esri cnm yazdıklarınA ÇOK ÜZÜLDÜM BENİMDE EŞİM 10 EKİMDE MİKRO TESE OLDU VE HİÇ SPERM BULUNAMADI Bİ 6 AY DAHA TEDAVİ GÖRECEK VE MART NİSAN GİBİ TÜP BEBEĞE HAZIRLANARAK MİKRO TESE OLACAK SİZ TEDAVİ GÖRMÜŞMÜYDÜNÜZ NELER KULLANDINIZ CNM ALLAHIM KURBAN OLDUĞUM RABBİM BÖYLE CANI GÖNÜLDEN İSTEYEN TÜM KULLARINA HZ.MUHAMMED SAV YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE EVLAT VERSİN İNŞALLAH KEŞKE ELİMİZDEN GELEN BİŞEY OLSA AMA BU İNSANI İÇİN İÇİN YİYİP BİTİRİYO CNM BENDE SENİNLE AYNI DUYGULARI YAŞIYORUM ÜZGÜNÜM ÜZGÜNÜM ÜZGÜNÜM MALESEF((((((
kizlar,eslerinizin azoo sebebi nee analtirmisinizz biraz.yanlis anlamayin bilgilenmek istiyorum ondan soruyorum.
evliliğimin ilk yıllarında öğrendik 3 yıllık evliyim doktorlar profösörler testler ahhh kardeşim hepsini yaptık hormonlar herşey normal gen tahlilleri herşey çok normal en sonunda karar verdik tüp bebek yaptırcaz araştırdık kent hastanesine başvurduk dr tayfun beydi çok iyiydi yaptırcak olanlara tavsiyede ederim hele eşimin doktoru çok uğraştı çokkk hakkını asla ödeyemem ama ilahi adalet işte rabbim izin vermedi tam 2,5 saat sürdü ameliyatı dr buluruz bi sorun gözükmüyo dedi umutlandım çok hemde çünkü aynı vakadan bizden önce 5 kişiyi ameliyat etmiş o hafta hepsinde çıkmış ameliyatta önce tesa yapıcam muhakkak buluruz dedi bulamazsam mikro tese yaparım o anda dedi tam 2,5 saat sürdü ameliyatı dr çıktı eşim nasıl dedim iyi dedi peki buldunuzmu doktor bey dedim malesef bulamadık tesa yapdık 2 sefer olmadı mikro tesa yaptım gene yok yok yokkk beynimin içinde yankılandı sesi dünya durdu duvarlar üstüme geldi başım döndü yere yığılmışım kendime geldiğimde eşim nerde dedim yanına girdiğimde o benden daha kötüydü biyopsiye gönderdiler parçayı tam sperm kanalına gelicekken oluşmadan parçalanıyomuş yapabilcek hiç bişey yok dediler yeni gelişen tedavilere bakın dediler bi evlatttt bir evlattt allahımmm yanıp tutuşuyoruz rabbim sabır ver dayanma gücü var toplayamıyorum kendimi buraya bile girip girmemek konusunda düşündüm ama sağolun konuştukça açılıyorum allah yardımcınız olsun isteyen herkese versin...
yazını görünce dayanamadm yazmadan edemedim benim eşim de azo'lu. bizim de hormonlar normal genetik yaptırcaz bakalım nolcak henüz bişeye başlamadık... demek ki normal diye güvenmemek lazım. burada ne sorunlu arkadaşlardan ne hormonları sıkıntılı olan arkadaşlardan sperm bulundu... o zaman bu işin kuralı yok kardeşim sadece imtahan..... var mı bunun başka bir açıklaması ya da karşılığı? gerçekten çok ama çok zor bir sınavdan geçiyoruz allahım bu sınavı kazananlardan eylesin bizleri de... ümidini kesme rabbim büyüktür 1. mikrotesede çıkmayıp da daha sonra ki mikrotesede çıkıp hatta bebeğini de kucağına almış arkadaşımız var inan bana adı şuan aklıma gelmiyor.. yeter ki rabbim istesin hiçbirşey engel değil...evliliğimin ilk yıllarında öğrendik 3 yıllık evliyim doktorlar profösörler testler ahhh kardeşim hepsini yaptık hormonlar herşey normal gen tahlilleri herşey çok normal en sonunda karar verdik tüp bebek yaptırcaz araştırdık kent hastanesine başvurduk dr tayfun beydi çok iyiydi yaptırcak olanlara tavsiyede ederim hele eşimin doktoru çok uğraştı çokkk hakkını asla ödeyemem ama ilahi adalet işte rabbim izin vermedi tam 2,5 saat sürdü ameliyatı dr buluruz bi sorun gözükmüyo dedi umutlandım çok hemde çünkü aynı vakadan bizden önce 5 kişiyi ameliyat etmiş o hafta hepsinde çıkmış ameliyatta önce tesa yapıcam muhakkak buluruz dedi bulamazsam mikro tese yaparım o anda dedi tam 2,5 saat sürdü ameliyatı dr çıktı eşim nasıl dedim iyi dedi peki buldunuzmu doktor bey dedim malesef bulamadık tesa yapdık 2 sefer olmadı mikro tesa yaptım gene yok yok yokkk beynimin içinde yankılandı sesi dünya durdu duvarlar üstüme geldi başım döndü yere yığılmışım kendime geldiğimde eşim nerde dedim yanına girdiğimde o benden daha kötüydü biyopsiye gönderdiler parçayı tam sperm kanalına gelicekken oluşmadan parçalanıyomuş yapabilcek hiç bişey yok dediler yeni gelişen tedavilere bakın dediler bi evlatttt bir evlattt allahımmm yanıp tutuşuyoruz rabbim sabır ver dayanma gücü var toplayamıyorum kendimi buraya bile girip girmemek konusunda düşündüm ama sağolun konuştukça açılıyorum allah yardımcınız olsun isteyen herkese versin...
