Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sana da gecmıs olsun..bızde ogrenelı 1.5 ay falan oldu.dırekt tup olayına gırdık..ınsallah bıtkıseller bır ıse yarar ama olmayan birşey nasıl artar bılmıyorum..hersey kısmet ....moralımızı hep yuksek tutalım....

Sagol alaina. Ayni zamanda ögrendik. Aile doktorumuz bizi ürologa yönlendirdi. Randevumuz 23 temmuz. Henüz azospermin nedenini bilmis degiliz. O zamana kadar bos durmak istemedim belki bir mucize gerçeklesir. Ondan sonra hiç vakit kaybetmek istemiyorum gerekirse hemen mikro tese basvurmak istiyorum türkiyede. Hayirlisi olsun.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bizimki inmemiş testis den..gerci 3 yasında ameliyat olmus ama sonuc azospermi...ne cok ınsan varmıs bu dertten muzdarip...ben herkesin cocugu oluyo zannediyodum...:ecrin_bebek:

benim eşimde 13 yalında olmuş inmemiş testisi

selam bacılar anca fırsat buldum oteldeyiz yarın gece istanbula dönüyoruz belginciğim ankaraya tedavi için geliyoruz
bacılar bu pazar günü umut tüpbebekte yıkamalı yaptırdık ama onca ilaca ve küre ragmen sıfır çektik gene
sonra bugün kaan aydosa gittik çarşamba kan tahlili yaptırmıştık bugün aldık sonuçları
kızlar sonuçları kaan bey begenmedi ve tüm kullandıgımız ilaçları bıraktırdı sadece argimeks diye bir ilaç verdi 1 aydan az bir süre kullanıcaz ve ankaraya gelip burda kan tahlili yaptırıcaz kaan bey hep olumlu konuşuyordu bize ama bugün gayet yüzünüastı mteseye hazırlıyalım dedi bugün çok agladım anne olamamak içimi yakıyor
yarında caneylomun dediği çetin harmankayaya gidicez saat 11 de randevü aldık bakalım nasıl bir dr ancak çarşamba girip anlatabilirim
kızlar çok kötüyüm neolur dua edin
bakalım belkide ankaraya taşınırız çok bunaldım tüm tedaviler olumsuz gidiyor

dur canım yaaa hemen bu kadar umutsuzluga kapılma...................Allah var hepsi var.....
kendi koyveriyosun hemen.......hem biraz bulunsunda yeterki bulunsun...tese de olsa.....alıcaksın bebişlerini inşaallah kucagına canım kardeşim.......:CüvCüv:

canım Rabbim sabrınızı artırsın.......builk tedaviniz miydi.............biraz kendinizi iyi hissedince arkadaşlarında dedigi gibi bitkisel kürleri bi deneyip tekrar yaptırın.......Rabbimden umut kesilir mi hiç...........:Saruboceq:

günaydın kızlar zamancım canım üzülme hemen orası belli olmaz doktor bize kesinlikle cocugunuz olmaz dedi ama rabbime şükürler olsun oldu yani tesede bulundu siz şimdi kaan hocaya gidince tüp bebek olayı nerde yapılacak

offffffffffffffffff.burda yazılanları okuyunca ıcım sıkılıyo walla...allahım burda kı hepımıze sabır versın , bebek versın...benımde esımın kardesının cocugu oldu karısı kucagımdan alıyor....onlar bılmıyolar bıle acaba hareketlerımden falan mı bellı oluyo..cocuklarıda o kadar sevıyorum kı...allahım ne olur burdakı herkese bu dertle basacıkmayan herkese bebişler versşn...hayırlı evlatlar versin inşallah...kızlar benım sımdı aklıma ne geldı acaba hepımızın bı ortak noktası olabılır mı ? ne bılım acaba bız dıger ınsanlardan daha fazlamı sevıyoruz cocuklarıda bununla sınav oluyoruz...aramızda bıbag olması lazım...

zamancım üzülme nolur dışarı çıkmıyosa bile içerdekilere faydası oluyodur ne biliyosun bizde bir buçuk sene hiç durmadan kürler ilaçlar kullandık ama çıkış olmadı ama tesede bulundu allaha şükür yavrularına kavuşta amelatlada olsa olur napcaksın arkadaşım yazımız nasibimiz böyle bizimde inşallah geçecek bu günler.............

caneylom sız kackere tup bebek denedınız ?

