Allah şifa versin canım.
üzülüyor insan ama zamanla alışıyor...
kabulleniyoruz tabiki..
derdini veren Allahım dermnını da veriyor.
birbirimizle dertleşiyoruz burda.
sizin azo sebebiniz ne?
tedaviniz hangi süre.çte?
tedavimiz ne süreçte ?şu anda bu soruya cevap vermekte çok zorlanıyorum 1 defa tüp bebek denedik tutmadı daha sonra kendimizi toparlamak için tedaviyi bayabi erteledik şimdi yeni yeni arayışlara girdik zaman ve kadere bıraktık hayırlı bir hastane ve doktor arıyoruz ilk yerde yaptırmayacağız galiba ,azo sebebimiz ise sper yok olmuyor çıkmıyor testler 00000 operasyonla bulundu ve donduruldu niçin sper çıkmadığınıda söylemediler bizde sormadık tecrübesizlik acemilik ve yorgunluk tedirginlik ne dersen artık ilk tedavi bizi baya yıprattı yani şimdi ikincisini deneyeceğiz bakalım ne olacak rabbim insaflı doktorlara ve hastaneye düşürsün inş.biraz daha zamana ihtiyacımız var şimdi hastane araştırıyoruz işte böyle bir kördüğüm ama Allahım gücünü veriyor hayırlısı tatlım A.E.OL Rabbim hepimize şifalar ve bol sabırlar nasip etsin
tatlım
benim eşimde azosperm.bizde mart ayında öğrendik.ve tüm testler normal çıktı sadece spermiyogramda sperm çıkmıyor.
doktorların genel kanaati tese.
ama bizde karar veremedik ve kaan hocada tedaviye başladıdk.
buay sonu ilk defa gideceğiz şimdilik ilaç kullanıyoruz.bakalım ne diyecek.
bizde hiç sperm çıkmama ihtimali var bu gerçekten çok üzücü.
bunları neden anlattın ben sormadımki diye düşünebilirsin ama;
bak ne güzel sizde sperm bulunmuş ve bir kere tüp bebek yaptırabilmişsiniz.
ve donduruldu diyorsun.
o da güzel şöyle ki umudun var.
benim bi tanıdığımda şuanda ikinci tüp bebeği yaptırdı ve 2.si tuttu.
eşinde problem var diye biliyorum ama sanırım oda azoydu.yani sebebini söylemedi ben tahmin ediyorum.
bu haberi bu hafta öğrendim ve çok sevindim.
bence sende üzülme.
belki normal yollardan bile bebeğin olabilir.
bunu kim bilebilir ki...
Rabbim yardımcın olsun..
kizlar simdi kisa bir arasdirma yaptim acaba umut tup bebek merkezinde ULUN beyemi gideyim yoksa Suleyman beyemi siz nedersiniz ben kararsizim cunku tanimiyorum hecbirini istiyorumbebegim sen orda yaptirmisin kimi oneriyorsun canim bilen yazarsa iyi olur hepinizi opuyorum
arkadaşlar merhaba sizlere sevinçli umutlu haberler vereyim eşimin başka bir forum sitesinden arkadaşı aynı zamanda aynı kaderi paylaştığı telefonla sürekli bilgi alışverişinde olduğu kayserideki arkadaşı bu hafta microtese ameliyatı oldu ve 6 sperm bulunmuş fakat 1 canlı sperm ile tüp bebeğe geçtiler cuma günü transfer yapıldı inş 10 güne kadar da sonuç belli olacak.eşim tek taraflı inmemiş testis sorunu var arakadaşının ise çift taraflı inmemiş testis sorunu vardı arkadaşının hormon sonuçları normal aralıklardaymış sadece LH yükselmemiş doktoru ankara centrium'dan müfit günel imiş % 40 şans vermiş sperm bulunma ihtimali olarak ve en sonunda çok az da olsa bulunmuş.eşimde ya kasım ya da aralık sonu microtese olacak ve bizim de tedavimiz başlayacak inş.benim doktorum umut tüp bebekten ulun bey eşimin emre bey olacak.çok sevindik bu hafta eşimle beraber bu habere.emre bey bize %80-90 bulunma ihtimaliniz var demişti bizimde hormon sonuçlarımız normal aralıklarda sadece LH hep aynı 0'larda.18 aydır tedavideyiz emre beyde.10 gün sonra sonucu sizlerle paylaşırım kızlar.eğer sonuç pozitif gerçekleşirse dünyalar hem onların hem de bizlerin olacak.
