Benim esimde azosperm. Ben bir aydir ona nohut suyu kürünü uyguluyorum. Ve yaninda tribulus terrestris, maca ve vitamin ilaci içiyor.
Insallah bir faydasi olur. 23 Temmuzda ürologa gidicez muhtemelen bir spermiogram yaptirir ve spermer çikis yolu bulupta çikarlar. Bir kaç tane olsun yeter. binlerce milyonlarca istemiyorum bir kaç tane olsa yeter.
Benim esimde azosperm. Ben bir aydir ona nohut suyu kürünü uyguluyorum. Ve yaninda tribulus terrestris, maca ve vitamin ilaci içiyor.
Insallah bir faydasi olur. 23 Temmuzda ürologa gidicez muhtemelen bir spermiogram yaptirir ve spermer çikis yolu bulupta çikarlar. Bir kaç tane olsun yeter. binlerce milyonlarca istemiyorum bir kaç tane olsa yeter.
kizlar slm biz 21 temmuzda kaan aydos u n tedavisine başlıycaz hayırlısı. gelişmeleri yazarım. hoşçakalınnnn kaan aydos ta tedavi gören arkadaşımgile 1 sene tadavi ve sonunda microtese ile sadece 3 tane sperm bulmuşlar şuan 15 günlük ikizleri doğdu kızlar hayırlısı rabbim ol derse olur.
yuh yani alania tedavi görüyorsun ve durumunuz riskli ve sen daha sigara içiyorsun sana yuh demekten başka birşey demek gelmiyor içimden .....canım bende eşimde sigara kullanıyorduk ama tedaviye başlamadan 6 ay önce bıraktık ve o zaman bu bu zamandır içmiyoruz çok şükür bizler azoluyuz çok dikkat etmemiz lazım her detay bizim için önemli bırak bakim çabuk şu sigara illetiniklava:inşallah salı gününe kadar yumişlerin çoğalır eşindede bol bol spermler bulunur hayırlısıylada hamişler kervanına girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?