Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rüyalarımızla bile mutlu oluyoruz gerçeği olunca kimbilir nasıl bir mutluluk yaşayacağız. inşallah o günleri görürüz.
bakalım evt kim hamiş olacak bana kalırsa ilk istiyorumbebeğimi olacak gibi geliryor bana. inşallah o olur. o bizden daha çok bekledi o çok hakediyor.

hayılı cumalar canım...
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş...

hayırlı cumalar canımm allah seninde gönlüne göre verisn dualrını kabul etsin rabbim inşallah.

canlarım ya dualarım hepimize ,buradaki her arkadaşımın dilekleri aynı, hepimiz aynı ateşle yanıyoruz.Allah daha fazla bu sıkıntıyı yaşatmadan versin dileklerimizi.

ben de çok istiyorum ilk hamişimizin istiorumbebeğimi olmasını
19 sene ne demek
rabbim bundan sonra güldürsün yüzlerini...
inş ikizleri olur hatta üçüzleri

canlarım ya dualarım hepimize ,buradaki her arkadaşımın dilekleri aynı, hepimiz aynı ateşle yanıyoruz.Allah daha fazla bu sıkıntıyı yaşatmadan versin dileklerimizi.

aminnn aminnn canım inşalahhh daha fazla beklemeyiz alırız bebekleirmizi kucaklarımıza

eseslim seni çok seviyorum allah gönlüne göre versin inşallah belki allah söyletmiştir hepimiz biran önce istediğimize kavuşalım burda mutlu haberlerimizi verelim ..

19 sene ne demek

aminnn canım inşallah. ikiz üçüz olsun allah fazla bekletmesin inşallah.
kabızlığa iyi gelen bişey duymuş kayınvalidem onu söyledi bana bende onuhazırladım şimdi hep kocişemi karışım yapcam azcıkta kendime yaptım.

aminnn peş peşe gelsin bebişerimiz

eseslim seni çok seviyorum allah gönlüne göre versin inşallah belki allah söyletmiştir hepimiz biran önce istediğimize kavuşalım burda mutlu haberlerimizi verelim ..

canım benim inanki bende seni çok seviyorum görmesemde seni inan çok seviyorum.
inanmazsın belki ama inanki kendimden çok senin biran önce bebğin olmasını istiyorum dualrımda senin ismini özellikle söylüyorum.
allah daha fazla bekletmesin inşallah seni. allah yüzünü
güldürsün inşallah bitanem. şu mübarek günde dularımız kabul olsun inşalah

amin canım inş sağlıcakla bebişlerine kavuşurlar bian evvel...
canım neymiş kabızlığa iyi gelen şey merak ettim
biliyorsun bende sık sık kabız olurum nasıl bişey tarif ette gerektiğinde bizde yapalım

19 sene ne demek

senide çok seviyorum bahar inşallah artık gülsün yüzümüz hepimiz biran önce bebegimize kavuşalım tabi hiç biriniz benim kadar beklemeyin kasım ayında 20 yıla girecez 20 yıl dile çok kolay çeken bilir ama hayat bu acısıyla tatlısıyla geçiyor felek kimine kavun yedirirmiş kimine kelek ..

canım benim kabılzığım çok uzun zamndan beri var. bir ara o kadar iyidi ki hiç çekmedim. karnım hiç şişmezdi. ama bu son 1 aydır o kadar çok zorlanıyorum ki anlatamam .
elmayı kabuğu ile rendeleyecekmişiz içine ceviz ve bal karıştırıp sabahları aç karnına yaatrkende yenebilrmiş. bende şimdi onu yaptım biraz fazla yaptım kavonazo koydum yicem bakalım belki faydası olur.

