geçmiş olsun allah şifa versin eşinize canım.
hoca istemediyse vardır bir bildiği genetik bişeyden şüphelenmedi demekki eşinin ailesinde böyle proble karşılaşan varmı peki ? fsh düşürmek için ilaç kullanıyormusunuz ?
47 xxy sendromunda erkekte belli başlı özellikler oluyormuş , kıl sakal azlığı ,kadın tipi kalça küçük testis gb ,siz de de var mı bu özellikler
47 xxy sendromunda erkekte belli başlı özellikler oluyormuş , kıl sakal azlığı ,kadın tipi kalça küçük testis gb ,siz de de var mı bu özellikler
GEÇMİŞ GİTMİŞ OLSUN İNŞaLLAHHHHHHHHHHallah razı olsun canım benim
o dra söylenecek bişey yok artık ben onu allaha havale ettim rabbim görüyor biliyor ne olduğunu
eşimin 3 ayda bir kontrolleri var ve onu görmeye devam ediyor eşim
amin canım benim inş
saol tatlım inş bikaç güne kadar hafifler
ben gelmek istiyorum ya..günaydın kızlar ne çok uyuyorsunuz hadi ama uyanın ben burada yalnız kaldım.kahvaltı hazır isteğen gelsin
genetik testi biz tıpta verdik ama sadece y delesyonunu,x kromozomları için bir ay sonra gün verdiler bizde gidemedik..arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum bu siteye , benimde eşimim de azospermi var 7 ay önce öğrendik. öğrenmek istediğim şey genetik testi ne şekilde ve nerde yaptırdığınız?
maaşallah ya..eseslim hikayen çok güzelmiş emeğine sağlık.bende bir hikaye paylaşayım .adamın biri içki içer eve sarhoş gelir karısını çoluk çocuğunu eşek sudan gelene kadar dövermiş.kadının gözü her zaman mor dudağı ise patlakmış.komşuları ayrıl şu adamdan sana kocamı yok her gün ağzını burnunu kırıyor derlermiş.kadın olmaz Allah onu başımdan eksik etmesin der dua edermiş.komşuları da kadının dayak yiye yiye kafayı yediğini düşünmüşler.kadının kocası yataklara düşmüş karısı yine ona gözü gibi bakmaya başlamış.sen beni dövüyordun şimdi ben seni aç susuz bırakayım dememiş.bir gün adam hakkın rahmetine kavuşmuş.komşuları kadını günden güne daha solgun bitkin bir halde görünce ölenle ölünmüyor.hem bence sen kurtuldun dayak yemekten rahata kavuştun demişler.kadında ben o zaman cennetteydim şimdi ateşlerde yanıyorum demiş.komşuları bu sefer kadının gerçekten delirdiğini düşünmüşler.köyün hocasını çağırmış kadınla konuşmaya gitmişler kadın hocaya dediklerim deli sözü değildir. hocam beni en iyi sen anlarsın demiş.benim eşim beni döverdi ben ise her gece rüyamda peygamberimiz hz.Muhammed (sav)in yanına giderdim onun o mübarek yüzünü görür.ona hizmet ederdim.ama eşim öldüğünden beri benim bu gezintim sona erdi.eşime olan sabrımın mükafatını yaşıyordum.her gün cennete gidiyordum.ama şimdi rahatım ,o yüzden cenneti alaya gidemiyorum keşke eşim yaşasaydı beni dövseydi benim makamım daha yüce olurdu demiş.yani bu dünyada ne kadar sıkıntı yaşarsan öteki alemde o kadar sefa süreriz Allah'ın izniyle.rabbim bizim yaşadıklarımızı da günahlarımıza kefaret saysın inşallah
çook güzelmiş kız ayy ben bugün bir rüya görtüm çokk güzeldi oglan çocugu almışım bir sewveyorum kimselere vermiyorum benim diyorum çok kötü oldum
ya şimdi şunu söyleyeyim eşimin arkadaşı var hiç kılı yoktur sakalı çıkmaz kösedir ama iki tane evladı vardır.benim eşimim bir testisi bazen fındık kadar bazende bıldırcın yumurtası kadar oluyor neden boyutu değişiyor bilemiyorum.diğer testiste ise geçirmiş olduğu fıtık ameliyatı sonucu hidrosel oluştu tavuk yumurtası kadar büyüdü .bu topikte bir arkadaşımız vardı eşinin durumu benim eşiminkiyle aynıydı küçük olan testiste 6 tane sperm bulunmuştu birinci tüpte 2 haftalıkken düşük yaptı şimdiki tedavisin ise sonucunu bilemiyorum henüz 5 aydır cevap yazmadı inşallah o hamiledir de bizlere de umut olur.senin eşinin testisleri ufakmı Kaan hoca genetik testi yaptırmak istemediyse vardır bir bildiği ona işini biz öğretecek değiliz ya ama keşke hatırlatsaydınız belki unutmuştur.yada extradan yaptırmak istiyoruz deseydiniz.
