aynen canım elimizden başka hiçbir şey gelmiyor gelen ALLAHTAN dua etmekten başka çaremiz yok. allah bizleride sevindirecek inşallah
merhaba canlar nasılsınız???
ben bugün yoktum giremedim kaynatmışınız yine yeni gelen arkadaşlar allah hepinize şifa versin inşallah.
ben bugün çook yakın bir arkadaşımın yanındaydım doğum yaptı çok güzel bir kız oldu onun yüzüne bakmaya dayanamadım durumumu biliyor tabi arkadaşım bana çok dua etti. allah razı olsun.
sezaryanla doğum yaptı çok ağrısı vardı ama bebeğini görünce ağrılarını unuttu.
tam kendi doğum gününde kıznı doğurdu çok güzel bir doğum günü hediyesi oldu. onun için inanın çok sevindim diğer yandan bende anne olabilecekmiyim dedim
doğum yaptı ayılır ayılmaz beni aradı oturdum ağladım bende hem sevinçten hem kendime üzülmekten.RABBİM bizede o günleri gösterir inşallah. inaın o bebeğin o kukusunu duyunca çok duygulandım. allah bizlerede nasip etsin kızlar bugün çok duygusalım. ağlamak istemiyorum ama elimde değil. eşimin yanındada ağlamam umarım.
canlarım slm ben testın sonucunu ogrendım esım panax aldıgımız doktorun yanına gıdıp testı gosterdı
baharım eseslım sızın dedıgınız cıktı o sperm dısı hucreler olgunlasmamıs spermlermıs
yanı normal spermde bas govde kuyruk oluyor ya bızımkı daha yenı baslamıs olmaya
AAAAAAAAYYYYYYY COK MUTLUYUM SONUNDA BIZIMDE 5 SENEDEN SONRA SPERM SONUCUNDA BI
GELISMELER OLDU COK SUKUR YA RABBI
2012 HEPIMIZIN YILI OLACAK İNŞALLAH
bu sperm sonucunu gorunce umudum katbe kat arttı uzulme
bızde anne olacagız
Canım arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tez zamanda bu dertten kurtulmanız dileğiyle.benimde eşim ayağına sülük koymuştu.iltihap kapmış ayağının üzerine basamıyordu.doktor 3 gün rapor verdi eğer geçmezse hastaneye yatırırız demiş .bende şimdi evde eşimle uğraşıyorum.ne yapayım başa gelen çekilir.bunuda göreceğimiz varmış
duydugum kadariyla yesilexdende panaxdanda memnun lon arkadaslar var ...ama ben hangisini alayim...yesilex sperm arttirici diyor..panax da damar acici diyor
ACIL YARDIMM
panax ve yesilex adli iki ilac arasinda secim yapamiyorum yardimci olurmusunuz,ikisde etkili bir ilaca benziyor ama bize hangisi en iyi gelecekse onu almak istiyoruz deneyen arkadaslar fikirlerinizi soylermisiniz
canım testojeli bzi kulanıyoruz. göbeğin yan taraflarına sürüyo kılsız taraflarına. sabahları süürüyor. akşam yada sabah banyo yapabiliyoruz. sen temes etme o jel ile sana geçmesin. kuruduktan sonra sorun yokmuş. kaan hoca öyle dedi bize.
tatlım benım3 hafta once dayımın oglu evlendı
dun onun karısını ruyamda gordum dogum kontrol hapı ıcıyordu
uyandım yok artık odamı hamıle acaba dedım
ne hııssettıgını bılıyorum artık bırı bana hamıle sorusu soracak dıye ınsanlardan kacıyorum
ama olsun
canlarım slm ben testın sonucunu ogrendım esım panax aldıgımız doktorun yanına gıdıp testı gosterdı
baharım eseslım sızın dedıgınız cıktı o sperm dısı hucreler olgunlasmamıs spermlermıs
yanı normal spermde bas govde kuyruk oluyor ya bızımkı daha yenı baslamıs olmaya
AAAAAAAAYYYYYYY COK MUTLUYUM SONUNDA BIZIMDE 5 SENEDEN SONRA SPERM SONUCUNDA BI
GELISMELER OLDU COK SUKUR YA RABBI
2012 HEPIMIZIN YILI OLACAK İNŞALLAH
bu sperm sonucunu gorunce umudum katbe kat arttı uzulme
bızde anne olacagız
canım benim geçmiş olsun yat dinlen
dinlenirsen toparlarsın kendini inşallah
canım benim yaa kıyamam(
canlar ben geldim bugün coook hastayım( okula gidemedim 3 gün rapor aldım bende sabah topiğe girip raporlu oldugumu yazdıktan sonra birden net gitti kocis kac kere aradı sorunu bildirdi ama hala düzeltilemedi resmen cıldırdım topige girememek berbat bi durum bikac kere kocisin telinden girmeye calıstım onun interneti ücretsiz ama bir türlü yazılanları göremedim ama en sonunda basardım :)) zaten cok kötüyüm yerimden bile kalkamıyorum bide sizden ayrı olmak acayip canımı sıktı... Neyseki kavustum ben simdi bi geçmisi okumaya calısayım bakalım neler olmus bugün???
