Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen canım elimizden başka hiçbir şey gelmiyor gelen ALLAHTAN dua etmekten başka çaremiz yok. allah bizleride sevindirecek inşallah

nasılsın bugün off bu bitecek mi eselim ya bizede evlatlar verecek mi umutum kesiliyor artık bogazımda dügümleniyor bebek gördügüm zaman

ne ğüzel eseslim inşallah arkadaşının arkasından sende seneye bu zaman anne olursun allah sanada versin canım darısı hepimize öyle yeni dogum yapmışlarla fazla görüşme benden tavsiye bundan 10 yıl önce benimde çok samimi oldugum bir arkadaşım vardı hamile oldu 2.ci çocuguna zaten hamileliği bizde geçti sayılır bizden çıkmazdı tutturdu dugumda hastanede sen gel kal yanımda diye hayır dediysemde sancısı başlayınca eşinle geldiler beraber gittik tabi dogumhanenin kapısında eşiyle beraber bekledik ve dogum yaptı bir oglu oldu sabaha kadar başında oturdum ona baktım bebek aglayınca emzirmesi için verdim neyse sabah taburcu oldu çıktık evine gittik evlerinde yarım saat kadar durdum annesi ğelmişti köyden arkadaşın ben evime gittim eve dar attım kendimi bende bi aglama resmen sinir kirizi geçirdim 2 saat hiç durmadan bagıra bagıra aglamıştım geceden beri kendimi sıka sıka nasıl dolmuştum çok icim yandı orda yeni dogmuş bebekleri ğördükçe dogum yapan kadınlar onların yaşayıp kendinin yaşayamaması ne kadar zor bidaha kesinlikle gitmem dedim kimsenin yanında doguma filan ..aradan başka bir arkadaşım hamile oldu o da demezmi ille sen gel yanımda hastaneye doguma diye bu sefer akıllandım hayır olmaz ben üzülüyorum hasta oluyorum beni anla filan dedim gitmedim hala başıma kalkar şengüle gittin yanında benle gelmedin diye anlamazlarki bunun kaç yıldır olmuyor acaba üzülüyormu içi yanıyormu başlarında degil ya çok basit görünen bir olay bu valla bizim gibilere telofonla bile ben dogurdum diye haber verme bile saçma marifet biliyorlar elbet duyulur dogurmuş diye bunlar düşüncesizlikten başka bişey degil bizim iç duygumuzu bilemiyorlar allah akıl fikir versin herkeze..

hakikatten zor bir durum. bazen kendime kızıyorum evlenmeden önce bebeklere deli oluyordum...
tutturdum 3 çocuk istiyorum, 3 çocuk yapacağım diye.
evlendim ve bir çocuğa hasret kaldım
arkadaşlarım ikincileri büyütüyo ben daha bitanesine sahip olamadım ve daha da kötüsü sahip olabilecek miyim bilmiyorum..
büyük konuştuğum için kendime kızıyorum açıkçası..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
inşallah en kısa zamanda şifa buluruz hepimiz

gözün aydın inşallah en kısa zamanda sperm çıkısı olur

geçmiş olsun

duydugum kadariyla yesilexdende panaxdanda memnun lon arkadaslar var ...ama ben hangisini alayim...yesilex sperm arttirici diyor..panax da damar acici diyor

canım panax damar acıcın amacı sperm gıdısatını genısletmek dusun bı kere
tıkalı bı damardan nasıl sperm gecebılır damar acılacak kı spermın akısı bol olsun
benım sahsı fıkrım

ACIL YARDIMM
panax ve yesilex adli iki ilac arasinda secim yapamiyorum yardimci olurmusunuz,ikisde etkili bir ilaca benziyor ama bize hangisi en iyi gelecekse onu almak istiyoruz deneyen arkadaslar fikirlerinizi soylermisiniz

canım ikisinide kullanmadık ama bence Kaan hoca ya sor derim bir zararı dokunmasın sonra .....

