Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım inş tedaviniz başarıyla devam eder de uygun spermler bulunur inş. Allah yardımcımız olsun..hepimizi kavuştursun hayırlı bebişlerine inş.
Allah yar ve yardımcın olsun canım.ben senin için okurum Yasin canım merak etme.
bı kac arkadas katılmıs allah onlarada bızede hayırlı evlatlar verır inşllh
sağolasın canım Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler verir inş.
yapmammı beyaa senide beklerim
beraber keyif yapalım bebekim
canım cam balkon harika benim de çok hoşuma gidiyo onlar.. güle güle hayırlı günlerde kullan canım.. kimbilir belki bebişinle yaparsın balkon keyfi inş.

canım ben 1 Meryem suresi okuyabilirim.. zaman arkadaşımız da 1 Meryem suresi okuyacakmış..

canım geçmiş olsun..

1 meryem suresi okuyabilim ama kaç günde okuncak yarın okuyabilirim anca birde listenin sonuna benide katın bacılar listeden kim sorum lu bilmediğim için listeye ellemiyorum saygısızlık olmasın diye
hoşgeldin arkadaşım sen aramıza yeni mi katıldın yoksa zaten bizden miydin yani eşin azolu mu?
ne yapalım canım benim acıdan kıvranıyorum
canım inş. geçer ağrın..Allah şifa versin..
merhaba beyazmelek nasılsın tatlımmmm..
neler yapıyorsun?
geçmişi okuyorum ben.
seni gördüm bi slm vereyim dedim
canım ben pc başında değildim geçmişi okurken kalktım tekrar geldim görmedim yazını..iyiyim canım hamdolsun çok şükür Rabbime..
evde olduğum için bilirsin işte.. ev işleri eşimle ilgilenme ve burası.. zaman böyle geçiyor..
sen nasılsın canım?
inş. beklediğiniz sonuçları alırsınız ve hayırlısıyla kavuşursun hayırlı bebişlerine canım.. bak Allah söyletti galiba seninkiler ikiz olacak heralde...

allah razı olsun canım benim
o dra söylenecek bişey yok artık ben onu allaha havale ettim rabbim görüyor biliyor ne olduğunu
eşimin 3 ayda bir kontrolleri var ve onu görmeye devam ediyor eşim

canım benim...
inşAllah normal yolla çıkacak yada tesede bulunacak..
buna yürekten inanıyorum...
gerçek.....

amin canım benim inş

geçmiş olsun tatlımmm...

saol tatlım inş bikaç güne kadar hafifler

canım ben 1 Meryem suresi okuyabilirim.. zaman arkadaşımız da 1 Meryem suresi okuyacakmış..

canım geçmiş olsun..

canım inş. geçer ağrın..Allah şifa versin..

tamam canım eklerim şimdi...
zamanın okuyacağı 1 meryem suresini ekledim zaten tatlım...
saol canım benim bende biran önce geçmesini bekliyorum

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
SEVAL------------------------------------------5 yasin 2 meryem
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------1 meryem
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

günaydın kızlar ne çok uyuyorsunuz hadi ama uyanın ben burada yalnız kaldım.kahvaltı hazır isteğen gelsin

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum bu siteye , benimde eşimim de azospermi var 7 ay önce öğrendik. öğrenmek istediğim şey genetik testi ne şekilde ve nerde yaptırdığınız?

eseslim hikayen çok güzelmiş emeğine sağlık.bende bir hikaye paylaşayım .adamın biri içki içer eve sarhoş gelir karısını çoluk çocuğunu eşek sudan gelene kadar dövermiş.kadının gözü her zaman mor dudağı ise patlakmış.komşuları ayrıl şu adamdan sana kocamı yok her gün ağzını burnunu kırıyor derlermiş.kadın olmaz Allah onu başımdan eksik etmesin der dua edermiş.komşuları da kadının dayak yiye yiye kafayı yediğini düşünmüşler.kadının kocası yataklara düşmüş karısı yine ona gözü gibi bakmaya başlamış.sen beni dövüyordun şimdi ben seni aç susuz bırakayım dememiş.bir gün adam hakkın rahmetine kavuşmuş.komşuları kadını günden güne daha solgun bitkin bir halde görünce ölenle ölünmüyor.hem bence sen kurtuldun dayak yemekten rahata kavuştun demişler.kadında ben o zaman cennetteydim şimdi ateşlerde yanıyorum demiş.komşuları bu sefer kadının gerçekten delirdiğini düşünmüşler.köyün hocasını çağırmış kadınla konuşmaya gitmişler kadın hocaya dediklerim deli sözü değildir. hocam beni en iyi sen anlarsın demiş.benim eşim beni döverdi ben ise her gece rüyamda peygamberimiz hz.Muhammed (sav)in yanına giderdim onun o mübarek yüzünü görür.ona hizmet ederdim.ama eşim öldüğünden beri benim bu gezintim sona erdi.eşime olan sabrımın mükafatını yaşıyordum.her gün cennete gidiyordum.ama şimdi rahatım ,o yüzden cenneti alaya gidemiyorum keşke eşim yaşasaydı beni dövseydi benim makamım daha yüce olurdu demiş.yani bu dünyada ne kadar sıkıntı yaşarsan öteki alemde o kadar sefa süreriz Allah'ın izniyle.rabbim bizim yaşadıklarımızı da günahlarımıza kefaret saysın inşallah

