Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yuhh yani kendi acı çekiyor diyo insna kocasının acı çekmesini istermi ya !!!!
benim eşim acı çekmesin diye ben istemiyorum m.tese normal çıkmasını beklemek isytiyroum tabi çıkmazsa mecbur olacak ama ben acı çekmesini istemiyorum ben çekeyim o çekmesin

aynen canım sana katılıyorum ama oda 15senedir eşini ikna edememişti tüpbebeğe hazır adamı ikna etmişken senelerin acısını çıkarıyor

canım neymiş bu umutlu sözler bizimle de paylaşır mısın bu arada hoş geldin aramıza sizin demi azo probleminiz var

merhaba bu arada hoşbulduk 12 yıllık evliyim eşim inmemiş testis sonucu azospermi.eşim 11 yaşında ameliyat olmuş 2002 yılında yapılan tese sonucu sperm bulunamadı kök hücre bulundu.bahçeci kliniğinde tedavi olduk sonra emre bakırcıoğlu bu arada bir sürü kür bitki tedavisi ve m sure de kullandık ama sonuç gene 0,yani tek çaremiz kök hücre tedavisi galiba,link vermeyi beceremem ama google a erdal karaöz yaparak video larda aratırsanız çok umut verici şeyler söylüyor doktor,anladığım kadarıyla karın yağlarından kök hücre alınıp tekrar testislere veriliyor,3 ay sonra orada sperm oluyormuş yani beklediğimiz tedavi ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

canım yaşınız kaç inşallah size kök hücre yetişirde rabbim evlatlarınıza kavuşmanızı nasip eder.ama ben bu kök hücre işinden çok sıkıldım hergün yeni haberler veriyorlar insanları umutlandırıyorlar sonra bu daha deney aşamasında insanlarda daha kullanılmıyor.yok insanlarda tedaviye geçilmesi için sağlık bakanlığının onayı gerekiyormuş.bakanlar zam konusuna gelince hemen karar veriliyorda sağlık söz konusu olunca neden ellerini kollarını bağlıyorlar anlamadımneyse bayram gelmeden bayramlık ağzımı açtırıyorlar benim

geçmiş olsun canım inşallah biran evvel kurtulursun bu durumdan...

ooohhhhhhh.....
nihayet ulaşabildim son sayfaya
topik yine fokurdamış durmuş
kaynanalar,kıskançlıklar
bunların yanında unutulamayan aşklar
zorluklar...
mücadeleler...
insanoğlunun başına herşey geliyo işte canlarım
Rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesin
eşlerimize tez zamanda şifalar versin
mutlu olan yuvamız bebişlerimizle şenlensin inşallah.

ah canım en son yazınla güldürdün beni
çok yaşa emi
ama gerçekten dediklerine katılıyorum
ha bire haber haber yapıyolar
kök hücre işte şuna çare buna çare diye
sonra da daha denenmedi falan da filan da...
neyse işte
inşallah en kısa zamanda insan üzerinde denenir de
insanlar evlatlerına kavuşur Allahın izniyle

saol canım eseslim öğretti onu

sen de hoşgeldin canım...

yakında fareleri bile kıskanıcaz.ne yapalım tıp onlara çalışıyor bize değil

[
ben de seni yakaladımmmmm
iyiyim canım
anca son sayfaya ulaşabildim ben de eskileri okudum işte
sen ne yapıyosun iyi misin

ne olsun canım iyiyim bugün çenem düştü aşklar kaynanalar eşim birde yazdıklarımı okusa delirecek.zaten sizi kıskanıyor bazen gelip pc yi kapatıp kaçıyor.evin içinde kovalamaç oynuyoruz

benim yaşım 29 eşimin yaşı 38 size katılıyorum ama yıllarca en iyi doktorlarla görüştüm bu kök hücre meselesini bana hep bi 15 yıl sürer diyorlardı ben de hep yaşlanırmıyım bize yetişirmi diye çok üzülürdüm bu aşamalara gelmesi sevindirici zaten artık ileri teknolojiler sayesinde kısa bir zaman sonra hayata geçeceğine ve tüp bebek kadar normal bir tedavi olucağına inanıyorum başka bir şansımız da yok gibi görünüyor şurada yazarken kolay ama damdan düşenin halini damdan düşen anlar çektiklerimi yazmama gerek yok burada olan herkes aynı sıkıntıları yaşıyodur beklemekten başka çaremiz yok ama umutsuzluğa kapılmayın bu haberler bile sevindirdi

sağol canım benimm.inşallah acı çekmeden kurtulurum...
valla canım kaçırdık kıskançlık muhabbetlerini

yakında fareleri bile kıskanıcaz.ne yapalım tıp onlara çalışıyor bize değil

[

ne olsun canım iyiyim bugün çenem düştü aşklar kaynanalar eşim birde yazdıklarımı okusa delirecek.zaten sizi kıskanıyor bazen gelip pc yi kapatıp kaçıyor.evin içinde kovalamaç oynuyoruz

canımcım benim kociş geldi
çıkmak zorundayım
sonra o da beni kovalamasın
görüşmek üzere

canım bizim yaşımızda aynı derdimizde aynı bende isterim tabi bir an evvel sonuçlanmasını benim eşimde de genetik problem var .bizim içinde kök hücre umut olacak ama benim kızdığım tek şey devamlı çıkıp reklam yapıyorlar.tam tamam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık derken haberin sonunda ama bu yıllar sürer şimdi daha hayvanlarda denenmiş başarı elde edilmiş deniliyor.insanlarda da denensin denemeden hiç bir şey elde edemezler.inan bu deneyde denek olmak isteyecek binlerce insan vardır.başta benim eşim .hem bizim yüzümüz gülecek hemde insanlara umut olucaz.ankalıfe dan arada bir arkadaşlarıma telefon geliyor dosyanızı getirin sizi sıraya alalım diye imzaların atılmasına az kaldı diyorlar ama 2 senedir halen o imzalar atılamıyor.

hoş geldin sevvalazra hikayeni okudum aynı bizim gibiymiş azo sebebiniz ben zaten kök hücreye kalırsa işimiz hiç yetişmez kök hüçre çıkasıya ben çoktan menopoza girerim bizde 19 yıllık evliyiz eşim inmemiş tessislerden azo 11 yaşında indirilmiş ilk bir yıllık evliyken yapılan sperm testinde azda olsa vardı çogalması için doktorun verdiği ilaçtan sonra hiç çıkmadı birdaha 2006 da yapılan tesede 12 sperm bulundu birisi döllendi tutmadı tekrar bir yıl sonrası yaptırdık tese ondada hiç bulunmadı şimdide bitkiseller kullanıyoruz ve kaan aydosla devam ediyoruz son iki sperm testimizde bir ölü sperm hücresi görülüyor bakalım 2 ay sonra kaan aydos mikrotese yapacak bulunursa dondurulucak inşallah allah yardım ederde bulunur benim kök hücre filan bekleyecek şeyim yok artık yaşım 36 oldu ..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…