benimkinin hormonları herşeyi normal beyin üretiyo tam sperm kanalına gelicekken oluşmadan parçalanıyomuş tam uç noktada dr tam çıkıcak herşey tamam ama parçalanıp oluşmuyo dedi sizin sorununuz ne kullandığınız bitkisel bi ilaç varmı özel olucak ama nolur kusuruma bakma belki bi çare bulurum diye uğraşıyorum...
canim nasil oluyor ya hormon sonuclari normal,testisler,normal,gende normal ama sperim yok?allahim sen buyuksun allah hepimizin eslerine nasib etsin.bu topikde sizin gibi olan cok arkadasimizin eslerinde sperim cikti ya hatda ikisi ilk denemede hami oldularo zaman neden bizden hormon tesleri istiyorlar ki demeki hormonlar flanda insani yanilta biliyormus allah mucesini yasatsin bizee bebislerimizi kucagimiza alalim insallah
bizde anlamadık böyle okuduk araştırdık %90nında çıktığını öğrendik umutlandık ama olmadı inşlallah mucize olur inşallah yaşadıklarımı kimseler yaşamaz...
yazını görünce dayanamadm yazmadan edemedim benim eşim de azo'lu. bizim de hormonlar normal genetik yaptırcaz bakalım nolcak henüz bişeye başlamadık... demek ki normal diye güvenmemek lazım. burada ne sorunlu arkadaşlardan ne hormonları sıkıntılı olan arkadaşlardan sperm bulundu... o zaman bu işin kuralı yok kardeşim sadece imtahan..... var mı bunun başka bir açıklaması ya da karşılığı? gerçekten çok ama çok zor bir sınavdan geçiyoruz allahım bu sınavı kazananlardan eylesin bizleri de... ümidini kesme rabbim büyüktür 1. mikrotesede çıkmayıp da daha sonra ki mikrotesede çıkıp hatta bebeğini de kucağına almış arkadaşımız var inan bana adı şuan aklıma gelmiyor.. yeter ki rabbim istesin hiçbirşey engel değil...
nolur kendini çok yıpratma çok üzme sadece teslim ol yaradana. çünkü öbür türlü kendini yıpratmaktan başka bişey geçmez eline... Allaha inancımız var çok şükür elh. o ne derse o olacak... O yeter ki vermek istesin hiç zor değil vardır bunda da bir hayır.... ahh ahh kardeşim eşine sımsıkı sarıl yuvanda huzurlu ol... Sağlığınız yerinde olsun yeter ki rabbim sağlıkla sınasaydı....
benim arkadaşım 2,5 yıl evli kaldı eiyle deli gibi sevgi vardı aralarında beyin tümöründen kaybettti eşini... kız gözümün önünde eriyordu resmen... ona sorsan şimdi bebek mi yoksa eşin mi diye ne der sence?
keşke eşim hayatta olsaydı yanımda olsaydı da bebeğim olmasa da olurdu derdi değil mi????
o yüzden herkesin imtihanı türlü türlü kardeşim rabbim beterinden saklasın diycez sadece.
evet çok doğru söylüyosun kardeşim sadece imtihan sadece sınav gene bi mikro tesa bunu kaldırcak piskolojim kalmadı belki 2 yıl sonra genede bir ümit değilmi tutunabilcek bi dal inşallah şu kök hücreyi geliştirirler ordan üretebilirler herkeste mutlu olur eşimmm aşkım nefes alma sebebim o yanımda olsun rabbim onu korusun yüzü hep gülsün o gülsünki bende ondan besleneyim ben içime akıtmaya razıyım göz yaşlarımı sağlığımız bozulmasın ellerimi hala tutabiliyo ya hala yanımda dimdik durabiliyo ya çok şükürrr çokkk allah o arkadaşına sabır versinnn hemde çok ben eşimin yanımda olmadığını düşünürken bile kötü oluyorum yanan yürek bilir ancak acısını allah rahmet eylesin allah sabır versin yakınlarına...
