Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok geçmiş olsun baharcım.
diş ağrın nasıl oldu.
sen bide hasta hasta okula mı gittin.
doktora gitmeyi ihmal etme tatlım ya...tekrardan çok geçmiş olsun.

tatlım sizde teseyle spem bulunduysa normal yolla da çıkış olabilirdi belki.
inşallah tesede çıkarda canlı kanlı bebişlerin tutunurlar.
siz nerde tedavi görüyosunuz.
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.

tatlım bend sormuştum sana tese mi tesa mı diyee.
görmedin sanırım.neyse önemli değil öğrenmiş oldum bende.
biz de tüp bebeğe gittiğimizde önce tesa eğer çıkmazsa tese önerdilerdi.
ama dr sağolsun moralimizi o kadar bozduki
bize resmen sizin kolay kolay çocuğunuz olmaz dedi.
ama biz yılmadık.
sonra kaan beye ulaştık.
o bizim umudumuz oldu.
Rabbim işini gücünü rastgetirsin kaan hocanın.
haftaya bizde tahlil vereceğiz.
inş.hepsi güzel çıkar.

merhaba kızlar
nasıl gidiyor
buralarda pek durgun arkadaşlar bende yeni bir ilaç deneyeceğim eşime tavşancıl otu tentürü romanyadan getiriliyor 3 y kullanılıyor kadın ve erkek infertilitesinde kullanılıyor
branca ursului latincesi
sadece romanyada eczanelerde bulunuyormuş
belki bir ümit Allah sebep olur inşallah

evet canım bizimki genetik problem bitkiseller çok fayda etmiyor bize çünkü normal çıkış imkansızmış.. ama ben yinede tedaviden önce eşime keçiboynuzu kürü yapayım diyorum en azından spermlerin kalitesini artırır diye düşünüyorum...
keşke normal yolla olsa ne güzel olur, sizin o şansınız var bence çünkü canlı sperm görünüyor..

nursencim siz spermiyogramı tüp bebek merkezinde mi vereceksiniz tatlım?
inşallah çıkar spermleriniz.
bide siz m-sure kullanıyomuydunuz?

inşşalh faydası olur mavimenekşe.
duyduğumuz herşeyi kulllanmak istiyoruz.
azoda mı kullanılıyormuş acaba bu ilaç.
fiyatı ne acaba?
peki siz m-sure kulanıyomusunuz.

Allah büyük canım imkansız diyo birşey yok çünkü Rabbim her şeye kadir ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz sen yine de bitkisel bişeyler kullan Ölüm hariç herşeyin ilacı var nasibimizde varsa bizim de bebişlerimiz olur inşallah.
nursencim siz spermiyogramı tüp bebek merkezinde mi vereceksiniz tatlım?
inşallah çıkar spermleriniz.
bide siz m-sure kullanıyomuydunuz?

evet canım hep devlet hastanesinde test vermişti eşim şimdi tüp bebek merkezinde vermek istiyo en azından bulunursa yine canlı boşa gitmez dondurulur biz m-sure kullanmıyoruz canım hiç kullanmadık yeşilex kullanıyoruz bunun yanında 1 aydır dal-arginine kullanıyoruz bitkisel olarak

canim ben seni biliyorum selvalarin zamanindan burdayim ama calisdigim icin peki giremiyorum ama firsat buldukca okuyorum benimde esim azo daha hic ameliyat falan olmadik biz moskivada oturuyoruz allah nasib ederse enkisa zamanda ameliyat yapmayi dusunuyoruz her halde turkiyeye geliriz cunku burda hicbirsey onerilmiyor rabim banada o duyguyu yasatir butun evlat hasreti cekenleri allah evlat sevinciyle sevindirsin amin bazen okadar korkuyorum ki sperim cikmaza sonra sizleri gordukce teseli oluyorum ve inanmaya calisiyorum insallah allah benide sevindirir aminn insallah

dondurulmuş tüplerin taşınabildiğini bilmiyordum.

Rabbim maddi manevi yardımcımız olsun.
inşAllah bu sefer güzel sonuçlanır tedaviniz.

günaydın bebekim
canımm benimm geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
benimde bugün boğazlarım kötü yutkunamıyorum resmen
bende seni çook seviyorum ben öpeyim seni bana geçmez

merhabalar canım.
bende yeni katılanlardanım çokta yeni sayılmaz aslında 1 yıl oluyor nerdeyse.
bu hastalık çağımızın hastalığı oldu her geçen gün sayımız artıyor. rabbim inşallah tez zmanda hepimizi bu hastalıktan kurtarsın inşallah. çok zor süreçlerden geçiyoruz allah yardımcımız olsun.
allah sanada en kısa zmanda bebişlerine kavuştursun. spermleriniz çıkmış bundan sonrada inşallah çoğalır...

tedavin hayırlı olsun canım. inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.
valla canım ben tüp bebek denemsi yaptırdım ama yumurta toplama işlemine kadar gelebildim yumurtalarım toplanamadı eşimde sperm bulunamadığı için. onun öncesindede benden rahim filmi filan istememişlerdi. sadece benden smer testi yaptılar rahim filmine gerek yok dediler. sonrada adetin 2.günü muayeneler başladı ve iğneleirmde başladı yumurtalarım belli bi ölçüye gelincede eşime m.tese yaptılar. eğer bulunsaydı sonrada yumurta toplnaıp 2 gün sonrada transfer olacaktı.
sende büyük ihtimal böyle aşamalardan geçeceksindir. allah tedavini inşallah olumlu sonuçlandırır canım.

evet öncedden böyle bir hastalık olduğunu duymadık başımıza geldi neler gördük neler duyduk kimi umutlandık kimi umutsuzluğa kapıldık ama allah bize böyle hastalık verdi gelen allahtan buda bizim sınavımız inşallah allahın izniyle geçicez bu sınavımızı sonrada mükafatımzı alacağız.

arkadaşlar merhaba,çalıştığım icin uzun zamandır giremiyordum,bbeni hatırlayan varmı bilmiyorum
vck,vcu,jklm merhaba nasılsınız,inş yoklugumda güzel haberler almışınızdır,ben 2 tüp bebegi yaptırdım bugün
6.günüm,henüz sabırsızlıkla beklemekteyim,sonucu cok merak ediyorum.ALlahım herkese yasatsın bunları,ilk denememden daha farklı duygular icindeyim,umarım hakkımda hayırlısı olur.

merhama ben yeni üye oldum canım inşl olurda kucagna alırsın kaç senedr evlisin

Rabbim inşallah sana bir evlat verir ne kadar güzel bu aşamalara kadar gelmen unutma ama ne düşünürsen öle olurmuş hep iyi düşün cnm hep iyi düşün ki iyi olsun. Rabbim bizimde bu aşamalara gelmemiz için yardım etsin.

Sende inşallah yavruna kavuşursun dualarım sizinle.

allah kucağına almayı nasip etsin canım.seninle hiç karşılaşmadık. allah bebğinin kokusunu duymayı nasip etsin. bize gelişmelrden haberdar et bizde senin sevincinle mutlu olalım. bize umut ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…