Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar özür takıldı masalcım önce anne geçmiş olsun sen de inş bir anne olacaksın ALLAH herkese verecek
sağol canım..sen yeni üye oldun sanırım sizin de mi azo((((
sebebi belli mi en azından?

sağol canım...teşekkürler.spermiogramda sürekli sıfır gördüğümüzden bilmiyorum bunlar nedir kuzum(((
inşallah kötü bişey değildir sıkma canını...dr sorsaydınız kafanız rahat ederdi

o an aklıma gelmediki bitanem... lökosit enfeksiyon demek ya 7 milyon fazla bence ya doktor üzerinde durmadı herşey 0 ya zaten.
bir de nonsperm yazan kısım dikkatimi çekti normal değer <5000000 yazıyor bizim çıkan kısmımızda da <5000000 yazıyor sanırım önemsiz bişey belkide değer sayılmaz bu durumda da işte 0 dan farklı ya dikkati mi çekti
bilen varsa yazarsa sevinirim

canım benim benim eşimde azolu yeni ögrentik sayılır off inş ALLAH bize versin hayırlı saglıklı evlatlar 1 sene bile daha olmadı yeni evliyiz ama insanlar sorup sorup durdular eşimle birlikte hastaneye gitti orada ögrendik

azo da en uç nokta...bir sürü insan yıllarca uğraşıyor elinde yine koca bie sıfır.Allahım yardım etsin..sevindirsin bizi de annelikle.çünkü zaman geçtikçe insana koyuyor gerçekten..bizim 4. senemiz ama sanki asır geçti....çok zor betülcüm işimiz.

sebebini bilmiyorsunuz siz de değil mi? hormon değerleri nasıl çıktı peki

canım bu bizim imdanımız bundan hayırlısıyla atlatacaz şu 1 senede ömrümden ömür gitti bazen aglıyorum niye niye beni bunla imdahan etiyon niye anlamıyorum maslcım eşimde benim bir günahım yok ben ne yapıyım diyor ona seslenme buna seslenme at at içine sonra patla

amin inşAllah sanada nasip olur...
ilk azo olduğumuzu öğrendiğmiz zaman adetim 6 gün geçti.
Allahım dedim kabulmu ettin dualarımı.
çok ağladım.sevinçten.
ama sonra yine regl oldum.
bu kadar çabuk anne olabilecekmiyim demiştim.
ama olmadı.
biz seçlmiş insanlarız dostlarımmm..
buna inanın derdi veren Rabbim dermanını da verir inşAllah..
hiç üzülmeyelim.
birbirimize destek olalım.
en çok ta eşimize.
aynı durumda bizde olabilirdik değilmi.
Allah aşkımı başımdan eksik etmesin.
hiçbirinizin aşkını başınızdan eksik etmesin..

aranıza yeni katıldım benim bir konuda görüşünüze ihtiyacım olacak erkek arkadaşım çocuğunun olamayacağını söyledi anladığım kadarıyla çocuk sahibi olması imkansız gibi bir şey
yaşımız itibariyle de evliliğe yönelik olan bir ilişkimiz var o durumunu bana daha 2. görüşmemizde söyledi önceleri bir çözüm bulabileceğimizi düşündüm ama araştırdıkça süreçlerin çok zorlayıcı olduğunu düşünüyorum daha aramızda evlilik gibi bir bağ yokken yol yakınken bu işten vazmıgeçsem gerçi vazgeçmekte çok insalcıl gelmiyor iyi anlaşıyoruz ve keyifli bir birlikteliğimiz var bu durumu yaşayanlar bir fikir verirse sevinirim.

eğer biz azolu olduğumuzu evlenmeden önce öğrenseydikte kesinlikle ben eşimi bırakmazdım.ve evleniridim.
şuanda da hiç pişman değilim.bu topikteki herkeste eşini çok seviyo bundan eminim.
sen bundan sonra yaşayabileceğin hastalıkları yada sana hayatın nasıl bişey getireceğini biliyormusun?
bize düşmez belki ama bence sevgilini bırakma çünkü o sana dürüst davranmış.durumunu söylemiş.

evet canım hepimiz aynı durumdayız...
bi ağlayıp bi gülüyoruz.
bununla baş etmek hiç kolay değil.
Allah da görüyor ya,
bazen çıldırma noktasına geliyorum,
dün eşimle arkadaşı gördük eşiyle ,
hamileydi çok şeker görsen karnı kocamaaan olmuş
o an beynim uyuştu sanki
eşim de yanımda
ne desem ne yapsam bilemedim
yutkundum kaldım..
eşime baktım gözleri doldu..
ne bileyim işte
Allahım şifa versin

evet canım aynı durumda ben de olabilirdim diye düşünüyorum hep.onun için eşime destek oluyorum hep..
ben kocamı çok seviyorum ve onsuz bi hayat düşünemiyorum.
eğer kaderimizde bebek varsa olur.yoksa da eşimle yolumuza devamm...
belki rabbim başka bi yavruyu sevindirelim istiyordur..
kimbilir............

canım eğer sevginiz yeterince güçlü ise bunu da yener diye düşünüyorum...
senin de dediğin gibi insancıl olan senin ona destek olman.