evet çok doğru söylüyosun kardeşim sadece imtihan sadece sınav gene bi mikro tesa bunu kaldırcak piskolojim kalmadı belki 2 yıl sonra genede bir ümit değilmi tutunabilcek bi dal inşallah şu kök hücreyi geliştirirler ordan üretebilirler herkeste mutlu olur eşimmm aşkım nefes alma sebebim o yanımda olsun rabbim onu korusun yüzü hep gülsün o gülsünki bende ondan besleneyim ben içime akıtmaya razıyım göz yaşlarımı sağlığımız bozulmasın ellerimi hala tutabiliyo ya hala yanımda dimdik durabiliyo ya çok şükürrr çokkk allah o arkadaşına sabır versinnn hemde çok ben eşimin yanımda olmadığını düşünürken bile kötü oluyorum yanan yürek bilir ancak acısını allah rahmet eylesin allah sabır versin yakınlarına...
canım deminden beri ağlıyorum..
bu satırları bile ellerim titreyerek yazıyorum..
Rabbim sabır versin.. dayanılacak gibi değil...
Rabbim hiç ummadığın anda sana bi umut ışığı göndersin...Rabbim yardımcın olsun... arkadaşın da dediği gibi Rabbin eşine de sana sağlık sıhhat versin...bu sıkıntını unutturacak başka dert vermesin Rabbim..
.sana yürekten dua ediyorum inan..ne diyeceğimi bilmiyorum başka. çok kötü oldum..
aminnn... o yüzden hep kötüyü getirelim aklıma canım benim evet üzülüyoruz ağlıyoruz kırılıyoruz ama bebek dünyanın sonu değil neticede...bebeği evliliğin temeli gibi de görmemek lazım. toplumumuzda da bu hep var hep beklenti var rabbim isteyene veriyor ama. biz kabulleniyoruz da dışardakiler kabullenmiyor habire sorup duruyorlar... allah vergisi bu pazardan manavdan alınmıyor ki .... sen şimdi yorgunsun toparlanınca güzel bir tedavi sonraası inşallah yine mikrotese yaparsın biraz dinlen.... hayırlısı olsun...
ben çıkıyorum iyi geceler herkese.... Boynumuz kıldan ince bunu unutmayalım.... Rabbimden geldiğini bildiğimiz bir derdimiz var o yüzden kabullenelim razı gelelim kaderimize... elimizden geleni yapıcaz olacaksa olacak olmayacaksa da yapabileceğimiz bir şey yok. Çok şükedicez verse de vermese de Rabbim şükredicez.... Rabbim bizi unutmamış ki bize dert vermiş bize sıkıntı vermiş... bol bol dua edeceğiz isteyeceğiz ondan inşallah geri çevirmez bizi kapısından....
Çok öpüyorum herkesi
çok haklısın canım... Allah'tan umut kesilmez..
Rabbim sağlıklı hayırlı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşaallah..
bir de şu var.. Rabbim önce verip sonra aldığında o emaneti dahaçok yanar insan.. ben hep bunu düşünüyorum..
size bi hikaye anlatmak istiyorum.. Peygamber efendimiz zamanında..sahabelerden bir hanım ve bir bey evlenirler..
sakat bir çocukları olur..yıllar geçer çocuk gitgide kötüleşir..her gün çocuğun gözüne bakarlar.. ha öldü ha ölecek diye..bir gün çocuk ölür..
adam akşam eve gelir eşine çocuğunu sorar eşi de iyi olduğunu söyler. adam gidip bakmaz o gün çocuğa ve eşine inanır...
o gece karı koca birlikte olur..ertesi sabah kadın eşine der ki ' bey eğer komşudan bi emanet alsak onu vermesek olur mu? '
adam der ' olurmu hiç öyle şey, tabi ki vereceğiz' kadın der ki ' Allah bize bir emanet vermişti ya...onu geri aldı, oğlumuz öldü'
kadın hiç ağlamadığı için sabrettiği için Rabbim o geceki birlikteliklerinden sağlıklı bir evlat nasip eder..
Peygamber efendimiz o hanım için ' O ne mübarek bir hanımdır' demiştir..
sağol kardeşim çok etkilendim yazdığından onun hikmetinden sual olunmaz rabbim nolur bizi sınavınla sınav etme biliyorumki senin sınavın zor nolur allahım merhametini esirgeme kullarından burdaki benim gibi tüm kardeşlerime merhamet et senin merhametine ihtiyacım var allahım sağol kardeşim herşey için sağol...
GÜNAYDIINNN ARKADAŞLAR
Kaçgündür giremedim ne kadar çok biirikmiş sayfalar oku oku bitiremedim . buarada baharcım geçmiş olsun kurtulmuşsun dişinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?