çok geçmiş olsun baharcım.canlar günaydın
ben bugün daha da kötüyüm nefes bile alamıyorum
kociş bütün gece benimle ilgilendi uyumadı bile
offf ya bugün nasıl geçecek bilmem
hepinizi çok seviyorum ama öpmüyorum sizede geçmesin
tatlım sizde teseyle spem bulunduysa normal yolla da çıkış olabilirdi belki.mrb canım bende iyiyim şükür. evet uzun zamandır girmiyordum arada bi bakıyordum sadece. sizin sorun ne tam olarak. eşin tese oldumu ne aşamadasınız.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
mrb hmtnzl. evet canım bizde micro tese ile sperm bulundu. 3 defa tüp bebek denememiz oldu. ilk tedaviden sonra eşim tekrar microtese olmadı dondurulmuş spermlerle denedik. 3. de hamile kalmıştım ama 2 aylıkken kürtaj oldum. şimdiki tedavimde eşim tekrar tese olacak sanırım kesin değil ama 2 tüp daha dondurulmuş spermimiz var. fakat yenisinin daha iyi olacağını düşünüyoruz tabi birde bulunamama ihtimalide var kısmet bakalım.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
Merhaba arkadaşım. eşimde azospermi çıktığında hormon testi yapıldı.bütün değerleri referans değerler içindeydi.doktorumuz spermin kesin bulunacağını düşünüyordu. eşim tesa operasyonu oldu.(iğne ile )çıkmasaydı hemen tese ye geçilecekti.neyseki 2000-3000 sperm çıkınca hemen dondurttuk biz de.eşim bursa da geçirdi bu operasyonu.
sağol canım
biz de duruma göre bakcaz canım yeniden bi sperm testi versin de artış olmuş mu olmamış mı ona göre karar vercez
uzatmak da istemiyoruz
inşallah verceği testte yine canlı spermi görürüz de dondururuz
artık o zaman başlarız inşallah tüp bebek tedavisine
normal yoldan olsun istiyoruz ama hayırlısı Allahtan canım
siz bitkisel falan kullanıyo musunuz sizin sorun genetik miydi canım
sağol canım
biz de duruma göre bakcaz canım yeniden bi sperm testi versin de artış olmuş mu olmamış mı ona göre karar vercez
uzatmak da istemiyoruz
inşallah verceği testte yine canlı spermi görürüz de dondururuz
artık o zaman başlarız inşallah tüp bebek tedavisine
normal yoldan olsun istiyoruz ama hayırlısı Allahtan canım
siz bitkisel falan kullanıyo musunuz sizin sorun genetik miydi canım
merhaba kızlar
nasıl gidiyor
buralarda pek durgun arkadaşlar bende yeni bir ilaç deneyeceğim eşime tavşancıl otu tentürü romanyadan getiriliyor 3 y kullanılıyor kadın ve erkek infertilitesinde kullanılıyor
branca ursului latincesi
sadece romanyada eczanelerde bulunuyormuş
belki bir ümit Allah sebep olur inşallah
tatlım sizde teseyle spem bulunduysa normal yolla da çıkış olabilirdi belki.
inşallah tesede çıkarda canlı kanlı bebişlerin tutunurlar.
siz nerde tedavi görüyosunuz.
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
evet canım tese de bulundu ama normal çıkış mümkün değil çünkü bizim sorunumuz genetik kaynaklı.. ben ilk iki tedavim memorialde oldu eşimde orda tese oldu artanları dondurdular.3. tedavim kayseri tüp bebek merkezinde oldu dondurulmuş spermlerin 2 tüpünü getirmiştik onunla denedik ve gebelik oldu ama devam etmedi.
Allah büyük canım imkansız diyo birşey yok çünkü Rabbim her şeye kadir ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz sen yine de bitkisel bişeyler kullan Ölüm hariç herşeyin ilacı var nasibimizde varsa bizim de bebişlerimiz olur inşallah.evet canım bizimki genetik problem bitkiseller çok fayda etmiyor bize çünkü normal çıkış imkansızmış.. ama ben yinede tedaviden önce eşime keçiboynuzu kürü yapayım diyorum en azından spermlerin kalitesini artırır diye düşünüyorum...
keşke normal yolla olsa ne güzel olur, sizin o şansınız var bence çünkü canlı sperm görünüyor..
nursencim siz spermiyogramı tüp bebek merkezinde mi vereceksiniz tatlım?
inşallah çıkar spermleriniz.
bide siz m-sure kullanıyomuydunuz?
