inşaallah eseslim hepberaber sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inşaallah.
Allah önce hepimizin eşlerine şifa versin sonra bizi sağlık sıhhatten ayırmasın inşaallah.
parasında değiliz eseslim. çok şükür şuan için maddi sıkıntımız yok. özele de gidebiliriz.
ama eşim diyor ki olacak olduktan sonra hangi hastane olduğu fark etmez yeter ki Allah nasip etsin.
haklı elbette Allah nasip ederse olacak ama önce elinden gelenin en iyisini yap en iyi yeri araştır git ondan sonra teslim ol Allah'a değil mi?
ben vazgeçtim. artık bu konuyu açmıyorum.en azından şimdilik.
hayırlısı olsun..
dilerim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler verir.
biliyor musunuz burayı bulmadan önce sadece bizim başımıza geldi sanıyordum. ve sadece kendime dua ediyordum elbette yanlıştı.
şimdi hepimiz için dualarım. Rabbim hepimizin dualarını dergah-ı izzetinde kabul buyursun inş.
herşeyden önce evladın da hayırlısını versin. (amin)
tünaydınnn kızlar
umarım kocişlerinizle güzel bi pazar geçirirsiniz
ben yine burdayım napıyım kociş yok
hadi hepinizi öpüyorum iyi pazarlar
canımcım bebekimmm nspıyorsun
benim kocişte abisi ile ev bakmaya gittiler birazdan gelecek bende o gelene kadar giriyim dedim .
benim kocişte yarın akşam yok kayınvalidemde kalıcam kayınpederişmde yarın yok oda 1 hafta yokmuş beraber kalıcaz büyük ihtimal.
merhaba baharcım bizim yengeyi sen de izliyormuşsun.. bu haftayı kaçırsam da ben de izliyorum bir de bir haftadır bu günü bekliyorum umutsuz evkadınları var. orjinalini de izlerdim ama türk yapımı da güzel olmuş sen izliyo musun?
anaokulu öğretmeniymişsin çok sevindim çünkü idealimdeki meslek. ben de mühendisim ama buralarda çalışabileceğim fabrika yok. zaten eşim çalıştırmıyo. fabrika ortamları bence hanımlara göre değil ben de o yüzden ev hanımıyım. tek istediğim bebişime kavuşup onunla zamanımı geçirmek.
Allah razı olsun.sağolasın canım inanki bence hepimiz şu anda aynı yerdeyiz sabrımız sınanıyor .evet donduruldu ama nasip meselesi bizede amaliyat olmadan önce çıkmayabilir hazırlıklı olun dediler yani süpriz oldu biz kendimizi herşeye hazırlamıştık Allaha inancım sonsuz ama mücadeleyide elden bırakmamak lazım biraz zamana ihtiyacımız var sende üzülme rabbim bir damla su hepimize nasip eder inşanllah yeterki biz elimizden geleni yapalım ondan sonra Allaha tevekkül edelim hayırlısı canım,bazen kanal olmuyor ,bazan kanal tıkalı oluyor inş.sizinde amaliyatta yada amaliyata bile gerek kalmadan sperm çıkışı olur inş.uzun süreli bir tedavi canım herzaman dediğim gibi Allah bu yolda hepimizi imanlı ve güçlü eylesin a.e.o
çok ama çok haklısın..ne zormuş insanlara cvp verememek çocuk düşünmüyormusunuz diye sorduklarında...gözlerini kaçırmak .... yalan üstüne yalan söylemek ...
merhaba baharcım bizim yengeyi sen de izliyormuşsun.. bu haftayı kaçırsam da ben de izliyorum bir de bir haftadır bu günü bekliyorum umutsuz evkadınları var. orjinalini de izlerdim ama türk yapımı da güzel olmuş sen izliyo musun?
mehaba tatlımanaokulu öğretmeniymişsin çok sevindim çünkü idealimdeki meslek. ben de mühendisim ama buralarda çalışabileceğim fabrika yok. zaten eşim çalıştırmıyo. fabrika ortamları bence hanımlara göre değil ben de o yüzden ev hanımıyım. tek istediğim bebişime kavuşup onunla zamanımı geçirmek.
slm kızlar nasılsınız
merhaba zeynep.
ben iyiyim tatlım..
sen nasılsın?
slm kızlar nasılsınız
baharcım merhaba tatlım?
nasılsın?
ne yapıyorsun bakalım?
geçmiş olsun tatlımm.ben çok üşüyorum okadar çok giyindimki kıpırdayamıyorum resmen bide adet olacam bi türlü kanamam başlamadı kaç gündür lekelenmem var bugünde akıntı gibi pembemsi geliyo beni iyice geriyo kanamam başlasada rahatlasam
slm zeynepcim iyiyiz allaha şükür sen nasılsın???
merhaba canım yemek yiyordum ben de
sen nasılsın
slm zeynepcim iyiyiz allaha şükür sen nasılsın???
merhaba canım yemek yiyordum ben de
sen nasılsın
BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------3 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------2 meryem
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
cnm daha varmış kimse okumuyo galiba benim lekelenmelerim başladı öle olmasaydım okurdum yine ama adetim bitince okurum
canım son zamanlarda pek okuyan olmuyor ama listedeki herkesin sureleri tamamlanmak zorunda...
çünkü listede bir diğer arkadaşı için sure okumamış kimse yok...
listedeki her arkadaş allah rızası için bir diğer arkadaşına okudu ve dua etti...
listedeki her arkadaş için okunana kadar çabalıyıcam...
herkes biraz daha duyarlı olursa sıra çok çabuk ilerler tabi...
selam ben de geldim aranıza buraya gelmeye mutlu oluyorum nedense)) Allah kimseyi böyle bi durum için getirtmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?