kızlar herkeze merabalargeçmişi okudum biraz bakıyorum habire döktürüyorsunuz iyimisiniz inşallah beni sorarsanız bizim yaramazlarla ugraşıyorum ev işi fındıklar dükkan derken hemen akşam oluyor yataga yorulmuş şekilde giriyorum valla ..
canım benden küçüksün sanırım .. ben 33 sayılırım artık..
olur inş. sakın moralinizi bozmayın..
tabii ki bu kolay bişey değil ama başarmamız gerek..
inanmak gerekiyor biliyorsun..
Allah'a teslim olmak, tabii elinden geleni de yapmak..
Allah büyüktür..eninde sonunda bizim de yüzümüzü güldürecektir inş.
saol bebekimmmm benimallah razı olsun senden...
sorma valla millet gaza geldi bugün
ben haftalardır uğraşıyorum topik nezaman kalabalıklaşsa listeyi ekliyorum...
hiç okuyan olmuyordu bugün gaza bastık gidiyoruz bakalım nereye kadar gidicez
arkadaşlar tedaviler nasıl gidiyor bu günlerde test yaptıracak arkadaşlar varmı inşallah iyi güzel sonuçlar çıkarda seviniriz hayalim test yapacağını söylemişti onunla ilgili bi yanlış anlama var sanırım..
sendende razı olsun canım benimm
bazen insanın okuyası olmuyr sanırım kendimden biliyorum bide fırsat olmuyordur. şahsen benim öyle oluyor bazen okuyayım deyip adımı yazdırıp sonrada unutup okuyamazsam diye eklemiyrodum. ama bu aralar müsaitim okuyacam allah nasip ederse.
inşallah bu gazla gişdelimde bitirelim herkesin duasını allah kabul etsin inşallah.
arkadaşlar tedaviler nasıl gidiyor bu günlerde test yaptıracak arkadaşlar varmı inşallah iyi güzel sonuçlar çıkarda seviniriz hayalim test yapacağını söylemişti onunla ilgili bi yanlış anlama var sanırım..
canım o niyette olanlar senin gibi söylüyorlar zaten...
ben şimdi uygun değilim sonra okurum diye yazıyorlar...
ama ne yazıkki tembellik bizim genlerimizde var oturup bi sure okumaya üşeniyoruz...
inş hep böyle giderde listeyi tamamlarız
canım o niyette olanlar senin gibi söylüyorlar zaten...
ben şimdi uygun değilim sonra okurum diye yazıyorlar...
ama ne yazıkki tembellik bizim genlerimizde var oturup bi sure okumaya üşeniyoruz...
inş hep böyle giderde listeyi tamamlarız
rehaveti üzerimden atıp okumaya devam o zamnn...
canım haklısın..
ben adetten dolayı ancak yarın okuyabilirim.. 2 yasin okumam gerek.. eğer hemen yarın okursam sonra yine sure alırım..
bide unutmamamız gerekn bişey var.
biz sadece başkalarına okumuyoruz... arkadaşlarımıza okurken, biz de sevap alıyoruz herkes bunun bilinciyle hareket etmeli bence..
kız ben öyle severim onları fındıgım benim derim karadenizli filan degilim aslım antep..inşallah allah hepimize nasip etsin canım.staj yapıyosun işte canım, ne güzel.. Rabbim sana da nasip etsin inş.
fındıklar derken?? nerdendin canım sen?
inşallah hepimize olsun darısı insan alışıyorda gittiklerinde üzülürüm buseferde halacım halacım deyip duruyorlar şapur şupur öpüşmekten bihaller oluyoruz allah bizlerede versin ne diyeyim .istiyorumbebegimi07 kullanıcısından alıntı
kızlar herkeze merabalar geçmişi okudum biraz bakıyorum habire döktürüyorsunuz iyimisiniz inşallah beni sorarsanız bizim yaramazlarla ugraşıyorum ev işi fındıklar dükkan derken hemen akşam oluyor yataga yorulmuş şekilde giriyorum valla ..
canım benım yaa allah kolaylık versın
eee darısı kendı evlatlarınla ugrasmaya
hayalim migdem bulanıyor test yapıcam dedikten sonra artık mucizelere inanıyorum bunu bu akşam birkez daha anladım yazmış acaba test pozitifmi çıktı belki trublet o yazıyı görünce öyle demiştir inşallah genede öyle olsun bizim gibi ugraştırmadan allah versin bellimi olur belkide eşini öyle kabul etti allah mukafatını verdi ..merhaba canım.
hayalimle ilgili bir karışıklık var evet ama eminde değilim ben açıkcası belkide torubled arkadaşımızla özelden konuşmuş olabilirmi acaba diye düşünüyorum. burda yazmadığı için acaba diyorum.
en iyi sonucu gelince kendisinden alacaz inşallah.
bizde test günü baya uzun daha 20 günden fazla en yakın bahar arkadşaımız test yaptıracak. güzel haberler veriri inşallah bize.
sen neler yapıyorsun ?
kız ben öyle severim onları fındıgım benim derim karadenizli filan degilim aslım antep..inşallah allah hepimize nasip etsin canım.
inşallah hepimize olsun darısı insan alışıyorda gittiklerinde üzülürüm buseferde halacım halacım deyip duruyorlar şapur şupur öpüşmekten bihaller oluyoruz allah bizlerede versin ne diyeyim .
hayalim migdem bulanıyor test yapıcam dedikten sonra artık mucizelere inanıyorum bunu bu akşam birkez daha anladım yazmış acaba test pozitifmi çıktı belki trublet o yazıyı görünce öyle demiştir inşallah genede öyle olsun bizim gibi ugraştırmadan allah versin bellimi olur belkide eşini öyle kabul etti allah mukafatını verdi ..
kız ben öyle severim onları fındıgım benim derim karadenizli filan degilim aslım antep..inşallah allah hepimize nasip etsin canım.
inşallah hepimize olsun darısı insan alışıyorda gittiklerinde üzülürüm buseferde halacım halacım deyip duruyorlar şapur şupur öpüşmekten bihaller oluyoruz allah bizlerede versin ne diyeyim .
hayalim migdem bulanıyor test yapıcam dedikten sonra artık mucizelere inanıyorum bunu bu akşam birkez daha anladım yazmış acaba test pozitifmi çıktı belki trublet o yazıyı görünce öyle demiştir inşallah genede öyle olsun bizim gibi ugraştırmadan allah versin bellimi olur belkide eşini öyle kabul etti allah mukafatını verdi ..
niye kimse bişi yazmıyo yaa hanımlar niye sus pus olduk???
yoksa benim pc mi dondu yine???
niye kimse bişi yazmıyo yaa hanımlar niye sus pus olduk???
yoksa benim pc mi dondu yine???
canım bazen böyle oluyor
bende hem tv izliyorum hem kocişle ilgileniyorum hem topiği takip ediyorum
canım ben bı yandan utu yapıyorum bı yandan turk kahvesı ıcıyorum bıde yazılanlara bakıyoırum
gelın hepınıze kahve pısıreyım hep beraber ıcerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?