Ozaman her yerde böyledir bu durum sanırım.Saraçoğlunun kendisiyle grüştük hem hiç öyle başından savmadı.Benle de eşimle de konuştu ayrı ayrı.ÖNCE MAİL ATMIŞTIK MAİLİNDE bir tel nosuuyla danışmanına yönlendirdi.Aradık o da durumu anlattıktan sonra saraçoğluna bağladı bizi.Daha gelmedi ürün zaten daha dün grüştük.Kullanmadan sonuç almadan ne desek yalan ama ben yararı olabileceğini düşünyrum ilk kez bir ürün için.Hayırlısı artık ininmazsan da olacaksa da olmaz

canım içinden ne geliyorsa öyle yap olmucak diye evlenirsin bakarsın olur olacak diye evlenirsin garanti yok bakarsın kendinden kaynaklanan bir sorundan olmaz yani kaderden kaçılmaz çekecek çile oldumu illaki bi şekilde gelir insanı bulur gene sevgilin dürüstmüş söylemeyede bilirdi yaşayan biri olarak çok yıpratıcı morel bozucu yaşama hevesi kaçarıcı hayata boş gözlerle baktırıcı herkezin yaşayıp çok basitmiş gibi görülen şeyi kendin yaşayamamak hayattannefret ettirici bir durum içine atıp gizli aglamak kimseye bişey diyememek desende anlamazlar daha say say bitmez yani insanın çocuk özlemi çekmesi böyle bişey sen bilirsin ikikere düşün.

merhaba arkadaşlar. biz 2.5 yıllık evliyiz. 4 senelik nişanlılık sürecinden sonra evlenebildik. ben 32.5 yaşındayım. geçen yıl istemememize rağmen bebek sahibi olamayınca ben doktora gittim. doktor her seferinde 'herşey normal ilişkiye girin' diyordu. aylar geçti ve hiçbir sonuç alamadık. en sonunda ertelediğimiz spermiogram testini yaptırdık. başka arkadaşların da bahsettiği gibi test sonucunu veren kişi şaşkın şaşkın ve tuhaf bi ifadeyle bize bakıyordu.bi terslik olduğunu anlamıştık. daha önce yaptırıp yaptırmadığımızı sordu hayır dedik. tekrar yaptırın testi dedi ve bize sonuç kağıdını uzattı. canım eşim o anda neredeyse bayılacaktı. ikimiz de yıkılmıştık. nasıl olabilir? acaba sonuç doğru mu? gibi düşünceler içindeydik. takip eden süreçte bir yıl boyunca hiçbirşey yapmadık. eşim bu konuda konuşmak istemiyordu. ben de onu üzmemek için hiç açmadım konuyu. taki birkaç hafta öncesine kadar. geceleri uyku tutmuyor beni ne kadar bastırmak istesem de anne olma isteğiyle yanıp tutuşuyorum. üstelik yaşım da ilerliyor. neyse sonunda eşimle konuştuk ve testi tekrar edip sonrasında doktora gitmeye karar verdik.
böyle bir konuda benzer sorunları yaşamış ve bebek sahibi olmuş insanlar da olduğunu görmek beni mutlu etti. bu siteyle birlikte umutlanmaya başladım ve hemen üye oldum.
dilerim Rabbim herkese hayırlı sağlıklı yavrular verir. dualarım sizlerle..

hoşgeldin aramıza bende aynı böyleyim canım dualardan unutma bizi

ben senin durumunda olsam yinede koca mı seçerdim seviyorsan bence evlen sevgi herşeyi aşar bunu da unutma

MASAL canım hoş geldin annene de çok geçmiş olsun rabbim şifasını rüzgar hızıyla göndersin inşallah seni şimdi en iyi ben anlarım insanın canından can gidiyor.bende bir sene önce annemin hastalığıyla yıkılmıştım ayağında yumuşak doku kanseri oluşmuş o parça alındı şimdide dalağına ciğerine atmış dedi doktor .şimdide evinde sorun çıkınca kendini çok üzdü inşallah hastalığı ilerlememiştir.rabbim annelerimize sağlık versin onların eksikliklerini göstermesin inşallah

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tez zamanda bu dertten kurtulmanız dileğiyle.benimde eşim ayağına sülük koymuştu.iltihap kapmış ayağının üzerine basamıyordu.doktor 3 gün rapor verdi eğer geçmezse hastaneye yatırırız demiş .bende şimdi evde eşimle uğraşıyorum.ne yapayım başa gelen çekilir.bunuda göreceğimiz varmış

tatlım benım3 hafta once dayımın oglu evlendı
dun onun karısını ruyamda gordum dogum kontrol hapı ıcıyordu
uyandım yok artık odamı hamıle acaba dedım
ne hııssettıgını bılıyorum artık bırı bana hamıle sorusu soracak dıye ınsanlardan kacıyorum
ama olsun

canlarım slm ben testın sonucunu ogrendım esım panax aldıgımız doktorun yanına gıdıp testı gosterdı
baharım eseslım sızın dedıgınız cıktı o sperm dısı hucreler olgunlasmamıs spermlermıs
yanı normal spermde bas govde kuyruk oluyor ya bızımkı daha yenı baslamıs olmaya
AAAAAAAAYYYYYYY COK MUTLUYUM SONUNDA BIZIMDE 5 SENEDEN SONRA SPERM SONUCUNDA BI
GELISMELER OLDU COK SUKUR YA RABBI
2012 HEPIMIZIN YILI OLACAK İNŞALLAH
bu sperm sonucunu gorunce umudum katbe kat arttı uzulme
bızde anne olacagız

ırmakcığım rabbim güzel yüzünü güldürsün inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunurda bizde senin halayını çekeriz.bizimde azo sebebi belli oldu 47xxy genetik problem çıktı şimdi tedaviye başlamadık ama en yakın zamanda üzerimizde sıkıntılar biraz geçince bizde tedaviye başlıycaz kısmet inşallah bizlerde sizin gibi şanslı oluruzda sperm çıkar bizde gün sayarız bebeğimizin bize tutunması için dua ederiz.tekrar hayırlı olsun canım alllah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…