Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız arkadaşlar???
hoşgeldiniz hepiniz...
hos bulduk canim iyiyiz sen nasilsin
merhaba canim iyiyim sen nasilsin?

iyim canim bende ne olsun degisen bir sey yok her sey ayni......cicekcigim siz m-sure kullaniyordunuz tahlil yaptirdinizmi hic fayda gordunuzmu...bizde m-sure den vazgecdik mustafa eraslanin ilaclarini siparis verdik bakalim ne gibi bir sonuc alacagiz

slm kizlar.nasilsiniz?cicek,seni coktandir gormuyorum canim,niye artik hic topike gelmiyorsun?esinin tetavisi ne asamada?allah hepimizin kocasina sifa versin insallah allah bize bebislerimizi versin insallah enkisa zamanda amin

arkadaşlar sizin tedavileriniz nasıl gidiyor??

azolu musunuz siz de?

paylaşmakmak isteyen yok mu?

ah canim malesef bizde o igrenc hastalikla mucadele ediyoruz... 7 yillik evliyim basarisiz 1 tese birde bu yil micro tese olduk ama sonuc 0 cikmadi suanda tedavide degiliz kaan hoca malesef kok hucreyi bekleyin dedi

yok canim daha yaptirmadik daha iki kutu bitti erken diye dusunuyoruz birde korku var tabi
belki kasimda yaptiririz kaan hocanin yanina gitmeyi istiyor esim

canim insallah faydasi olur biz kullanmadik onu insallah fayda gorursunuz
rabbim sifa versin hepimizin eslerine yoruldum artik

öyle ya değilmi..
herkes değişik işte.
türlü türlü insan var...
Rabbim sabır versin hepimize..

slm kizlar.nasilsiniz?cicek,seni coktandir gormuyorum canim,niye artik hic topike gelmiyorsun?esinin tetavisi ne asamada?allah hepimizin kocasina sifa versin insallah allah bize bebislerimizi versin insallah enkisa zamanda amin

merhaba canim iyiyim sukur...canim ben hep burdayim okuyorum ama yazmiyorum yoruldum artik yazmak icimden gelmiyor bir degisiklik yok
esim ilaclara devam ediyor iki aydirda m sure kullaniyor bakalim sonuc ne olacak..sen nasilsin

canim benim insallahh faydasini gorursunuz rabbim buyukdur.aynen canim bende cok yoruldum turkiyeden geldigimden beri cocuklu yerlere gitmiyorum eltime bile gitmedim hic onlarda neden gelmiyorsunuz diye sorup duruyorlar kimse beni anlamiyo .. yazinki micro tesedede bulunmayinca baya bi kotu oldum zor kendime geldim cocuksuz yaslanmaktan cok korkuyorum canimm

sağol canım ben de iyiyim hamdolsun..

sen yenisin galiba tedaviniz hangi asamada

ben yeniyim 1 yılı geçti öğreneli ama hala tedaviye başlamadık ama başlıyacağız inş.

amiiin inşaallah hepimize..

ah canim malesef bizde o igrenc hastalikla mucadele ediyoruz... 7 yillik evliyim basarisiz 1 tese birde bu yil micro tese olduk ama sonuc 0 cikmadi suanda tedavide degiliz kaan hoca malesef kok hucreyi bekleyin dedi

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... çok zor değil mi tedaviler, umutsuzluklar, hayal kırıklıkları...

tedaviye başlamadık ama burayı takip ettiğim kadarıla beni nelerin beklediğini biliyorum..

ayni bende sen gibiyim kadercim bu derdi cekmeyen kimse anlamiyor insani
insallah rabbim bizede bir yol gosterecek canim üzülme...

arkadaşlar sizin tedavileriniz nasıl gidiyor??

Azolu musunuz siz de?

Paylaşmakmak isteyen yok mu?

canım,ben paylasayım sıze.benımde esım azo bız belkı 10 kere semen tahlılı yaptırdıg ama hep 0 cıktdı esımın menı mıktarıda 1 ml Ben turkıyede oturmuyorum burdakı doktor bakınca yapacak bırsey yok dedıama esım kan testı yaptırmadı kı hormon degerleını bıleyım bızım ısımız boyle canlarım.sızınde benım olayla ılgılı dusuncelerınızı bılmek ısterım

canim insallah sen bi an once kurtulursunda bu hastalikdan tez zamanda kavusursun bebegine, yoksa seneler gecdikce daha zor oluyor rabbim hepimize yardim etsin

beklemeyin baslayin tedavinize insallah rabbim cok bekletmez

neden kan testi yaptirmadiniz? bende yurtdisinda oturuyorum ama burda ilk ogrendimizde esime kac defa kan testi yaptirdilar emin olmak icin.size neden yapamadilar anlamadim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…