Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

allah iyiliğini versin bebekim ne yaptın sen böyle kendine
kız kocişinin sana ihtiyacı var bukadar yorma kendini
aman dikkat et kendine tekrar hasta olma bayram öncesi

baharcığım siz baya ciddi ciddi kanseri yenmişsiniz maşallah Allah tekrarını görtermesin çok geçmiş olsun kanser tedavisine başlamadan önce sperm dondurma işlemi yapıyorlarmış tabi bunu doktorların size söylemesi gerekliydi...egede tedavi oldunuz ha bizde bir yıl egeye gitgel yorulduk şükür sperm var donduruldu emriyoda var dondurulmuş işte uygun zamanı ve mekanı arıyoruz tabiki hepimiz için hayırlısı tatlım hayat devam ediyor şükürler olsun

canım benim işin en kötü tarafı o zaten bizi sperm dondurma işlemi hakkında bilgilendirmediler
eşimin ilk hastalığı çok ağır değildi 1 sene kemoterapi gördü yatarak değil ama 15 günde bir...
tedavisi bittikten 2 yıl sonra bile sperm testi yaptırdığımızda sperm sayısı 85,6 milyondu...
spermiogramdan 3 ay sonra eşim hastalığı için ege üniversitesine yattı...
2 ay kemoterapi aldı bu süre içinde eşimin diğer bi dr u sperm dondurma işlemi yaptınız mı diye sormuş...
eşimde tedaviye başlamadan bu konuda uyarılmadığını söylemiş...
dr da dinlenmek için eve izin verildiğinde başvurun bu işleme demiş...
tabi eşim bu durumu öğrenince perişan oldu bende öğretmen olduğum için hafta içi balıkesirde hafta sonu izmirde yanında oluyorum...
eşim anlattı bana gözleri dolu dolu
bende herşey allahtan sen hiç üzme kendini dedim hastalığını yenmeye çalış dedim moral verdim
2 ay kemoterapi aldı daha sonra kök hücre nakli için kök hücreleri toplandı ve dinlenmesi için eve gönderildi...
2 ay izni vardı biz bu süre içinde ege üniversitesi tüp bebek merkezine başvurduk ama sperm çıkmadı
2 ay sonra tekrar hastaneye yattı 1 kür kemoterapi aldı kök hücre nakli oldu radyoterapi gördü ve 6 ay geçti...
tüm tedaviler bitince tekrar gittik ama yine sperm çıkmadı...
oradaki drlar tedavinin çok ağır olduğunu ve 1 sene de vücudun kendini anca toparlayacağını 1 sene sonra gitmemizi söylediler...
bizde umutla döndük geçtiğimiz martta 1 sene doldu tekrar gittk yine koca bi 0
ondan sonra korkmaya başladık işte...
tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik ben bu siteyi buldum ve buradan izmirdeki merkezleri araştırıyordum...
ağustos gibi bu topiği farkettim ve bizim için yeni bi kapı açıldı...
buradan arkadaşlardan çok şey öğrendik ve önce eşimin tedavi olmasına karar verdik...
baya uzun oldu kusura bakma ama başımızdan geçenler bunlar...
tüm bu durumumuzdan eşimin dru sorumlu...
çünkü eşimi en başında uyarsaydı biz spermleri dondururduk ve bukadar acıyı çekmemiş olurduk
her işte bi hayır vardır diyerek umudumuzu kaybetmiyoruz ve mücadelemize devam ediyoruz...
inş emeklerimizin karşılığını alırız
siz çok daha iyi durumdasınız rabbim sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
tatlım çok geçmiş olsun..
benim annemdede zehirli guatr var.
ilaçlarla tedavi oluyo.
şuanda durumu gayet iyi.
bakarsın tedavi olunca sperm çıkışıda olur.
Rabbim büyük..
Allah bi an önce şifa versin...

