mehaba tatlım
sende bendensin evde oturan pabucumun mühendisi.
ablam öyle derdide..
sen ne mühendisisin?
nerde oturuyorsun taklım yoksam ısparta da mı??
Baharcığım nurefsana 5 meryem mi kaldı yoksa kopyala yapıştır yaptığın için mi öyle görünüyor
vck allah tetavinizi hayirli ugurlu etsin insallah sevindim.baharcim sen nasilsin canim?
çok sevindim tatlım rabbim yüzünüzü güldürsün inş...
allahın izniyle en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum
liste eklediğim gibi tatlım... nurefsanın 5 meryem suresi kaldı sen kaç tane okuyacağını söyle ben listeye eklerim...
iyiyim canım boş boş oturuyorum işte
sen nasılsın neler yapıyorsun
arkadaşlar ben de okumak istiyorum ama merak ettiğim süre var mı bikaç gün sonra regl olucam da. acil mi okuma?. 1 meryem suresi 1 yasin suresi okurum.
kizlar esimle az once tartistik hemde cok kotu nedeni kac aydi ona yalvariyorum get kan tahlilerini yaptir hep ayni laf zamanim yok zaman yoksa bu is nasil ilerlicek sonunda kan alma 10 dq nasil zaman bulmuyor anlamadim maddi acidanda annemden babamdan destek alicam ama bir turlu zaman bulamicakmis simdi yine tahlil dedim avazi ciktikca bagirdi banaben isden onumuzdeki ay icin izin almayi dusunuyorum bu onumuzdeki ay gidemicem islerim cok falan filan soyluyor napicagimi bilmiyorum kan hocaya mail atsam esimin kan sonuclari yok nasil ilac onericek degilmi sadece sperim tahlili isleri hal etmir ki yok urolok bakmis bikere burda testis boyutu normal demis buda oturmuss bana fikir verin kizlar
canım hemen bu gün okuyacaksın diye bişey yok...
ama regli olmadan okusan iyi olur...
canım her arkadaşa 7 meryem 7 yasin okuyoruz...
sıradaki arkadaşımız nurefsanın yasn sureleri tamamlandı...
2 meryem suresi kaldı...
sen kaç meryem suresi okuyacağını yaz ben listeye ekleyeyim...
kizlar esimle az once tartistik hemde cok kotu nedeni kac aydi ona yalvariyorum get kan tahlilerini yaptir hep ayni laf zamanim yok zaman yoksa bu is nasil ilerlicek sonunda kan alma 10 dq nasil zaman bulmuyor anlamadim maddi acidanda annemden babamdan destek alicam ama bir turlu zaman bulamicakmis simdi yine tahlil dedim avazi ciktikca bagirdi banaben isden onumuzdeki ay icin izin almayi dusunuyorum bu onumuzdeki ay gidemicem islerim cok falan filan soyluyor napicagimi bilmiyorum kan hocaya mail atsam esimin kan sonuclari yok nasil ilac onericek degilmi sadece sperim tahlili isleri hal etmir ki yok urolok bakmis bikere burda testis boyutu normal demis buda oturmuss bana fikir verin kizlar
canım moralini bozma benim eşimde aynen bu hareketleri sergiliyor.vede zoru görünce ben izin alamam hergün beni işten çıkarırlar diyor bende dün kızdım en iyisi doktora söyleyelim sen ne zaman müsait olursa doktor ayağına gelecek zahmet etme dedim döndüm arkamı yattım.ama biliyorum ki korkuyor.nede olsa şimdi duruma alıştık tekrar moralimizi bozmaya gerek yok diyor ama ne olursa olsun o doktora gidecek yoksa hergün benim asık suratıma katlanmak zorunda kalacak
canım seramik mühendisiyim eskişehirliyim ama gümüşhanede oturuyorum. ev hanımıyım pabucumun mühendisi yani
sen ne mühendisisin ıspartadan mı?
günün ilk günaydını benden.
günaydın tatlişkolarrrrrrrrrrrrrr.
çooooooooooooooooook güzel bi gün sizin olsun inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?