Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahhh ahhh keşkeee....
zamanın nasıl geçtiğini anlamzdık bile. o günlerde olacak inşallah be tatlım.bizde göreceği o günleri.

inş bebekimm senin kocişin nezaman geleceği belli mi...
bebekimm senin kociş böyle sürekli çalışıyor ya abiside böyle gayretli mi???
yoksa hep senin kocişin üstüne mi kalıyor???

dondurulmus sperm saglıklı oluormu
dondurulma cozunurlugunden sonra
br bılgınız varmı ?

Emre beyin bize açıklaması tazeyken anlaşılamayıp donma çözme stresini kaldırabilen canlı kalan hareketli kalan spermler çok sağlıklı olurlarmış. tazeyken verilen bir sperm belki de iç yapısında bizim bugünkü tekniklerle göremediğimiiz kusurlardan dolayı donsa çözülse hareketli olmayacaktı. yani mükemmel değildi. ama bu elemeyi geçebilenlerin sağlıklılığı garanti edilmiş olur. Yani günümüzde bir spermin sağlıklılığı ve kusursuzluğunu anlamanın en etkili yolu dondurup çözmek. hareketliyse süperdir. bağlangıçta gayet iyi görünüp o şoku atlatamamışsa demek ki bir yerlerinde bir kusur vardır.

inş bebekimm senin kocişin nezaman geleceği belli mi...
bebekimm senin kociş böyle sürekli çalışıyor ya abiside böyle gayretli mi???
yoksa hep senin kocişin üstüne mi kalıyor???

11 gibi gelir benimkide heralde tam belli değil canım.
yok be canım nerdee bütün dükkanların fabrikalrın yükü benimkinin üzerinde.
mesela ft bile kendisi kesiyor kontrol ediyormuş muhasebeciler ne iş yapıyor diyorum olsun benim kontrol etmem laızm diyor. onu yapmam lazım bunu yapmam laızm diye diye bi ton iş oluyor tabi.
ama streste çabası çok stresi var biliyrosun stresde azoyu etkiliyor ama işte mümkün olmuyor....

merhaba arkadaşlar siteye bugün üye oldum 8 yıllık evliyiz 2006 yılında eşim tese ameliyatı oldu hiç siperme rastlanmadı 6 ay tedaviyle 10 ekim 2011 de gen art tüp bebek merkezinde kaan aydos mikro tese ameliyatı yaptı ve yine hiç sperme rastlanmadı olgunlaşmamış hücrelerin olduğunu söyledi bi 6 ay daha tedavi ederek mart gibi 2.mikro teseyi yapacağını söyledi bu durumda olupda başarılı olan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olun arkadaşlar çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum sizler neler tavsiye edersiniz((

çok geçmiş olsun canım allah eşine şifa versin.
olgunlaşmamış hücreler inşallah olgunlaşır spermleriniz çoğalır canım.
bizde ilk m.tese amliyatını mayıs ayında olduk malesef bizdede sperm çıkmadı. bizde kaan hocada tedaviye başladık. ilaçlar kullanıyoruz. en son sperm testimizde bizmde yuvarlak hücrelerimiz görüldü çok şükür.
m.tese olmak istemiyruz bizde ilkinin psikolojisini atamadık üzerimizden çok zor gerçekten.
kaan hoca ilaç filan bişeyler vermedimi 6 ay değilde belki 1 yıl filan tedavi olsanız bitkisel filan bişeyler kullansanız sonuç alırsınız inşallah. hoca tabi daha iyi bilir ama bu süreç tedaviyle ancak başarılı olunuyor.
allah yardımcınız olsun tez zamnda bu dertten kurtuluruz hepimiz inşallah.

