Bahar sana katılıyorum ama inan onunla yüz göz olmak istemiyorum sırf eşim üzülmesin diye en sonunda bende kızına söyledim .yine annesini savunuyor yok annesi yaşlıymış annesi çok iyiymiş ben ona bir adım gidersem o bana bin adım gelirmiş.inan bayramda evine çıktım herkesi çağırıyor yemeğe beni çağırmadı .ben annemlerden gelmiştim zaten orda patlayana kadar yedim ama insan bir buyur eder değilmi?kendi yaptıkları cahilliklerinden kaynaklanıyor bense gelinmişim onlara saygılı olmak zorundaymışım onlara değer vermek zorundaymışım papucumun kaynanası ne olacak.inşallah en yakın zamanda bebeğim olur da kocamla bu evden taşınır onun o meymeletsiz suratından kurtulurum
2 defa sperm testı yaptırdık sperm bulunamadı kaan hoca 3 hafta kullanın yıne test yaptırın dedı.esım yarın ilaçları alıp baslıcak.hiç kullanıp olumlu sonuc alan yok mu acab a?
canım neden bebek olunca şimdi taşınma imkanınız yok mu???
Eğer imkanınız varsa hiç beklemeyin bebek olmasını...
Ben bile sinir oldum sen neler çekiyorsun başka allah bilir
çünkü bizim evimiz dublex kaynanam üstümde oturuyor yediğimi içtiğimi gezdiğimi uyuduğumu misafirimin geldiğini herşeyi biliyor 3 ay önce eşimle tartıştım hemen geldi oğlunu koruyor benimle tartışıyor.bende dedimki sana ne oluyor be kadın benim kocamdır istersem severim istersem kavga ederim şimdi ne diye kapımı çalıyorsun.sonra eve gitmiş güya çok üzülmüş banene üzülürse üzülsün o gelip bana hesap sormayı biliyor ben oğlunun ne sıkıntılarına katlanıyorum beni başına taç edeceğine birde kıskançlık yapıyor.evden bebek olunca taşınma konusuna gelince şimdi masraf yapmak istemiyorum taşınmaya harcıyacağım parayla tüpbebek yaparım.ama beni zıvanadan çıkarırsa tersim çok kötüdür oda oğlunun yüzüne hasret kalır oğlunu alır başka şehire taşınırım anyayı konyayı anlar o zaman evlatsızlık neymiş acısı nasılmış anlar o zaman
hoşgeldin canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun sizin azo sebebi nedir kaç senelik evlisin hangi tedavileri gördün bize bu konuda bilgi verirsen sana daha fazla yardımcı olabiliriz .bu ilaçlar sadece tedavinin başlangıç aşaması sen doğal yolla sperm çıkışını mı soruyorsun yoksa bu ilaçları kullanıpta mikrotese sonucu spermi çıkıpta tüpbebek yaptıran varmı diye soruyorsun.ama anladığım kadarıyla kaan hoca sizde bir tıkanıklık olduğunu düşünüyor vede bu ilaçlarla doğal çıkışın olmasını bekliyor
azo sebebini daha bilmiyoruz.1,5 yıllık evliyiz ve ikimiz de bebek istiyoruz.Önce ben doktora gittim ben de birşey çıkmayınca eşim de gitti.2 kere sperm testi yapıldı sperm bulunamadı.Hormon testi yapıldı tüm değerler normal çıktı..Buradaki doktor norml yolla çocuğumuz olmayacağını ve tüp bebek merkezine gitmemizi söyledi.Buradan kaan hocayı duyduk hemen mail attık.randevu aldık.3 hafta bu ilaçları kullnmamızı ve tekrar bi sperm testi istedi.ilaçları kullanacağız,tekrar test sonra kaan hocaya gideceğiz...
azo sebebini daha bilmiyoruz.1,5 yıllık evliyiz ve ikimiz de bebek istiyoruz.Önce ben doktora gittim ben de birşey çıkmayınca eşim de gitti.2 kere sperm testi yapıldı sperm bulunamadı.Hormon testi yapıldı tüm değerler normal çıktı..Buradaki doktor norml yolla çocuğumuz olmayacağını ve tüp bebek merkezine gitmemizi söyledi.Buradan kaan hocayı duyduk hemen mail attık.randevu aldık.3 hafta bu ilaçları kullnmamızı ve tekrar bi sperm testi istedi.ilaçları kullanacağız,tekrar test sonra kaan hocaya gideceğiz...
