- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
allah iyiliğini verisn kız çok güldüm. yemek yapmayımı unuttun
bendede yemek yok olsa getirirdim sana.
sağol canım almış gibi oldum .koca umduğunu değil bulduğunu yiyecek.benim yemeğim vardı ama yukardakiler istedi onlara verdim bende yemeğim var diye yapmadım sonra aklıma geldi ama ne yapalım aparatif şeyler yiycez
inşallah be canım gelecek o günlerde hepimiz görelim o günleri.
ahh düşünceli arkadaşım benimmmmbaşımız üstünde her zman yeriniz var kocam her zamn yanımda olur her zan hasret giderirm sizin yerinizde ayrı olur
baharcımmmmmm bebekimmmm nerdesin sen yaa neden bişiler yamzıyorsun bakiim sen :44:
saol canım benim inş bigün fırsat bulup misafiriniz olucaz
bebekimmm 2-3 saat girmedim sayfalar acayip ilerlemiş onları okumakla meşguldum
sen ne yapıyorsun heyecan dorukta mı
inşallahh bebekim her zman kapımız acık biliyorsun
evet canım hızlı treni binmişler 1 dk ile nerdeyse kaçırıyormuş son anda yetişmiş valla yoksa otobüsle gelecekti 3-4 saat sürecekti. allahtan yetişmiş.
10.30 da nasip olursa burda canım. bekliyorum yemek yapmadım biliyormusun karnı çok acıkmış bişiler yedi o yüzden bende bişey yapmadım. bana yemek ye dedi bende yemdedim kendime yemek mi hazırlayacaktım. aç aç bekliyom yani.
çok sevindim bebekim iyiki yetişmiş daha erken yanında olacak
ahhh bebekimmm ya sen de benim gibisin yalnız bişey yemek içmek istemiyorsun
aslında çok yanlış bişey ama huy işte
evet bitanem yiyemiyorum onsuz bişey malesef evt çok yanlış ama olmuyor işte.
yemezsem çok kızıyyor bende yedim deidm napıyım
aynen bende öyle o olmayınca yemem bişey soruncada yedim derim
buarada bebekim bir derdim var sayfasında sadecik bi konu açmış...
"eltimin hamileliği ve benim çocuğumun olmaması" diye...
ben sadeciği hatırlıyorum sanki bizim topiğede gelmişti yanılmıyorsam eşi azosperm...
çok üzüldüm son yaşanılanları okuyunca
nasıl kötü yürekli insanlar var ya birbirlerinin canını yakmaktan zevk alıyorlar
allah bizi bu dertten kurtarsın inş ve boy boy bebişlerimiz olsun...
ozaman bu insanlarda fesatlıklarından çatlasınlar
evet canım hatırladım burdada söylemişti eltisi ile yaşadıklarını.
allah böyle insanlara akıl fiklir versin demekten başka bişey diyemiyorum çok şey derimde demiyeyim. okuyayım ben görmedim onu.
evet canım böyle cahil insanlara çocuklarımızı gösterip çatlatırız..
allah böylelerini ıslah etsin bebekim
söylenecek başka bişey yok neyazıkki
şimdi bende okudum canım. çok şey söylenir böyle insanlarada susalım oturalım en iyisi
veren allah alan allah yaratan allah cahil insanlar boş boş konuşur işte.
allah sabır versin
bebekim ben çıkıyorum sonra girerim yine
gerçi sen ozaman kocişinle hasret gideriyor olursun
sonra görüşürüz bebekim bu gece kocişinin yanında güzel bi uyku çek tamam mı
canım bizim yaşımızda aynı derdimizde aynı bende isterim tabi bir an evvel sonuçlanmasını benim eşimde de genetik problem var .bizim içinde kök hücre umut olacak ama benim kızdığım tek şey devamlı çıkıp reklam yapıyorlar.tam tamam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık derken haberin sonunda ama bu yıllar sürer şimdi daha hayvanlarda denenmiş başarı elde edilmiş deniliyor.insanlarda da denensin denemeden hiç bir şey elde edemezler.inan bu deneyde denek olmak isteyecek binlerce insan vardır.başta benim eşim .hem bizim yüzümüz gülecek hemde insanlara umut olucaz.ankalıfe dan arada bir arkadaşlarıma telefon geliyor dosyanızı getirin sizi sıraya alalım diye imzaların atılmasına az kaldı diyorlar ama 2 senedir halen o imzalar atılamıyor.
