kızlar benim çıkmam gerekiyorr öptüm hepinizi canlarımm
iyi akşamlarrrrrr yarın görüşmek üzere
:118::118::118: ne için oldugunu anlamadım ama azıcık ucundan alayım bari:118::118:
daha iyileşmedim ama iyileşirim bebekim insanın senin gibi arkadaşı olursa iyileşmez mi hiç
hadi devam halaya
bakalım bu defa bizim gibi kaçıklara katılan çıkacak mı
:118::118::118: ne için oldugunu anlamadım ama azıcık ucundan alayım bari:118::118:
canımsın benim yaa utandırma benii
bakalım evt canım bizim halaya gelecekelrmi geçen çok halay çektik çok terledik hasta olduk sen çok hasta oldun ben yine hafif atlattım bu sefer dikkat edelim çiçeğim. terlyince su içmeyelim tamammı
katıl hayatım katıl biz hep çekiyoz baharla ama kimse katılmıyor bize sen katıl bari
azoyu yeniyoruz bide kabızlığı
haydi bakalımmm tüm kılzar nerde sizleride bekliyoruz
canım zeytin yagı için günde bir tatlı kaşıgı tabi ğöbeginizide atın hareket içidir barsakları çalıştırır.
millette hamile olan var sancak sayfa halayla dolmuş.
kızlar üroloji doktoruymuş annem günde birinden almış çok iyi bir doktormuş 6 senedir çocukları olmuyormuş neler yapmışlar bu doktoru duymuşlar gitmişler hemen erkege ameliyata almış çocukları olmuş hata şimdi bile hamileymiş 2 ciye hemde bu normal yolla olmuş
utanma bebekim sen benim bitanemsin
ayyy evet ya o gün ikimiz halaya fazla daldık başka gelende olmayınca başbaşa coştuk iyice
bugün fazla abartmayalım dediğin gibi yapalım
kızlar üroloji doktoruymuş annem günde birinden almış çok iyi bir doktormuş 6 senedir çocukları olmuyormuş neler yapmışlar bu doktoru duymuşlar gitmişler hemen erkege ameliyata almış çocukları olmuş hata şimdi bile hamileymiş 2 ciye hemde bu normal yolla olmuş
canım zeytin yagı için günde bir tatlı kaşıgı tabi ğöbeginizide atın hareket içidir barsakları çalıştırır.
millette hamile olan var sancak sayfa halayla dolmuş.
sende benim bitanemsinnn
kurtlar kaldı canım dökmedende olmuyor
biden başka çeken yok bana gene bi istiyorumbebeğimi geldi hadi bakalım çoşalımm durmak yokk
canım onun kocasının kesin ya varakosel varmıştır ya tıkanıklık onu amaliyatla halletmişlerdir normal yollada oldugunada göre amaliyatla düzelicek bişeymiştir bizimkilerin farklı durumu.
canım onun kocasının kesin ya varakosel varmıştır ya tıkanıklık onu amaliyatla halletmişlerdir normal yollada oldugunada göre amaliyatla düzelicek bişeymiştir bizimkilerin farklı durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?