Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar az önce kaan hocayla görüştüm eşim 10 ekim 2011 de mikro tese olmuştu ve olgunlaşmamış elegon hücreler olduğunu söylemişti şimdi tedaviye başlıyoruz tekrar ilaç yazdığını söyledi şuanda ondan heyecan ve merakla mail bekliyorum sizin durumuznuz kötü değil umutlu dedi allahım dünyalar benim oldu nolur allahım nolur yarabbim bizimde yüzümüzü güldür bizim ve bizim durumumuzda olup bebek isteyen bütün herkesin muradını gerçekleştir yarabbim..(

canlarımmmm hepinize tünaydın diyim öğlen olmuş
nasılsınız bugün ?
gününüz çoook güzel geçsin

ne güzel canım benim. tabiki durumunuz çok iyi durumda şuan elengo hücreleirn olması çok güzel bişey bunlar ileride canlıya dönüşür tedavinizi aksatmayın bol bol spermleriniz çıksın inşallah.allah yüzünüzü güldürsün.
darısı bizim başımızada olsun inşallah.

isyan etme tatlım allah çook büyük bzimde yüzümüz gülecek birgün inşallah. allah bizimde yüzümzü güldürecek. allah yolundan ayırmasın bizleri. bizde mutluluktan ağlayacaz artık. gözleirmizi uykusuz açacağız her sabahımızı çocuklarımızla bütün gecemizi uykusuz geçirecez herşeye değer. bu mutlulukları bizlerde yaşayacağız tatlım. allah herşeyin hayırlısnı versin.

maşallah inşh bebeklerine kısa zamanda kavuşursun darısı bizim başımıza

amin.amin.amin.inşallah canım.inşallah testleriniz olumlu cevaplanır,tedaviniz olumlu geçer.senin olumlu cümlelerin bizleride umutlandırıyo.allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar biraz önce kaan bey mail gönderdi bu ilaçlardan kullananlar yardımcı olabilirlermi nasıl kullanıldığı ile ilgili

Klomen tablet. Sabahları aç karnına sadece yarım tablet alınacak.
Endol tablet. Sabahları tok karnına 1 tane alınacak.
Proxeed plus. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılıp tok karnına içilecek. Bunu eczanelerde ya da internet üzerinden temin edebilirsiniz.
M-Sure tablet. Sabah ve akşamları 1 tane tok karnına içilecek. Bunu da eczanelerden ya da internet üzerinden bulabilirsiniz.
Diyet. ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılı diyete de uymaya gayret edin.
1 ay sonra kanda FSH, LH ve Testosteron bakıp, bana yazacaksınız.

kaan bey bu şekilde mail göndermiş proxeed plus ve m sure nedir nerden bulunur bilmiyorum şimdi eczaneye gidip soracağım...

merhaba canım,
öncelikle geçmiş olsun güzelim, proxeed plus eczanelerde satılıyor fiyatı 119 tl biz internetten sipariş verdik 107.00 tl aldık.M sure ise ezcanelerde satılmıyor,onu internetten temin ettik. onunda fiyatı 400 tl idi. bizde sizinle aynı ilaçları kullanıyoruz. Geçmiş olsun.

daha önce birdefa denedik olmadı 7 ay önceydi bahçecide denemiştim şimdi diyarbakırda yapacaz eşim azospermdi ama 3 yıl tedaviden sonra normal çıkış oldu ama en fazla 1veya2 tane sperm bulunuyor biz bunları biriktirip dondurduk şimdi bunlarla deneyecez. biz şuan geçtiğiniz bütün aşamaları geçtik bizde tese olduk bizde kürler denedik gitmediğimiz türbeler kalmadı bu daldaki bütün proflara gittik ama elden hiç birşey gelmedi yine binlerce defa şükürler olsun

merhabalar canım.
bizde endol kullanıyoruz sabahları kahvaltıdan sonra 1 adet.
proxeed plus yemeklerden yarım saat önce aç karnına alıyoruz bizede kaan hoca tok karnına demişti ama bizim eczacımız aç karnına daha etkili olduğunu söyledi bizde o yüzden aç karnına alıyoruz eczaneden temin ettik bizde.
biz m- sure almadık bizede vermişti ama onu kullanmıyoruz canım.
hadi hayırlısı inşallah canım tedaviniz hayırlı olsun bol bol canlı spermleriniz olsun inşallah.

eseslim merhaba canım,

nasılsın görüşmeyeli.. eşin iş seyahatine gitmiş galiba, allah kavuştursun canım benim.

eseslim merhaba canım,

nasılsın görüşmeyeli.. eşin iş seyahatine gitmiş galiba, allah kavuştursun canım benim.

iyiym canım benim sen nasılsın ?
sağol tatlım. evet canım ya gitti beni bıraktı yanlız yanlız. cuma günü gelecek naisp olursa.
sen nasılsın gititnizmi ankaraya veridnizmi test ?

iyiym canım benim sen nasılsın ?
sağol tatlım. evet canım ya gitti beni bıraktı yanlız yanlız. cuma günü gelecek naisp olursa.
sen nasılsın gititnizmi ankaraya veridnizmi test ?

evet canım eşim gitti, ilk önce tahlil verdi anotaliada, ama ogün b... bey izinliymiş.çarşambaydı ogün.tahlilimizde herhangi bi farklılık yok.bilmiyorum diğerleri ne kadar titiz davrandı ama..Kaan bey olumlu konuşmuş. 3 ay tedavi verdi işte. endol tb,klomen tb,proxxed plus ve m sure. bazı önerileri olmuş.ümitliyim demiş. İlk micro tese ameliyatınız tedavi olmadan olmuş, ben bu ilaçlara çok güzeniyorum demiş. işte böyle canım benim ya..

aynı bizim durumumuzdasınız o zman canım hadi hayırlsıı olsun. inşallah tedaviniz olumlu sonuçlarınır canım.
sakın umutsuzluğa kapılmayın canım. ilaçlar faydasını gösterecek inşallah bizede.

İnşallah. hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşım proxeed plus u ecza deposundan 95 tl ye aldım ama m-sure bulamadım araştırıyorum ilaçlar çok pahalı allah yardımcımız olur inşalh allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşlh cnm(

eseslim anladığım kadarıyla eskişehirlisin bizde eskişehirliyiz 10 ekimde ankarada ameliyat olduktan sonra 2 gece eskişehirde kaldık kaan beyin verdiği ilaçları temin ediyorum proxeed plus ecza deposundan 95 tl ye aldım m-sure 400 tl sipariş verdim yarın gelecek ayrıca tiribulus terrestris siparişi verdim allah umutlarımızı ümitlerimiz boşa çıkartmasın inşallah allah herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla...

kızlar hemşerilerim biz de eskişehirliyiz..

Allah hepimizin yardımcısı olsun biz daha tedaviye başlamadık..

sizinkiler ne aşamada?

evet canım eskişehirliyim. biz proxeed puls 12o liraya aldık canım 95 liraya iyi bulmuşsun. biz ikinci kutuya başladık.
m-sure almadık bizde canım karar veremediğimiz için almadık. bakalım belki ileride bizde alabilirz.
allah herşeyin hayırlısını versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…