Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

offf bebekim ya kociş geldi şimdi canı çok sıkkın
bu sıralar maddi olarak baya sıkıştık kafasına takmış iyice
konuştuk biraz rahatlatmaya çalıştım biraz topladı kendini ama çok üzüldüm
oakadar masraf varki yetişmekte zorlanıyoruz...
allah hepimizin yardımcısı olsun...
iş için istanbula gidecekti ya bu gece gidecekmiş aldımı beni bi üzüntü
hayırlısıyla gider döner inş...

Son düzenleme:

ahh canım benim kıyamamm
allah yardımcınız olsun allah bi kapı açar bebekim sıkmayın canınızı allah çok büyük..
hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah canım. sende üzülme yanılz değilsin bak biz varız burda
bende yanlız kalcam

lokman hekim hanım size güvenimiz sonsuz canım ne yapan kız daha yorulmadınız mı halay çeke çeke

valla halay malay çekecek halim yok benden bukadar yeni eve geldim daha yemek yapıcam bi ev bi işyeri sıkışıyorum oraya gitmesem olmuyor evde iş yemek olmasa olmuyor allahtan hava bari biraz serinledide bari terlemiyoruz ..

saol canım benim inş bu dar boğazdan da hayırlısıyla geçeriz...
rabbim çoluk çocuk sıkıntı çekmeden geçireceğimiz günleri de göstersin..
zaten siz olmasanız ağlar dururdum dönene kadar...
ben öyleyim eşim 1 günlüğüne bile iş için biyere gitse dönene kadar ağlarım
ama artık siz varsınız
sen de sıkma canını ben seni hiç yalnız bırakmam bebekim

valla halay malay çekecek halim yok benden bukadar yeni eve geldim daha yemek yapıcam bi ev bi işyeri sıkışıyorum oraya gitmesem olmuyor evde iş yemek olmasa olmuyor allahtan hava bari biraz serinledide bari terlemiyoruz ..

biz donuyoruz burda biraz sıcaklık gönder bebekim ya
biizm burda havalar erken soğuyo sıcaklık nerde burda güneş açınca güneşin altına çıkıyoruz ama o bile ısıtmıyor artık

inşallah canım inşallahhh allah yardımcınız olsun...
valla canım bende öyleyim hiç ayrı kalmayınca 1 gün bile ayrı kalsak oturup ağlıyorum onunda içine sinmiyor beni burda böyle bırakınca ama napacaksın iş işte mecbur gitmeleri gerekiyor.
canım benim bırakmazsın biliyorum bende seni yanlız bırakmam. bide benimki bu sefr çok kalacak ya

dediğin gibi onlarında içine sinmiyor ama ne yaparsın ekmek parası...
rabbim güç kuvvet versin de varsın çalışsınlar...
artık biz burada birbirimize destek olucaz...
inş zaman su gibi geçerde senin kocişinde hemen döner bebekim

biz donuyoruz burda biraz sıcaklık gönder bebekim ya
biizm burda havalar erken soğuyo sıcaklık nerde burda güneş açınca güneşin altına çıkıyoruz ama o bile ısıtmıyor artık

burdada havalar serinledi diye seviniyoruz öldük bir yazdır sıcaktan yazın siz rahatsınız kışın biz rahatız canım .

kesinlikle öyle canım allah sağlık versin çalışsınlar çalışmadan para yok malesef...
evt canım birbirimze destek olup bu zor günlrimizi geçirecez inşallah.
inşallah canım ya hemen gidip gelsin inşallah.

bebekimmm doğum yapan arkadaşını gördün mü bidaha yada haber aldın mı bebek nasılmış???

burdada havalar serinledi diye seviniyoruz öldük bir yazdır sıcaktan yazın siz rahatsınız kışın biz rahatız canım .

hakikaten öyle canım siz kışın rahat ediyorsunuz. biz yaz pek görmüyoruz 1 ay ancak yaz oluyorsa oluyor burda hava güzel bile olsa akşamları hep seirn oluyor. mesela ben bu sene hiç yorganı kaldırmadım. hep yorgan örtündük geceleri donuyorduk

kızlar ben çıkıyorum sonra yine girerim hepinizi çooook seviyorum

herkese iyi akasamalr umarim iyisinizdir
ben bugun daha iyiyim ,esim 2 gun once spermiogram yaptirmisti,cok umutluyduk sperm cikacagindan,dun sonucu aldik yine koskocaman bir sifir...ne zaman kurtulucaz bu azodan ya,bitsin artik bu azo derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…