bekledim tatlım neden gelmedin..oooooooohhh canım çekti valla
bekle beni bende geliyorum
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNhayırlı cumalar arkadaşlar sela ile cuma namazı arasında bir zamanda dualar kabul olurmuş bende şimdi ellerimi kaldırıyorum ve canı gönülden dua ediyorum.Allah'ım başta isteyen tüm arkadaşlarımın daha sonrada benim yanmakta olan ateşimizi söndür dualarımızı kabul et bizlere hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip eyle amin amin amin
hayırlı cumalar canım allah dualarını kabul etsin...
hayırlı cumalar herkese cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallahhhhhhh....
gerçekten ben de eşimle dün onu konuşuyordum insanın sevdiğini alması gibisi var mı diye... biz de 3-3.5 yıl flört ettik okulda tanıştık ama tabi herkes kendi memleketine okullar bitince... anneme açıldığımda hemen ayrıl asla baban kabul etmez uzağa veremeyiz dedi ben vazgeçmedim onu yüz üstü bırakamazdım sonuçta... aslında ailem bana inanılmaz düşkün babam çocuklarının üzerine titrer o derece yani. aşkım askere gitti onu bekledim...
askerden geldikten sonra o sda ailesine açıldı. ailesi de istemedi İstanbul kızı acaba kimdir? nedir? bize uyar mı? buralarda gelip durur mu? vs.. bir sürü şey. babası asla bu iş olmaz unut demiş.
benim babam ben buradan uzağa kız verip de arkasından el sallamam ben yavrumun nefes alıp verişini ensemde hissediyorum nasıl ondan ayrı kalırım uzağa yollarım... eşim telefonun bir ucunda ağladı ben öteki ucunda.... hıçkıra hıçkıra ağladık...
bir gün ben eşimin resimlerine bakıp ağlıyordum annem içeri girdi beni görünce niye ağlıyorsun dedi ben de bu gözlere başkası mı bakacak ben sevdim başkası mı alacak dedim... annem de benimle ağladı... ve babamla konuşmuş nasıl biz bunun günahına giricez seviyor ya kaçarsa ya da ne bileyim bırakıp da yarın başkasıyla evleenirse aklından çıkmazsa diye konuşmuş... babam az da olsa yumuşadı beni karşısına aldı konuştu. ilk defa bu tarz konuda babamın yüzüne çıktım ağladım baba bir şans ver ailesini tanı eğer istemezsen bize uygun olmadıklarını düşünürsen snaa saygı duyarım ben de istemem sen ne dersen o olsun ama nolur tanımadan bişey deme kestirip atma dedim... tabi yine de sertti olmaz ben seni veremem seni ezerler orada çok yanlız kalırsın... el bebek gül bebek büyüdün oralarda naparsın falan ben tabi ağlıyorum yine....
sonra eşimin babası da zorla ikna oldu bir gün babamı aradı gelmek istediklerini söylediler babam da bu bir kız isteme merasimi değil sadece tanışma buyrun gelin misafir olarak başımın üstünde yeriniz var dedi. Neyse onlar geldi gittiler eşim gelmedi sadece ailesi geildi. sonra da 2 ay sonra biz memlekte gittik babam da onlara gitti memleketler bitişik olduğu için. babamda onların yerini yurdunu gördü tanıdı içine sindi... sonrasında eşimin ailesi yine geldi falan derken sözdü nişandı.... bir de baktık ki herşey olmuş bitmiş biz evliyizzzz..... çok zor oldu babam çok gözyaşı döktü gözümün önünde çocuk gibi benim içim çok yandı onu her öyle gördüğümde hayırsızlık mı yapıyorum diye... ama oldu işte rabbim beni eşime yazmış yine de...
