bizim durumlar böyle
siz de tedavide misiniz neler yapıyosunuz
Merhaba arkadaşım. eşimde azospermi çıktığında hormon testi yapıldı.bütün değerleri referans değerler içindeydi.doktorumuz spermin kesin bulunacağını düşünüyordu. eşim tesa operasyonu oldu.(iğne ile )çıkmasaydı hemen tese ye geçilecekti.neyseki 2000-3000 sperm çıkınca hemen dondurttuk biz de.eşim bursa da geçirdi bu operasyonu.
ayy çok sevindim canım sperm bulunmasına ilaçlarla bitkiselle daha da artar.. bizde öyle çıkma ihtimali olsaydı bizde kaan hocanın hocanın hastası olurduk ama malesef öyle bir şansımız yok yinede çok şükür ki tese ile bulundu. ben şimdi tedavide değilim ama yine düşünmeye başladık. eşim ocak ayında deneyelim diyo ama ben kararsızım. tam kendimi hazır hissedemiyorum birde çalışıyor olunca oda ayrı sorun oluyor. çalışmamda gerekiyor ev aldık borçlandık. biz ocak ayında başlayacak gibi kendinimizi hazırlıyoz ama nisan veya mayısada kalabilir.sperm çıktığına göre sizin tedavi yakın sen ne zaman başlayacaksın...
canlar günaydın
günaydın nur.sen nasılsın? uzun zamandır yoktum unutmuşundur beni. ne yapıyorsun tedavi felan oldunmu?
gelincik gecmis olsun...insallah allah size takrar hamilelik sevincini yasatir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?