Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhabaumutların yeniden yeşerdiği birgün daha.Rabbim o kadar büyük ki,şükürler olsun hayalimm 77 de hamileymiş.Rabbim en kısa zamanda sizlere de tattırsın inş.dua ile..

herkese merhabaumutların yeniden yeşerdiği birgün daha.Rabbim o kadar büyük ki,şükürler olsun hayalimm 77 de hamileymiş.Rabbim en kısa zamanda sizlere de tattırsın inş.dua ile..

amin canım inşallah sen nerden biliyorsun.test yaptırcaktı başı döndüğü için ama bize öyle birşey yazmadı gerçekmi söylüyorsun o zaman haydi halaya

merhaba canımcım ne zman yazmış ben atladım mı yoksa gerçekten hamilemi ????

herkese merhabaumutların yeniden yeşerdiği birgün daha.rabbim o kadar büyük ki,şükürler olsun hayalimm 77 de hamileymiş.rabbim en kısa zamanda sizlere de tattırsın inş.dua ile..

merhaba canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alır darısı bizlerin başına artık...

yaaaaaaaaaaaa
gerçektenmiiiiiiiiiiiiii
buna inanamıyorum....
Rabbimm sen ne büyüksünnnnn....

kızlar hayalim gerçekten hamile miiii.???????????
kendi öyle bişey yazmamış....
çok heyecanlandım bak.........
ellerim titriyo..
ders çalışmayı falan bıraktım...:26:

sağolasın güzel dileklerin için cervan kardeşim birbirimize gelişmeleri paylaşırız burada.geçen ay sevindirici bir gelişme oldu çift taraflı inmemiş testisi olan 2 defa geç ameliyat olmuş olan eşimin arkadaşı microtese sonucunda 11 sperm bulundu sadece 1 tanesi yumurta ile döllenebildi sadece 1 embriyo transferi sonucunda eşi hamile kaldı.umudumuz artıyor bu gelişmelerden dolayı.inş hepimizde bulunur da kurtuluruz.20 aralıkta adetimle beraber tüp bebek sürecimiz ve eşimin ilk microtese ameliyatı başlayacak inş.hayırlı haberlerle buluşmak dileğiyle...

rabbim verecek oldumu veriyor işte inşallah bizimde vaktimiz ve zamanı geldiğinde rabbim vereceğine inanıyorum arkadaşım inşallah herşey yolunda gider ümitlerin gerçekleşir..

sende sağol canım benim.tabii paylaşırız gelişmeleri.ne güzel canım ya biri daha kurtulmuş bu derrtten ALLAH bebeklerini kendilerine bağışlasın darısı bizlerin başına inşallah.hayırlı haberlerini bekleyeceğiz canım inşallah sağlıklı vede hayırlı bir evlat nasip eder rabbim...

Allah yardımcınız olsun tatlım...
siizde kaan hocanın hastasımısınız?
beni hazırlamayacağın söyledi ilk tese de.sizde neden böyle bişey yapılıyor??:44:

ne güzle biridaha kurtulmuş bu dertten inşallah bizde en yakın zamnda kurtuluruz darısı başımıza...
mucizeler bizi dahada umutlandırıyor
umudumuz hiç bitmeyecek....
siznde tedaviniz şimdiden hayırlı olsun canım inşallah bu sürecinizde spermleriniz bol bol çıkar ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur

eseslim canım hayalimimn eşinin sorunu neydi.
onlar yeni evlendiler sanırım okuduğum kadarıyla.
eşi azo mu onunda?
sebebi ne acaba??

Allah yardımcınız olsun tatlım...
siizde kaan hocanın hastasımısınız?
beni hazırlamayacağın söyledi ilk tese de.sizde neden böyle bişey yapılıyor??:44:

hayır canım emre beyin hastasıyız 19 aydır tedavideyiz beni de hazırlayacaklar benim de doktorum ulun uluğ bey 20 aralık gibi adetimle beraber yumurta çatlatma iğnelerine başlayıp 10.cu gün gibi de eşim microtese için ameliyata alacaklar.sperm bulunursa benden de aynı gün yumurta toplayıp dölleme yapacaklar v.s....

eseslim canım hayalimimn eşinin sorunu neydi.
onlar yeni evlendiler sanırım okuduğum kadarıyla.
eşi azo mu onunda?
sebebi ne acaba??

eevt canım onlar yeni evliler daha eylül ayında evlendiler. eşi azospermdi onunda ameliyat filan oldumu hatırlamıyorum ama evlenmeden önce biliyorlardı araştrıyordu hatta hocaya filan gideceklerdi. son günlerde midem bulanıyor demişti 2 gün önce sonucu biliyorum ama yinede test yaptırmak istiyroum diyordu yaptırmı bilmiyorum buraya bişey yazmadı. bende merak çok ediyorum

Allah yardımcınız olsun tatım..
inşAllah bizede umut olursun..

bende geçmişi okurken görmüştüm midem bulanıyo üsüttüm galiba falan yazmıştı
test yapcam akşam demişti..
inşAllah hamiledir bizde göbek atarız..
eşime desem şimdi böyle böyle omuş diye bizim bebişimiz olcak gibi sevinir...

neyse haırlısı bakalım..

hayırlısı canım bizde inşallah görecez o günleri
sevinmezlermi onlarda çok seviniyorlar böyle haberleri duyunca b,zimde umudumuz var diye daha hırslanıyorlar.

hayırlısı canım bizde inşallah görecez o günleri
sevinmezlermi onlarda çok seviniyorlar böyle haberleri duyunca b,zimde umudumuz var diye daha hırslanıyorlar.

inşAllah göreceğiz demi ya???
şimdi bayramda millete laf anlat...
yok hala neden yapmadınız?
neyi bekliyonuz?
evlendiniz evleneli olsaydı 2,5-3 yaşında kocaman olurdu...
daha neler neler....
offff.
bak içim sıkıldı şimdi...
sanki onlara neyse..özellikle bi de yoksa olmuyormu?dr a gittinizmi diye soruyorlar ya milletin içinde..
sanki ben sana dicem sorunumuz var bizim olmuyo dye..

inşallah be canım allah büyüktür bizede gösterir o mucizelerini.
biz geçen bayram yırtmıştık bu sorulardan bu bayram napıcaz bakalım :26:
millete laf anlatamayız canım söylesen olmuyor diye bu sefrde her gördüklerinde dr gidiyormusunuz diye sorular başlar didikler dururlar.
en iyisi nasip diyip geçmek.
boşver canım şimideden bozma moralini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…