iyi tatlım bende yeşilex ilacını araştırıyorum bi yandan da sana bakıyorum cevabına yani.
eşim maç izliyo benimde.gözün aydın seninkide gelmiş.
para iadesi varmışta işe yaramazsa.
şaşırdım bende
geçmiş olsun canım sıkma canını...
yapcak bişey kalmamış artık sağlık olsun...
okadar doluyuz ki her zor anımızda kendimizi koyvermek istiyoruz
benimde perşembe günü yirmilik dişlerim alınacak ameliyatla...
okadar memnunum ki fazlalıklardan kurtulucam diye
saol canım benim dün sabah 5 de geldi kocişim
evet canım yeşilexde faydasını göremezsen para iadesi yapıyorlarmış...
bide nursen ara ara arayıp sperm testi yaptırdınız mı sonuçlar nasıl diye soruyorlarmış...
yani ilacı satıp kenara çekilmiyorlar...
işe yaradı mı diye takibinide yapıyorlar...
benimde hep aklımda ama kaan hocanın vereceği ilaçları bi duyalım ona göre karar vericez
canim benim esimin ailesinde yoksiz genetik test yaptirdinizmi? allah bizleri evlatla siva cekmesin en kisa zamanda insallah bizi evlatla sevindirir.amin
iyi akşamlar arkadaşlar yarın tüpbebeğe başlıyoruz herkesten dua istiyorum o kadar tedirginim ki hiç birşey yapamıyorum umarım birdaha hüsrana uğramayız lütfen dualarınıza bizide katmayı unutmayın sağlıcakla kalın AEO.
iyi akşamlar arkadaşlar yarın tüpbebeğe başlıyoruz herkesten dua istiyorum o kadar tedirginim ki hiç birşey yapamıyorum umarım birdaha hüsrana uğramayız lütfen dualarınıza bizide katmayı unutmayın sağlıcakla kalın AEO.
kızlar genetik test demişsiniz bu test nasıl yapılıyor bilen var mı?
sağol canım evt yapıcak bişey yok napalım..
sanada geçmiş olsun canım şimdiden inş iyi geçer ameliyatın çabucak iyileşirsin ..
benim daha çıkmadı bile 20 likler anlamadım ..
evt canım öle doluyumki geçen perşembeden beri daha fazlalaştı. takı tasarım kursuna yazıldım toplantı vardı ordan etkilendim herhalde herkes kendini tanıttı ve hepsinin çoçukları vardı.
ordan gelince de yukarı katıma yeni komşu gelmişti hoşgeldine gittik diğer komşularla tabi ordakilerini de hepsinin çoçuğu var ,oda üstüne geldi ben iyice doldum ağla ağal artık hiç keyifim yok yani
ne yapalım bugünlerde geçicek inş. mutluluktan ağlayacağiımız günlerde gelicek inş...
anladım tatlım..bakalım artık napcamıza karar veririz.
canım ben çıkıyorum.
öptüm.
hoççakal...
ben kaçıyorumm canlarımm çok fazla ilgilenemiyorumm zaten burda yok gibi oldum.. görüşürüz baharcım ii bak kendine canım benimmmmm
saol canım benim umarım senin yirmilikler çıkmazda bizim gibi uğraşmazsın...
canım ne yaparsın her yerde çıkıyor karşımıza hamişler çocuklular
yolda, sokakta, komşuda, ailede, tvde...
allah bizede yaşatır o duyguyu inş
baharım geçmiş olsun yirmilik sorunun mu var
saol arunacım evet yirmiliklerle başım dertte
3 ü biraz çıktı diğeri çıkmak için çabalıyor
ama çok can yakıcı bi süreç bu...
geçen hafta hem feci üşütmüşüm hem dişler sızlıyor perişan bi hafta geçirdim...
diş hastanesine gittim hemen alınması gerekiyor dedi dr...
birinde iltihap varmış antibiyotik verdi...
perşembe günüde amiliyatla alınacaklar...
allahın izniyle ben kurtulucam fazlalıklardan darısı çeken diğer arkadaşların başına
ah gülüm bu konuda üç ameliyat olmuş biriyim ben ilk bebiş istediğim zaman yaptırdım sonra yedi sonra
ah gülüm bu konuda üç ameliyat olmuş biriyim ben ilk bebiş istediğim zaman yaptırdım sonra yedi sonra
yedi ay sonra diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?