Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim çok sorunludur üç dişimde ameliyatla alındı birde kist tedavisi gördüm şimdide var gitmiyorum

geçmiş olsun canım ya aman ihmal etme...
niye koyverdin böyle kendini tatlım bebişler gelmeden her işini tamamla

eseslimmmmmmmmmmm gelmişşşşşşş bebekimmmm benimmmm
ama bu haksızlık ya ben yatıcam sen geliyorsun
niye daha önce gelmedin kaçamadın mı kayınvalidenden

eseslimmmmmmmmmmm gelmişşşşşşş bebekimmmm benimmmm
ama bu haksızlık ya ben yatıcam sen geliyorsun
niye daha önce gelmedin kaçamadın mı kayınvalidenden

gelemedin canım ya kusura bakma çok üzüldüm bende kocçişle konuştuk msn den o ara açıverdim geçmişi okudum bide
anca girebildim yani.
sen yatıyormusun yoksa .

gelemedin canım ya kusura bakma çok üzüldüm bende kocçişle konuştuk msn den o ara açıverdim geçmişi okudum bide
anca girebildim yani.
sen yatıyormusun yoksa .

ahhh bebekimm kıyamam ya iyi ki kocişinle geçirmişsin zamanını
allah bian evvel kavuştursun aşıkları birbirine
canım ben çıkıyorum sana iyi geceler en kocamanından öpüyorum seni
yarın görüşürüz bebekim

evet canım çok iyi oldu görüntülü konuştuk bide iyi geldi görmek onu
sanada iyi geceler bitanem bende kocamannnn öpüyorum yarın bol bol görüşürüz inşallah canımcım.
iyi uykular.

geçmiş olsun canım ya aman ihmal etme...
niye koyverdin böyle kendini tatlım bebişler gelmeden her işini tamamla

mrb kızlar nasılsınız bu diş sorunu hepimizde var heralde bende 2 hafta önce dolgu dişimin yanı kırıldı tekrar dolgu yaptırdım bebiş falan olmadan halledeyim dedim Allah razı olsun doktordan dolgum eskisindende güzel oldu ))) hemde beyazzz önceki gümüştü...

günaydın hepinize teşekkür ederim allah hiç kimseyi evlatsız bırakmasın hastanaye gitmem gereirken şuan pc başındayım çünkü ayaklarım gitmiyo bizim genetik olduğu için ilerde erkek çocuğum olursa eşim gibi taşıyıcı olacak ne yapacam ne edecem bilmiyorum nekadar zormuş yarabim sabahları gözlerimi ağlamakla açıyorum akşam onunla kapatıyorum oğlum diyen annelere öyle bakakalıyorum hep düşün düşün yakında bakırköye gidecem ne kadar şansızmişim ne kadar bahtı karaymışım ne olacak halim ...................

günaydın arkadaşlar.bir güne daha başladık.rabbim hepimizin sıkıntıları gidersin,dertlerine deva versin inş.yaradanımız kullarını farklı farklı imtihanlardan geçiriyor.bizim imtihanımızda çocuk.derdini veren rabbim dermanını da verecek inş.umutsuz olmayalım.zaman zaman çok ümitsizliğe düştüğüm oluyor benimde ama düşününce sabretmemiz gerektiğini idrak ediyorum.bu arada size birşey danışıcam.bilgisi olan arkadaşlardan yorum istiyorum.ben eylül ayında hiç hastalanmadım.yani yaklaşık 20 gün hastalığım gecikti.geçen hafta hastalandım.ama hastayken doktora gitmedim.bu cuma doktorumla randevüm var.sizce hastalığımın neden geciktiği tahlillerde yada muayenede çıkar mı yoksa hastalandım ya artık hormonlarım düzelmişmidir.ona göre doktora gidecem yada gitmeyeceğim.

baharcımçok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.bende de aynı sorun var ama ben doktordan kaçıyorum.süt dişim bile var ağzımda.çekilip yerine gömülü dişimin çıkartılması lazım ama çok korkuyorum.ama ameliyat olan arkadaşlarım var hiç bişey hissetmedik diyolar.