arkadaşlar merhaba sizlere sevinçli umutlu haberler vereyim eşimin başka bir forum sitesinden arkadaşı aynı zamanda aynı kaderi paylaştığı telefonla sürekli bilgi alışverişinde olduğu kayserideki arkadaşı bu hafta microtese ameliyatı oldu ve 6 sperm bulunmuş fakat 1 canlı sperm ile tüp bebeğe geçtiler cuma günü transfer yapıldı inş 10 güne kadar da sonuç belli olacak.eşim tek taraflı inmemiş testis sorunu var arakadaşının ise çift taraflı inmemiş testis sorunu vardı arkadaşının hormon sonuçları normal aralıklardaymış sadece LH yükselmemiş doktoru ankara centrium'dan müfit günel imiş % 40 şans vermiş sperm bulunma ihtimali olarak ve en sonunda çok az da olsa bulunmuş.eşimde ya kasım ya da aralık sonu microtese olacak ve bizim de tedavimiz başlayacak inş.benim doktorum umut tüp bebekten ulun bey eşimin emre bey olacak.çok sevindik bu hafta eşimle beraber bu habere.emre bey bize %80-90 bulunma ihtimaliniz var demişti bizimde hormon sonuçlarımız normal aralıklarda sadece LH hep aynı 0'larda.18 aydır tedavideyiz emre beyde.10 gün sonra sonucu sizlerle paylaşırım kızlar.eğer sonuç pozitif gerçekleşirse dünyalar hem onların hem de bizlerin olacak.
BENIM ICIN SULEYMAN BEY
o kadar samımı bı ınsan kı
cunku muaynede ınsan sıkılıyo
ben tup bebek ıcın onda muayne oldum
ınsanı rahatlatan ve hıc sıkmayan bı tarzı var
yanı cok ınsancıl bırısı ulun beyı bılmıyorum
memleketlim benim allah şifa versin inşallah.
bu hastalık geldi işte hiçbişey gözü görmüyor insanın napalım para ise para mal ise mal veriyoruz gidiyor. allah sağlık sıhhat versinde çalışalım
mis kokulu bebeklerimize kavuşalım inşallah.
beyaz gul..hosgeldin canim ..keske biraz daha ciksaydi sperm iniz..burdaki herkes ayni dertten muzdelibiz malesefki boyle..bazi arkadaslarim tedaviyle sper ciksin diye ugras verirken kimimiz tahlil yaptiriyoruz 0 cikiyo kimimz sperm ciksada tutunma olmuyo..onlardan biride benim canim 5 defa deneme yaptim olmadi bakalim onum uzdeki maclara bakicaz..herneyse..canim simdi buyuk ihtimal seni hazirliycaklar tedaviye yani..yumoslarin buyusun diye igne yapiliyosun bu igneler 10 gun veya uzun protokolsa 20 25 gun igne yapiliyosun sonra ..yumurtalarin belli buyukluye geldimi ..ufak bir anestezi altinda yumoslarini aliyolar sonra ayni gun..esinin spermiyle senin yumurtani birlestirip dolluyolar ve 3 veya 5 gun sonra sana transfer ediyolar tabbi bundan sonrasi dah dikkat isteyen seylerdir tatlim hele ogun gelsin yine yazariz sana .insallah o bir spermle yuzunuz guler sana bebek olur evlat olur insallah..zaten hepimiz bir yumurta ve bir spermeden meydan gelmemismiyiz..yetrki rabbim ol desin bol sanslarr..[/QUO
allahım herkese nasip etsin içinde hep bi umut olsun o umudu hiç kaybetme benim içimde umudum var dediğin gibi hepimiz tek bi spermden dünyaya geldik yaşıyoruz herşeyde bi hayır vardır allahım herkesin yardımcısı olsun......
canım hayırlısı üzülme bak ALLAH bir gün gülecek yüzümüze
canım üzme kendini bunda olmadı ama inş diğerinde görürsünüz canlı spermlerri...
allahtan ümit kesilmez hayal kırıklığına kapılma...
canım fazla kendını sıkma bılıyorum zor ama elden ne gelır ınşallh bugunler bıtecek tatlım
inşallah bitecek bu azo canım sbaırla bekliyoruz hepimiz bitmesini allahın izniyle bizde kurtulcaz bu dertten rabbim bizede mucizelerini gösterecek canım.
canlarim benim cok sagolun insaalh dediginiz gibi bu gunler biter bizde kavusuruz mutlu gunlere,hepımız aynı hayalerı kuruyoruz
inşallh tez zamanda hayalın gerceklesır tatlım
(ama bızımde hayallerımız olsun dımı)
tünaydınnn kızlar
umarım kocişlerinizle güzel bi pazar geçirirsiniz
ben yine burdayım napıyım kociş yok
hadi hepinizi öpüyorum iyi pazarlar
merhaba arkadaşlar herkese iyi pazarlar sana da baharcım..Allah tez zamanda kavuştursun eşine..
kıslar bugün bi rüya gördüm eşimden bisürü sperm buluyolardı.. öyle güzel uyandım ki sabah..
inşaallah Rabbim hepimize nasip etsin..
hepinizi öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?