2 gün kalacaktı dimi canım ?
hayırlısı ile gidip gelsin inşallah.
2 yada 3 gün bebekimmm tam belli değil...
bi bebişimiz olsaydı onunla vakit geçirir onunla beklerdik kocişimizin yolunu
ahhh ahhh keşkeee....
zamanın nasıl geçtiğini anlamzdık bile. o günlerde olacak inşallah be tatlım.bizde göreceği o günleri.
dondurulmus sperm saglıklı oluormu
dondurulma cozunurlugunden sonra
br bılgınız varmı ?
inş bebekimmsenin kocişin nezaman geleceği belli mi...
bebekimm senin kociş böyle sürekli çalışıyor ya abiside böyle gayretli mi???
yoksa hep senin kocişin üstüne mi kalıyor???
merhaba arkadaşlar siteye bugün üye oldum 8 yıllık evliyiz 2006 yılında eşim tese ameliyatı oldu hiç siperme rastlanmadı 6 ay tedaviyle 10 ekim 2011 de gen art tüp bebek merkezinde kaan aydos mikro tese ameliyatı yaptı ve yine hiç sperme rastlanmadı olgunlaşmamış hücrelerin olduğunu söyledi bi 6 ay daha tedavi ederek mart gibi 2.mikro teseyi yapacağını söyledi bu durumda olupda başarılı olan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olun arkadaşlar çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum sizler neler tavsiye edersiniz((
esesli arkadaşım çok saol allah razı olsun bilmiyorum ben çok korkuyorum 6 ay nedirki eşim keçi boynuzu pekmezi keçiboynuzu tozu çakşır suyu içiyor kıyamadığım neler yapıyor neler dayanamıyorum çok zor günler geçiriyoruz azospermiden bebeği olanlar varmı yada bitkisel neler tavsiye edersiniz allah herkesin yardımcısı olsun((
11 gibi gelir benimkide heralde tam belli değil canım.
yok be canım nerdee bütün dükkanların fabrikalrın yükü benimkinin üzerinde.
mesela ft bile kendisi kesiyor kontrol ediyormuş muhasebeciler ne iş yapıyor diyorum olsun benim kontrol etmem laızm diyor. onu yapmam lazım bunu yapmam laızm diye diye bi ton iş oluyor tabi.
ama streste çabası çok stresi var biliyrosun stresde azoyu etkiliyor ama işte mümkün olmuyor....
hadi hep birlikte ağlayalım eseslim
burdan kötü haberleri okudukça korkuyorum, iyilerle ise mutlu oluyorum..
Allah hepimize sabır versin ...
ben daha yolun çok başındayım..
nereye hangi doktora nasıl gideceğiz bunu da bilmiyorum..
eşim devlet memuru ben de çalışmıyorum. bu maddi yükleri nasıl karşılayacağız bunu da bilmiyorum kimbilir bu tedaviler kaç yıl devam edecek..
eşim ancak devlet hastanelerine gidebilir çünkü başka hastaneler için memuriyetten izin alamıyor..
anlayacağınız ben şuan çok kötüyüm ve ağlıyorum.. çok korkuyorum gelecekten..
merhaba arkadaşlar siteye bugün üye oldum 8 yıllık evliyiz 2006 yılında eşim tese ameliyatı oldu hiç siperme rastlanmadı 6 ay tedaviyle 10 ekim 2011 de gen art tüp bebek merkezinde kaan aydos mikro tese ameliyatı yaptı ve yine hiç sperme rastlanmadı olgunlaşmamış hücrelerin olduğunu söyledi bi 6 ay daha tedavi ederek mart gibi 2.mikro teseyi yapacağını söyledi bu durumda olupda başarılı olan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olun arkadaşlar çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum sizler neler tavsiye edersiniz((
bahar kız kocan gitti mi ALLAH kavuştursun özledin mi kız aman aman
ahh be canlarım ah be kader arkadaşlarım... saat kaç ve biz buradayız ne işimiz var burda değil mi? hep bir umut hep bir güzel haber bulma çabası aslında.... acaba bugün var mı bir gelişme diye hep bir merak işte....
rabbim kurtarsın hepimizi bu sıkıntıdan dertten inşallahh... bu gün bir bebek aldım kucağıma allahım neydi o benim de öyle yavrum olsa dedim öyle heveslendim ki... kucağımda görenler senin yok mu dedi. görüyorsunuz yok işte olsa ya yanımda ya karnımda olurdu... daha 14 aylık evliyim az çok tahmin etmez mi insan yok işte yok yok yok.....
rabbim şifa versin güzel kocalaramıza inşallah... kendimi geçiyorum anne olmayı geçiyorum da gönlüm yavrumun baba olmamasına çok yanıyor.... allahım böyle bir insana hayırlı bir evlat nasip etsin o harika bir baba olur çünkü biliyorum biliyorum
20 dk oldu uğurladım
çok üzülüyorum ondan ayrı olunca
allah kimseyi ayırmasın sevdiklerinden
20 dk oldu uğurladım
çok üzülüyorum ondan ayrı olunca
allah kimseyi ayırmasın sevdiklerinden[/QUOTaminnnn canım benim off benim ki de işe gitti ha bu arada senin kocan ne işle ugraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?