şimdi eşimi çok seviyorlar.... ama ben ailemin de dediği gibi buralarda yanlız kaldım sahipsiz kaldım benimsemediler beni ya da ben öyle düşünüyorum bilmiyorum kaynana da üvey olunca.... ama olsun eşimle çok mutluyum o çok anlayışlı her anlamda benim yanımda desteğim allah razı olsun ondan. Allahım yüzüne gülsün onun da yetim byümüş inşallah rabbim ona da kendi evledını verir baba olma duygusunu o da tadar....
bizim de sınavımız azo... rabbim bunu bize sınav verdi sabırla üstesinden gelicez aşkımızla sevgimizle gücümüzle.....
en kestirmeden anlatmışım valla biz neler neler yaşadık.... öyle kolay olmadı... çok zor yola getirdik aileleri....
anneme demiştim ki anne, benim her istediğim oluyor maddi ve manevi tüm dileklerim isteklerim gerçekleşiyor içimden ne geçirsem kabul oluyor... bu güne kadar istediğim herşeyi elde ettim herşey oldu eşim konusunda bile imkansız gibiyken o bile oldu acaba benim sınavım ne olacak dedim...
annem eşimin rahatsızlığını ilk duyduğunda bu konuşmalarımı hatırlattı bana kızım işte sen böyle böyle demiştin ya işte senin sınavın da bu dedi....
ama ben öyle seviyorum ki sıkıntımı öyle mutluyum ki yine de... ağlasam da içim yansa da bazen bu sıkıntının Rabbimden bana geldiğini düşünmek bile beni mutlu etmeye yetiyor. İyi ki sıkıntım var diyorum çaresini arıyorum arıycam da Rabbim yeter ki sağlık versin sağlığım el verdikçe derdimin dermanı için çabalıycam ki Rabbim de mükafatını versin....
Biz özel insalarız arkadaşlarım biz bu yükü omuzlayamasaydık rabbim hiç verir miyidi bu derdi bizlere? Biz güçlüyüz biz inançlıyız biz şükredenleriz inşallah.... Rabbim bu mübarek cumanını yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah...
canım ağlattın beninegüzel ailen eninde sonunda senden vazgeçememiş ve yanında olmuş
eşinle evlenmişsin ve allaha şükür mutlusun inş bebişlerinizle daha da mutlu olacaksınız
bizimde durum tam tersi ailem asla kabul etmedi eşimi
ne yaprsam yapayım olmadı...
herkes araya girdi ikna edemediler
benim eşim sırf ailesi yüzünden benden bir kere vazgeçti...
ki kayınvalideminde istememesinin sebebi ailemin beni vermeyeceği ve kardeşiyle arasının açılacağı için...
eşim benden ayrıldıktan 6 ay sonra lenf kanseri oldu
ben ozaman verdim kararımı ne olursa olsun o beni bırakmadıkça ben onu bırakmayacaktım...
ailem eşimin hastalandığını duyunca çok üzülmüşlerdi...
hatta babam bilmiyordu ozamanlar benim durumumdan anlamış...
bu kızın üzüntüsü bi kuzene üzülmekten çok farklı demiş...
annemde aralarında böyle bi durum oldu ablamda bende istemedik çocukları ayırdık...
acaba bu mu sebep oldu hastalığına diye konuşmuşlar...
ama nezaman ki eşim hastalığı atlattı tekrar başladılar olmaz olmaz diye...
baktm 5 senede 10 senede beklesem ailem kabul etmeyecek bende gizlice evlendim...
ama benden vazgeçemezler nasıl olsa affederler dedim olmadı...
hala istemiyorlar babam hiç konuşmuyor...
1 sene oldu annem ve kardeşlerimle görüşmeye başlayalı...
3 kere gittim bu 1 sene içinde evimize...
