Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
beyaz arkadaşım merhaba.hoşgeldin aramıza.(gelmeni istemezdik ama:))ben de hemen hemen aynı durumdayım seninle.ben de üniversite hastanesinde bir sürü test yaptıdım.rapor çıkattım.ve özel tüp bebek merkezinde ekim sonu gibi tedaviye başlıcam.benimle ilgili olan kısma yani.benim de ilk denemem.seninle aynı soru işaretleri bende de var.

selin iyi geceler canim sizin azo sebebi neydi? hormon degerleriniz nasildi,bilgi verirsen sevinirim canim ve micro tesse ameliyatinizi kim yapti?

canm çok geçmiş olsun inş tedaviniz hayırlısyla sonuçlanır...
keşke ameliyata hemen karar vermeseydiniz...
bu topikteki arkadaşlardan çoğumuz ankaradaki ürolog kaan aydosun hastasıyız...
alanında çok iyi bi dr...
hemen ameliyat etmek yerine önce ilaç tedavisine başlıyor...
bu süreçte istediği sonucu alamayınca ameliyata başvuruyor...
ama olan olmuş artık sizin için bundan sonrası önemli...
inş senin hazırlanma sürecinde en iyi şekilde tamamlanır ve bebeişin sana sıkı sıkı tutunur...
allah yardımcınız olsun...

canlar günaydın
ben bugün daha da kötüyüm nefes bile alamıyorum
kociş bütün gece benimle ilgilendi uyumadı bile
offf ya bugün nasıl geçecek bilmem
hepinizi çok seviyorum ama öpmüyorum sizede geçmesin

günaydın
canım benim dişinden dolayı rahatsızsın demi
çok kötü olur diş ağrısı Rabbim şifa versin
bence hiç beklemeden doktora git canım
çekme boş yere bu işkenceyi
ben de seni çok seviyorum canımcım

mrb canım bende iyiyim şükür. evet uzun zamandır girmiyordum arada bi bakıyordum sadece. sizin sorun ne tam olarak. eşin tese oldumu ne aşamadasınız.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba gelincik.
Allah sizinde yardımcınız olsun.
sizde tese yöntemiyle mi sperm bulundu?
şimdi neler uygulayacaksınız?

mrb hmtnzl. evet canım bizde micro tese ile sperm bulundu. 3 defa tüp bebek denememiz oldu. ilk tedaviden sonra eşim tekrar microtese olmadı dondurulmuş spermlerle denedik. 3. de hamile kalmıştım ama 2 aylıkken kürtaj oldum. şimdiki tedavimde eşim tekrar tese olacak sanırım kesin değil ama 2 tüp daha dondurulmuş spermimiz var. fakat yenisinin daha iyi olacağını düşünüyoruz tabi birde bulunamama ihtimalide var kısmet bakalım.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

geçmiş olsun bahar Rabbim tez zamanda şifa versin...bencede doktora git niye bekliyorsunki..

günaydın nur.sen nasılsın? uzun zamandır yoktum unutmuşundur beni. ne yapıyorsun tedavi felan oldunmu?

hoşgeldin gelincik
nasılsın canım iyi misin
uzun zamandır gelmiyosun buralara

günaydın nur.sen nasılsın? uzun zamandır yoktum unutmuşundur beni. ne yapıyorsun tedavi felan oldunmu?

günaydın canım
aynı anda yazmışız
unutur muyum seni görünce hemen sevindim geldin diye
biz de kaan hocanın hastası olduk hem onun verdiği ilaçları kullanıyoruz hem de bitkisel
biz de testte 1 ay önce falan 1-2 canlı sperm çıktı canım
dondurmadık ama ya bayramdan önce ya da sonra eşim yeniden test vercek ve o zaman kısmetse dondurmayı düşünüyoruz
herşeyin hayırlısı canım bizim durumlar böyle
siz de tedavide misiniz neler yapıyosunuz

sağol nursencim iyiyim bende sana yazmıştım unuttun zannettim. unutsanda normaldir ortalıkta görünmeyen bendim..:)

bak uzun zamandır yoksun ama sen de unutmamışsın beni
insan buradaki arkadaşlarının tedavilerinin falan ne aşamada olduğunu unutsa da ismen unutmuyo

çok teşekkür ederim. Nasıl biran önce bende yapmaya başlıyayım bunları.Şuan çok yeni ögrendiğimizden dolayı çok aşırı derece de asabi iyi birşey de söylesem kötüye çekiyor. İnşallah bunların hepsi şifa verir.

selin iyi geceler canim sizin azo sebebi neydi? hormon degerleriniz nasildi,bilgi verirsen sevinirim canim ve micro tesse ameliyatinizi kim yapti?

Merhaba arkadaşım. eşimde azospermi çıktığında hormon testi yapıldı.bütün değerleri referans değerler içindeydi.doktorumuz spermin kesin bulunacağını düşünüyordu. eşim tesa operasyonu oldu.(iğne ile )çıkmasaydı hemen tese ye geçilecekti.neyseki 2000-3000 sperm çıkınca hemen dondurttuk biz de.eşim bursa da geçirdi bu operasyonu.

ayy çok sevindim canım sperm bulunmasına ilaçlarla bitkiselle daha da artar.. bizde öyle çıkma ihtimali olsaydı bizde kaan hocanın hocanın hastası olurduk ama malesef öyle bir şansımız yok yinede çok şükür ki tese ile bulundu. ben şimdi tedavide değilim ama yine düşünmeye başladık. eşim ocak ayında deneyelim diyo ama ben kararsızım. tam kendimi hazır hissedemiyorum birde çalışıyor olunca oda ayrı sorun oluyor. çalışmamda gerekiyor ev aldık borçlandık. biz ocak ayında başlayacak gibi kendinimizi hazırlıyoz ama nisan veya mayısada kalabilir.sperm çıktığına göre sizin tedavi yakın sen ne zaman başlayacaksın...

canim gozun aydin ayni sevinci allah bizede yasatir insallah.cvb verdigin icin tesekkur ederim

sağol canım
biz de duruma göre bakcaz canım yeniden bi sperm testi versin de artış olmuş mu olmamış mı ona göre karar vercez
uzatmak da istemiyoruz
inşallah verceği testte yine canlı spermi görürüz de dondururuz
artık o zaman başlarız inşallah tüp bebek tedavisine
normal yoldan olsun istiyoruz ama hayırlısı Allahtan canım
siz bitkisel falan kullanıyo musunuz sizin sorun genetik miydi canım

bahar gecmis olsun canim hastamisin?kendine iyi bak

gelincik gecmis olsun...insallah allah size takrar hamilelik sevincini yasatir insallah.

Teşekkür ederim canım. inşallah bu sevinci rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu yaşadım çok güzel inşallah yeniden yaşarım..sen aramıza yeni katılanlardasın değilmi ilk tedavinizmi olacak eşin tese oldumu? ben bayağı bi yol aldım bu konularda tecrübelendim inşallah sizler ilkinde hemencecik kurtulanlardan olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…