Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim aynı şehirde olmak zor ama olsun bazen böyle artı tarafları da olmalı tabiii.. hayırlısı olsun.. haa bi de afiyet olsun..
aynı sokakta olmak dahada zor
yemek yapmak inan zevkli geliyor bazen sırf gitmemek için. sinirlenip geliyorum o yüzden gitmek istemiyorum napıyım.

kolay gelsin canım sanada.
erkenden hava kararmasından bende sıkılıyorum eşimde zaten geç geliyor. zamn geçmiyor sanki.
kahveler sıcak hala gel tatlım

kız erken gitte kadına yardım et benden örnek al 2 aydr kayınvaldeme gitmiyoruz

amannn yapsın napayım gitsemde bişi yapmıyorum saat 8 e kadar çok var daha kendi yapar o.
valla sana örnek almak lazım. biz en fazla 2 gün gitmemezlik yapıyorduk ama 1 aydır 3-4 defa anca gitmişiktir bizde. ama şimdi yine sıkı fıkı oluruz

kızlar ben cıkıyorum daha sonra gene gorusuruz bayyyy

bebekiiiiimmmm 2 günde bir kayınvalidene mi gidiyorsunuz
bu nedir yaaa zaten kocişin yorgun geliyor bikaç saat seninle durup uyuyor :26:
bide 2 günde bir oraya gidince nasıl zaman ayırıyorsunuz birbirinize
ayyyy kıyamam ya ben olsam hayatta dayanamazdım valla
allah yardımcın olsun bebekimmmmm
negüzel bi aydır rahat etmişsin ama başladı yine desene

eskiden yani ilk evlendiğimzide hergün dü
sonra gün aşırıya döndük oda spora başladık bahane buldum ben yani spora gidelim diye işten gelince bir gün spora gidiyorduk bir gün gitmiyorudk o gitmediğimiz gün kayınvalidem bana geleceksiniz ben duramam dedi.tamam dedik onada öyle gittik yine. sonra aradan zamn geçtikçe ben yemek yaptım diyip haftada 3 güne düşürdük. öyle öyle alışmıştık son 1 aydır nerdeyse gitmedik gibi eşim biraz kızdı babasına o yüzden gelmem ben bida buraya dedi. annesini görmeye gitti sadece. şimdide araları düzeldi işte gidiyoz gene.
valla canım sorma ne rahattım eşimle tartışmamız moral bozukluğu olmuyordu başlar yine

ayyy bebekim sen neler çekmişsin yaaa dmek hergün gidiyordunuz yeni evliyken
kayınvalidende alemmiş yani bırak yeni çiftleri ne tutturuyorsun benuramam diye
allah kolaylık versin bebekim sende kocişini işlemeye bak...
seninle yalnız kalmak istiyorum özlüyorum falan de hoş süprizler yap gidesi gelmesin oraya
bide yemeklerini yap hemen boşa mı gitsin falan de nebileyim ben daralrım öyle sık sık bu nedir ya

ah canım yaa kıyamam sana Allah yardımcın olsun.. çok zor çok.. anlıyorum seni.. biz de bikaç ay beraber kalmak zorunda kaldık kayınvalidenlerdeydik.. hayatımın en zor günleriydi..hiç unutamam yıllar geçse de o günlerdeki halimi..

ahh ahh bebekim öyle işte anlamazlardı ki yeni evliymişsin filan. hergün ordaydık bazen çay içmeyelim dışarda içelim diyordum ben tamm diyordu eşimde biz gitcez çay içmiycez diyordu aa çay için diye tuttururlardı sonra birgün eşim ben yeni evliyim heralde dedi sonra çaya ısrar etmediler.
kız yapıyom ya yapmam mıı
annesi küsüyo ondan küsmesin darılmasın diye pohpohlıyoz hep

allaha şükür aynı evde kalmadık kalsak heralde ne olurdum bilemiyorum sinirden giderdim heralde.
ama ne oluyor kendilerinden soğutuyorlar uzak olsun tatlı olsun

ayyyy çok sinir oldum valla bebekimmm
insanlar böyle düşüncesiz olunca herşey oluyor işte
neyse bebekimmmm ben çıkıyorum kociş sızlanmaya başladı
öpüyorum hepinizi canlar

allaha şükür aynı evde kalmadık kalsak heralde ne olurdum bilemiyorum sinirden giderdim heralde.
ama ne oluyor kendilerinden soğutuyorlar uzak olsun tatlı olsun

haklsın canım bizim durumumuz daha da zordu.. o ara ne yazıkki maddi açıdan da bağımlıydık, yapmadıklarını bırakmadılar karı koca.. herşey onların istediği gibi olsun istediler yapmayınca bağırıp çağırdılar, saygısızlığımız mı kaldı, huysuzluğumuz mu, onları benimseyememişliğimiz mi. ve benim canım eşim gıkını bile çıkaramadı.. aaah ah.
benim de şimdi içimden gelmiyor onlara yakınlık ama napalım eşimin hatırına hizmetlerinde kusur etmem yine de geldilermi saygıyı elden bırakmam. çok zor oluyo elbette bu yaşananlardan sonra..

bayramda gitcez bakalım neler görcez.. korkuyorum şimdiden bişey olmasından.. ama artık taviz vermek istemiyorum kendimden.. inş. istediğim gibi olur..

bizde yeni evliğdik kaynanamları ev sahibi evden çıkarmış oda aldı pılını pırtını çoluk çocuğunu benim evime yerleştiler.bizim ev oldumu sana 12 kişilik bir otel akşamlarıda kızı kocası çocukları gelirdi.sabah akşam evin içinde yeni evliğim rahibe gibi dolaşırdım .neyse eşimle akşamları dışarı çıkardık hava almaya bir iki derken eşim işe gidince kaynanam beni yanına çağırdı sakın bir daha oğlum işten eve gelince onunla dışarı çıkayım deme oğlum yorgun argın geliyor ne işiniz var parklarda demez mi ?alın size kötü kaynana ister parçalayın ister baş tacı edin seçim sizin kızlar

iyigeceler kızlar bakıyorum kaynanaların kulaklarını çınlatıyorsunuz... bencede en iyi kayınvalide uzakta olandır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…