canım neden 3 ameliyat geçirmek zorunda kaldın ya???
başka bi sorun mu vardı dişlerde :26:
benim çok sorunludur üç dişimde ameliyatla alındı birde kist tedavisi gördüm şimdide var gitmiyorum
eseslimmmmmmmmmmm gelmişşşşşşş bebekimmmm benimmmm
ama bu haksızlık ya ben yatıcam sen geliyorsun
niye daha önce gelmedin kaçamadın mı kayınvalidenden
gelemedin canım ya kusura bakma çok üzüldüm bende kocçişle konuştuk msn den o ara açıverdim geçmişi okudum bide
anca girebildim yani.
sen yatıyormusun yoksa .
geçmiş olsun canım ya aman ihmal etme...
niye koyverdin böyle kendini tatlım bebişler gelmeden her işini tamamla
ahhh bebekimm kıyamam ya iyi ki kocişinle geçirmişsin zamanını
allah bian evvel kavuştursun aşıkları birbirine
canım ben çıkıyorum sana iyi geceler en kocamanından öpüyorum seni
yarın görüşürüz bebekim
geçmiş olsun canım ya aman ihmal etme...
niye koyverdin böyle kendini tatlım bebişler gelmeden her işini tamamla
saol arunacım evet yirmiliklerle başım dertte
3 ü biraz çıktı diğeri çıkmak için çabalıyor
ama çok can yakıcı bi süreç bu...
geçen hafta hem feci üşütmüşüm hem dişler sızlıyor perişan bi hafta geçirdim...
diş hastanesine gittim hemen alınması gerekiyor dedi dr...
birinde iltihap varmış antibiyotik verdi...
perşembe günüde amiliyatla alınacaklar...
allahın izniyle ben kurtulucam fazlalıklardan darısı çeken diğer arkadaşların başına
hımmm neyse canım geçmiş olsunartık yapcak bişey yok.
senin dediğini yaptım bişey çıkmadı.
nette biraz baktımda kayış koptuğunda öyle yapıyomuş.
inşallah çok masraf çıkarmaz.
iyi akşamlar arkadaşlar yarın tüpbebeğe başlıyoruz herkesten dua istiyorum o kadar tedirginim ki hiç birşey yapamıyorum umarım birdaha hüsrana uğramayız lütfen dualarınıza bizide katmayı unutmayın sağlıcakla kalın AEO.
günaydın hepinize teşekkür ederim allah hiç kimseyi evlatsız bırakmasın hastanaye gitmem gereirken şuan pc başındayım çünkü ayaklarım gitmiyo bizim genetik olduğu için ilerde erkek çocuğum olursa eşim gibi taşıyıcı olacak ne yapacam ne edecem bilmiyorum nekadar zormuş yarabim sabahları gözlerimi ağlamakla açıyorum akşam onunla kapatıyorum oğlum diyen annelere öyle bakakalıyorum hep düşün düşün yakında bakırköye gidecem ne kadar şansızmişim ne kadar bahtı karaymışım ne olacak halim ...................
günaydın hepinize teşekkür ederim allah hiç kimseyi evlatsız bırakmasın hastanaye gitmem gereirken şuan pc başındayım çünkü ayaklarım gitmiyo bizim genetik olduğu için ilerde erkek çocuğum olursa eşim gibi taşıyıcı olacak ne yapacam ne edecem bilmiyorum nekadar zormuş yarabim sabahları gözlerimi ağlamakla açıyorum akşam onunla kapatıyorum oğlum diyen annelere öyle bakakalıyorum hep düşün düşün yakında bakırköye gidecem ne kadar şansızmişim ne kadar bahtı karaymışım ne olacak halim ...................
gunaydin kizlar nasilsiniz kader arkadaslarim iyisiniz umarim hepiniz..
baharcim gecmis olsun ..dislerini neden aldiriyorsunki ama zaten omru kisa 20 dislerinin simdi aldirmasan hemen curur o daha kotu dediyin gibi hemen aldirmak allah kolaylik versin canim..
kizalr birsey sorucamda neden erkek cocuga geciyormus yani azospermi mi olucak oglumuz olunca allah korusun ozamana kadar bir tedavi olur belkide olmaz kafaya takamyin allah buyuk,,simdi birde onu dusunursek zaten aklimiz kalmamis onuda kaybederiz ..allahim buyuk hayirli evlat versin yetrki ..mahrum etmesin..
istiyorumbebeyimi..canim sen napiyon nasilsin ..
diger arkadaslarimida opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?