Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrr ben geldim çok özledim sizi çooookkk nasılsınız bakalım?..
hoşgeldin canım biz de seni özledik ben iyiyim canım sen nasılsın
öyle tatlım yane yapalım
uyunmuyorki başım kazan gibi bi ara çıktım topikten yattım ama uyuyamdım
bikaç gün idare edicez işte

ah canım artık yasak kalkınca gömülürsün yemeklere

hoşgeldin canım benim
biz de seni çok özlüyoruz valla...
ben bugün yirmiliklerden birinden kurtuldum açlıktan geberiyorum
asıl sen nasılsın neler yapıyorsun

hoşbulduk canım benimm.ayy kıyamam bebekimmm sana biryandan iyi olmuş kurtulmuşsun yirmiliklerden ama biryandanda aç kalıyorsun tatlımm çorba yap bebekim içine ekmek doğra yumuşasın iyice öyle yersin öyle aç aç olurmu gece uyuyamazsında..ben iyiyim canım neolsun işte bugün bebek görmesine gittim.eşimin amcasının oğlunun bebeği oldu 10 senedir mücadele ediyorlardı sperm hareketsizliği vardı tedavi oldu şükür 10 senenin sonunda çook gtatlı bir erkek bebişleri oldu ALLAH bağışlasın çok güzel bir bebek ALLAH bizlerede nasip eder inşallah..

hoşgeldin canım biz de seni özledik ben iyiyim canım sen nasılsın

ah canım artık yasak kalkınca gömülürsün yemeklere

bende iyiyim canım neolsun akrabamızın bebişi oldu bugün onu görmeye gittim ayyy çok tatlıydı ALLAH hepimize nasip eder inşallah...

canım sıcak hiçbirşey yasak...
saolsun kocişim şimdi bana çorba yapıyor
aslında bişeyim yoktu ama açlıktan halsiz düştüm yapmama izin vermedi...
çorba tamamen soğuduktan sonra içine ekmek atıp yiyecem
biliyor musun aslında bazı zamanlar uzun süre bişey yemesem açlık hissetmem...
mesela kociş biyere gider tek başıma yemek istemem hissetmem bile açlığı...
o yüzden dayanırım diyordum ama mümkün değil...
şimdi yasak ya gözümün önüne neler geliyor tahmin edemezsin
canım çok sevindim ya allah analı babalı büyütsün inş...
darısı bizlerin başına

bende iyiyim canım neolsun akrabamızın bebişi oldu bugün onu görmeye gittim ayyy çok tatlıydı ALLAH hepimize nasip eder inşallah...

Allah analı babalı büyütsün inşallah
amin canım inşallah o günler bizlere de yakındır

ee tatlım yasakya daha çok acıkırsın buarada enişteyi alıkışlıyorum bak sağolsun sana yemek yapıyo eee daha neolsun baravooo enişteee...

hoşgeldin canım
girmiyorsun artık özletiyorsun kendini
nasılsın canım?

bizde seni seviyoruz canım görüşürz öptüm bende

hoşbulduk canımmm.gündüzleri pek giremiyorum bebekim geceleri giriyorum ama topik bomboş oluyoo bende sizi çok özlüyorum canımcımm.iyiyim şükür kociş halı saha maçına gidiyo onu gönderiyorum biryandan sen nasılsın canım yaa siz son günlerde tahlilmi yaptırdınız bebekim?

ben çıkıyorum kızlar
Allaha emanet olun
hepinizi kocamaaaaaaaaaaannnn öpüyorum

ee tatlım yasakya daha çok acıkırsın buarada enişteyi alıkışlıyorum bak sağolsun sana yemek yapıyo eee daha neolsun baravooo enişteee...

saolsun çok düşüncelidir benim kocişim
senin tebrik ettiğini söyledim teşekkür ediyor

canlar ben de çıkıyorum sonra yine girerim öpüyorum hepinizi

slm kızlar nasılsınız 2 gündür gıremedım nete aklm sızdeydı.Evlılıkle ılgılı kıtap okuyordum oradakı bı yazı dıkkatımı çektı.Sızınlede paylaşmak ıstıyorum."Dunyanın en ertlı,ama en mutlu;en çok ağlayan,ama en çok tebessum eden ınsanı,peygamber efendımız(a.s.m).Hz. fatma valıdemız (r.a) dışında 6 çocuğunun vefatını gördü."rabbım peygamberımıze bıle evlat acısı yaşatmış.Hıç moralınızı bozmayın rabbım yoktan var edıyor.Bız ne kadar uğraşırsak uğraşalım o ol demeyınce olmaz.Hayat devam edıyr.Bırgun bızımde bebeklerımız olacak ben buna ınanıyorum.Yeter kı ısyan noktasına varmayalım.

evt canım yaptırdık pazartesi günü. pek bir değişiklik olmamış önceki fsh 15 di 16 olmuş şimdi kaan hocada iyi düşmeye başlamış dedi. aynı tedavileri uygulayın dedi.
m-sureyide almanızı tavsiye ediyorum dedi. sanırım bizde alacağız artık.
benim kocişte yurtdışında yarın geliyor çok şükür 1 haftadır bende kayınvalidemde kalıyroum. zaman geçmiyor kocam olmayınca
allaha şükür yarın akşam burda olacak allah nasip ederse..

ben çıkıyorum kızlar
Allaha emanet olun
hepinizi kocamaaaaaaaaaaannnn öpüyorum
güle güle canımcım görüşürüz yine bekleriz.
bende kocaman öpüyorumm

canlar ben de çıkıyorum sonra yine girerim öpüyorum hepinizi

yine bekleriz yine gel bebekim

çok doğru canım. isyan etmeden sabırla beklemeliyiz rabbim mükafatını bizede verecek. ve inancımızı asla yitrmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…