iyi geceler kızlarr baktım çıkıcam selam vereyim dedim yine de.
iki gündür hemen alt katımdaki kadının (onlar da bizden 1 hafta önce evlenmişlerdi sadece bir kere asansörde karşılaşmıştık malesef apartmanımda komşuluk yok) öksürme ve öksürmeyle karışık öğürtü gibi sesleri geliyordu duydukça allah alalh hasta mı yok sa bişey mi var diyordum. en son dün gece yatarken yine duydum eşime dedim ki alttaki kadın kesin hamile sanane ya yat uyu hamileyse hamile dedi...
ve doğru tahmin etmişim o öğürtü seslerini duydukça benim içim gitti çünkü hamileymiş....
ama eşiyle problemleri varmış mutlu değilmiş....
ben çok mutluyum bebeğim yok o mutsuz bebek bekliyor... herkesin imtihanı türlü türlü
valla canım hiç girmeyelim bu konulara trabzon şehir olarak güzel bir şehir evet ama ne eşimin ailesine ne de buradaki insanlara inan alışamadım.. fazla kurcalamak da istemiyorum sonra sıkıntı olmasın... eh işte ama ya çok şükür alışmaya çalışıyorum alıştım da aslında... eşim olduktan sonra yanımda problem yok..
yaaaa.
hepimizin sorunu aynı..
ne diyeceksin o halden anlamayanlara.
ev saahibim her gördüğünde camda pencere evde heryerde yani soruyor bebek varmı bebek varmı...........
yok diyorum doğru söyle diyo..
Allah Allah olsa ilk ona söyleyecem...
yani ne kadar ilgilendiriyor bizim çocugumuzun olması demi insanları...
bilerek ve can yakmak isteyerek soran herkesi ŞİDDETLE KINIYORUM...
bizi rahat bırakın.....
bence de çok bencilce.okuyunca çok kızdım..
gerçekten azolunun halinden azolu anlar...
biz bir tanesine kurban oluruz demi kızlar spermin..
canım eseslim kuyrugunu gördü havalara uçtu..
Rabbim bizlere de göstersin o mutluluğu...
iyi geceler kızlarr baktım çıkıcam selam vereyim dedim yine de.
iki gündür hemen alt katımdaki kadının (onlar da bizden 1 hafta önce evlenmişlerdi sadece bir kere asansörde karşılaşmıştık malesef apartmanımda komşuluk yok) öksürme ve öksürmeyle karışık öğürtü gibi sesleri geliyordu duydukça allah alalh hasta mı yok sa bişey mi var diyordum. en son dün gece yatarken yine duydum eşime dedim ki alttaki kadın kesin hamile sanane ya yat uyu hamileyse hamile dedi...
ve doğru tahmin etmişim o öğürtü seslerini duydukça benim içim gitti çünkü hamileymiş....
ama eşiyle problemleri varmış mutlu değilmiş....
ben çok mutluyum bebeğim yok o mutsuz bebek bekliyor... herkesin imtihanı türlü türlü
yaaaa.
hepimizin sorunu aynı..
ne diyeceksin o halden anlamayanlara.
ev saahibim her gördüğünde camda pencere evde heryerde yani soruyor bebek varmı bebek varmı...........
yok diyorum doğru söyle diyo..
Allah Allah olsa ilk ona söyleyecem...
yani ne kadar ilgilendiriyor bizim çocugumuzun olması demi insanları...
bilerek ve can yakmak isteyerek soran herkesi ŞİDDETLE KINIYORUM...
bizi rahat bırakın.....
canım bizim yaşımızda aynı derdimizde aynı bende isterim tabi bir an evvel sonuçlanmasını benim eşimde de genetik problem var .bizim içinde kök hücre umut olacak ama benim kızdığım tek şey devamlı çıkıp reklam yapıyorlar.tam tamam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık derken haberin sonunda ama bu yıllar sürer şimdi daha hayvanlarda denenmiş başarı elde edilmiş deniliyor.insanlarda da denensin denemeden hiç bir şey elde edemezler.inan bu deneyde denek olmak isteyecek binlerce insan vardır.başta benim eşim .hem bizim yüzümüz gülecek hemde insanlara umut olucaz.ankalıfe dan arada bir arkadaşlarıma telefon geliyor dosyanızı getirin sizi sıraya alalım diye imzaların atılmasına az kaldı diyorlar ama 2 senedir halen o imzalar atılamıyor.
kızlar banada bugün kaan hocadan mail gelmiş ben en son testte 3-5 hareketli sperm görülmüş diye mail göndermiştim. kaan hocada kasımda gelirken 1 gün ankarada kalacak şekilde gelin muayenenin ertesi günü spermiyogram veririsiniz eğer sperm çıkışı olursa dondururuz daha sonra gerek duarsak kullanırız demiş. ama benim kafam karıştı daha hiç tedaviye başlamadan böyle bir şey belki tedaviden sonra dahada fazla olacak bide dondurulmuş spermle tüp bebkte şans daha az dedim kaan hocada zaten dondurulmuşları o gün sperm olmazsa kullanıcaz tüp bebekte taza spermle dondurulmuş sperm arasında fark yok diyor ama ben şans düşüyor diye biliyorum..
bizim tazelerle olmadı dondurulmuşlarla oldu şans düşük değil
kızlar banada bugün kaan hocadan mail gelmiş ben en son testte 3-5 hareketli sperm görülmüş diye mail göndermiştim. kaan hocada kasımda gelirken 1 gün ankarada kalacak şekilde gelin muayenenin ertesi günü spermiyogram veririsiniz eğer sperm çıkışı olursa dondururuz daha sonra gerek duarsak kullanırız demiş. ama benim kafam karıştı daha hiç tedaviye başlamadan böyle bir şey belki tedaviden sonra dahada fazla olacak bide dondurulmuş spermle tüp bebkte şans daha az dedim kaan hocada zaten dondurulmuşları o gün sperm olmazsa kullanıcaz tüp bebekte taza spermle dondurulmuş sperm arasında fark yok diyor ama ben şans düşüyor diye biliyorum..
bizim tazelerle olmadı dondurulmuşlarla oldu şans düşük değil
canim bence isinizi garantiye almasi icin oyle soylemis olabilir Kaan hoca.bencede dondursunlar ve yine tetavi ol belki canli hucrelerde cogalir ve insallah dogal yoldan hamis olursun.sizin azoo sebebi neydi canim hormonlar felan normalmi sizdee?
[ı]kızlar bugun nekadar gec uyanıdınız?kalkın artık ozledım sızı,kalkında fokur fokur kaynatalım yıne[/ı]
günaydın cnm yazında belirtmişsın genetik olduğunu biraz daha açıklık getirir misin merak ettim çünkü bizimde genetik (azfc delasyonu)birdefa tüpbebek yaptık tutmadı ikinciye başladık herşeyin hayırlısı
eeeee eseslim işler yogundu gece adamın gidecek halimi kaldı işe dinlensin bi kaçgün hasta olur sonra zaten nazik boyna hastalanıyor hadi kolay gelsin size canım o çiçeklerin karşılıgını vermen lazım ama degilmi.
dinlendi dinlendiii yormadım çok fazla
sabah sabah güldürdün valla canım beni.hemen gitti işine canım kalımı hiç evde
kızlarrr günaydın mı diyeyim tünaydın mı
ben yeni kalktım sayılırda 4 günden sonra evimde yattım çok rahat uyudum kocamıda göndermedim işe yattık ikimzde
sizler napıyorsunuz bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?