Teşekkür ederim canım. inşallah bu sevinci rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu yaşadım çok güzel inşallah yeniden yaşarım..sen aramıza yeni katılanlardasın değilmi ilk tedavinizmi olacak eşin tese oldumu? ben bayağı bi yol aldım bu konularda tecrübelendim inşallah sizler ilkinde hemencecik kurtulanlardan olursunuz.
evet canım tese de bulundu ama normal çıkış mümkün değil çünkü bizim sorunumuz genetik kaynaklı.. ben ilk iki tedavim memorialde oldu eşimde orda tese oldu artanları dondurdular.3. tedavim kayseri tüp bebek merkezinde oldu dondurulmuş spermlerin 2 tüpünü getirmiştik onunla denedik ve gebelik oldu ama devam etmedi.
canlar günaydın
ben bugün daha da kötüyüm nefes bile alamıyorum
kociş bütün gece benimle ilgilendi uyumadı bile
offf ya bugün nasıl geçecek bilmem
hepinizi çok seviyorum ama öpmüyorum sizede geçmesin
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız mrb demek istedim..çoğunuz beni tanımıyordur o kadar çok yeni katılan arkadaş olmuşki hoşgeldiniz. bizde 2008 yılından beri azo ile mücade ediyoruz. 2011 başında yendik derken düşük yaptım malesef tekrar başa döndük. veren rabbim zamanı değilmiş aldı.zor günler geçirdim ama hayırlısı böyleymiş şimdi yeni tedavi için gün sayıyorum araştırma yapıyorum pes etmek yok yola devam. melisela hamileymiş çok sevindim içimizden bir daha kurtuldu bu dertten darısı bizlerin başın inşallah...jklm arkadaşımız tedavideydi ondan haberiniz varmı durumu nedir onuda çok merak ediyorum...
Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum ve konuyu görünce ben de yazayım dedim. 1 senelik evliyiz ve normal yollarla çocuk sahibi olamadık ve bizde konuyu araştırmak için kadın doğum uzmanına gittik, benim tetkiklerim yapıldı bu sırada doktor eşimden de örnek istedi. Özel bir laboratuvardan spermiogram testi yaptırdı sonucunda azospremi olduğu söylendi, bunun üzerine birde devlet hastanesinden test yaptırdı sonuç aynı. İnternetten bakınırken Ege ünv.de bir prof un özel muayenehanesinden randevu aldık ve ertesi gün oraya gittik test sonuçlarını gösterdik ve bizi hazırlık birimine sevketti yarın gidin dedi. Ertesi gün dediği yere gittiğimizde bize ameliyat günü verdiler 1 ay sonrasına yani geçen haftaya. P.tesi testler vs yapıldı eşime, çarşamba günü de genel aneztezi altında biyopsi yapıldı sonucunu tüp bebek merkezinden öğrenebileceğimizi ve ertesi gün gelmemizi söylediler, sonuç olarak da sağlam 1 sperm hücresi bulunmuş ve dondurma işlemi için gerekli prosedürleri vs doldurduk. Ardından bana Hamdi Dalan Sağlık Sitesi' ne gitmemi bunun için tarihi vs verdiler. Şimdi benim sorum şu: herşey ege den devam ederken Hamdi Dalan' a yönlendirme sebebi nedir, bundan sonraki aşamalarda nelerdir yani sanırım sıra bende yumurta toplama vs internetten okuduğuma göre rahim filmi vs vs başından aynı şekilde uygulama geçen birileri varsa yardımcı olabilir mi? biz şuan tedavinin hangi safhasındayız daha nerelerde neler yapıcaz ve son kısım olan embriyo transferi hangi aşamalardan sonra ve ne kadar süre sonra olur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Allah büyük canım imkansız diyo birşey yok çünkü Rabbim her şeye kadir ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz sen yine de bitkisel bişeyler kullan Ölüm hariç herşeyin ilacı var nasibimizde varsa bizim de bebişlerimiz olur inşallah.