3ündede burnumdan getirdi annem boşan boşan diye...
bebeğim olmasın diye resmen dua ediyor çocuk yokken boşan diyor
bende bidaha gitmiycem ben eşimi çok seviyorum sırf onların istediği olsun diye sevdiğimde ayrılmıycam...
allah herkesin içine gerçekten evlat sevgisi versin bencillik değil
ayy canım kardeşim ben senin yaşadıkların ne öyle.... yazık günah sana da... gerçekten suçun sevmek mi? allaha şükler olsun içkiciye kumarcıya gitmedin hayırsıza varmadın neden bu kadar öfke.... bir de kardeş çocuklarısınız çokdn unutulup gidilmesi lazımdı... ailen eşini kabul etmedi ama sana da hala kızgınlar... annen nasıl diyebiliyor ayrıl diye... ayrılsan mutlu olacak yani öyle mi... öyle yuva yıkmak boşanmak kolay mı... sen mutlusun neden bunu görmüyorlar... allahım tez zamanda versin mükafatını bebeğim benim. allahım ağzınızın tadını bozmasın... herkese inat mutlu olun herkese inat alın yavrunuzu kucağınıza inşallah....
benim ailemden allah razı olsun yanlış anlama seninkilere karşılık dmeiyorum bu lafı... ben kaçmazdım allah biliyor sadece elimden geldiği kadar iknaya giderdim ki gittim de zaten... babamın rızasını almadan evlenemezdim yarın öbür gün mutsuz olabilirim diye. çünkü eşim uzakta ben İstanbulda yetişmişim benim göremediğim ailemin gördüğü şeyler olur diye topu yine onlara attım baba ne olur tanı eğer bu aile bize uymaz bunlar kötü insanlar dersen düzensiz aile dersen ben de istemem dedim. ama eğer sıkıntı yoksa hoşuna giderse aile olarka nolur bana hayır deme dedim. yani babam istemese de gördükten sonra bişey diyemedi mecbur onayladı.... belki kaçmamdan korktu belki de günahımdan.... yine de arkamda durdu ben rızasını alarak çıktım evimden...
ama sana asla çok görmüyorum senin yapacak son şeyin oydu yani iyiki de bırakmadın eşini... annenle olan ilişkin için de zmaan var canım zamanla onlar da yumuşar kimler kimler yumuşuyor da onlar niye yumuşamasın ki sen yine de karşına alma onları... oluruna bırak herşeyi.. sen yine onların canısın unutma bunu
canlarım ben geldim..
dün ne oldu biliyo musunuz. burdan bi arkadaşla konuştuk onlar ist.da bikez tüp bebek denediler olmadı. sadece sperm eksikliği varmış bilmem kaç milyonmuş.
ben dedim ki 'sen haline şükret ya hiç sperm olmasa ne yapcaktın' ne dese beğenirsin üste çıktı 'en azından siz neden olmadığını biliyorsunuz biz onuda bilmiyoruz.. benim halim daha kötü..'
düşüncesiz bencil şey ne olacak..
ben ona moral vermeye çalışıyorum oysa bencilce konuşuyor..
sanki bilsen elinden ne geliyor. Allah isterse verecek spermide..
anlıyorum malesef
bu gün ben de sohbete gititm yeni katılıyorum 4 hafta oldu. geçen hafta senin yok mu bebeğin dedi o sırada çok güzel bir bek vardı onu seviyordum hayır yok dedim. olsa zaten ya yanımda olur ya kucağımda yeni evli olduğumu biliyor... bu hafta yine aynı bebeği kucağıma aldım dayanamıyorum çok güzel bir bebek kadın diyor ki artık senden bekliyoruz bi tane de sen yap sıra sende... yap da nasıl yap? bişey diyememek cevap verememek çok kötü... boşver karşındaki her zaman ince düşünemiyor... inceliği herkesden beklemeyeceksin aslında bunu gördüm
yapta yap nasıl yaparsan yap cnm sende)) bebek yapmak kolay ya ne bilsinler azo meselesini.. bizdede aynı sorun var ve yarın memleketime ggidiyorum bayram nedeniyle artık eş dost sorar en çokta arkadaşlar çok meraklı oluyor teyze olmaya ah ah şimdiden uykularım kaçıyor gece 3 te uyudum. işimiz var bu hastanelerle insanlarla (((( kolay gelsin hepimize şimdiden verceğimiz cvpları hazırlıyalım sınava giricez ya bayramda ...bebek varmı yokmu neden yok sorun kimde bakılsanıza artık arkadan konuşulcaklarıda düşünmek istemiyorum ((((öpüyorum hepinizi ))) inş olucak bebeklerimiz ben buna inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?