ben de seni çoooook seviyorum canım benim
sen öyle güzel yürekli bi insansın ki rabbim emeklerinin karşılığını verecek inş...
ahhh canım benim 20 sene ne demek???
bizler daha kaç senelik evliyiz psikolojimiz ne durumda...
sen hepimizden güçlü ve sabırlısın...
madeviyatın okadar güçlü ki 20 sene bu dertle mücadele ettin ve etmeyede devam ediyorsun...
inş en kısa zamanda tüm bu çabalarınının sabrının karşılığını alacaksın...
rabbim çifter çifter versin bebişlerinizi
allah bundan sonra evinizi cennet bahçesine çevirir inş

aaa tamam bunu bende yapayım bende en son acillik olduğumdan beri iyiyim
ama ne kadar sürer bu durum bilmem
yine öyle bi durumla karşılaşırsam yaparım bende

aaa tamam bunu bende yapayım bende en son acillik olduğumdan beri iyiyim
ama ne kadar sürer bu durum bilmem
yine öyle bi durumla karşılaşırsam yaparım bende

gerçekten canım bu kabızlık çok kötü bişey yemek yiyesin gelmiyor yine karnım şişecek yine rahatsız olacağım diye. ben o durumdayım yani şuan. baya bi sıkıntı çekiyorum artık çayda fayda etmemeye başladı suda içiyprum ama çok mu içmiyorum anlamadım valla.
inşallah faydasını görürüm de hep yerim bu karışımı.

çok geçmiş olsun bebekim demek okadar kötü durumdasın kıyamam sana
valla kabızlık berbat bi durum gerçekten çeken bilir...
ama ben artık çok korkuyorrrrum...
hani arkadaşımızın bebeği şiddetli kabızlık sonucu tutunamadı ya ben ondan beri çok korkuyorum...
bu soruna bian evvel bi çare bulmalıyız...
bakarsın çaremiz bu karışımdır

hayalimmmmm hoş geldin tatlım
nerelerde kaldın gözümüz pc de kaldı
bikez girmişsin göremedik cevap yazdık sana gördün mü bilmiyorum...
nasılsın herşey yolunda mı
haberler sende nasıl geti düğününüz...
hepimiz çok dua ettik senin için inş herşey yolunda gitmiştir...
hoşgeldin tekrar aramıza

aferin sana..
kendine iyi bakmaya başlamışsın.
ayrıca bana sürtündüğün için sende benim gibi çoooooook becerikli,
çoooooooooook hamarat biri oldunnnnnnnnnnnn...........

kizlar allah iyiliyinizi versin supersiniz ya bu topigin ciceklerisiz vallaa okadar yorulmusum ki baygin baygin okuyordum size gelince yaziliarinizi okudum guldum ben surtunuyum size baharim gecmis olsun canim hep aklimdasiniz ama yazmaya vakit bulamadigim zamanlar oluyor allah hepimizin gonlundekini versin ikinizde opuyorum

hoşgeldin canım bizim keyifler bildiğin gibi canım yine de şükür bugünümüze
asıl sen neler yaptın anlat bakalım uzun uzun düğününü:90:
Allah mutlu etsin canım hep mutlu olun inşallah.

hoş geldin hayalimm hayırlı olsun evliliğin inşallah uzun bir ömür mutlu mesut olun ..

kızlar merhaba sizleri çok özledimmm gerçekten

düğün çok güzeldi.. hiç fırsat bulamadım girmeye nete.. hep size anlatmak istedimm.. kına gecesinde hiç ağlamadımm.. düğünde rüya gibiydi.. hayallerimden daha ötedeydi sanki

çok uzak kalmışım sizden bir şey kaçırdığımı biliorumm.. :) umarım hepiniz iyisinizdirr canılarımm benimm

ne yapalım bebekim habire bi çare arıyorum
sen de kendini iyi hissediyorsan söyle sana da sürtüneyim
ayyy teşekkür ederiz tatlım hepimiz çiçeğiz
saol tatlım inş size sürtünürken atlatıcam bu hastalığı
ben de seni öpüyorum tatlım hem de en kocamanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…