sağol canım..sen yeni üye oldun sanırım sizin de mi azokızlar özür takıldı masalcım önce anne geçmiş olsun sen de inş bir anne olacaksın ALLAH herkese verecek
selam kızlar... masalcım geçmiş olsun annene acil şifalr diliyorum allahtan....
ya kafama habire bişeyler takılıyor. geçen eşime sperm testi yaptırdık demiştim ya. orada 7 milyon lökosit görüldü yazıyor acaba çok mu fazla bu rakam. yani iltihap çok mu yoğun doktor bişey demedi ben sonradan taktım öyleyse iltihaba yönelik entibiyotik falan kullanırdık. bana fazla geldi bu rakam sizin bilginiz var mı?
bir de nonsperm hücre nedir? sperm tahlilinde hani sıralamalar var ya yok işte konstrasyon yok volum vs... bir de o sıralamalar için de nonsperm hücre var hani karşısında da değer yazacak mesela... ne anlama geliyor bu nonsperm hücre?
çok sordum değil mi ahh bu kafa ahhhhh....
sağol canım..sen yeni üye oldun sanırım sizin de mi azo((((
sebebi belli mi en azından?
sağol canım...teşekkürler.spermiogramda sürekli sıfır gördüğümüzden bilmiyorum bunlar nedir kuzum(((
inşallah kötü bişey değildir sıkma canını...dr sorsaydınız kafanız rahat ederdi
canım benim benim eşimde azolu yeni ögrentik sayılır off inş ALLAH bize versin hayırlı saglıklı evlatlar 1 sene bile daha olmadı yeni evliyiz ama insanlar sorup sorup durdular eşimle birlikte hastaneye gitti orada ögrendik
canım benim benim eşimde azolu yeni ögrentik sayılır off inş ALLAH bize versin hayırlı saglıklı evlatlar 1 sene bile daha olmadı yeni evliyiz ama insanlar sorup sorup durdular eşimle birlikte hastaneye gitti orada ögrendik
annem şu an ilaç kullanıyor ameliyat olabillir tekrardan...beklemedeyiz anlayacağınız.ama şu an iyi annem alhamdülillah.
ben de kendimi toplama gayretindeyim...
bugünlerde kaç hamile haberi aldım..dün bi arkadaşımı gördüm hamileydi karnı kocamandı..
o an kendi halime baktım boynum bükük kaldım resmen.
rüyamda teyzem bana çocuk yap diyordu:)
ben de anne olmak istiyorum kızlar....
Allah nasipeder mi ki bana anneliği.................
aranıza yeni katıldım benim bir konuda görüşünüze ihtiyacım olacak erkek arkadaşım çocuğunun olamayacağını söyledi anladığım kadarıyla çocuk sahibi olması imkansız gibi bir şey
yaşımız itibariyle de evliliğe yönelik olan bir ilişkimiz var o durumunu bana daha 2. görüşmemizde söyledi önceleri bir çözüm bulabileceğimizi düşündüm ama araştırdıkça süreçlerin çok zorlayıcı olduğunu düşünüyorum daha aramızda evlilik gibi bir bağ yokken yol yakınken bu işten vazmıgeçsem gerçi vazgeçmekte çok insalcıl gelmiyor iyi anlaşıyoruz ve keyifli bir birlikteliğimiz var bu durumu yaşayanlar bir fikir verirse sevinirim.
evet canım hepimiz aynı durumdayız...canım bu bizim imdanımız bundan hayırlısıyla atlatacaz şu 1 senede ömrümden ömür gitti bazen aglıyorum niye niye beni bunla imdahan etiyon niye anlamıyorum maslcım eşimde benim bir günahım yok ben ne yapıyım diyor ona seslenme buna seslenme at at içine sonra patla
evet canım aynı durumda ben de olabilirdim diye düşünüyorum hep.onun için eşime destek oluyorum hep..amin inşAllah sanada nasip olur...
ilk azo olduğumuzu öğrendiğmiz zaman adetim 6 gün geçti.
Allahım dedim kabulmu ettin dualarımı.
çok ağladım.sevinçten.
ama sonra yine regl oldum.
bu kadar çabuk anne olabilecekmiyim demiştim.
ama olmadı.
biz seçlmiş insanlarız dostlarımmm..
buna inanın derdi veren Rabbim dermanını da verir inşAllah..
hiç üzülmeyelim.
birbirimize destek olalım.
en çok ta eşimize.
aynı durumda bizde olabilirdik değilmi.
