Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
beyazmelek canım ben çıkıyorum sana iyi geceler allah rahatlık versin

canım yaa kıyamam sana ben yaaa (( ne zor gnler atlatmışssınız.. Rabbim birdaha böyle acılar yaşatmasın inş.
Rabbim hiçkmselere dermansız dert vermesin.. çok şükür Rabbim eşini sana bağışlamış.. çok çok çok geçmiş olsun canım.. iki cihanda da hep mutlu sağlıklı ve beraber olun inş. en kısa zamanda Rabbim meleğinizi de göndersin inş.

allah razı olsun canım benim
bir bilsen bu duaların bana nasıl iyi geliyor...
rabbim hepimize mucizelerimizi gönderir inş

allah razı olsun canım benim
bir bilsen bu duaların bana nasıl iyi geliyor...
rabbim hepimize mucizelerimizi gönderir inş

inş. canım ben inanıyorum inş. hepimiz bigün burdan birbirimize güzel haberler vereceğiz.. yeter ki biz ve eşlerimiz sağlıklı olalım..dualarım hepimiz için canım..
inş. umut edicez elimizden geleni yapıcaz.. Rabbim bizim de yüzümüze gülecektir inş.

inan hepiniz için duacıyım,rabbim en kısa zamanda nasip eder inş.düşenin halinden ancak düşen anlıyor malesef.sonucunu sabırsızlıkla bekliyicem.inş hayırlı haberlerle dönersin bize..

canım sen ne iyi bi insansın.. Allah oğlunu sana bağışlasın..
bi çocuğun olmuş, sen burayı unutup keyfine bakabilirdin ama hala bizi düşünüp, bize dua ediyorsun..geçmişini unutmuyorsun..
duaların için Allah senden razı olsun..
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inş. Allah'a emanet ol..

kıızlarrr kaan hocadan cevap geldi aynen kopyalıyorum.
Menide sperm çıkmayabilir, endişe etmeyin. Zaten normalde de beklediğimiz, TESE ile bulmak. Siz bu ay da ilaçlarınıza devam edin. Testojeli sabahları 1 tane sürelim. Önümüzdeki ay sperm ve hormonları tekrarlatırsınız.
ameliyata çağırmadığına sevindim doğrusu.bu ay tekrar ilaçlara devam.
canlarım hepinize ALLAH rahatlık versiin iyi gecelerrr

günaydın arkadaşlar bugün cok zor birgün cünkü yumarta toplama günü kaçtane olcak kaçı dolenecek kaçtı yerleşecek meraktan kafayı yemek üzerim emin olun ki bugecehiç uyumadım herkesten dua bekliyorum yasın okumayı bilenler allah için bize birtane okusunlar gelirsem size haber verecem kib

canım allah dualarını kabul etsın
kızzzzzzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaarrrrrr ben geldımmmmmmmmm
sukur kavusturana gecmısı okuyamadım ama hasta olan arkadaslarıma gecıs olsun dıyorum

günaydın canlar
yeni bir hafta daha başlıyor hepinize güzel bi hafta diliyorum ve kocaman

bebekim hadi gözün aydın tedaviye devam ediyorsunuz inan bende çok sevindim ameliyata çağırmamasına
ameliyat öncesi nekadar tedavi görürsek okadar iyi diye düşünüyorum...
inş gelecek ay spermleri görmeye başlarsınız dualarım sizinle bebekim öpüyorum kocaman

canım allah kolaylık versin inş herşey yolunda gider...
rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürür inş...
hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

kızzzzzzzzzzzzllllllllllllaaaaaaaarrrrrr ben geldımmmmmmmmm
sukur kavusturana gecmısı okuyamadım ama hasta olan arkadaslarıma gecıs olsun dıyorum

hoşgeldin bitanem nihayet kavuştuk
nasılsın anlat bakalım nasıl geçti 1 haftan

ayyyyy cok mutluyum sıze kavustum
1 hafta ıs guc calıs cabala oyle gectı koy oldugu ıcın ıs bıter mı
e ne yapalım calıstık aman allah saglık versın yapalım gecmısı okumaya calısıyorum neler var degısıklık var mı
sen nasılsın

bı kac arkadas katılmıs allah onlarada bızede hayırlı evlatlar verır inşllh

Son düzenleme:
günaydın kızlar iyi haftalar
herkes iyidir umarım ben de iyiyim Allaha şükür
dualar ne alemde kızlar kimde sıra ,kime okuyoruz

Allah yardımcınız olsun canım inş. güzel sonuçlarla dönersin bize güzel haberler veririsn. dualarımız seninle canım ..

rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gider beklentilerinize büyük mutlulukla kavuşursunuzda bizde seviniriz canım emekleriniz yer bulur inşlh..

inşallah canım hayırlı zamnda ikinciye başlarsınız bak ne güzel dondurulmuş emriyolarınızda varmış inşallah bundan sonrası daha kolay olur bebeğin sana sıkı sıkı ttunur. bu günler geride kalır..

inşallah canım ilaçlarla tedavimiz olur biizmde. eşim çok panik yapıyor ya geçmezse ilaçla filan diye. bende hep moral veriyorum geçer geçer diye ama benimde çevremde böyle bir hastalık duymadığım için nasıl olur dye bilemiyorum. allah şifa versin inşallah.

tesede bulacağından emin demekki hoca canım 1 ay daha kullanın bakalım neler olacak inşallah hayırlı haberler vereceksin canım bize.
ilk önce sen mi vereceksin güzel haber bize yoksa
inşallahhh bol bol spermleriniz oluşur canım.

allah işini rast getirsin canım. yumoşlarının içinde bebişleirn olacak ne güzel darısı bizim başımıza inşallah.
dualrım seninle canım.stres yapma sakın olmaya çalış. rahat ol hayatım

günaydın canlar
yeni bir hafta daha başlıyor hepinize güzel bi hafta diliyorum ve kocaman

günaydın bitanemm
güzel haftalar snada bebkim. inşallah bu hafta güzel haberler alırız.

günaydın kızlar iyi haftalar
herkes iyidir umarım ben de iyiyim Allaha şükür
dualar ne alemde kızlar kimde sıra ,kime okuyoruz

günaydınn canım benim
allaha şükür bende iyim canım. sabah sabah balkoncular geldi cam balkon yaptırıyoruz bide panjur evde iş var yani .
şuan sana okuyoruz canım snaıırm.

selam canlarım nasılsınız.selmacan canım tedavin hayırlı olsun dualarımızdasın hayırlı haberlerle dönersin inşallah.bu bayram çifte bayram yaşarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…