teşekkür ederim , ben sitenizi6 aydır üye olmadan takip ediyorum ,biz de kaan hocanın hastasıyız kaan hoca bizden böyle bir test istemedi ben de sorunun genetik kaynaklı mı değil mi olduğunu merak ediyorum ,eşimin fsh yüksek testesteronu düşük
benim eşimin ultrason raporunda testis boyutları normal diyor ,kaan hocaya muayene olurken hiç aklıma gelmedi ki hoca ya öyle konsatre olmuştum ki , sonradan geliyoo insanın aklı başına i
bizde geçen mayıs ayında öğrendik ilk testi özel hastanede yaptırmıştık, sonuç sıfır çıkınca daha sonra bulunduğumuz şehirde ki üniversite hastanesine başvurduk, burda da sonuç sıfırdı hormanlarıda fsh yüksek testesteron düşüktü, bizi muayene eden hoca testojel yazdı 1 ay kullandık , sonuç değişmedi, daha sonra nebido ampul yaptırdı, bundan 1 ay sonra da kaan hocaya muayene olduk, oda nebido ampulun doğru bir seçim olduğunu bununla birlikte m-sure , proxeed plus ve endol başladı, beslenme alışkanlığımızı değiştirmeye yönelik önerilerde bulunduGEÇMİŞ GİTMİŞ OLSUN İNŞaLLAHHHHHHHHHH
bidaha yaşatmasın Rabbim..
bundan sonra sefanızı sürersiniz inş.
ben gelmek istiyorum ya..
evde sadece çay içiyorum..
yanına ne yaptın bakim çayın???
genetik testi biz tıpta verdik ama sadece y delesyonunu,x kromozomları için bir ay sonra gün verdiler bizde gidemedik..
sen başından neler geçtiğini anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız tatlımm..
bizde geçen mart başı öğrendik azolu olduğumuzu.
geçen hafta kaan hocada tedaviye başladık ama ondan 3 ay önce ilaç tedavisine başlamıştık..
maaşallah ya..
aslında hiçbişeyi bu dünya için yapmayacaksın...
Rabbim bizide mükafatlandırsın inş.
hikaye çok güzelmiş..
teşekkürler tatlım..
ay canımm benimmmm..
Rabbimm sana da nasip edecek inşAllahhhh
böyle araba sürecek o da...
[
bekliyorum gel canım fırında kaşarlı ekmek,ballı kaymaklı ekmek.patates kızartması ama bir kaşık yağla.birde sınırsız çikolata bisküvi çeşitleri yanında süüüüüüüüüüüüüüüt.
canım siz m sure kullanıyordunuz sanırım hiç test yaptırdınızmı.bir de sizden bir şey stiycem biraz zor olabilir ama sizin sperm testinin sonuçlarını yazabilirmisin evet koca bir sıfır ama benim eşimin sperm testinde 500000 yuvarlak hücre yazıyor yani lökosit değil acaba bu sperm yuvarlak hücresimi merak ettim
tatlım biz m-sure kullanıyorduk ama bıraktık şöyleki öncedeen aldığımız 2 kutu m-sure ile sonradan aldıklarımız farklı geldi..