üç defa canım allaha şükürler olsun rabbim üçüncüde nasip etti bize bu güzel günleri............. herkese nasip etsin inşallah..........allahım hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin............

selamınaleyküm bacılarrrrrrrrrrrrrr.....nzmyhn canım beni merak etmişsin gız ben birkaç günden beri evde yoktum kaynanatörün yanına gittim görümcemle beraber evini güzelce temizledik halılarını yıkadık eksiklerini tamamladık ben geldim görümcem kaldı.....kaynanatörümün haberi yok cuma günü kaynım geliyor irlandadan eşiyle supriz yapacak sadece eşimle benim haberim var bende gittim temizlik yapayım halılar ortadan kalksın dedim kaynanacuğumun evini temiz görsün sevgili yabancı eltim .......tam kesin birşey diyemem ama belki eşimde izin alacak onlarla gezeceğiz biraz denize pikniğe kaynanamgile falan gezip duracağız inşallah eğer eşim izin alamazsa malesef evde günlerimizi geçireceğiz herşey kısmet......sen ne yaptın canım ne zaman geliyorsunuz türkiyeye gününüz bellimi

arkadaşlar öncelikle desteğinize teşekkürler.bizim bu ilk denememizdi alman hastanesinde başladık sonra emre bey umut sağlıkta devam etti tedaviye.eşim ilaç kullanmadı hiç.direkt mikro tese oldu.artık bende kürleri denicm.genelde kürler sayı arttırmak için ama azosperme nohut kürü duydum.onu denemeyi düşünüyorum.bundan fayda gören oldu mu? yada yeni kürler varsa paylaşırmısınız benmle

bu arada alaina sen üzülme canım herkes benm gibi olacak değil ya.emre bey bize %50 şans vermişti. ayrıca benm eşimin kardeşinde de azosprmi var.olumsuzluk çok yani.ama bazen öyle hikayeler duyuyorum ki moralim düzeliyor.sonradan kendiliğinden de hamile kalan olabiliyomuş.zaten hala umudum var neden bilmem ama sanki bişey olacak ve hamile kalıcam gibi geliyo.inş. allah yüzümüze güler:))))

Benim esimde azosperm. Ben bir aydir ona nohut suyu kürünü uyguluyorum. Ve yaninda tribulus terrestris, maca ve vitamin ilaci içiyor.
Insallah bir faydasi olur. 23 Temmuzda ürologa gidicez muhtemelen bir spermiogram yaptirir ve spermer çikis yolu bulupta çikarlar. Bir kaç tane olsun yeter. binlerce milyonlarca istemiyorum bir kaç tane olsa yeter.

zamancıgım canım üzme kendini diyorum sana ama bende iyi degilim dün test sonuçlarını faxladık ve bizi aradılar klinikten eşim konuştu ve eşime göre sanki bizim ısrarlarımız üzerine çagırdılar diyor beni korkutuyor diğer yandanda başka bi arkadaş benimle aynı durumda ve aynı yerde cdenemiş fakat tutmamış yani demekki bizim durumda hala bi gelişme yok korkuyorum bende çok korkuyorum anne olamamaktan ne yapsam bilmiyorum arkadaşlar ne yapmalıyım inanın yoruldum yıprandım yardım et allahım bizlere daraltın bunaltma ferahlık ver şu kullarına bizede yolla evlatlarımızı yalvarıyorum tüm arkadaşlarımız adına yardım et bizlere kurtar bu dertten ver dermanımızı yalvarıyorum yalvarıyorum yalvarıyorum........

inanın çok kötüyüm bugün keşke benim durumunda olan birininde anne oldugunu duysamda rahatlasam...

:1no2:
inanın çok kötüyüm bugün keşke benim durumunda olan birininde anne oldugunu duysamda rahatlasam...

canım uzme kendını..vaktı zamanı vardır...henuz zamanı gelmemıstır.....sen bakma ordakı ınsanlar nasıl konusrsa konussun..ben de tahlıl sonuclarımı aldıgımda kadın suratıma gulup kocanız urologa gıdıcek falan dedı...sankı cok komık bıseymıs gıbı...takma sen ...elbet bırgun mutlaka olucak....ınsallah kısa surede olur....umudunuda yıtırme...

günaydın kızlarrrrr.....ilk giriş benden bugün......bugün sabah baya heyecan yaşadım yataktan nasıl fırladım kalktım bir görseniz kendi kendime hala gülüyorum can ne tatlı hatayda deprem oldu 4.5 büyüklüğündeymiş galiba uzun sürmedi ama iyi bir salladı...eşim uyanmış duş alıp gidecekti bende biraz daha yatayım dedim sonra bir yatağı hızlı hızlı sallıyor eşim uyanayım diye sallıyor diye düşündüm kafayı bir kaldırdım kimseler yok nasıl fırladım eşimin yanına koştum saniye sürmedi herhalde eşim depremi hissettin galiba evet hissettim tabi yoksa yanına niye koşim dedim bak uyanmış oldun deyip güldü...hemen üstümü değiştim gecelik baya açık allah korusun şiddetli deprem olsa herhalde öyle dışarı fırlarım millette deprem olduğunu unutur beni izler yani ....allahım herşeyin hakkımızda hayırlı olanını ver ölümünde yaşamında.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…