asynen öyle tatlım...
ben de geçen hafta rüyamda tüp bebeğe başladığımızı ve bebeiğimin 17. günü olduğunu görmüştüm...
nasıl bi mutluluk ya rüyası bile çok güzel
inş bizde görücez o günleri bakalım ilk hamişimiz kim olacak
hayılı cumalar canım...
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş...
hayırlı cumalar canımm allah seninde gönlüne göre verisn dualrını kabul etsin rabbim inşallah.
canlarım ya dualarım hepimize ,buradaki her arkadaşımın dilekleri aynı, hepimiz aynı ateşle yanıyoruz.Allah daha fazla bu sıkıntıyı yaşatmadan versin dileklerimizi.
rüyalarımızla bile mutlu oluyoruz gerçeği olunca kimbilir nasıl bir mutluluk yaşayacağız. inşallah o günleri görürüz.
bakalım evt kim hamiş olacak bana kalırsa ilk istiyorumbebeğimi olacak gibi geliryor bana. inşallah o olur. o bizden daha çok bekledi o çok hakediyor.
canlarım ya dualarım hepimize ,buradaki her arkadaşımın dilekleri aynı, hepimiz aynı ateşle yanıyoruz.Allah daha fazla bu sıkıntıyı yaşatmadan versin dileklerimizi.
rüyalarımızla bile mutlu oluyoruz gerçeği olunca kimbilir nasıl bir mutluluk yaşayacağız. inşallah o günleri görürüz.
bakalım evt kim hamiş olacak bana kalırsa ilk istiyorumbebeğimi olacak gibi geliryor bana. inşallah o olur. o bizden daha çok bekledi o çok hakediyor.
ben de çok istiyorum ilk hamişimizin istiorumbebeğimi olmasını
19 sene ne demek
rabbim bundan sonra güldürsün yüzlerini...
inş ikizleri olur hatta üçüzleri
eseslim seni çok seviyorum allah gönlüne göre versin inşallah belki allah söyletmiştir hepimiz biran önce istediğimize kavuşalım burda mutlu haberlerimizi verelim ..
aminnn canım inşallah. ikiz üçüz olsun allah fazla bekletmesin inşallah.
kabızlığa iyi gelen bişey duymuş kayınvalidem onu söyledi bana bende onuhazırladım şimdi hep kocişemi karışım yapcam azcıkta kendime yaptım.
ben de çok istiyorum ilk hamişimizin istiorumbebeğimi olmasını
19 sene ne demek
rabbim bundan sonra güldürsün yüzlerini...
inş ikizleri olur hatta üçüzleri
amin canım inş sağlıcakla bebişlerine kavuşurlar bian evvel...
canım neymiş kabızlığa iyi gelen şey merak ettim
biliyorsun bende sık sık kabız olurum nasıl bişey tarif ette gerektiğinde bizde yapalım
senide çok seviyorum bahar inşallah artık gülsün yüzümüz hepimiz biran önce bebegimize kavuşalım tabi hiç biriniz benim kadar beklemeyin kasım ayında 20 yıla girecez 20 yıl dile çok kolay çeken bilir ama hayat bu acısıyla tatlısıyla geçiyor felek kimine kavun yedirirmiş kimine kelek ..
canım benim kabılzığım çok uzun zamndan beri var. bir ara o kadar iyidi ki hiç çekmedim. karnım hiç şişmezdi. ama bu son 1 aydır o kadar çok zorlanıyorum ki anlatamam .
elmayı kabuğu ile rendeleyecekmişiz içine ceviz ve bal karıştırıp sabahları aç karnına yaatrkende yenebilrmiş. bende şimdi onu yaptım biraz fazla yaptım kavonazo koydum yicem bakalım belki faydası olur.
aaa tamam bunu bende yapayım bende en son acillik olduğumdan beri iyiyim
ama ne kadar sürer bu durum bilmem
yine öyle bi durumla karşılaşırsam yaparım bende
gerçekten canım bu kabızlık çok kötü bişey yemek yiyesin gelmiyor yine karnım şişecek yine rahatsız olacağım diye. ben o durumdayım yani şuan. baya bi sıkıntı çekiyorum artık çayda fayda etmemeye başladı suda içiyprum ama çok mu içmiyorum anlamadım valla.
inşallah faydasını görürüm de hep yerim bu karışımı.
aferin sana..
kendine iyi bakmaya başlamışsın.
ayrıca bana sürtündüğün için sende benim gibi çoooooook becerikli,
çoooooooooook hamarat biri oldunnnnnnnnnnnn...........
hoşgeldinnnnn canım benimmm
balayını bitiremediniz tatlım
umarım evliliğiniz bi ömür balayı tadında geçer
eee haberler sende nasıl geçti düğününüz
bizde durumlar aynı değişe bişey yok tatlım...
bundan sonra ara ara girde özletme bizi tamam mı
hoşgeldin canım bizim keyifler bildiğin gibi canım yine de şükür bugünümüze
asıl sen neler yaptın anlat bakalım uzun uzun düğününü:90:
Allah mutlu etsin canım hep mutlu olun inşallah.
hoş geldin hayalimm hayırlı olsun evliliğin inşallah uzun bir ömür mutlu mesut olun ..
merhabalar canım düğünün çok güzel istediğin gibi geçmiştir umarım.
balayınızda da güzelce dinlenmişinizdir. bizler aynıyız burdayız değişik bişey yok.
sen nasılsın düğün nasıl geçti ?? haberler sende
hayırlı uğurlu olsun canım iğnler o kadar da can yakıcı değil sonucunu düşününce hele düşünmüyorsun bile. iğneleri kullandım o dönemi geçirdim.
yumurta toplama işleminide hiç hissetmediğini söylüyorlar ben yaşayamadım o dönemi anestesi altında bişey hissetmezsin.
bebeğin sana tutunur bunu düşün rahat ol. sonunu düşün bebeğini kucağını alacağın günü düşün herşey çok güzel olacak bizide sevindireceksin.
allah hakkında hayırlı olanı sana nasip etsin canım.
kizlar allah iyiliyinizi versin supersiniz ya bu topigin ciceklerisiz vallaa okadar yorulmusum ki baygin baygin okuyordum size gelince yaziliarinizi okudum guldum ben surtunuyum size baharim gecmis olsun canim hep aklimdasiniz ama yazmaya vakit bulamadigim zamanlar oluyor allah hepimizin gonlundekini versin ikinizde opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?