- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
günaydın canımcımmm
ben iyim sen nasılsın ?
elhamdülillah iyiyim bende temizlik alış veriş derken kendimi unutuyorum.moralim biraz bozuk ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.Rabbim bizi görüyor kötü durumda olan bir tek biz değiliz ya herkes sadece kendi derdi var sanır halbuki kime dokunsan bin ah işitirsin.bunun haricinde hayat devam ediyor hayattan zevk almaya ve ne olursa olsun mutlu olmaya çalışıyorum.sen nasılsın eşinin nazları devam ediyormu inşallah en yakın zamanda bebişlerin olrda onun papucu dama atılır. o zamanda o senin peşinde hayatım şunu ye sütün olsun şunu iç kanın olsun desin
öyle valla canım hepimizin derdi bir değil. kime sorarsan sor herkeisn bir derdi var. ama elhamdüllilah allah dermansız dert versin herşey geçer..
bizimde evde balkoncular var cam balkon yaptırıyoruz bide cama panjur yaptırıyoruz soğuğu önlesin diye eskişehir soğuğu meşhurdur bide biizim balkon çok büyük hem kapatırsak kışında orda oturup keyif yaparız dedik.
canım bizmkinin nazı geçmezzzonu yemez bunu içmez zamnı yok filan filan....
şimdi üzerine düşüyorum da böyle naz yapıyor. sabah hapı içmeden giidyordu deidm hapın dedim içmedin içmiycem ya filan yaptı iyi içme deidm bende ısrar etmeden aaa diyor pes mi ediyon hemen nedn ısrar etmiyon diyoalışmış ısrar edip nazlanmaya ısrar etmemi bekliyor. baktı ben bi,şi demeyince paşa paşa içti.
benden fazla naz yapan olmazz görür o zamn naz nasıl oluyor
hayırlı olsun canım cam balkonun bizim yerimize de keyfini çıkar sıcak bir çay iç balkona ufo koy dışarıda kar yağsın sende otur karı yağmuru izle ne güzel.Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla yaşamayı nasip etsin inşallah.eşinde bırak naz yapsın sende ona taviz verme.bende eşime şu sigarayı bırak tedaviye başlayalım diyorum sanki sigara içenlerin çocuğu olmuyormu diyor.hem bendeki sorun genetikmiş o yüzden çocuğum olmuyor falan laflar sayıyor en sonunda kızdım şimdiye kadar ben sana yalvarıyordum hastaneye gitmen için artık sen bana yalvaracaksın sigarayıda bırakacaksın ama ben seninle doktora gelmiycem dedim .iyi tama bırakıcam dedi ama nerde
bebekim hadi gözün aydın tedaviye devam ediyorsunuz inan bende çok sevindim ameliyata çağırmamasına
ameliyat öncesi nekadar tedavi görürsek okadar iyi diye düşünüyorum...
inş gelecek ay spermleri görmeye başlarsınız dualarım sizinle bebekim öpüyorum kocaman
inşallah canım hayırlı zamnda ikinciye başlarsınız bak ne güzel dondurulmuş emriyolarınızda varmış inşallah bundan sonrası daha kolay olur bebeğin sana sıkı sıkı ttunur. bu günler geride kalır..
inşallah canım ilaçlarla tedavimiz olur biizmde. eşim çok panik yapıyor ya geçmezse ilaçla filan diye. bende hep moral veriyorum geçer geçer diye ama benimde çevremde böyle bir hastalık duymadığım için nasıl olur dye bilemiyorum. allah şifa versin inşallah.
tesede bulacağından emin demekki hoca canım 1 ay daha kullanın bakalım neler olacak inşallah hayırlı haberler vereceksin canım bize.
ilk önce sen mi vereceksin güzel haber bize yoksa
inşallahhh bol bol spermleriniz oluşur canım.
allah işini rast getirsin canım. yumoşlarının içinde bebişleirn olacak ne güzel darısı bizim başımıza inşallah.
dualrım seninle canım.stres yapma sakın olmaya çalış. rahat ol hayatım
günaydın bitanemm
güzel haftalar snada bebkim. inşallah bu hafta güzel haberler alırız.
günaydınn canım benim
allaha şükür bende iyim canım. sabah sabah balkoncular geldi cam balkon yaptırıyoruz bide panjur evde iş var yani .
