Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar üroloji doktoruymuş annem günde birinden almış çok iyi bir doktormuş 6 senedir çocukları olmuyormuş neler yapmışlar bu doktoru duymuşlar gitmişler hemen erkege ameliyata almış çocukları olmuş hata şimdi bile hamileymiş 2 ciye hemde bu normal yolla olmuş

:118::118::118: ne için oldugunu anlamadım ama azıcık ucundan alayım bari :118::118:

ooohhhhhhhhhh al tabi bidenem
azoyu yenicez ya ona istinaden halaya başladık
ha bide bizim kabızlık var sende yoksa sen ona katılmayabilirsin
hadi bakalım hoooooooobaaaa

daha iyileşmedim ama iyileşirim bebekim insanın senin gibi arkadaşı olursa iyileşmez mi hiç
hadi devam halaya
bakalım bu defa bizim gibi kaçıklara katılan çıkacak mı

canımsın benim yaa utandırma benii
bakalım evt canım bizim halaya gelecekelrmi geçen çok halay çektik çok terledik hasta olduk sen çok hasta oldun ben yine hafif atlattım bu sefer dikkat edelim çiçeğim. terlyince su içmeyelim tamammı

utanma bebekim sen benim bitanemsin
ayyy evet ya o gün ikimiz halaya fazla daldık başka gelende olmayınca başbaşa coştuk iyice
bugün fazla abartmayalım dediğin gibi yapalım

katıl hayatım katıl biz hep çekiyoz baharla ama kimse katılmıyor bize sen katıl bari
azoyu yeniyoruz bide kabızlığı
haydi bakalımmm tüm kılzar nerde sizleride bekliyoruz

canım zeytin yagı için günde bir tatlı kaşıgı tabi ğöbeginizide atın hareket içidir barsakları çalıştırır.

bende int baktım şimdi gazi ünivertisedi dr olduğunu buldum sadece başka bilgi bulamadım. ne amliyatı olmuş ki biliyormu annen?
herkes bi yerden umut arıyor işte canım hakkımızda hayırlısı inşallah.

utanma bebekim sen benim bitanemsin
ayyy evet ya o gün ikimiz halaya fazla daldık başka gelende olmayınca başbaşa coştuk iyice
bugün fazla abartmayalım dediğin gibi yapalım

sende benim bitanemsinnn
kurtlar kaldı canım dökmedende olmuyor
biden başka çeken yok bana gene bi istiyorumbebeğimi geldi hadi bakalım çoşalımm durmak yokk

canım onun kocasının kesin ya varakosel varmıştır ya tıkanıklık onu amaliyatla halletmişlerdir normal yollada oldugunada göre amaliyatla düzelicek bişeymiştir bizimkilerin farklı durumu.

canım zeytin yagı için günde bir tatlı kaşıgı tabi ğöbeginizide atın hareket içidir barsakları çalıştırır.

millette hamile olan var sancak sayfa halayla dolmuş.

ayy ben içemiyorum ya faydalıymış çok ama ben içemiyorum yaa :26:
olsun canım hamilemiz yok henüz ama olsun biz çekelim halaylarıda belki hamiş olur bellimi olur. şimdiden başlayalım biz halaya
hele hamiş olsa 40 gün 40 gece halay çekeriz heralde

canım onun kocasının kesin ya varakosel varmıştır ya tıkanıklık onu amaliyatla halletmişlerdir normal yollada oldugunada göre amaliyatla düzelicek bişeymiştir bizimkilerin farklı durumu.

canım bende aynı senin gibi düşünüyorum...
yoksa ne olacakki ameliyatla üstelik normal yolla hamile kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…