arkadaşlar merhaba,çalıştığım icin uzun zamandır giremiyordum,bbeni hatırlayan varmı bilmiyorum
vck,vcu,jklm merhaba nasılsınız,inş yoklugumda güzel haberler almışınızdır,ben 2 tüp bebegi yaptırdım bugün
6.günüm,henüz sabırsızlıkla beklemekteyim,sonucu cok merak ediyorum.ALlahım herkese yasatsın bunları,ilk denememden daha farklı duygular icindeyim,umarım hakkımda hayırlısı olur.
günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
benim bugün bademciğimin tek tarafı ağrıyor yutkunamıyorum
ah tatlım.neler oluyor size.
baharcıkta hastaymış.
çok büyük geçmiş olsun.
kocalarınıza bakmaktan kendinizi ihmal ediyorsunuz.
çok kızdım bak size.
kendinize dikkat edin şekerler.
size bu topiğin ihtiyacı var.
İkinizdende Allah razı olsun.
Allah ne muradınız varsa versin ()
bu dileklerim tüm topik için...
merhaba kızzlarrrr buugün nasılsınız bakimm
ben kendimi gayet iyi hissediyorum.
bana sürtünün size bulaştırayım
:13::13::13::13::13:
çok doğru söylüyorsun bitanem kocalarımıza bakmaktan ihmal ediyoruz kendimizi.
tamam kızma dikkat edicez kendimize:78:
sana sürtünmemizde fayda var bizde kendimizi iyi hissedelim
sen nasılsın?
inşallah mavi menekşe kullansın bamerhaba kızlar
nasıl gidiyor
buralarda pek durgun arkadaşlar bende yeni bir ilaç deneyeceğim eşime tavşancıl otu tentürü romanyadan getiriliyor 3 y kullanılıyor kadın ve erkek infertilitesinde kullanılıyor
branca ursului latincesi
sadece romanyada eczanelerde bulunuyormuş
belki bir ümit Allah sebep olur inşallah
geçmiş olsun baharcım ya ıhlamur yada kekik filan kaynat iç canım ..canlar günaydın
ben bugün daha da kötüyüm nefes bile alamıyorum
kociş bütün gece benimle ilgilendi uyumadı bile
offf ya bugün nasıl geçecek bilmem
hepinizi çok seviyorum ama öpmüyorum sizede geçmesin
hoş geldin inşallah biran önce tedavin sonuçlanır 1 sperm çok az keşke 5-10 tane bari çıksaydı inşallah o bir sperm başarıyla döllenir annesine sımsıkı tutunur inşallah ..Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum ve konuyu görünce ben de yazayım dedim. 1 senelik evliyiz ve normal yollarla çocuk sahibi olamadık ve bizde konuyu araştırmak için kadın doğum uzmanına gittik, benim tetkiklerim yapıldı bu sırada doktor eşimden de örnek istedi. Özel bir laboratuvardan spermiogram testi yaptırdı sonucunda azospremi olduğu söylendi, bunun üzerine birde devlet hastanesinden test yaptırdı sonuç aynı. İnternetten bakınırken Ege ünv.de bir prof un özel muayenehanesinden randevu aldık ve ertesi gün oraya gittik test sonuçlarını gösterdik ve bizi hazırlık birimine sevketti yarın gidin dedi. Ertesi gün dediği yere gittiğimizde bize ameliyat günü verdiler 1 ay sonrasına yani geçen haftaya. P.tesi testler vs yapıldı eşime, çarşamba günü de genel aneztezi altında biyopsi yapıldı sonucunu tüp bebek merkezinden öğrenebileceğimizi ve ertesi gün gelmemizi söylediler, sonuç olarak da sağlam 1 sperm hücresi bulunmuş ve dondurma işlemi için gerekli prosedürleri vs doldurduk. Ardından bana Hamdi Dalan Sağlık Sitesi' ne gitmemi bunun için tarihi vs verdiler. Şimdi benim sorum şu: herşey ege den devam ederken Hamdi Dalan' a yönlendirme sebebi nedir, bundan sonraki aşamalarda nelerdir yani sanırım sıra bende yumurta toplama vs internetten okuduğuma göre rahim filmi vs vs başından aynı şekilde uygulama geçen birileri varsa yardımcı olabilir mi? biz şuan tedavinin hangi safhasındayız daha nerelerde neler yapıcaz ve son kısım olan embriyo transferi hangi aşamalardan sonra ve ne kadar süre sonra olur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
inşallah kalmış 6 gün müjde isteriz sımsıkı tutunurlar inşallah allah yardımcın olsun ..arkadaşlar merhaba,çalıştığım icin uzun zamandır giremiyordum,bbeni hatırlayan varmı bilmiyorum
vck,vcu,jklm merhaba nasılsınız,inş yoklugumda güzel haberler almışınızdır,ben 2 tüp bebegi yaptırdım bugün
6.günüm,henüz sabırsızlıkla beklemekteyim,sonucu cok merak ediyorum.ALlahım herkese yasatsın bunları,ilk denememden daha farklı duygular icindeyim,umarım hakkımda hayırlısı olur.