esesli arkadaşım çok saol allah razı olsun bilmiyorum ben çok korkuyorum 6 ay nedirki eşim keçi boynuzu pekmezi keçiboynuzu tozu çakşır suyu içiyor kıyamadığım neler yapıyor neler dayanamıyorum çok zor günler geçiriyoruz azospermiden bebeği olanlar varmı yada bitkisel neler tavsiye edersiniz allah herkesin yardımcısı olsun((

ahh be canım ağlattın beni
kıyamadığımız kocalarımız hep iyileşmek için neler yiyip içiyor ot çöp ne iyi gelirse ne duyarsak onu yedirip içiriyoruz.
allah onlara en kısa zamanda şifa versin. azodan burda bebeği olan arkadaşlar var canım. hatta buraya zamn zamn geliyorlar. onlarla denk gelirsen onlar sana detaylı bilgi verir canım.
bizde tam kurtulmuş değiliz. ama ne duysak kullnıyoruz. ballı karışımlar hücre yenileyici şeyler kullanın canım olgunlaşmamış spermleri olgunlaştırmak için hücre yenileyici şeyler kullanın. arı sütü polen bunlar filan yii geliyormuş bizde kullanıyoruz. tez zamnda şifa bulun arkadşaım inşallahh.

hadi hep birlikte ağlayalım eseslim
burdan kötü haberleri okudukça korkuyorum, iyilerle ise mutlu oluyorum..
Allah hepimize sabır versin ...
ben daha yolun çok başındayım..
nereye hangi doktora nasıl gideceğiz bunu da bilmiyorum..
eşim devlet memuru ben de çalışmıyorum. bu maddi yükleri nasıl karşılayacağız bunu da bilmiyorum kimbilir bu tedaviler kaç yıl devam edecek..
eşim ancak devlet hastanelerine gidebilir çünkü başka hastaneler için memuriyetten izin alamıyor..
anlayacağınız ben şuan çok kötüyüm ve ağlıyorum.. çok korkuyorum gelecekten..

Son düzenleme:

ooo canım dükkanlardan fabrikalardan bahsediyorsun allah daha çok versin inş...
ama bu kadar varlıkla uğraşmak zor tabi...
eşin kadar abiside gayret etmeli yoksa bi kişinin üstüne kalırsa adamcağız böyle gece yarıları gelir eve...
eee seninki bide işkolik herşeyi kendi yapmak istiyor buda artı stres demek...
allah yardımcısı olsun eşinin...

aglamayın ya off ben de aglıyacam şimdi ALLAH herkese şifa versin dua edelim

denizcim hoşgeldin aramıza çok çok geçmiş olsun...
allah şifa versin eşine...
canım allahtan ümit kesilmez bak ne güzel olgunlaşmamış hücreler varmış...
bunlar gelecek olan spermlerin habercisi...
sen içini ferah tut...
tedavinize devam edin bitkiselleri kullanın...
rabbim emeklerinizin karşılığını verecektir elbet...
buarada canın sıkıldıkça gel topiğimize biz moral veririz sana

ahh be canlarım ah be kader arkadaşlarım... saat kaç ve biz buradayız ne işimiz var burda değil mi? hep bir umut hep bir güzel haber bulma çabası aslında.... acaba bugün var mı bir gelişme diye hep bir merak işte....
rabbim kurtarsın hepimizi bu sıkıntıdan dertten inşallahh... bu gün bir bebek aldım kucağıma allahım neydi o benim de öyle yavrum olsa dedim öyle heveslendim ki... kucağımda görenler senin yok mu dedi. görüyorsunuz yok işte olsa ya yanımda ya karnımda olurdu... daha 14 aylık evliyim az çok tahmin etmez mi insan yok işte yok yok yok.....
rabbim şifa versin güzel kocalaramıza inşallah... kendimi geçiyorum anne olmayı geçiyorum da gönlüm yavrumun baba olmamasına çok yanıyor.... allahım böyle bir insana hayırlı bir evlat nasip etsin o harika bir baba olur çünkü biliyorum biliyorum

canlar selam umut tup bebek merkezinde tub bebek fiyatini bilen varmi?cvb verirseniz sevinirim

canım allah sana verecek inş mis kokulu bebişler
üzme sen kendini başkalarının lafına da kulak asmamaya çalış...
her yerde çıkıyor öyle densizler
hem daha siz çok yeni evlisiniz milletin çocuk diye derdi ne bilmiyorum
sen eşinin elini tut mücadelenize devam edin rabbim yüzünüzü güldürecek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…