çok ama çoook geçmiş olsun...
inşAllah önemli bişeyi yoktur...
Rabbim şifa versin.
dualarımız seninle...

kıyamam canım benm ne kadar şey atlatmışsınız siz.. Allahım emeklerinizin karşılığını versin hayırlısıyla

kıyamam canım benm ne kadar şey atlatmışsınız siz.. Allahım emeklerinizin karşılığını versin hayırlısıyla

ahyy ben farketmedim kızlar o kadar cvp göndereceğini.. kusura bakmayın dondu bişi oldu pc.ye :44:

baharcığım çok büyük geçmiş olsun,tamamen doktorların ihmali ahhhhhhhhhhhh işte böyle brileri birilerinin ihmalinin cezasını cekiyor ne kadar kızdım hayırlısı diyeyim tatlım inş.tekrar yeniden sperm çıkışı olur normal yoldan düzene girer inş.uzun doldu demişsin ne demek tatlım biz burda dertleşiyoruz tabiki yazacaksın moral verebiliyorsak destek olabiliyorsak ne mutlu inş.herşey düzelir eşin dahada iyi olur kocaman bir aile olursunuz inş.A.e.ol tatlım

baharcığım herşeyde bi hayır vardır cnm hayırlısı olsun inşlh allah bidaha o kötü günleri yaşatmasın size cnm...

bunlar özetin özeti bebekimmm bir bilsen biz daha neler yaşadık
eşimin 2 kere boynundan parça aldılar ( lenfler boynundaydı )...
ciltdeki damarlara çok yakın olduğu için ikisinde de yüz felci olma riski vardı
kemoterapi alırken damarları kaldırmadığı için göğsünden damar yolu açtılar ameliyatla...
damarın içine 25 cmlik metal tel soktular damarı genişletmek için
hemen derisinin altında metal aparat vardı damar yolunu oradan açıyorlardı...
tedavisi bittikten 1 sene sonra tekrar ameliyatla çıkardılar
daha neler neler bebekimmmm
anlat anlat bitmez allah kimseye yaşatmasın bizede birdaha göstermesin
böyle bi ciddi hastalığı eşim 2 defa yendi
inş azoyuda yenicez rabbim alnımıza yazdıysa olur...
herşey allahtan deyip mücadelemize devam ediyoruz...

Son düzenleme:

çok saol canım benim... kızılmayacak gibi değil ki...
dr u alanında çok iyi bi prof üstelik hemotoloji bölüm başkanı...
allah razı olsun tedavisi sırasında çok memnun kaldık allah var yukarıda...
kendisi haftada 1 gün geliyordu kontrole...
doç dr her gün gelirdi...
uzman drlar sabah öğle akşam gelirlerdi...
asistan drlar saat başı gelir kontrol ederlerdi...
o yönden çok memnun kaldık yalan değil...
ama en başta sperm dondurma konusunda en ufak bi bilgilendirme yapılmadı...
eğer yapılmış olsaydı belki şimdi bebişimizle oynuyor olurduk
demekki bu acıları çekmek zorundaymışız böyle deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum
kaan hoca normal yoldan çıkış olacağına inanıyor...
olmazsa bile tesede bulacağını düşünüyor inş dediği gibi olur...
rabbim bu zorluktanda yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin inş...

iyiyim bitanem saol benim dizi vardı onu izledim. geçmişi okuyordum..
aldın mı güzel ciciler kendine bakiim :) anlatsana neler aldın?

yok tatlım ya nerde yine bişey beğenemedim
kocişe aldık güzel ciciler yazık aşkım dolandı durdu banada bişeyler beğendirmek için
hafta içi tekrar gidicez bakalım ozaman bulabilecek miyim
sen hangi diziyi izliyordun

umutsuz ev kadınları canım kanald de çıkıyor..
cnbce de de orjinali var sanırım amerikan yapımı o.. onu da izliyorum rast geldikçe..
ben hiç dizi izlemem ama onu bide rstladıkça bizim yengeyi izliyorum..

kıyamam bulamadın mı istediğin gibi olsun daha bayrama birhafta var bulursun inş.
bende öyleyim hemen beğenemiyorum.. hele burda doğru dürüst bişey bulamıyorum genelde esk e gidince alırım kıyafet falan..

Son düzenleme:
canım geçmişi okuyordum hipertroit mi var sende? çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. ilaç falan kullanıyo musun? bende çok çabuk yorulurum acaba bende de olabilir mi ki???!!

hatırladım canım daha öncede söylemiştin bu diziyi çok sevdiğini...
aslında çok şey var ama ben istediğim gibi bişey bulamadım...
hafta içi tekrar gidicez ozaman bulurum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…