sagol canim biz iyiyiz sen nasilsin
hos bulduk canim iyiyiz sen nasilsinnasılsınız arkadaşlar???
hoşgeldiniz hepiniz...
merhaba canim iyiyim sen nasilsin?
sağol canım iyi diyelim iyi olalım..
topikte kimse olmayınca canım sıkıldı baktım baktım çıktım sonra .. sonra siz geldiniz..
ne iyi ettiniz de geldiniz..[/QUO
sen yenisin galiba tedaviniz hangi asamada
arkadaşlar sizin tedavileriniz nasıl gidiyor??
azolu musunuz siz de?
paylaşmakmak isteyen yok mu?
hos bulduk canim iyiyiz sen nasilsin
iyim canim bende ne olsun degisen bir sey yok her sey ayni......cicekcigim siz m-sure kullaniyordunuz tahlil yaptirdinizmi hic fayda gordunuzmu...bizde m-sure den vazgecdik mustafa eraslanin ilaclarini siparis verdik bakalim ne gibi bir sonuc alacagiz
canım haklısın bide insanlar sanki yalan söylüyomuşuz gibi inanmıyo ya iyiden iyiye çileden çıkıyorum..
biraz kilo aldım hemen herkes ' ne o hamilesin de saklıyo musun?' demeye başladı. ' yok yok sen hamilesin'
Çıldırtırlar adamı bunlar..
en sonunda tersledim ' hamile olsam neden saklıyim zina mı yaptım nikahlı kocam var' bidaha diyemediler..
slm kizlar.nasilsiniz?cicek,seni coktandir gormuyorum canim,niye artik hic topike gelmiyorsun?esinin tetavisi ne asamada?allah hepimizin kocasina sifa versin insallah allah bize bebislerimizi versin insallah enkisa zamanda amin
yok canim daha yaptirmadik daha iki kutu bitti erken diye dusunuyoruz birde korku var tabi
belki kasimda yaptiririz kaan hocanin yanina gitmeyi istiyor esim
canim insallah faydasi olur biz kullanmadik onu insallah fayda gorursunuz
rabbim sifa versin hepimizin eslerine yoruldum artik
hos bulduk canim iyiyiz sen nasilsin
iyim canim bende ne olsun degisen bir sey yok her sey ayni......cicekcigim siz m-sure kullaniyordunuz tahlil yaptirdinizmi hic fayda gordunuzmu...bizde m-sure den vazgecdik mustafa eraslanin ilaclarini siparis verdik bakalim ne gibi bir sonuc alacagiz
sen yenisin galiba tedaviniz hangi asamada
slm kizlar.nasilsiniz?cicek,seni coktandir gormuyorum canim,niye artik hic topike gelmiyorsun?esinin tetavisi ne asamada?allah hepimizin kocasina sifa versin insallah allah bize bebislerimizi versin insallah enkisa zamanda amin
ah canim malesef bizde o igrenc hastalikla mucadele ediyoruz... 7 yillik evliyim basarisiz 1 tese birde bu yil micro tese olduk ama sonuc 0 cikmadi suanda tedavide degiliz kaan hoca malesef kok hucreyi bekleyin dedi
öyle ya değilmi..
herkes değişik işte.
türlü türlü insan var...
Rabbim sabır versin hepimize..
hoşgeldin canım nasılsın?
canim benim insallahh faydasini gorursunuz rabbim buyukdur.aynen canim bende cok yoruldum turkiyeden geldigimden beri cocuklu yerlere gitmiyorum eltime bile gitmedim hic onlarda neden gelmiyorsunuz diye sorup duruyorlar kimse beni anlamiyo .. yazinki micro tesedede bulunmayinca baya bi kotu oldum zor kendime geldim cocuksuz yaslanmaktan cok korkuyorum canimm
Azolu musunuz siz de?
Paylaşmakmak isteyen yok mu?
sağol canım ben de iyiyim hamdolsun..
ben yeniyim 1 yılı geçti öğreneli ama hala tedaviye başlamadık ama başlıyacağız inş.
amiiin inşaallah hepimize..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... çok zor değil mi tedaviler, umutsuzluklar, hayal kırıklıkları...
tedaviye başlamadık ama burayı takip ettiğim kadarıla beni nelerin beklediğini biliyorum..
azolu musunuz siz de?
paylaşmakmak isteyen yok mu?
sağol canım ben de iyiyim hamdolsun..
ben yeniyim 1 yılı geçti öğreneli ama hala tedaviye başlamadık ama başlıyacağız inş.
amiiin inşaallah hepimize..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... çok zor değil mi tedaviler, umutsuzluklar, hayal kırıklıkları...
tedaviye başlamadık ama burayı takip ettiğim kadarıla beni nelerin beklediğini biliyorum..
canım,ben paylasayım sıze.benımde esım azo bız belkı 10 kere semen tahlılı yaptırdıg ama hep 0 cıktdı esımın menı mıktarıda 1 mlBen turkıyede oturmuyorum burdakı doktor bakınca yapacak bırsey yok dedı ama esım kan testı yaptırmadı kı hormon degerleını bıleyım bızım ısımız boyle canlarım.sızınde benım olayla ılgılı dusuncelerınızı bılmek ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?