Merhaba gamzesezer. üzülme canim birdaha ki sefere bulunur insallah allah'tan ümit kesilmez.
Bu sizin ilk mikro tese miydi ? Esin bitkisel kürler uyguladi mi tese'den önce yada ilaçlar kullandi mi.
Benim esimde azosperm. Bir ay oldu ögreneli. Simdilik bir kaç bitkisel ilaç kullandiriyorum ve nohut suyu kürü içiyor. Insallah faydasini görüz.
sana da gecmıs olsun..bızde ogrenelı 1.5 ay falan oldu.dırekt tup olayına gırdık..ınsallah bıtkıseller bır ıse yarar ama olmayan birşey nasıl artar bılmıyorum..hersey kısmet ....moralımızı hep yuksek tutalım....
Sagol alaina. Ayni zamanda ögrendik. Aile doktorumuz bizi ürologa yönlendirdi. Randevumuz 23 temmuz. Henüz azospermin nedenini bilmis degiliz. O zamana kadar bos durmak istemedim belki bir mucize gerçeklesir. Ondan sonra hiç vakit kaybetmek istemiyorum gerekirse hemen mikro tese basvurmak istiyorum türkiyede. Hayirlisi olsun.
selam bacılar anca fırsat buldum oteldeyiz yarın gece istanbula dönüyoruz belginciğim ankaraya tedavi için geliyoruz
bacılar bu pazar günü umut tüpbebekte yıkamalı yaptırdık ama onca ilaca ve küre ragmen sıfır çektik gene
sonra bugün kaan aydosa gittik çarşamba kan tahlili yaptırmıştık bugün aldık sonuçları
kızlar sonuçları kaan bey begenmedi ve tüm kullandıgımız ilaçları bıraktırdı sadece argimeks diye bir ilaç verdi 1 aydan az bir süre kullanıcaz ve ankaraya gelip burda kan tahlili yaptırıcaz kaan bey hep olumlu konuşuyordu bize ama bugün gayet yüzünüastı mteseye hazırlıyalım dedi bugün çok agladım anne olamamak içimi yakıyor
yarında caneylomun dediği çetin harmankayaya gidicez saat 11 de randevü aldık bakalım nasıl bir dr ancak çarşamba girip anlatabilirim
kızlar çok kötüyüm neolur dua edin
bakalım belkide ankaraya taşınırız çok bunaldım tüm tedaviler olumsuz gidiyor
merhaba arkadaşlar.sizleri tanbımıyorum ama sanırım aranızdaki en umutsuz vaka benm.eşim mikro tese olacaktı.15 gün tedavi gördüm bir sürü iğne ilaç...ameliyat günü geldiğinde çok umutluydum.büyük bir heycanla gittim.eşim ameliyata girdi ve 1 saat sonra emre beyin yüzündeki o ifadeyi gördüm.o an anladım bulunmadığını ve saatlarce ağladım.bunun hiç bir tesellisi yok artık üzülemiyorum bile ne yapacağımı da bilmiyorum kimseyle dertleşemiyorum bile çünkü kimsenin haberi yok bu olaydan. bir mucize olsun diye dua ediyorum allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
zamancım üzülme nolur dışarı çıkmıyosa bile içerdekilere faydası oluyodur ne biliyosun bizde bir buçuk sene hiç durmadan kürler ilaçlar kullandık ama çıkış olmadı ama tesede bulundu allaha şükür yavrularına kavuşta amelatlada olsa olur napcaksın arkadaşım yazımız nasibimiz böyle bizimde inşallah geçecek bu günler.............
inanın çok kötüyüm bugün keşke benim durumunda olan birininde anne oldugunu duysamda rahatlasam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?