canım benim geçmiş olsun yat dinlen
dinlenirsen toparlarsın kendini inşallah
canım benim yaa kıyamam(
Saol canım benim bütün gün yattım hala kendimi berbat hissediyorum... Uzun zamandır böyle feci hastalanmamıstım(
ne ğüzel eseslim inşallah arkadaşının arkasından sende seneye bu zaman anne olursun allah sanada versin canım darısı hepimize öyle yeni dogum yapmışlarla fazla görüşme benden tavsiye bundan 10 yıl önce benimde çok samimi oldugum bir arkadaşım vardı hamile oldu 2.ci çocuguna zaten hamileliği bizde geçti sayılır bizden çıkmazdı tutturdu dugumda hastanede sen gel kal yanımda diye hayır dediysemde sancısı başlayınca eşinle geldiler beraber gittik tabi dogumhanenin kapısında eşiyle beraber bekledik ve dogum yaptı bir oglu oldu sabaha kadar başında oturdum ona baktım bebek aglayınca emzirmesi için verdim neyse sabah taburcu oldu çıktık evine gittik evlerinde yarım saat kadar durdum annesi ğelmişti köyden arkadaşın ben evime gittim eve dar attım kendimi bende bi aglama resmen sinir kirizi geçirdim 2 saat hiç durmadan bagıra bagıra aglamıştım geceden beri kendimi sıka sıka nasıl dolmuştum çok icim yandı orda yeni dogmuş bebekleri ğördükçe dogum yapan kadınlar onların yaşayıp kendinin yaşayamaması ne kadar zor bidaha kesinlikle gitmem dedim kimsenin yanında doguma filan ..aradan başka bir arkadaşım hamile oldu o da demezmi ille sen gel yanımda hastaneye doguma diye bu sefer akıllandım hayır olmaz ben üzülüyorum hasta oluyorum beni anla filan dedim gitmedim hala başıma kalkar şengüle gittin yanında benle gelmedin diye anlamazlarki bunun kaç yıldır olmuyor acaba üzülüyormu içi yanıyormu başlarında degil ya çok basit görünen bir olay bu valla bizim gibilere telofonla bile ben dogurdum diye haber verme bile saçma marifet biliyorlar elbet duyulur dogurmuş diye bunlar düşüncesizlikten başka bişey degil bizim iç duygumuzu bilemiyorlar allah akıl fikir versin herkeze..
ACIL YARDIMM
panax ve yesilex adli iki ilac arasinda secim yapamiyorum yardimci olurmusunuz,ikisde etkili bir ilaca benziyor ama bize hangisi en iyi gelecekse onu almak istiyoruz deneyen arkadaslar fikirlerinizi soylermisiniz
canım biz biliyosun yeşilexi kullanıp faydasını gördük bizde de yoktu sperm çıkışı ama panaxdan da memnun kalan arkadaşlar var diyosun demek o da iyi bi de kaan hocaya sorup ona göre karar verin canım hangisinden şifa bulacaksanız Rabbim onu kullanmanızı nasip etsin inşallah.duydugum kadariyla yesilexdende panaxdanda memnun lon arkadaslar var ...ama ben hangisini alayim...yesilex sperm arttirici diyor..panax da damar acici diyor
çok haklısın canım ağzımız durmuyo işte konuşuyoruz hep konuştuk ya zamanında sanki çocuğumuzun olacağının garanti belgesi var elimizde işte evlenince şu kadar çocuk yapcam falan filan...ama inşallah öğreniyoruz artık Allah nasip ederse diye konuşmayı...işte bunlar hep bizim kulağımıza küpe olsun bir daha hangi meselede olursa olsun yapacağımız işin elimizde garantisinin olmadığını bilip öyle konuşalım ne diyeyim Allah affetsin bizihakikatten zor bir durum. bazen kendime kızıyorum evlenmeden önce bebeklere deli oluyordum...
tutturdum 3 çocuk istiyorum, 3 çocuk yapacağım diye.
evlendim ve bir çocuğa hasret kaldım
arkadaşlarım ikincileri büyütüyo ben daha bitanesine sahip olamadım ve daha da kötüsü sahip olabilecek miyim bilmiyorum..
büyük konuştuğum için kendime kızıyorum açıkçası..
Saol canım benim bütün gün yattım hala kendimi berbat hissediyorum... Uzun zamandır böyle feci hastalanmamıstım(
canlar ben geldim bugün coook hastayım( okula gidemedim 3 gün rapor aldım bende sabah topiğe girip raporlu oldugumu yazdıktan sonra birden net gitti kocis kac kere aradı sorunu bildirdi ama hala düzeltilemedi resmen cıldırdım topige girememek berbat bi durum bikac kere kocisin telinden girmeye calıstım onun interneti ücretsiz ama bir türlü yazılanları göremedim ama en sonunda basardım :)) zaten cok kötüyüm yerimden bile kalkamıyorum bide sizden ayrı olmak acayip canımı sıktı... Neyseki kavustum ben simdi bi geçmisi okumaya calısayım bakalım neler olmus bugün???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?