artık yapcak bişey yok.
senin dediğini yaptım bişey çıkmadı.
nette biraz baktımda kayış koptuğunda öyle yapıyomuş.
inşallah çok masraf çıkarmaz.
hımmm neyse canım geçmiş olsun

canım hadi hayırlı olsun tedaviniz inşallah herşey güzel olacak canım güzel düşün ki sonu da güzel olsun inşallah
ümitsizlie kapılma canım başa geldi mecburen sabredicez
isyan etmek biz müslümanlara yakışmaz
Rabbim bizleri inşallah seviyordur
çünkü sevdiği kuluna verirmiş derdi
kulun Rabbine yönelip yalvarışı Rabbimizin hoşuna gidermiş
bir zat (şimdi tam olarak bilmiyorum kimdi ashaptan mıydı) bir kaç gün üstüste günleri dertsiz,sorunsuz geçti mi üzülürmüş
hani demiştim ya sevdiği kuluna verirmiş derdi diye
inşallah biz de sabredicez canım
mükafatını ama bu dünyada ama ahirette alıcaz inşallah
tabiki isyan etmeyip sabredersek
Allah hepimizin yardımcısı olsun
hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin.

selmacan tedavin hayırlı olsun inşallah bebegin tutunur allah yüzünü güldürsün ümütsiz olma bak burda senin kadar bu aşamalara gelemiyenler bile var kaç sefer mikrotese olup hiç sperm bulunmayanlar var onlar napsın senin en azından umudun var umutlu olmak tamamen umutsuz yaşamaktan iyidir inşallah kızın olur erkek olursa geçiyormuş genetik olan senin belki kızın olur nerde yaptırıyorsunuz tüp bebegi nerde başladın dondurulmuş spermlemi inşallah pozitif sonuç alman dileklerimle canım.

canim kendini uzme insallah ikiz kizin olur allah buyukdu emin ol bizlerinde senin gibi his etigimiz zamanlar oluyor ama kader sen bizden daha saslisin bak galiba dondurulmus sperimleriniz varmiz nekadar guzel insallah tub bebegindende guzel haberler verirsin canim allahdan umudunu kesme

gunaydin kizlar nasilsiniz kader arkadaslarim iyisiniz umarim hepiniz..

baharcim gecmis olsun ..dislerini neden aldiriyorsunki ama zaten omru kisa 20 dislerinin simdi aldirmasan hemen curur o daha kotu dediyin gibi hemen aldirmak allah kolaylik versin canim..

kizalr birsey sorucamda neden erkek cocuga geciyormus yani azospermi mi olucak oglumuz olunca allah korusun ozamana kadar bir tedavi olur belkide olmaz kafaya takamyin allah buyuk,,simdi birde onu dusunursek zaten aklimiz kalmamis onuda kaybederiz ..allahim buyuk hayirli evlat versin yetrki ..mahrum etmesin..

istiyorumbebeyimi..canim sen napiyon nasilsin ..

diger arkadaslarimida opuyorumm

iyiyim canım sen napıyorsun evet ya şimdide onu düşünürsek işimiz var sanki bizimkiler azosperm olduda anne babasında varmıydı bizde ne onun tarafta ne benim tarafta çocugu olmayan yok tam tersine herkezin fazlasıyla var o genetik sorun herkeze mahsuz degil sizde genetik degilse öyle bişey olmaz toana ..

kızlar bütün türkiyenin şehit annelerinin başı sagolsun allah belasını versin bu terorun 26 şehit varmış allah sabır versin ailelerine kahrolsun pkk vatan bölünmez şehitler ölmez ..

arkadaşlar bugün yine anaların canı yandı inanın benimde sabahtan beri içim yanıyorRabbim sabır versin o annelere biz sahip olamadığımız çoçuklarımız için ne kadar yanıyoruz onlar doğurup büyüttükleri evlatları için kim bilir nasıl yanıyorlardır.Allahım kötülerle nankörlerle karşılaştırmasın ülkemizi.Rabbim cezalandırsın onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…