sende bendensın tatlım bı anda 3 4 ısı bırden yapıyoruz
oooh afiyet olsun bacım..kolay gele.. içelim tabiii, içelim güzelleşelim..canım ben bı yandan utu yapıyorum bı yandan turk kahvesı ıcıyorum bıde yazılanlara bakıyoırum
gelın hepınıze kahve pısıreyım hep beraber ıcerız
canım bazen böyle oluyor
bende hem tv izliyorum hem kocişle ilgileniyorum hem topiği takip ediyorum
niye kimse bişi yazmıyo yaa hanımlar niye sus pus olduk???
yoksa benim pc mi dondu yine???
canım ben bı yandan utu yapıyorum bı yandan turk kahvesı ıcıyorum bıde yazılanlara bakıyoırum
gelın hepınıze kahve pısıreyım hep beraber ıcerız
oooooo maşallah afiyet olsun canım
bak baaakhem onu idare ediyo hem biziiii
hiçbirşey kulanmıyoruz eşim 22 kasım kaan hocadan randevu aldı oraya gitecez bakalım bugün de üniversite hastanesinde damar mı dıkalı ona bakcaklar bakalımooooooo kım gelmıs nasılsın betüş
tedavı nasıl esın alıştımı ılaclara
hiç birinden vazgeçemiyorum tatlım napıyım
hiçbirşey kulanmıyoruz eşim 22 kasım kaan hocadan randevu aldı oraya gitecez bakalım bugün de üniversite hastanesinde damar mı dıkalı ona bakcaklar bakalım
son parça ütülerimi bitrdim geldim bende
bugün yemek derdim yok kaynanacığıma gidecemhiç istemiyorum ama bayadır gitmediğim için oraya gidecez.
ne damarına bakacaklar tatlım
testıslere ultrasonlamı bakacaklar
evet tatlım sen neler biliyon maşallah kız doktorluk oku sana
"Hayatın İçinden" ana kategorisinde "İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden" forumunda "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?" konusundayım kızlar
hepinize tavsiye ederim okumayan varsa..
gülmekten ölücem şimdi..
son parça ütülerimi bitrdim geldim bende
bugün yemek derdim yok kaynanacığıma gidecemhiç istemiyorum ama bayadır gitmediğim için oraya gidecez.
canım benim tabii sen de haklısın. o da biz devazgeçilmeziz çünkü..
bende topiği açık bırakıyorum aynı zamanda yemeği koydum sonra çamaşır astım kirlileri doldurdum .şimdide namaz kılıp geliyorum kahveleri bitirmeyin geliyorum hemen.yaaaaaaaaaaa ben kış ayında çok sıkılıyorum geceleri çok uzun oluyor.evde tek olunca çekilmiyor.Allah'tan sizler varsınız da canım çok fazla sıkılmıyor
kız erken gitte kadına yardım et benden örnek al 2 aydr kayınvaldeme gitmiyoruz
bende topiği açık bırakıyorum aynı zamanda yemeği koydum sonra çamaşır astım kirlileri doldurdum .şimdide namaz kılıp geliyorum kahveleri bitirmeyin geliyorum hemen.yaaaaaaaaaaa ben kış ayında çok sıkılıyorum geceleri çok uzun oluyor.evde tek olunca çekilmiyor.Allah'tan sizler varsınız da canım çok fazla sıkılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?