Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ooohhh iyi olmuş tatlım sıcacık otur işte...
allah kabul etsin tatlım bizede dua etmeyi unutma...
bende izliyorum "iffet"i...
negüzel vakit geçer diyordum onunda yeni bölümü yokmuş bugün sinir oldum

ooohhh iyi olmuş tatlım sıcacık otur işte...
allah kabul etsin tatlım bizede dua etmeyi unutma...
bende izliyorum "iffet"i...
negüzel vakit geçer diyordum onunda yeni bölümü yokmuş bugün sinir oldum

evet ya iffet yokmuş
sağolasın dua ediyorum ben sizlere hep.

bizim yengede komik amaa yahşi cazibe de var.
aaaaaaaaaaa kararsız kaldım.
ne izlicem bennnnn

yahşi cazibede kemal babaolmakla ilgili bi konuşma yaptı.
iyiki eşim yok..
çok güzeldi yaaaa........

hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bizim bütün işler haftasonuna kalıyor temizlik bitmiyor birtürlü,tedavimizle ilgili bir gelişme olmayıncada yazacak birşey bulamıyorum ama hep aklımdasınız benimle aynı kaderi yaşayan tüm canlara dua ediyorum bol bol...bakıyorum ara sıra kaynatıyorsunuz inş.her daim mutlu oluruz rabbim bu yolda bizlere bol sabırlar ihsan etsin ,canlarım bu yolda inaçlı ve umutlu olmak lazım sakın rabbimden ümidinizi kesmeyin eger bize çoçuk nasip etmeyeceksede buna adayanma gücü verecektir unutmayın 'biz kimseye çekemeyeceğinden daha fazla yük vermeyiz 'diyor yüce rabbim çok dua edin bu hastalık bizi yırattığı kadar da olgunlaştırmalı lütfen duygusallığı bırakıp kendimize ve çevremize karşı daha güçlü ve bilinçli hareket edelim utanılacak sıkılınacak bir şey değil bu Rabbimin nasip etmediği bir şeye kullar ne karışır hepimizin çevresinde dengesiz patavatsız insanlar var yani ağzı olan konuşuyor lütfen o terbiyesizleri hiç ciddiye almayın herkes cehennemde yanacağı odunu kömürü dünyadan kendisi götürümüş onları Allaha havale edin o zaman hayat daha güzel geçiyor bu yolda rabbimden ve birbirimizden başka sığınağımız yok,eşlerimizede destek olalım bol bol dua edelim,lütfen ümitsizliğe düşmeyin ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZDE.

evet ya iffet yokmuş
sağolasın dua ediyorum ben sizlere hep.

bizim yengede komik amaa yahşi cazibe de var.
aaaaaaaaaaa kararsız kaldım.
ne izlicem bennnnn

ben bizim yengeyi izliyorum şimdi
yanlızlık çok sıkıcı ya...
bebişlerimiz olsaydı onlarla vakit geçirirdik ne güzel
inş o günlerde gelecek en kısa zamanda

o kadar güzel anlatmışsın ki. söylediklerin çok ama çook doğru.
bazen üzülüyoruz bazen sevinyoruz.
hayatımız devam ediyo.
üzülsekte sevinsekte.
ben senle hiç karşılaşmamıştım.
Rabbim yardımcınız olsun.şifa versin sizede.
sende allaha emaanet ol..dualarından bizleridee eksik etme...

hoşgeldin canım
canım olur mu öyle şey
ne demek "tedavimizle ilgili bi gelişme olmayınca yazacak bişey bulamıyorum"
sakın öyle düşünme bak ara ara giriyormuşsun yaz ozamanlar...
vakit buldukça gel topiğimize
sohbet edelim dertleşelim olur mu tatlım
hem bak ne güzel şeyler yazmışsın hepsine sonuna kadar katılıyorum...
inş sen de yakın zamanda güzel haberlerini paylaşırsın topiğimizde
allah şifa versin eşine canım dualarım seninle olacak...

ben bizim yengeyi izliyorum şimdi
yanlızlık çok sıkıcı ya...
bebişlerimiz olsaydı onlarla vakit geçirirdik ne güzel
inş o günlerde gelecek en kısa zamanda

aminnnnnnn inşallah o günlerde gelcek.
ben 15-20dk gelirim.şimdilik kaçıyorum..
hepinizi öptüm...

hoş bulduk baharcıgım haklısın burada dertleşmek iyi geliyor insana ara sıra yazmak lazım daha buralardayız biliyorsun bu tedavi uzun süreli bir imtahan...sen öğretmensin değilmi ne güzel bende birsüre vekil olarak yaptım sonra atamam oldu şimdi kendi işimi yapıyorum iş insanı baya oyalıyor hayırlısı olsun canım Allah hayırlı çoçuklarda nasip eder inş.hepimize bol sabırlar versin rabbim beterin beteri var özürlü çoçuğu olanlar var hayırsız evladı olanlar var kendisi hasta olanlar var herşey çoçuk demek değil hayatın diğer zevklerindende tat almak lazım boşver ara sıra azoyu unutmak insana iyi geliyor hayatı akışına bırakmak lazım tatlım bol neşeli günler diliyorum

ben aslında bayadır buradayım ama pek sık yazamıyorum hmtnzl ne yapalım canım yırattık kendimizi ama sonra kabullendik azoyu hayırlısı olsun canımız sağ olsun Allah hepimize şifa verisn inş.sabırla inançla mücadeleye devam canım görüşürüz

canım bu topikte sadece azodan bahsetmiyoruz gülüyoruz eğleniyoruz acımızı unutuyoruz...
bundan sonra seni de bekleriz
evet canım öğretmenim hem de okulöncesi öğretmeniyim...
çok şanslıyım anlayacağın...
bu seneki öğrencilerim 5 yaş grubu öyle tatlılar ki
tabi bi okadar da yorucu...
sen ne iş yapıyorsun canım???

Son düzenleme:

Allah şifa versin canım.
üzülüyor insan ama zamanla alışıyor...
kabulleniyoruz tabiki..
derdini veren Allahım dermnını da veriyor.
birbirimizle dertleşiyoruz burda.
sizin azo sebebiniz ne?
tedaviniz hangi süre.çte?

öyle canım bu topik insana iyi geliyor ben bir devlet dairesinde bankacılık yapıyorum yani bizimkisi para işi hesap kitap muhasebe bazen kafam patlayacak gibi oluyor birde bu yoğunlukta bebek istiyorsun eve kaçta geliyorsun diyorum keyfine bak diyorum yinede dayanamıyorum fıtrat geregi galiba hayırlısı canım ne yaplım canımız sağ olsun inş.herşey daha güzel olacak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…