mrb canım bende iyiyim şükür. evet uzun zamandır girmiyordum arada bi bakıyordum sadece. sizin sorun ne tam olarak. eşin tese oldumu ne aşamadasınız.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
geçmiş olsun bahar Rabbim tez zamanda şifa versin...bencede doktora git niye bekliyorsunki..
günaydın
canım benim dişinden dolayı rahatsızsın demi
çok kötü olur diş ağrısı Rabbim şifa versin
bence hiç beklemeden doktora git canım
çekme boş yere bu işkenceyi
ben de seni çok seviyorum canımcım
bahar gecmis olsun canim hastamisin?kendine iyi bak
geçmiş olsun baharcım ya ıhlamur yada kekik filan kaynat iç canım ..
merabalar kizlarr..nasilsiniz hasta olan arkadaslarima gecmis olsun insallah..dikkat edin kizlar grip salgini heryerde var ben oldum ama hala bogazim yaniyo..tabi kocacigimdan gecmisti banada..:2:
çok teşekkür ederim. Nasıl biran önce bende yapmaya başlıyayım bunları.Şuan çok yeni ögrendiğimizden dolayı çok aşırı derece de asabi iyi birşey de söylesem kötüye çekiyor. İnşallah bunların hepsi şifa verir.
merhaba kızlar
nasıl gidiyor
buralarda pek durgun arkadaşlar bende yeni bir ilaç deneyeceğim eşime tavşancıl otu tentürü romanyadan getiriliyor 3 y kullanılıyor kadın ve erkek infertilitesinde kullanılıyor
branca ursului latincesi
sadece romanyada eczanelerde bulunuyormuş
belki bir ümit Allah sebep olur inşallah
arkadaşlar merhaba,çalıştığım icin uzun zamandır giremiyordum,bbeni hatırlayan varmı bilmiyorum
günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
benim bugün bademciğimin tek tarafı ağrıyor yutkunamıyorum
günaydın bebekim
canımm benimm geçmiş olsun aman dikkat et kendine.
benimde bugün boğazlarım kötü yutkunamıyorum resmen
bende seni çook seviyorum ben öpeyim seni bana geçmez
ah tatlım.neler oluyor size.
baharcıkta hastaymış.
çok büyük geçmiş olsun.
kocalarınıza bakmaktan kendinizi ihmal ediyorsunuz.
çok kızdım bak size.
kendinize dikkat edin şekerler.
size bu topiğin ihtiyacı var.
İkinizdende Allah razı olsun.
Allah ne muradınız varsa versin ()
bu dileklerim tüm topik için...
merhaba kızzlarrrr buugün nasılsınız bakimm
ben kendimi gayet iyi hissediyorum.
bana sürtünün size bulaştırayım
:13::13::13::13::13:
iyiyim.ders çalışıyordum.
ara verdim.
bi bakim ne var ne yokdedim.
hala burdayım
çok yağmur varmı oralarda.
burda çok güzel bi kıble havası hakim..
sende mi hasta oldun bebekimmm çok geçmiş olsun...
romantik yağmur altında dolaşırsan böyle olur...
bebekimm sen evdesin dikkat et kendine bi güzel dinlen...
inş çabuk atlatırsın
kötüyüm bebekim okulda resmen dakikaları saydım
nihayet eve geldim şifa çorbamı içtim
saolsun kocişim nane limonumuda hazırlamış onuda içtim battaniyenin altında buraya takılıyorum...
dinlensem belki çabuk atlatırım ama böyle okul olunca olmuyor...
normalde canım çıkıyor hastayken hiç çekilmiyor
aynen dediğin gibi yutkunamıyorum bile burnumda tıkalı
evet ya nasıl unuttum sen öpebilirsin
istiyorumbebeyimi canim sen nedin kele bacim nasilsin..?
valla canım sorma bademcikleirm benim hiç şişmezdi ama şimdi ne olduysa tek tarafım allahtan çok şişmiş yutkunurken acıyor. geçer inşallah dinlenemye çalışıyorum geçer inşallah.
canım okuldan gelir gelmez yat nasıl olsa temizliğinide yaptın hiçbi iş yapma sende hemencecik iyleş.
valla canım sorma bademcikleirm benim hiç şişmezdi ama şimdi ne olduysa tek tarafım allahtan çok şişmiş yutkunurken acıyor. geçer inşallah dinlenemye çalışıyorum geçer inşallah.
canım okuldan gelir gelmez yat nasıl olsa temizliğinide yaptın hiçbi iş yapma sende hemencecik iyleş.
geçmiş olsun canım ada çayı iç bademciğe ada çayı iyi gelir agrı kesici al aferim plus yanında çayları ihmal etme yarına bişeyin kalmaz.:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?