Allah aşkımı başımdan eksik etmesin.
hiçbirinizin aşkını başınızdan eksik etmesin..
aranıza yeni katıldım benim bir konuda görüşünüze ihtiyacım olacak erkek arkadaşım çocuğunun olamayacağını söyledi anladığım kadarıyla çocuk sahibi olması imkansız gibi bir şey
yaşımız itibariyle de evliliğe yönelik olan bir ilişkimiz var o durumunu bana daha 2. görüşmemizde söyledi önceleri bir çözüm bulabileceğimizi düşündüm ama araştırdıkça süreçlerin çok zorlayıcı olduğunu düşünüyorum daha aramızda evlilik gibi bir bağ yokken yol yakınken bu işten vazmıgeçsem gerçi vazgeçmekte çok insalcıl gelmiyor iyi anlaşıyoruz ve keyifli bir birlikteliğimiz var bu durumu yaşayanlar bir fikir verirse sevinirim.
canım adetin ikinci günü yumurtalara bakıyorlar ona göre ilacın dozunu söylüyorlar. ikinci günü iğnelre başlıyorsun. sonrada yumurtalar büyüne kadar devam ediyorsun .
smear testini önceden alıp bakıyorlar. bende smear testini öncedn yaptırmıştım.
canım biz ücretin tamamını aldık yani önce ücretin hepsini ödedik sonrada tese işleminin parasını aldılar gerisiniş bize iade ettiler. elinde kalan ilaç olursa onuda alıyorlar onunda parasını veriyorlar.
canım bu kür neymiş öyle ki bende merak ettim bizde alsakmı ki ! saraçoğlu ile tlf da kendisi ile mi görüştünüz. biz kendisi ile görüşmek istedik ama görüşemedik.
allah bilir canım biranda herşey değişir siz tedavinizi olun. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
günaydınnnnnn evt biz yatan guruptanız :):) yamurlu günde uyuyoruz :)
ben bugün biraz daha iyim canım. sağolasın.
bebekim kıyamam sana demek çok hasta oldun.
bi güzel dinlende hemen iyileş bitanem.
yoksa ben çok üzülürüm ben bugün biarz daha iyiim dündü gibi değilim.allaha şükür. sende hemen iyileşirsin canım allahın izniyle. dua ediyorum senin için.
hoşgeldin aramıza bende aynı böyleyim canım dualardan unutma bizimerhaba arkadaşlar. biz 2.5 yıllık evliyiz. 4 senelik nişanlılık sürecinden sonra evlenebildik. ben 32.5 yaşındayım. geçen yıl istemememize rağmen bebek sahibi olamayınca ben doktora gittim. doktor her seferinde 'herşey normal ilişkiye girin' diyordu. aylar geçti ve hiçbir sonuç alamadık. en sonunda ertelediğimiz spermiogram testini yaptırdık. başka arkadaşların da bahsettiği gibi test sonucunu veren kişi şaşkın şaşkın ve tuhaf bi ifadeyle bize bakıyordu.bi terslik olduğunu anlamıştık. daha önce yaptırıp yaptırmadığımızı sordu hayır dedik. tekrar yaptırın testi dedi ve bize sonuç kağıdını uzattı. canım eşim o anda neredeyse bayılacaktı. ikimiz de yıkılmıştık. nasıl olabilir? acaba sonuç doğru mu? gibi düşünceler içindeydik. takip eden süreçte bir yıl boyunca hiçbirşey yapmadık. eşim bu konuda konuşmak istemiyordu. ben de onu üzmemek için hiç açmadım konuyu. taki birkaç hafta öncesine kadar. geceleri uyku tutmuyor beni ne kadar bastırmak istesem de anne olma isteğiyle yanıp tutuşuyorum. üstelik yaşım da ilerliyor. neyse sonunda eşimle konuştuk ve testi tekrar edip sonrasında doktora gitmeye karar verdik.
böyle bir konuda benzer sorunları yaşamış ve bebek sahibi olmuş insanlar da olduğunu görmek beni mutlu etti. bu siteyle birlikte umutlanmaya başladım ve hemen üye oldum.
dilerim Rabbim herkese hayırlı sağlıklı yavrular verir. dualarım sizlerle..
ben senin durumunda olsam yinede koca mı seçerdim seviyorsan bence evlen sevgi herşeyi aşar bunu da unutmaaranıza yeni katıldım benim bir konuda görüşünüze ihtiyacım olacak erkek arkadaşım çocuğunun olamayacağını söyledi anladığım kadarıyla çocuk sahibi olması imkansız gibi bir şey
annem şu an ilaç kullanıyor ameliyat olabillir tekrardan...beklemedeyiz anlayacağınız.ama şu an iyi annem alhamdülillah.
ben de kendimi toplama gayretindeyim...
bugünlerde kaç hamile haberi aldım..dün bi arkadaşımı gördüm hamileydi karnı kocamandı..
o an kendi halime baktım boynum bükük kaldım resmen.
rüyamda teyzem bana çocuk yap diyordu:)
ben de anne olmak istiyorum kızlar....
Allah nasipeder mi ki bana anneliği.................
arkadaşlar merhaba,çalıştığım icin uzun zamandır giremiyordum,bbeni hatırlayan varmı bilmiyorum
vck,vcu,jklm merhaba nasılsınız,inş yoklugumda güzel haberler almışınızdır,ben 2 tüp bebegi yaptırdım bugün
6.günüm,henüz sabırsızlıkla beklemekteyim,sonucu cok merak ediyorum.allahım herkese yasatsın bunları,ilk denememden daha farklı duygular icindeyim,umarım hakkımda hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?