Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bahar tesekkur edrim canim dun aksam yazdim hemen ciktim ki bide bu yuzden kizmasin simdi yazdiklarinizi okudum hepinize tesekkurler kizlar dediginiz gibi yapmaya calisacam bakalim kismet menim esim nasil biliyormusunuzz mesela bi bakarsan ki bana deneden hadi yarin gidelim modunda ama bu isler oyle olmaz ki offf neysee bakalim neolucak allah nasil hayirli biliyorsa oyle olsun insallahhh hepinizi opuyorum

canım sabırlı olmaya çalış elbette gidecektir eşinde. onlar bizim gibi olamıyolar malesef.. bizler daha çok araştırıyoruz uğraşıyoruz. ben nette genellikle hep tedavimizle ilgili şeylere bakarken araştırma yaparken eşim oturur satlık arabalara felan bakar. düşündüm bende de hata var ben öğrenip öğrenip ona anlatıyorum oda hazıra alıştı tabi:) şimdi tedaviye başlamayı düşünüyoruz ben erteleyip duruyorum o biran önce başlamak istiyor yani zamanla herşey değişebiliyor... Rabbim hayırlısını versin sıkmamaya çalış kendini..

arkadaşlar eğer tamamlayamadığınız yasin ve meryem süreleri varsa geri kalanları ben alabilirim.siz yeterki sayıyı verin bana.

canim eskiden mmaddi durumumuzu tparlamak icin ugrasiyorduk simdi annam babam bize destek verecekler insallah artik dusune dusune delli olucam istese iki dakika ugrayib kan vere bilir galiba olumsuzluktan korkuyor ben onu hec sikmam aciyi kendim yasiyorum ona belli etmiyorum emin ki oda icinde aci cekiyor ama sonunda bu is olucak yani onunda 40 yasi olucak allah hayilisini etsin insallah allah butun evlat cekenlere evlat sevincini yasatsin icindede bizee

büyük ihtimal öyle olacak canım ama kendi pc götürmeyi düşünüyorum ama biraz da zor eltimin küçük canavarı beni rahat bırakmıyor o yüzden giremeyebilirim sohbetleirnizi kaçırabilirim ama girmeye çalışacam aklım kalır yoksa

kızlar günaydın bugün evlilik yıl dönümüz ay ne çabuk geçti
günaydın canım benim. allah uzun uzun yılar göstersin inşallah.

herkeze günaydın merabalar ..
günaydınnnn bitanecimmmm
nasılsın ????

günaydın herkeze :))

günaydın canımcımmm
nasılsın ???

kızlar bugün kociş kan tahlili verdi sonuçları öğlene çıkacakmış bakalım hormoınlarımız ne alemde
inşallah güzel sonuçlar çıkar

sevalcim burdan istediğin kadar sure alabilirsin tatlımmm

arkadaşlar eğer tamamlayamadığınız yasin ve meryem süreleri varsa geri kalanları ben alabilirim.siz yeterki sayıyı verin bana.

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
SEVAL-----------------------------------------5 YASİN,2 MERYEM SÜRESİ
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar

YANLIZ BU HANGİ ARKADAŞIMIZA OKUNUYOR.VE NEZAMAN KADAR OKUNMASI GEREKİYO.

YANLIZ BU HANGİ ARKADAŞIMIZA OKUNUYOR.VE NEZAMAN KADAR OKUNMASI GEREKİYO

.....

tatlım bu dua nursene okunuyor.
elinden geldiğince çabuk okursan olur.
dua bitince başkasına geçiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…