Haklısın canım Rabbim dileyip istedikten sonra kim durabilirki... ama zaman geçtikçe insanın umudunu azalıyor... normal yolla olmasa bile yeterki tadaviyle olsun diye dua etmeye başlıyorsun...hakkımız da hayırlısı inşallah canım..
canim ben seni biliyorum selvalarin zamanindan burdayim ama calisdigim icin peki giremiyorum ama firsat buldukca okuyorum benimde esim azo daha hic ameliyat falan olmadik biz moskivada oturuyoruz allah nasib ederse enkisa zamanda ameliyat yapmayi dusunuyoruz her halde turkiyeye geliriz cunku burda hicbirsey onerilmiyor rabim banada o duyguyu yasatir butun evlat hasreti cekenleri allah evlat sevinciyle sevindirsin amin bazen okadar korkuyorum ki sperim cikmaza sonra sizleri gordukce teseli oluyorum ve inanmaya calisiyorum insallah allah benide sevindirir aminn insallah
sende bayağı eskisin canım o hiç tedavi olmadınızmı.. bencede türkiye tedavi için en iyi yer... umutsuz olma dua et sabret inşallah bulunur sperm Rabbim sevindirir sizide...
dondurulmuş tüplerin taşınabildiğini bilmiyordum.
Rabbim maddi manevi yardımcımız olsun.
inşAllah bu sefer güzel sonuçlanır tedaviniz.
evet canım bizde bilmiyorduk ama termos içinde azotla taşıdık çok zor oldu. uçağa almadıkları için kendi arabamızla getirmek zorunda kaldık ve bayağı zorlandık.. ama hiç zarar görmeden gelmişti..
merhabalar canım.
bende yeni katılanlardanım çokta yeni sayılmaz aslında 1 yıl oluyor nerdeyse.
bu hastalık çağımızın hastalığı oldu her geçen gün sayımız artıyor. rabbim inşallah tez zmanda hepimizi bu hastalıktan kurtarsın inşallah. çok zor süreçlerden geçiyoruz allah yardımcımız olsun.
allah sanada en kısa zmanda bebişlerine kavuştursun. spermleriniz çıkmış bundan sonrada inşallah çoğalır...
evet gerçektende çağımızın hastalığı önceden bu kadar ya yoktu yada başımıza gelmediği için bilmiyorduk.. Allah başa verince çekiliyo. araştıra araştıra doktorlardan çok şey bilir olduk...Rabbim hepimiz için hayırlısını versin...
evet gerçektende çağımızın hastalığı önceden bu kadar ya yoktu yada başımıza gelmediği için bilmiyorduk.. Allah başa verince çekiliyo. araştıra araştıra doktorlardan çok şey bilir olduk...Rabbim hepimiz için hayırlısını versin...
arkadaşlar merhaba,çalıştığım icin uzun zamandır giremiyordum,bbeni hatırlayan varmı bilmiyorum
vck,vcu,jklm merhaba nasılsınız,inş yoklugumda güzel haberler almışınızdır,ben 2 tüp bebegi yaptırdım bugün
6.günüm,henüz sabırsızlıkla beklemekteyim,sonucu cok merak ediyorum.ALlahım herkese yasatsın bunları,ilk denememden daha farklı duygular icindeyim,umarım hakkımda hayırlısı olur.
arkadaşlar merhaba,çalıştığım icin uzun zamandır giremiyordum,bbeni hatırlayan varmı bilmiyorum
vck,vcu,jklm merhaba nasılsınız,inş yoklugumda güzel haberler almışınızdır,ben 2 tüp bebegi yaptırdım bugün
6.günüm,henüz sabırsızlıkla beklemekteyim,sonucu cok merak ediyorum.ALlahım herkese yasatsın bunları,ilk denememden daha farklı duygular icindeyim,umarım hakkımda hayırlısı olur.
gelincik gecmis olsun...insallah allah size takrar hamilelik sevincini yasatir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?