öyle artık canım napalım elden gelen bişey yok artık...
valla canım inan kalkcak halim yok...
zar zor bi nane limon kaynattım oturdum onu içiyorum şimdi...
bi toparlasam tam süper olacak
iyileşirsin canım inşallahh.
benimde arkadaşım geldi gitti de yazamdım canım kusuruma bakma
olur mu bebekiiimmmm ne kusuru sana özel mesaj attım gördün mü
saol bidenemben de gördüm
rica ederim şekercim
yemeklerimide yaptım artık kocişin gelmesini bekleyeceğim. inşallah çok geç gelmez
eseslimmm bebekim ben çıkıyorum kendimi kötü hissediyorum sonra yine girerim...
öpüyorum seni kocaman
nasıl olsa sana bulaşmıyor
ellerine sağlık bitanem inş kocişin yemekler soğumadan gelir...
benim ki daha gelmedi bizim yemekler 2 gündür kocişten
arkadaşlar merhaba nasılsınız bayadır girmiyorum neler oldu bitti sizlerden bir ricam var ama benim bi akrabamın çocuğu olmuyordu sonra evlatlık aldılar çocuk 1 yaşında yoktu geldiğinde şimdi okula gidiyor kocaman oldu 2 gün öncede adam çok kötü bi trafik kazası geçirdi şu anda yoğun bakımda eşide 500 tane yasin okutacak mış aranızda okumak isteyen varmı arkadaşlar
canım çok geçmiş olsun bugün regl oldum okumak isterdim ama malesef Allah şifa versin geçmiş olsunarkadaşlar merhaba nasılsınız bayadır girmiyorum neler oldu bitti sizlerden bir ricam var ama benim bi akrabamın çocuğu olmuyordu sonra evlatlık aldılar çocuk 1 yaşında yoktu geldiğinde şimdi okula gidiyor kocaman oldu 2 gün öncede adam çok kötü bi trafik kazası geçirdi şu anda yoğun bakımda eşide 500 tane yasin okutacak mış aranızda okumak isteyen varmı arkadaşlar
şahsen ben kahvenin orjinal,kremin sahte oldugunu dşünüyorum.
ama hindistandakii siiteden mail gelsin bakalım.
bunun peşini bırakmayalım bence çünkü sağlık söz konusu...
leylakcım ve cervancım sizde bırakmayın lütfen..
klasık ılk zamanlar sedromu benım esımde bana ılk zamanlarda hep kızardı neymıs ben cok soru soruyomusum
hep aynı seylerı soyluyomusum falan fılan daha ılk zaman pek sıkma
oda zamanla senın ve onun ıcın ugrastıgını anlayacaktır canım
arkadaşlar ben de bundan muzdaribim eşim sırf keçiboynuzu pekmezi kullanalım dedim diye surat yapıyor. çok üstüme geliyorsun diyor. ne yapacağım bilmiyorum çok alıngan..
canım çok geçmiş olsun bugün regl oldum okumak isterdim ama malesef Allah şifa versin geçmiş olsun
tamam canım sizin kutunun rendi nasıl bizimki beyaz
arkadaşlar ben de bundan muzdaribim eşim sırf keçiboynuzu pekmezi kullanalım dedim diye surat yapıyor. çok üstüme geliyorsun diyor. ne yapacağım bilmiyorum çok alıngan..
canım biz biliyosun yeşilexi kullanıp faydasını gördük bizde de yoktu sperm çıkışı ama panaxdan da memnun kalan arkadaşlar var diyosun demek o da iyi bi de kaan hocaya sorup ona göre karar verin canım hangisinden şifa bulacaksanız Rabbim onu kullanmanızı nasip etsin inşallah.
amin insaalah sizin hormonlariniz nasildi kusura bakma:26::26::26: daha onceden sormus olabilirim hormonlarinizi
canım bizim hormonlar normal değildi kullandığımız bitkisellerle ilaçlarla normale döndü şimdi iyi durumda şükür.
günaydın canlarımhepinizin cuması mübarek olsun Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin.
günaydınnnn canlarım kader arkadaşlarım
cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar olsun
bu mübarek günde dualrınız kabul olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?