Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eslemsena hoşgeldin tatlım
nasıl gidiyor başladın mı dersaneye
inş bu sene senin için her yönden güzel bi sene olur

günaydın canlar
bu hayırlı günde allah dualarınızı kabul etsin inş
rabbim bize sağlıklı sıhatli bebişler versin

günaydın canım benim. allah hepimizin dualrını kabul etsin inşallah.
biraz iyileşmene sevindim canım yarın inşallah dahada iyi olacaksın
bende sana onu diyecektim bugün regl olmadıysan bi test yaptır diyecektim belli mi olur dmi ama

günaydın canlar hayırlı cumalar

günaydın canımcım sanada hayırlı cumalar olsun .

kizlar meraba lar hepinize hayirli cumalar rabbim dualrimizi duysun kabul etsin bu guzel gunler yuzu suyu hurmetine insallahh..

baharcim biraz daha iyimisin bugun kendine iyi bak gecmis olsun canim..

kizlar meraba lar hepinize hayirli cumalar rabbim dualrimizi duysun kabul etsin bu guzel gunler yuzu suyu hurmetine insallahh..

baharcim biraz daha iyimisin bugun kendine iyi bak gecmis olsun canim..

merhabalar canım benim hoşgeldin
canım aslında hala çok hastayım ama dünki kadar şiddetli değil allaha şükür...
inş yarına daha da azalmış olur...
valla berbat bi durum allah kimseyi sağlığından etmesin...
sen nasılsın tatlım neler yapıyorsunuz kocişinle

hayırlı cumalar kızlar Allah gönül muratlarımızı en yakın ve hayırlı zamanda versin.

bebekimmmm inş yaına daha iyi olurum dediğin gibi...
dün gece 2,5 saat uyudum uyandım nasıl kötüyüm...
kociş duş al iyi gelir dedi saat 4,30 da duş aldım dediğ gibide oldu 10,30 a kadar uyumuşum...
gece korkmuştum halimden ben nasıl toparlanıcam diye
ama şimdi bi nebzede olsa düne göre daha iyiyim...
canım ben biliyorum ya sorunu ondan hiç ihtimal bile vermedi ama oldum sonunda...
sen nasılsın bebekiiiiimmm

inşallah canım yarına hiçbişeyciğin kalmaz.
benim regl tam gününde gelirdi bi ay gelmedi 1 hafta filan geçikti ben tabş hemen test yapmıştım meraktan sırf sonucu biliyordum bende am amerak ettim yinede belki olabilir diye yaptıydım ama sonuç malum
bende kışlıkları çıkardım canım bugün burda hava baya bi soğudu artık yazlıkgiyilecek gibi değil ince hırkalar filan üşütüyor o yüzden kışlıkların hepsini çıkardım bende. sabahtan erken kalktım aslında ama sonra yatağa yattım üşüdüm diye bidahada kalkasım gelemdi ama kalk kalk deidm kendime işler snei bekliyor ddedim.
halada halsizim ama yatsam uyurum heralde ne bu uyku anlamdım.

canım benim de senin gibi düzenli olsa ben de hemen test yapardım
gerçi benimde son 3 ay çok düzenliydi bu ay ilacımı düzenli almayınca böyle oldu...
tahmin etmiştim böyle olacağını zaten :26:
neyse rabbim o günleride gösterir inş...
kolay gelsin bebekimmm bende geçen cumartesi yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmıştım...
baya bi zaman alıyor...
canım halsizsen yorma kendini yavaş yavaş yap...
kıyamam kocişinde gidecek iyice halsiz düşme sonra
bebekim noldu enişteye kızarken şimdide sen mi uykucu oldun

bitirdim canım çok şükür. iş kalmadı. akşama yemek düşünüyorum artık
inşallah o günleri bizde görürüz canım hatta uyudum deidm ya rüyamda karnım pıt pıt atıyordu sonra kalktım yien karnımda bi seyirme var alla alla deidm hatta. bağırsaklarım çalışıyor heralde deidm
valla canım sorma ona kızarken ben uykucu oldum ama ben akşam uyumuyom ya sabah bi halsizliğim oldu ondan uyuma modundaydım hep.

ooohhh rahatlamışsındır ozaman
ay inş bi gün bizde bebişlerimizin tekmelerini hissedicez

ooohhh rahatlamışsındır ozaman
ay inş bi gün bizde bebişlerimizin tekmelerini hissedicez

Evet canım rahatladım valla iş bitti çok şükür.
valla ya o kadar kaptırıyoruz ki kendimizi böyle şeyler görüyoruz olmuş gibi hisediyoruz. içimiz dışımız azo olduğu için hep umut içindeyiz.

asynen öyle tatlım...
ben de geçen hafta rüyamda tüp bebeğe başladığımızı ve bebeiğimin 17. günü olduğunu görmüştüm...
nasıl bi mutluluk ya rüyası bile çok güzel
inş bizde görücez o günleri bakalım ilk hamişimiz kim olacak

baharcim iyi olmana sevindim kizz..nolsun sekerim daha benim kocis gelicek disari cikicaz..bugun yaz gunu gibi buralar insanin ici kipir kipir oluyo gunes olunca..ahh ahh birde bir yavrumuz olsa rabbim buyuk..sevgiler turkiyeme kader arkadaslarima..

baharcim iyi olmana sevindim kizz..nolsun sekerim daha benim kocis gelicek disari cikicaz..bugun yaz gunu gibi buralar insanin ici kipir kipir oluyo gunes olunca..ahh ahh birde bir yavrumuz olsa rabbim buyuk..sevgiler turkiyeme kader arkadaslarima..

ne güzel ya buralar buz gibi...
size iyi eğlenceler tatlım güzel bi gün geçirin kocişinle
inş bi gün yanınızda bebişlerinizde olacak hep berabe gezeceksiniz...
bizden de sana sevgiler kocaman öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…