Cemre nasılsın?gözün aydın spermin ayak sesleri gelmiş ne güzel çook sevindim siz hangi ilaçları kullandınız ve eşinin hormon değerleri nasıldı ?işallah bol bol spermler de çıkar bir kişi daha kurtulmuş olur

ayy çok sağol bilemedik nereye süreceğimizi sabah başlıcaz artık hayırlısı inş iyi gelir

merhaba arkadaşım , çok sevindim ya bizmde aynı 2 ay önce yaptırdığımız sperm testinde 5 seneden sonra farklı olarak 4-5 yuvarlak hücre görüldü . KAAN hocaya sordum oda bunlar olgunlaşmamış spermler olabilir dedi .buda bişeydir sonucta, yani bu bile öle mutlu ettiki bizi inşaallah spermler olgunlaşır çoğalır senin dediğin gibi 2012 HEPİMİZİN YILI OLUR İNŞ. CANIM

canlar ben geldim bugün coook hastayım ( okula gidemedim 3 gün rapor aldım bende sabah topiğe girip raporlu oldugumu yazdıktan sonra birden net gitti kocis kac kere aradı sorunu bildirdi ama hala düzeltilemedi resmen cıldırdım topige girememek berbat bi durum bikac kere kocisin telinden girmeye calıstım onun interneti ücretsiz ama bir türlü yazılanları göremedim ama en sonunda basardım :)) zaten cok kötüyüm yerimden bile kalkamıyorum bide sizden ayrı olmak acayip canımı sıktı... Neyseki kavustum ben simdi bi geçmisi okumaya calısayım bakalım neler olmus bugün???

canım benim geçmiş olsun yat dinlen
dinlenirsen toparlarsın kendini inşallah
canım benim yaa kıyamam (

Saol canım benim bütün gün yattım hala kendimi berbat hissediyorum... Uzun zamandır böyle feci hastalanmamıstım (

canım kıyamam sana ya ne gıcık bı hastalık bu ya
aaaaaaaaabırak arkadasımın yakasını beeeeeeeeee :)

canım benim geçmiş olsun yat dinlen
dinlenirsen toparlarsın kendini inşallah
canım benim yaa kıyamam (

Saol canım benim bütün gün yattım hala kendimi berbat hissediyorum... Uzun zamandır böyle feci hastalanmamıstım (

kızlar ben kacar kendınıze ıyı bakın
IYI UYKUUUUULARRRRR

ahh canım ahh ne zor geldi bana bi bilsen çok yakın arkadaşım çocukluk arkadaşım nerdeyse. yanlzı bırakmak istemedim hamileliği boyunca göremedim burda değildi son ayı geldi buraya yanında olmak istedim ama bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmemiştim. çok zormuş çok içime dokundu. allah bizede versin inşallah. dua etmekten başka çaremiz yok. allaha sığınıyoruz.

ACIL YARDIMM
panax ve yesilex adli iki ilac arasinda secim yapamiyorum yardimci olurmusunuz,ikisde etkili bir ilaca benziyor ama bize hangisi en iyi gelecekse onu almak istiyoruz deneyen arkadaslar fikirlerinizi soylermisiniz

duydugum kadariyla yesilexdende panaxdanda memnun lon arkadaslar var ...ama ben hangisini alayim...yesilex sperm arttirici diyor..panax da damar acici diyor
canım biz biliyosun yeşilexi kullanıp faydasını gördük bizde de yoktu sperm çıkışı ama panaxdan da memnun kalan arkadaşlar var diyosun demek o da iyi bi de kaan hocaya sorup ona göre karar verin canım hangisinden şifa bulacaksanız Rabbim onu kullanmanızı nasip etsin inşallah.
çok haklısın canım ağzımız durmuyo işte konuşuyoruz hep konuştuk ya zamanında sanki çocuğumuzun olacağının garanti belgesi var elimizde işte evlenince şu kadar çocuk yapcam falan filan...ama inşallah öğreniyoruz artık Allah nasip ederse diye konuşmayı...işte bunlar hep bizim kulağımıza küpe olsun bir daha hangi meselede olursa olsun yapacağımız işin elimizde garantisinin olmadığını bilip öyle konuşalım ne diyeyim Allah affetsin bizi

canım ihtiyacını görcek kadar kalk yeniden yat emi

canım dr filan gittinmi aialç filan kullanırsan daha çabuk iyileşirsin. vitamin filan almayıda ihmal etme. sen çok kötü üşütmüşün yada eşinden geçti sanada. allah şifa versin bebekim benim.

baharcım ğeçmiş olsun doktora gitsene havalar degişti dikkat et kendine allah şifanı versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…