Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eşiyle problemleri varmış mutlu değilmiş....
ben çok mutluyum bebeğim yok o mutsuz bebek bekliyor... herkesin imtihanı türlü türlü

ne kadarda doğru..
felsefi bi söz
üzülme tatlım
Rabbim hepimizi görüyo..
sizde bizde hepimizde muratlarımıza ereceğiz inşAllah...

Allah eşinden ayırmasın inşallah.Geri kalan kısmı da çok önemli değil zaten.Hele bizim uğraşacak böyle bir problemimiz varken geri kalan cansıkıcı herkes önemsiz ve lüzumsuz.Allah bizim derdimizin dermanını versin inşallah...

[ı]kızlar msallah yıne kaynatmısınız,oku oku bıtmıyor.[/ı][ı]ask hıkayelerınızı okudum cok etkılendım gercekten...ınsallah ılk gunku gıbı askınız hıc eksılmesın ınsallah.allah bu mutlulugumuzu evlatla taclandırsın ınsallah!!!canlarım hepınızın adınızı tek tek cayamıcam ama hepnızı cok cok opuyorum aklım hep sıze buna ınanınn[/ı]

canım haklısın bide insanlar sanki yalan söylüyomuşuz gibi inanmıyo ya iyiden iyiye çileden çıkıyorum..
biraz kilo aldım hemen herkes ' ne o hamilesin de saklıyo musun?' demeye başladı. ' yok yok sen hamilesin'
Çıldırtırlar adamı bunlar..
en sonunda tersledim ' hamile olsam neden saklıyim zina mı yaptım nikahlı kocam var' bidaha diyemediler..

amin inşaallah darısı başımıza. benim eşim de çok yakında bi test daha yaptıracak.. hayırlısı olsun bakalım..

çok haklısın canım.. ama beterin beteri var.. çok şükretmemiz gerek aslında.. düşünüyorum da Rabbimin önce verip sonra alması daha zor bir durum bence.. geç olsun güç olmasın.. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı bebişler versin önemli olan o.. evladın da hayırlısını versin.. annesini babasını kesenleri duyuyoruz dimi..

aslında çoğunun umrunda bile değil..
sırf sorup ego tatmini yapıyorlar aklı sıra..
kendi çocukları var ya.. bak bende 2 tane 3 tane..
sende niye yok diyolar aklı sıra..
ben de şöyle diyorum..

bilerek ve can yakmak isteyerek soran herkesi ALLAH'A HAVALE EDİYORUM..
O HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR...

günaydın cnm yazında belirtmişsın genetik olduğunu biraz daha açıklık getirir misin merak ettim çünkü bizimde genetik (azfc delasyonu)birdefa tüpbebek yaptık tutmadı ikinciye başladık herşeyin hayırlısı

[ı]kızlar bugun nekadar gec uyanıdınız?kalkın artık ozledım sızı,kalkında fokur fokur kaynatalım yıne[/ı]

[ı]kızlar bugun nekadar gec uyanıdınız?kalkın artık ozledım sızı,kalkında fokur fokur kaynatalım yıne[/ı]

evet bugün hafta sonu diye millet az giriyor valla ben çok geç kalkmadım en geç 9 da kalkıyorum herğün kıçım üç buçuk atıyor dolma doldurdum ocaga koydum bir yandanda evleri topluyorum iş kaynıyor sabah olunca yemek derdi biryandan dün poaçayla kısır yaptım götürdüm dükkana bügün dolma götürücem öglen akşam ne yicez derdi var herif yemek bekliyor dükkanda bazen yapmıyorum her gün yetişmiyor ev işi yap dükkana yemek yap dürüm ısmarlayıp yiyiyoruz o da hergün herğün iyi olmuyor ne gerek var ugraşayım bişeyler yapayım diyorum bu seferde iş bitmiyor ne bulaşık bitiyor ne mutfakta dagınıklık sabah öglen akşam yemekle ugraştınmı işte bitmiyor gerçi allah saglık versin yapalımda öyle yani ..

evet canım bizimde genetik problem çıktı 47xxy klinefer sendromu.eşimde 5sene önce 2 tane cansız hücre çıkmıştı.özel bir laboratuvarda devamlı eşimin gittiği laboratuvardı.her zaman sıfır çıkıyordu doktorun tavsiyesi üzerine sperm testi verince meni miktarı az çıktığı için idrara bakıldı o zaman spermde 2 tane sperm çıkmıştı. şimdi alman hastanesine gittik doktor genelde genetik problemi olan kişilerde yani47xxy lilerde kendiliğinden sperm çıkmaz bu çok iyi inşallah mikrotesede sperm çıkarsa genetik problemi olanla aranızda bir fark yok dedi.yani bebeğinizi kucağınıza alabilirsiniz inşallah dedi.rabbim herkesin kapalı kapılarını açsın.hepimizin kucağını doldursun ikizlerimizle

kızlarrr günaydın mı diyeyim tünaydın mı
ben yeni kalktım sayılırda 4 günden sonra evimde yattım çok rahat uyudum kocamıda göndermedim işe yattık ikimzde
sizler napıyorsunuz bakalım?

eeeee eseslim işler yogundu gece adamın gidecek halimi kaldı işe dinlensin bi kaçgün hasta olur sonra zaten nazik boyna hastalanıyor hadi kolay gelsin size canım o çiçeklerin karşılıgını vermen lazım ama degilmi.

dinlendi dinlendiii yormadım çok fazla
sabah sabah güldürdün valla canım beni.hemen gitti işine canım kalımı hiç evde

canım gözün aydın olsun eşin gelmiş eseslim.. bi sen bi ben kalmışız burda da haftasonu ya herkesin işi gücü gezmesi var heralde :)

dinlendi dinlendiii yormadım çok fazla
sabah sabah güldürdün valla canım beni.hemen gitti işine canım kalımı hiç evde

sen de beni güldürdün sabah sabah..bu utangaç surat çok tatlı sana da yakışmış :)
ben olsam göndermezdim eminol kaç gündür özlemişsin beklemişsin gelişini çıkıp biraz gezseydiniz Esk. imizi..

Son düzenleme:
kızlarrr günaydın mı diyeyim tünaydın mı
ben yeni kalktım sayılırda 4 günden sonra evimde yattım çok rahat uyudum kocamıda göndermedim işe yattık ikimzde
sizler napıyorsunuz bakalım?

tünaydın canım iyi etmişsin kaç günün acısını çıkarttın işte
ben de 11 de kalktım bikaç kez girdim topiğe sonra çıktım...
bugün pek keyfim yok bişey yazmak gelmiyor içimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…