EVET CANIM TAHMİN ETTİĞİM GİBİ HORMON DEĞERLERİNİZ NORMAL ÇIKTIĞI İÇİN DOKTOR BİR TIKANIKLIK OLDUĞUNU VE BU İLAÇLARLA ÇIKIŞ OLACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜR .İNŞALLAH ÖYLE OLUR ÇÜNKÜ BAZEN HERŞEY NORMAL OLDUĞU HALDE HİÇBİR SORUN GÖRÜLMEDİĞİ HALDE SPERM OLUŞMAYA BİLİYOR.KAAN HOCA DALINDA EN İYİ DOKTORLARDAN BİRİDİR BURADAKİ ARKADAŞLARIN ÇOĞU ONUN HASTASI HASTASI DERKEN HAYRANI DEMEK DEĞİL ÇÜNKÜ ÇOKTA YAKIŞIKLI SAYILMAZESPİRİ YAPTIMDA BİRAZ GÜLÜN DİYE.İŞİN ESPİRİSİ BİR YANA İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SPERMLERİMİZ BOL BOL ÇIKARDA BİZDE EVLATLARIMIZA KAVUŞURUZ
.geçen gün eltim bana geldi ona çıkmadığı için onu oğluna şikayet etti kocasıda onu dövmüş şimdide eltim korktu niye görümcemi aradın ona şikayet ettin akşam kızımı dövecek sonrada beni dövecek dedi bende burası dağ başımı kaynanam bizim kocalarımızı dolduracak onlarda bize kızacak kızılacak biri varsa oda analarıdır.gitsinler onu dövsünler dedim evimin merdivenleri de kapalı o kapatmak istememişti onun evi daha küçük ama ben kapatmazsa o eve taşınmam demiştim.o zaman biraz ailede tartışma olmuştu çünkü o yaşlıydı evde tekti 15sene eltimle birlikte yaşamıştı.bende de bebek yoktu birlikte yaşayacaktık ben kabul etmeyince bozuldular ikide bir atıfta bulundular ama ben takmadım şimdi istersem kapımı açarım istersem açmam
Canım siz aynı evde mi oturuyorsunuz bu daha kötü ya
Sizin evden onların evine geçiş açık mı yoksa kapattınız mı???
Ama sanırım açık ki bi tartışma sırasında hemen aşağıya koşuyor
Canım siz fırsat bulur bulmaz taşının o evden nedir bu ya oda görsün ozaman gününü
sana katılıyorum tatlım...
Bizde ilk defa yarın ideceğiz kaan hocaya..,inşallah umutlu şekilde döneriz yanından..:44::44:
iyi akşamlar kızlarr...
nasılsınız..
.geçen gün eltim bana geldi ona çıkmadığı için onu oğluna şikayet etti kocasıda onu dövmüş şimdide eltim korktu niye görümcemi aradın ona şikayet ettin akşam kızımı dövecek sonrada beni dövecek dedi bende burası dağ başımı kaynanam bizim kocalarımızı dolduracak onlarda bize kızacak kızılacak biri varsa oda analarıdır.gitsinler onu dövsünler dedim evimin merdivenleri de kapalı o kapatmak istememişti onun evi daha küçük ama ben kapatmazsa o eve taşınmam demiştim.o zaman biraz ailede tartışma olmuştu çünkü o yaşlıydı evde tekti 15sene eltimle birlikte yaşamıştı.bende de bebek yoktu birlikte yaşayacaktık ben kabul etmeyince bozuldular ikide bir atıfta bulundular ama ben takmadım şimdi istersem kapımı açarım istersem açmam
yazık eltine ya utanmaz eşide kayınvalidenin dolduruşlarına geliyor demekki
Allah yardımcıları olsun eltinle çocuğunun...
Merdivenin kapattırmakla en iyisini yapmışsın yoksa zırt pırt iner dururdu
Canım senin eşin abisi gibi dolduruşa gelen biri değil değil mi ???
benim eşim herkesin etkisinde kalan biridir.geçen kaynanama çıktı sonra eve geldi olur olmaz her şeye sinirleniyor kızıyor.bende yine annen mi doldurdu seni dedim ben çocuk muyum diyor.ama allah'a şükür bir gün bana el kaldırmış biri değil.zaten öyle bir şey yaparsa onun yanında bir saniye bile kalmayacağımı çok iyi bilir.ben onun iyi gününde kötü gününde yanında olacam sonra o bunu dedi bu bunu dedi değip bana tirip yapacak yok öyle yağma.eşim sinirli olduğu zaman ben susarım onun siniri geçince de sen haksızsın ben bu hareketleri haketmiyorum diye ona hezeyanda bulunurum
işin zor canım benim öye bi erkekle uğraşmak gerçekten çok can yakan bi durumdur...
allah size hayırlısıyla bebişlerinizi versin ve biran evvel o evden taşınıp gidin...
kendinize yeni huzurlu bi yuva kurun
AMİN CANIM RABBİM HEPİMİZİN NE ARZUSU VARSA EN YAKIN ZAMANDA YERİNE GETİRSİN İNŞALLAH.DİYORUM YA BİR DOKUN BİN AH İŞİT BENDEN.ALLAH 'TAN EŞİM BENİM DEĞERİMİ ÇOK BİLİYOR BU KADAR KUSUR KADI KIZINDA DA OLUR.BAHAR BİLDİĞİN GÜZEL BİR FIKRA YOKMU YA ANLATTA BİRAZ NEŞELENELİM NEDE OLSA BURADA SEN VE BENDEN BAŞKA KİMSE YOK.
BUDA BENDEN OLSUN
İki deli yolda gidiyorlarmış
1. deli susamış
demişki ; ben susadım su içmeye gıdıyom
2. deli demiş hazır gitmişken benım yerımede iç
tmm demiş gitmiş
biraz sonra gülerek gelmiş
2. deli sormuş neden gülüyorsun
1. deli
kendi yerime temiz senın yerıne pis su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?