Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb kızlar.bikaç gündür giremedim.muhabbetlerinizi okuyorum.evet bayram geldi.muhtemel soru sorulacak tabi çocuk yok mu çocuk? var da biz istemiyoz.

size birşey anlatayımda gülün biraz.benim evim soğuktu geçen gün komşumun kaynanası da bizim konuşmalarımızı dinlemiş.bana soruyor evin soğuk mu diye şiveside biraz değişik.arkasındanda tüp yokmu dedi.yaptırmıyormusun dedi.bende yok teyze bizim evde doğalgaz var dedim .aaaaaaa kız artık doğalgazlada mı bebek oluyor dur ben bunu yiğenime söyleyeyim onunda 10senedir çocuğu olmuyor dedi.hem doğalgaz daha ucuz değilmi demezmi?Allah'ım ağlanacak halimize gülüyorum.ama ne yapalım bizim derdimiz herkesi germiş baksanıza

mrb kızlar.bikaç gündür giremedim.muhabbetlerinizi okuyorum.evet bayram geldi.muhtemel soru sorulacak tabi çocuk yok mu çocuk? var da biz istemiyoz.

bizde allah verince olacak diyecez canım hiç söylenenlere kulak asmıycaz kendi kendimizi strese sokmıycaz. ve güzel bir bayram geçirecezzz

valla güldürdün yaa millet öyle işte espiri yapıyor sözde

bahar 2 meryem de ben alıyorum bir an evvel bitsin.bahar birde burda olmayan varsa listeden adlarını çıkaralım onun yerine burda olupta ismi yazılı olmayan varsa onları ekleyelim istersen

bahar 2 meryem de ben alıyorum bir an evvel bitsin.bahar birde burda olmayan varsa listeden adlarını çıkaralım onun yerine burda olupta ismi yazılı olmayan varsa onları ekleyelim istersen

arkadaşlar benide eklermisiniz listeye ama hastalığım başladı bayram sonuna okurum bende..

Ayyyy canım işte herkesin fikri neyse zikri o olurmuş ya işte sen ne diyosun o ne anlıyor bu bizim milletin genlerinde var şimdi ben memlekete gidince herkes yine meraklı gözlerle beni süzecek soracak hiç gidesim yok zaten eşimde gidemeyecek benimde iznim var eşim git ill diyor ooofff offf hayırlısı bakalım:))

valla güldürdün yaa millet öyle işte espiri yapıyor sözde

yok canım espiri yapmadı gerçek sandı cahil okuma yazması yok.ben onun ne dediğini zaten anlamıyorum.nevşehirli birde harfleri yutarak konuşuyor gelini de tercümanlığını yapıyor.o gerçekten yeğenini arayıp söyleyecekti gelinine aratacaktı bizde o zaman anladık yanlış anladığını.bu kadın birgün bana demezmi bizim bir akrabamız Almanya da yaşıyor onun eşindede sperm yoktu boynunda hücre aldılar onu sperme dönüştürdüler çocuğu oldu.bende bunu Emre bakırcıoğluna bir konferansında sordum bir nevi kök hücre çalışması sandım.hoca gülmezmi sen komşularının sözüne inanma dedi.ama rezil olmuştumbir daha tövbe yaşlıların sözüne inanmıyorum neyi nasıl anlarsalar herkese öyle anlatıyorlar.şimdi gidip benim için doğalgaz bebek yaptı demesinde

herkese merhabaumutların yeniden yeşerdiği birgün daha.Rabbim o kadar büyük ki,şükürler olsun hayalimm 77 de hamileymiş.Rabbim en kısa zamanda sizlere de tattırsın inş.dua ile..

canım sen yanlış anladın galiba keşke öyle olsa ama hayalim böyle bişey söylemedi...
daha eşi tedaviye bile başlamadı sanırım stresten reglisi gecikmiş...
ama yine de test alıp bakıcam dedi...
bazı arkadaşlarda öncesini tam okumadan kesin hamilesin falan dediler uzadı gitti olay...
rabbim inş o günleride gösterecek aramızdan bazı arkadaşların hamiş olduğunu duydukça coşucaz
ama neyazıkki bu haber gerçek değil...
hayalim bikaç gün önce girdi ve böyle bişey söylemedi...