şuan sana okuyoruz canım snaıırm.
söz canım senin yerinede keyif yapacam sende gelirsin beraber yaparız inşallahh
canım bizdede o sigara muhabbeti var. ben hep bırak diyordum eşimi m.tese yapan dr sigara içen bir insanın testislerini görüyorum demişti. o zamn bıraktı 15 gün içmedi sonra tekrar başladı. şimdide tiroid çıktı ya dr keisnlikle sigarayı bırakacaksın yoksa gözleirn iyice dışarı çıkar dedi. sigara içen ortamda bile bulunmayacaksın dedi. şimdide azaltarak bırakacak bakalım günde 3 e düşürdü. fazlasını içmiyor karar verdi bırakacakmış hatta dedim ben hep söylüyroum beni dinlemedin dr diyince hemen bıraktın diyorum.
eşinede öyle biri diyip korkutacak onu oda o zamn bırakır keisn canım
canım benim ne bileyim tesede çıkacağına emin gibi konuşuyo.çıksında artık varsın ameliyatla çıksın onada razıyız.
inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberler veririz birbirimize...
canım gözün aydın bence de ilaç tedavisinin biraz devam etmesi lazım en azından vücudu bu ilaçlara karşı tepki vermiş inşallah en yakın zamanda spermleride görürsünüz.
canım benim ne bileyim tesede çıkacağına emin gibi konuşuyo.çıksında artık varsın ameliyatla çıksın onada razıyız.
inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberler veririz birbirimize...
inşallah bir gün yolum düşerse gelirim çayını içmeye Allah sofrana Halil İbrahim bereketi versin inşallah.Kapın her daim açık olsun.Canım benim eşime de doktor bırakmasını söyledi ayağında damar tıkanıklığı var .Allah korusun doktor bacağını bile kaybede bilirsin dedi .sigarayı bırakmalısın .ama nerde oda bırakmıştı günde 3 tane içiyordu ona bitkisel ilaçta aldım ama aldı arkadaşlarına denemeleri için dağıttı.gitti boşuna75 tl.şimdi ise eskisinden daha çok içiyor neymiş efendim morali bozukmuş.benim geçen hafta yazmıştım kalbimde sorun çıkmıştı oda korkudan evde içmiyor ama anasına çıkıyor orda içiyor.bende kızdım kaynanama sen oğlunu düşünseydin ona sigara vermezdin dedim oda insan kolay kolay bırakamıyor dedi.bende yarın birgün oğluna birşey olursa sen bakarsın dedim suratı asıldı.geçen sene doktor bize bunları söyleyince ağlamaktan ölmüştüm ondan sigarayı saklıyordum bir bakıyorum kaynanam gizli gizli veriyor bende aldım sigaraları parçaladım sonrada saygısız oldum ne yapayım onların bu şekilde davranması beni sinir ediyor
eseslim canım kolay gelsiin ohhh yaparsın bi balkon sefası beyaaa çayınıda alırsın ohhh mis gibi
kızlar masaldan haber yokmu çok merak ettim onu artık topiğe girmiyor acaba annesi nasıl oldu bilgisi olan varmı?
bunlar özetin özeti bebekimmm bir bilsen biz daha neler yaşadık
eşimin 2 kere boynundan parça aldılar ( lenfler boynundaydı )...
ciltdeki damarlara çok yakın olduğu için ikisinde de yüz felci olma riski vardı
kemoterapi alırken damarları kaldırmadığı için göğsünden damar yolu açtılar ameliyatla...
damarın içine 25 cmlik metal tel soktular damarı genişletmek için
hemen derisinin altında metal aparat vardı damar yolunu oradan açıyorlardı...
tedavisi bittikten 1 sene sonra tekrar ameliyatla çıkardılar
daha neler neler bebekimmmm
anlat anlat bitmez allah kimseye yaşatmasın bizede birdaha göstermesin
böyle bi ciddi hastalığı eşim 2 defa yendi
inş azoyuda yenicez rabbim alnımıza yazdıysa olur...
herşey allahtan deyip mücadelemize devam ediyoruz...
canım sen ne iyi bi insansın.. Allah oğlunu sana bağışlasın..
bi çocuğun olmuş, sen burayı unutup keyfine bakabilirdin ama hala bizi düşünüp, bize dua ediyorsun..geçmişini unutmuyorsun..
duaların için Allah senden razı olsun..
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş. Allah'a emanet ol..
sağol canım allah razı olsun,rabbim en kısa zamanda sizlere de tattırsın inş.bu derdi ancak çeken bilir,onun için hep dua ediyorum burdaki arkadaşlara.kendinize iyi bakın ,allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?