Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi bakalım..bekliyoruzzz....
nasılsın bakalım bugün eseslimmm

iyim tatlım napıyım eşim yurtdışına gidiyor bugün onun bavulunu hazırlıycam akşam hazırladık bugünde ütülenip koyacaklarım var onlarla uğraşıyorum.
bide dün malum hafta sonuydu evde olunca ev alt üst oldu
birazda ev toplamakla geçior işte.
sen nasılsın canımcım ??

bende iyiyim tatlım.
kociş yemeğe gelcek birazdan..
şimdilik çıkıyorum tatlım.
sonra görüşürüzzzzz........

canım işallah sonuçlar iiiii çıkar sizin hormonlar yüksekmi yoksa düşük mü ?

canım bizim fsh yüksek onu düşürmeye çalışıyoruz ilk 25 di şimdilerde 15 de 2 ay tedavi sonucunda bu kadar düştü.
şimdide 15 gündür testojel kulnaıyordu günde 2 defa onun sonucuna bakacaz bakalım. hayırlsıı inşallahh.

sperm de bir gelişme var mı canım o ne alemde

canım onun tahlilini vermeye ank gidecez biz burda vermedik onuda vermemiz gerekiyor aslında.
ama eşim 1 hafta yok bugün yurtdışına çıkıyor gelince artık bigün gidip onuda yaptırcaz bakalım onda bir gelişme varmı hiçç bilmiyorum.

betülcüğüm canım evlilik yıldönümün kutlu olsun.:123::123::123::123:rabbim kalbindekini sana rüzgar hızıyla versin

eseslim canım inşallah değerleriniz güzel çıkar sonucunda spermler gelir bayram edersin

kızlar bugün kociş kan tahlili verdi sonuçları öğlene çıkacakmış bakalım hormoınlarımız ne alemde
inşallah güzel sonuçlar çıkar

ınşallah guzel çıkar bız bayramdan sonra başlayacağız tedavıye ılk defa olcak ama sızın sayenızde çok bılgılendım hepinize çok teşekkür ederım...

inşallahhh canımm inşallah güzel çıkar sonuçlar.
allah herkesin spermlerini bol etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…