bizde allah verince olacak diyecez canım hiç söylenenlere kulak asmıycaz kendi kendimizi strese sokmıycaz. ve güzel bir bayram geçirecezzz

söz de bizde diyoz da genede soran olursa moralimiz çok bozluyo.eşim pek belli etmezde ben hemen belli ediyorum.gün içinde de annem yeterince bebek bebek diye başımın etini yiyo.ah anam bilmiyon ki kızının başında öyle bi dert var.anlatamıyorum da.zaten eşimi istememişlerdi.bide bunu anlatsam.af allahım ya.neyse eseslim senle buluşsak ya biz.aynı şehirdeyiz.karşılklı tanışır dertleşiriz.

kıslar hoşgeldinizzzz
bu ne hız sayfalar 10 dk da ilerlemiş..maşallahınız var...

hepinizi öpüyorum..

ayy ben espiri yaptı sanıyroum
bencede uyma sen böyle kişilerin sözüne
bide ciddi ciddi anlatırlar ya insan inanır tabi ben olsam bende inanırdım yani
beklenir yani doğalgazdan bebek yapıyorşlar diye

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum bu siteye , benimde eşimim de azospermi var 7 ay önce öğrendik. öğrenmek istediğim şey genetik testi ne şekilde ve nerde yaptırdığınız?

geçmiş olsun canım allah şifa versin eşine...
rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin

evt canım bayrama az kaldı o zamn bol bol dinlenirsin.
valla beni tanımışsın dayanamam ben bitirmek için yorarım kendimi

bebekimmmm nasılsın
valla ben bugün resmen dkları saydım
benim kuzular ilk geldiklerinde durumumu anlattım konuşmakta zorlandığımı söyledim...
beni üzmeyin olur mu dedim hepsi bi dikkat etti sorma
ama 2-3 saat geçtikten sonra bunlar coştuda coştu
neyseki sağa salim eve geldim

GEÇMİŞ GİTMİŞ OLSUN İNŞaLLAHHHHHHHHHH
bidaha yaşatmasın Rabbim..
bundan sonra sefanızı sürersiniz inş.

allah razı olsun canım benim saol...

canım aileler bilmiyormu annen filan bilmiyormu ?
buluşalım canım benim ben hep evdeyim ne zamn nerde istersen buluşuruz dertleşiriz

hoşgeldin bebekim
kıyamam sana çok ağrın oldumu ?
iyi bari 2-3 saat kafa dinlemişsindir
vukaat olmadan gelmişsin sevindim canımcım

tamam canım ekliyorum şimdi 2 meryem sureni
canım listede olmayan kimse yok...
listeyi ilk hazırladığımızda herkesin ismi vardı baktık okuyan hep aynı kişiler bizde okumayan herkesi listeden çıkardık...
kim diğer bi arkadaşı için okumak istediyse onu da ekledik listeye...
yani listede ismi olan her arkadaş bir diğeri için sure okudu ve dua etti...
listeden çıkarılacak kimse yok...
listeyede ancak bir diğer arkadaş için okumak isteyen olursa ancak onun adını yazarız...

arkadaşlar benide eklermisiniz listeye ama hastalığım başladı bayram sonuna okurum bende..

canım hastalığın geçince okumak istediğinde ekleriz adını...
yanlış anlama ama daha öncede bende okurum listeye benide yazın diyen çoğu kişi kimseye okumadı ve bizde listeden çıkardık...
böyle bi karar aldık sen nezaman okuyabileceksen ozaman söylersin yazarız olur mu

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
SEVAL------------------------------------------5 yasin 2 meryem
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------2 meryem
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------1 meryem
ZAMAN------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar nursen için okuduğumuz 7 yasin 7 meryem suresi tamamlandı... allah okuyan herkesten razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…