bizde şüphelendik acaba ??geri gönderdik.suan kullanmıyoruz ama E1 kullanmayı düşünüyoruz .
eşimde yeşilex daha uygun gibi diyo..
bilemedik kurbandan sonra karar veririz heralde..
bizde son testte yuvarlak hücre çıkmadı.
sadece bol lökosit ve bol eritrosit var yazıyo..
tatlım miktarı 1,5 ml
bide pH sı yazıtyo..
gerisi koca bi sıfırr......
teşekkür ederim canım.yeşilexte herhalde para iadesi varmış bu konuda bilgin varmı çünkü eşimde daha önce ölü sperm çıkmıştı şimdide yuvarlak hücre yazıyor belki sperm oluşur bende bir an evvel eşimin bitkisel tedaviye başlamasını istiyorum ama birtürlü karar veremedim.doktorunuz sizin tedaviniz için ne diyor.ne zaman tüpbebeğe geçeceksiniz
bizde kaan hocanın hastasıyız ona kalsa kasım sonu aralık gibi yapalım teseyi dedi.
ama biz subat tatilinden önce istemiyoruz..
önce tese olacak eşim seni sonra hazırlarız dedi.
sonra çıkmazsa şayet bosuna hormon almamış olursun dedi.
inşAllah normal yolla çıkış olurda teseye gerek kalmaz.
biz burdaki sperm testi yaptırdığımız yerden memnun kalmadık..
şartları da çok kötüydü.
eşim strese girdi yani..
kaan hocada cebecide gelin yaptırın bi gün dedi.
bakalım 3 hafta sonra bi daha test vereceğiz orda yaptırmayı düşünüyoruz...
ha bide yeşilexteki para iadesini biliyoruz biraz araştırdım da...
bizde kaan hocanın hastasıyız ona kalsa kasım sonu aralık gibi yapalım teseyi dedi.
ama biz subat tatilinden önce istemiyoruz..
önce tese olacak eşim seni sonra hazırlarız dedi.
sonra çıkmazsa şayet bosuna hormon almamış olursun dedi.
inşAllah normal yolla çıkış olurda teseye gerek kalmaz.
biz burdaki sperm testi yaptırdığımız yerden memnun kalmadık..
şartları da çok kötüydü.
eşim strese girdi yani..
kaan hocada cebecide gelin yaptırın bi gün dedi.
bakalım 3 hafta sonra bi daha test vereceğiz orda yaptırmayı düşünüyoruz...
ha bide yeşilexteki para iadesini biliyoruz biraz araştırdım da...
eseslim merhaba tatlım..
nasılsın?
eşin nasıl?
öyle tabi.canım hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden bebeğine kavuşursun.laboratuvarda çok önemli biz 6 sene önce 150tly yaptırıyorduk komşumun eşi özel hastanede 30ytlye yaptırmış.sperm sayısını çok yüksek yazmışlar neyse umut tüpbebeğe yönlerdirdim onları doktoru böyle bir test olmaz afedersin çişe b..ka bakan kişinin yaptığı testle tüpbebek mi yapılır demiş.orda test yaptırmışlar spermleri hareketsiz çıkmış.yani özeldeki doktorun tedavisine kalsalardı 20sene bile bekleselerdi çocukları olmazdı şimdi kadın hamile nerdeyse doğum yapacak.darısı başımıza inşallah
merhaba canım benim iyim valla ne olsun sen nasılsın ?
eşimde iyi çok şükür şu tiroidleirn sonucunu bekliyoruz ne yapacağımız belli olacak :26:
hadi hayırlısı tatlım..
çok sıkma canını.
inşAllah tedaviniz güzel sonuçlanırda bebişlerinizi bi an önce alırsınız kucağınıza...
ben çıkıyorum kıslar..
sonra görüşürüs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?