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum bu siteye , benimde eşimim de azospermi var 7 ay önce öğrendik. öğrenmek istediğim şey genetik testi ne şekilde ve nerde yaptırdığınız?

hoşgeldin canım en yakın zamanda evladına kavuşman dileyiğle.genetik testi istersen özelde istersen de devlet hastanesinde yaptırabiliyorsun.ama önce bir androloji yada üroloji doktorundan randevu alıyorsun doktor senden genetik tahlil istiyor .daha sonra hastane bünyesinde yaptırabiliyorsun.sonucu 20 gün ile30 gün arasında çıkıyor.benim anlamadığım neden ilk genetik testi sorduğun.kaç kere sperm testi yaptırdınız.hormon testlerinin sonucu ne çıktı bunlarda önemli

çook güzelmiş kız ayy ben bugün bir rüya görtüm çokk güzeldi oglan çocugu almışım bir sewveyorum kimselere vermiyorum benim diyorum çok kötü oldum

teşekkür ederim , ben sitenizi6 aydır üye olmadan takip ediyorum ,biz de kaan hocanın hastasıyız kaan hoca bizden böyle bir test istemedi ben de sorunun genetik kaynaklı mı değil mi olduğunu merak ediyorum ,eşimin fsh yüksek testesteronu düşük

çook güzelmiş kız ayy ben bugün bir rüya görtüm çokk güzeldi oglan çocugu almışım bir sewveyorum kimselere vermiyorum benim diyorum çok kötü oldum

hayırdır inşallah rüyan gerçekleşsin inşallah.Rabbim bizlere bebeğimizi rüyamızda değil gerçekte göstersin inşallah rüyası bile güzel kim bilir gerçeği bizi nasıl mutlu eder

teşekkür ederim , ben sitenizi6 aydır üye olmadan takip ediyorum ,biz de kaan hocanın hastasıyız kaan hoca bizden böyle bir test istemedi ben de sorunun genetik kaynaklı mı değil mi olduğunu merak ediyorum ,eşimin fsh yüksek testesteronu düşük genel de bu tabloda sanırım genetik bozukluk olabiliyormuş

kaan hoca sizin azo sebebinize ne dedi.nasıl bir tedavi görüyorsunuz.benim eşiminde fsh yüksek 39 testesteron 2.20 eşimde genetik problem yani 47xxy sendromu çıktı

kaan hoca sebeble ilgili bişey demedi genetik tesste istmedi bizimde testesteronumuz1.5 fsh 32 idi nebido ampulu yaptırdıktan sonra testesteron değişmedi ama fsh 24 e indi size kaan hocamı genetik test yaptırdı bu

evt canım bayrama az kaldı o zamn bol bol dinlenirsin.
valla beni tanımışsın dayanamam ben bitirmek için yorarım kendimi

canım bizim daha var biliyormusun test yaptırmamıza geçen 15 günde yaptırdık ya şimdi bunları kullanmaya başlayalıda yeni oldu 1 ayı tamamlamamız gerekiyor 20 günden fazla var sanırım yani. düzelsinde inşallah kullanalım....

günaydın kızlar ne çok uyuyorsunuz hadi ama uyanın ben burada yalnız kaldım.kahvaltı hazır isteğen gelsin

günaydın canımcımmm
kahvaltıyı kaçırıdm mı

çok güzelmiş hikaye canım.
aminn canım yaşadıklarımızın karşılığını inşallah alırız.

geçmiş olsun allah şifa versin eşinize canım.
hoca istemediyse vardır bir bildiği genetik bişeyden şüphelenmedi demekki eşinin ailesinde böyle proble karşılaşan varmı peki ? fsh düşürmek için ilaç kullanıyormusunuz ?

kaan hoca sizin azo sebebinize ne dedi.nasıl bir tedavi görüyorsunuz.benim eşiminde fsh yüksek 39 testesteron 2.20 eşimde genetik problem yani 47xxy sendromu çıktı

47 xxy sendromunda erkekte belli başlı özellikler oluyormuş , kıl sakal azlığı ,kadın tipi kalça küçük testis gb ,siz de de var mı bu özellikler

canım cam balkon harika benim de çok hoşuma gidiyo onlar.. güle güle hayırlı günlerde kullan canım.. kimbilir belki bebişinle yaparsın balkon keyfi inş.

inşallahhh inşallahhh canım benim allah o günleri göstersin inşallahh. çokta güzel oldu tam oyun yeri oldu güneşte vuruyor sıcacık olmuş. çocuğu koycan oraya akşama kadar oynar artık

hayır olsun rüyan canım inşallah. allah gerçektede oğlunu sevmeyi nasip etsin inşallahhh

kaan hoca sebeble ilgili bişey demedi genetik tesste istmedi bizimde testesteronumuz1.5 fsh 32 idi nebido ampulu yaptırdıktan sonra testesteron değişmedi ama fsh 24 e indi size kaan hocamı genetik test yaptırdı bu

yok canım bizim azo sebebimiz ergenlikte geçirilmiş kabakulaktı doktorumuzun teşhisi buydu sonra emre bakırcıoğlu ile konuştuk oda kabakulak orşitinin çok ağır olduğunu ve kişinin hastanelik olduğunu söyledi eşimde böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi.daha sonra bütün testlerinizi yaptırın gelin dedi bizde araştırma hastanesine gittik.sonuçta genetik problem olduğunu öğrendik.bizide kaan hoca ankara ya çağırdı fakat eşim izin alamadığı için gidemedik.şimdilik beklemedeğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…